Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.12.2008.

20:55

Nemanja Matić na probi u Midlsborou

Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Matić i njegov saigrač iz slovačkih Košica Juraj Hovančik nalaze se blizu potpisivanja ugovora sa engleskim Midlsbroom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Pomoćni trener engleskog tima Malkom Krozbi rekao je u sredu da je zadovoljan onim što su Matić i Hovaničik pokazali prethodnih dana na probi u Midlsbrou. "Obojica su trenirala s nama nekoliko dana i deluju kao veoma dobri igrači. Za sada sam zadovoljan njihovim učinkom, ozbiljno smo zainteresovani, ali nam je potrebno još malo vremena", izjavio je Krozbi.

Trener Midlsbroa Garet Sautgejt izjavio je da ne klub ne može da potroši previše novca u prelaznom roku i da će zbog toga pokušati da dovede igrače na pozajmicu ili one kojima je istekao ugovor.

"Predsednik kluba i ja dogovorili smo se da postepeno stvaramo ekipu. Nemamo mnogo novca i moramo da bude oprezeni. Trudićemo se da dovedemo igrače kojima je istekao ugovor ili da ih pozajmimo od njihovih klubova", rekao je Sautgejt.

Prema tvrdnjama britanskih medija, Midlsbro je već postigao dogovor o pojazmici jednog igrača iz Košica, 17-godišnjeg Petera Gala-Andreljija.

Nemanja Matić došao je u Košice 2007. iz lazarevačke Kolubare, a za mladu reprezentaciju Srbije do sada je odigrao tri utakmice i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu