Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2010.

18:02

FIFA: Prodato 100.000 karata

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da je tokom prva 24 sata poslednje faze distribucije ulaznica za predstojeći Mundijal prodato 100.000 karata.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

FIFA je objavila i da je do sada rasprodato 29 utakmica Svetskog prvenstva, od ukupno 64, među kojima su i svi mečevi koji se igraju u Kejp Taunu i Durbanu. Predsednik FIFA komiteta zaduženog za karte, Horst Šmit rekao je da nema više krata za mečeve polufinala, kao i za veliko finale, koje se igra 11. jula u Johanezburgu.

"Vrlo smo zadovoljni interesovanjem i poslednjim brojkama", rekao je Šmit.

Poslednja faza prodaje karata počela je u četvrtak, 15. aprila, a navijači u Južnoj Africi su po prvi put imali priliku da plaćaju ulaznice za kešom.

Prodaja je, međutim, protekla uz tehničke probleme oko sistema raspodele ulaznica. Policija je morala da interveniše na nekoliko mesta da bi smirila gnevne navijače, koji su tokom noći formirali redove kako bi kupili karte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu