Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2009.

15:15

Ben preuzima Fejenord u julu

Trener holandskog fudbalskog prvoligaša NEC-a iz Nejmehena Mario Ben preuzeće u julu Fejenord, pošto je u sredu potpisao trogodišnji ugovor.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ben će se tako vratiti u Fejenord, klub u kojem je počeo igračku karijeru, dok je izmedju 2000. i 2005. godine radio kao pomoćni trener omladinskog pogona kluba.

Prvi trenerski posao Ben je dobio u Ekscelzioru, sa kojim je 2006. godine osvojio prvo mesto u drugoj ligi. Zatim je prešao na klupu NEC-a i prošle sezone se sa ekipom iz Nejmehena kvalifikovao u Kup UEFA.

„Vrlo sam srećan što se sve rešilo. Fejenord je moj klub i uvek sam sanjao da se tamo vratim kao trener. Ali, srećan sam jer mogu da završim svoj posao u NEC-u, uključujući i meč protiv Fejenorda narednog vikenda", rekao je Ben.

Fejenord je 14. januara otpustio trenera Jana Verbeka a čelnici kluba razmišljaju da postave privremenog trenera do kraja sezone. Ben će početi sa radom u klubu 1. jula.

Ekipa Fejenorda nalazi se na 12. mestu prvoligaške tabele sa 20 osvojenih bodova iz 19 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu