Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.07.2010.

20:54

FSS podržao selektora Antića

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) podržao je selektora reprezentacije Radomira Antića.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Dragoljub Vukadinović, potpredsednik Fudbalsko saveza Srbije, informisao je medije o situaciji vezanoj za žalbu na kaznu koju je FIFA izrekla selektoru Radomiru Antiću.

”Zatečeni smo bili kaznom FIFA. Sastavili smo i poslali kvalitetnu žalbu. Nadamo se da će odgovor na žalbu biti pozitivan i da će kazna našem selektoru biti ukinuta", izjavio je Vukadinović.

Disciplinska komisija FIFA kaznila je početkom meseca Antića zabranom vođenja državnog tima na četiri utakmice i novčano sa 14.000 švajcarskih franaka zbog neprimerenog ponašanja posle utakmice trećeg kola D grupe prvenstva sveta u Južnoj Africi protiv selekcije Australije, odigranoj 23. juna u Nelspruitu i vređanja urugvajskog sudije Larionde.

Vukadinović je dodao da je želja FSS da selektor Antić predvodi reprezentaciju Srbije i u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Imamo selektora sa važećim ugovorom i želja nam je da sa selektorom, na klupi, počnemo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine. Komunikacija sa selektorom je veoma korektna, kakva je i bila u protekle dve godine. Sa nestrpljenjem čekamo odgovor FIFA na našu žalbu”, rekao je potpredsednik Vukadinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu