Nova vest
Fudbal

Subota, 03.12.2005.

15:02

MSL: Smiljanić za pobedu Partizana

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U subotu je odigrano šest utakmica 15. kola Meridian Super lige u fudbalu. Kiša i sneg proteklih nedelja uticali su na kvalitet terena na subotnjim mečevima, a čak ni lepo vreme u subotu nije mnogo popravilo ovaj utisak, kao ni uslove za igru.

Postignuto je 10 golova, a najviše je "profitirala" ekipa Budućnosti iz Banatskog Dvora koja je golom Stojakovića savladala favorizovanu ekipu OFK Beograda. 

Postignuti su sledeći rezultati:

Budućnost - Partizan 0:1
Po izuzetno teškom terenu, Budućnost je uspešno odolevala većini napada Partizana i bila na korak do boda. Retkim kontranapadima "upravljao" je izuzetno raspoloženi Igor Burzanović. Domaći su od 61. minuta igrali sa igračem manje, pošto je Mugoša dobio drugi žuti karton. Meč je odlučen kada se tome malo ko nadao. Simon Vukčević je centrirao sa nekih 40 metara sa leve strane, a iz drugog plana sve je pratio Milan Smiljanić i postigao debitantski gol u prvom timu "crno-belih" u 84. minutu. Budućnost i devetu godinu zaredom nije uspela da savlada Partizan.

Partizan je nastupio u sastavu: Asprogenis - Đorđević, Bajić, Saveljić, Lomić - Nađ, Smiljanić, Vukčević, Brnović - Boja, Radonjić.

Jedini strelac bio je oduševljen posle utakmice.

"Pobeda je plod naše dobre igre, posebno u prvom poluvremenu. Ja ovaj klub volim više nego išta i suze su mi krenule kada sam postigao gol," rekao je Smiljanić.

Hajduk – Jedinstvo 2:0
Za dva minuta golove su postigli Vasiljević i Đukanović

Borac - Zemun 2:0
Golove za tri boda postigli su Nedeljković i Dmitrović.

Budućnost (BD) - OFK Beograd 1:0
Veliku radost domaćima doneo je Stojaković u 11. minutu.

Obilić – Smederevo 0:2
Strelac odluke bio je Zečević u 50. i 90. minutu. Novi trener Smedereva Španac Haime Bausa pobedom je debitovao u novom klubu.

Voždovac - Vojvodina 2:0
Odlična ekipa Voždovca do nova tri boda stigla je golovima Kalajdžića i Đokića.

U nedelju od 13h igraju Rad - Javor i Crvena zvezda – Zeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu