Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2007.

12:06

Prvi sajam fudbala od 14. do 16.9.

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Fudbalski klubovi Crvena zvezda, Partizan i OFK Beograd biće jedni od izlagača na prvom sajmu fudbala na prostoru Jugoistočne Evrope koji će biti održan od 14. do 16. septembra u hali međunarodnog sajamskog kompleksa "Ekspo" u Beogradu, saopštio je Fudbalski savez Srbije. "LAV Sajam fudbala" imaće dosta izlagača na kom će, pored Zvezde, Partizana i OFK, učestvovati klubovi Prve i Druge lige, članovi uprava klubova i direktori marketinga, njihovi sponzori.

Na sajmu će, takođe, biti prisutne i profesionalne fudbalske asocijacije ( Fudbalski savez Srbije, Zajednica prvoligaša, Mini-Maxi liga i dr.), kao i domaći i strani proizvođači sportske opreme za ekipe i pojedince (Nike, Adidas, Joma, DalPonte).

Svečano otvaranje Sajma planirano je za petak, a događaj će otvoriti proslavljeni francuski reprezentativac Kristijan Karembe.

Organizatori su obećali razna iznenađenja tokom trodnevnog programa, a biće organizovani i turniri u ljudskom stonom fudbalu i takmičenja u jačini i preciznosti šuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu