Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.06.2011.

14:38

Kakav gol? Strašan gol! (video)

Fudbaler Vankuver Vajtkepsa Erik Hasli postigao je fantastičan gol u meču protiv velikih rivala Sijetl Saundersa, koji je završen rezultatom 2:2.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rivalstvo između Sijetla i Vankuvera datira još iz sedamdesetih godinaprošlog veka, ali poslednjih deset minuta njihovog prvog meča u MLS ligi možda su doprineli tome da on bude njihov najbolji do sada.

Prvo je Mauro Rosales u 81. minutu izjednačio za Saunderse, da bi ih Osvaldo Alonso samo tri minuta kasnije doveo do vođstva. Ipak, tu nije bio kraj pošto je Hasli postigao svoj drugi gol na meču, i to kakav. Taj gol istog trenutka je proglašen najboljim u dosadašnjem delu sezone u MLS ligi.

Hasli je prvo prebacio loptu preko jednog od odbrambenih igrača Sijetla, a potom je sa ivice šesnaesterca uputio volej i doneo svom timu izjednačenje. Do tog trenutka su se mnogi pitali zašto je taj Francuz najplaćeniji igrač Vankuvera, ali im je on na fantastičan način pokazao zašto je to tako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu