Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2009.

20:29

Drogba produžio ugovor sa Čelsijem

Fudbaler Čelsija Didije Drogba potpisao je novi trogodišnji ugovor sa ‘plavcima’, saopštio je klub sa ‘Stamford Bridža’.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

"Volim ovaj klub, ovde se osećam odlično i želim da nastavim da osvajam trofeje sa ovim klubom. Odlučio sam da produžim ugovor sa Čelsijem i ponosan sam što ću i dalje nositi plavi dres. Želim da istaknem da mi je prioritet da osvojim Ligu šampiona i verujem da ove sezone napokon možemo da osvojimo to takmičenje", rekao je reprezentativac Obale Slonovače nakon potpisivanja novog ugovora.

Drogba je prošlog utorka postigao prvi gol u pobedi londonske ekipe nad italijanskim Milanom (2:0), nakon čega je bivši trener 'rosonera' Karlo Anćeloti izjavio da je napadač jednostavno nezamenljiv.

"Ostajem jer sam ambiciozan i željan novih trofeja, a želim i da ponovo osvojim titulu u Premijer ligi", rekao je Drogba, koji je u Čelsi došao 2004. godine iz Olimpika iz Marseja. On je za engleski klub odigrao 216 mečeva i postigao 94 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu