Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.03.2010.

11:29

Kolarov: „Laciju nedostaje Pandev“

Srpski reprezentativac i član Lacija Aleksandar Kolarov priznao je da je odlazak Gorana Pandeva iz kluba znatno uticao na loše rezultate Rimljana ove sezone.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Pandev je prošlog leta izrazio želju da napusti Lacio, na šta je klub reagovao izbacivanjem napadača iz ekipe. Makedonac je pokrenuo pravni postupak protiv kluba, nakon čega mu je odobren raskid ugovora prošlog decembra i posle toga je potpisao za šampiona Italije, Inter, kao slobodan igrač.

Problemi Lacija su psihološke prirode“, rekao je Kolarov za La Republiku.

Sve je počelo kada je Pandev otišao. Dosta nam nedostaje, pogotovo meni. Njegovo prisustvo je bilo najbolji „lek“ za sve nas“, nastavio je srpski reprezentativac.

Lacio se nalazi na samo tri poena od zone ispadanje i doveo je trenera Edoarda Reju u pokušaju da spasi sezonu.

Reja je sjajan taktičar i mislim da će to vremenom i dokazati. Imam odličan odnos sa njim, pogotovo zato što lako komuniciramo. Pričamo na srpskom s vremena na vreme i pošto je radio u Hrvatskoj, dosta zna o našem sujeverju“, rekao je Kolarov.

Reja, italijanski trener slovenačkog porekla, proveo je šest meseci u Hajduku iz Splita, ali je prošlog meseca napustio Hrvatsku da bi preuzeo posao od Davidea Balardinija na ’Olimpiku’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu