Nova vest
Fudbal

Subota, 05.05.2007.

21:14

Teves vodi Vest Hem ka opstanku

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Fudbaleri Vest Hema nastavili su misiju Opstanak 2007 trijumfom nad Boltonom 3:1, u 37. kolu Premijer lige. Dva gola Karlosa Tevesa izvela su "Čekićare" iz zone ispadanja, u koju je skliznuo Vigan, porazom od Midlzbroa (0:1). Težak poraz od Aston Vile (0:3) ostavlja Šefild Junajted u neugodnoj poziciji – oni imaju tri boda više od Vigana i pet više od Čarltona, koji u ponedeljak igra sa Totenhemom. Odluka će pasti na Bramol Lejnu, gde će tim iz Šefilda dočekati Vigan poslednjeg dana sezone.

Fulam je pobedilo Liverpul 1:0 i tako obezbedio opstanak. U sledeću nedelju Čarlton je gost Liverpulu, a Vest Hem Mančester Junajtedu.

U borbi za Kup UEFA Everton je deklasirao Portsmut 3:0, golovima u poslednjih pola sata. "Karamele" su sada u daleko najboljoj poziciji pred rasplet borbe za tri mesta u Evropi.

Blekburn je pobedio u Njukaslu 2:0, a Reding je kod kuće neočekivano poražen istim rezultatom od poslednjeplasiranog Votforda.

Osam dana pre kraja situacija ostaje neizvesna – Totenhem je ispod crte, ali ima tri meča do kraja. Posle duela sa Čarltonom u ponedeljak, u četvrtak će "Pevci" igrati ključni meč sa Blekburnom, koji bi mogao da eliminiše iz borbe jednu ili obe ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu