Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.09.2008.

00:14

PAOK - Partizan (18.00)

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 18 časova u Solunu prijateljski meč protiv PAOK-a.

Izvor: B92, novosti.co.rs

Autor:B92, novosti.co.rs

Default images

Šampion Srbije će time nastaviti trend igranja međunarodnih kontrolnih utakmica, kakve su bile do sada protiv Intera iz Milana, Vardara, Real Madrida, Liona...Trener Partizana Slaviša Jokanović neće moći da na put povede najjači tim, jer su osmorica igrača odsutna zbog obaveza u reprezentacijama, pa će priliku da se dokažu dobiti i fudbaleri koji se do sada nisu predstavili navijačima crno-belih.

Pre svih, tu je Tunišanin Kamel Zajem, koji posle oporavka od povrede još nije uspeo da se nametne treneru Jokanoviću, a šansu će čekati i napadač Milan Perić, levi bek Vladimir Branković, dok je 15 minuta igre za povratak na teren posle pauze od dve i po godine rezervisano za Nenada Brnovića.

"Šteta je što još neki igrači koji su do sada imali manju minutažu i kojima smo hteli da pružimo šansu da se pokažu, kao što su Ngambi, Jovanović, Miljković, ipak nisu tu, pozvani su za reprezentacije. Ova lepa provera bi time dobila puni smisao, ali malo nam se pokvarila ta prvobitna zamisao", kaže pomoćni trener Partizana Goran Stevanović.

"Ovo je prava prilika za sve koji su do sada imali manju minutažu da se pokažu, da pokažu neko novo lice."

Crno-bela lađa iz Soluna kreće u nove izazove, na sva tri fronta u narednih mesec dana.

Trener Partizana Slaviša Jokanović će na nedeljni meč u Solunu da povede ukupno 19 igrača. Trebalo je i nekoliko mlađih igrača iz Teleoptika da obuče crno-beli dres za ovu priliku, ali usled problema s vizama, odustalo se od te ideje.

Zato su kandidati za meč sa PAOK-om: D. Božović, Radosavljević (golmani), Stevanović, Đorđević, Knežević, Sikimić, Branković (odbrana), Brnović, Žuka, Petrović, Lazić, Bogunović, Marinković, Zajem, Maletić (sredina terena), Dijara, Paunović, Perić, Čadikovski (napad).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu