Nova vest
Fudbal

Petak, 15.06.2007.

20:20

Berluskoni: Ševčenko mi je kao sin

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Predsednik Milana Silvio Berluskoni uveren je da će se Andrej Ševčenko vratiti na San Siro ovog leta. Ukrajinac je prošlog leta iz Milana prešao u Čelsi, ali je loša sezona u Premijer ligi dovela do spekulacija da će Ševčenko nakon samo jedne sezone napustiti Stamford Bridž, a „crveno-crni“ veruju da će se vratiti u Milan.

Trener Milana Karlo Anćeloti je nakon odlaska Ševčenka imao dosta problema u napadu, bez obzira na osvajanje Lige šampiona, i veruje se da je u potrazi za napadačem.

Napadač Barselone Samjuel Eto je trenutno na listi Anćelotija, ali Berluskoni priznaje da bi više voleo da vidi Ševčenka ponovo u ekipi.

„Sviđa mi se Eto jer je mlad i veoma talentovan igrač, ali ja sam romantik i vše bih voleo da se Ševčenko vrati“, rekao je Berluskoni u jednoj emisiji.

„Pre nekoliko dana sam pričao sa potpredsednikom kluba Adrianom Galijanijem, i rekao mi je da su šanse da se Ševa vrati 80 procenata. Da su se stvari promenile, i da je taj procenat opao, siguran sam da bi mi Galijani rekao“, dodao je Berluskoni.

„Ševčenko želi da se vrati, i njegova plata neće biti problem. Očigledno je i da treba da se dogovorimo sa Čelsijem, ali mislim da bi on bio idealan dodatak za našu napadačku liniju. Ševa mi je kao sin. Sa njim sam podelio mnogo značajnih trenutaka, kao što je i operacija njegovog oca i rođenje njegovog sina, čiji sam i ja deda“, rekao je Berluskoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu