Nova vest
Fudbal

Subota, 07.02.2004.

23:21

Zečević:"Partizan spreman za privatizaciju"

Izvor: B92, Politika

Autor:B92, Politika

Default images

Generalni sekretar beogradskog Fudbalskog kluba Partizan Žarko Zečević izjavio je da Partizan trenutno vredi oko 60 miliona evra i navodi da je klub spreman za privatizaciju. 

"Zakon o privatizaciji još nije prihvaćen. Očekujem da će se to dogoditi u toku ove godine i tvrdim da bi Partizan pet-šest meseci kasnije mogao da bude privatizovan, jer je klub već spreman za taj posao. Imamo pripremljenu studiju u tom smislu", izjavio je Zečević u intervjuu nedeljnom izdanju Politike.

On je dodao da, kada se ta studija usaglasi sa novim zakonom o privatizaciji u sportu, trebalo bi stvoriti uslove da u FK Partizan "stvarno uđu prave firme, koje će sa velikim kapitalom doprineti daljem razvoju kluba".

Prema proceni Zečevića, Partizan trenutno vredi oko 60 miliona evra.

"To je suma koja će, kao veliki ulog, odrediti datum niza aktivnosti, od građevinskih - izgradnje novog stadiona i niza objekata, do novih administrativnih i stručnih odnosa u klubu", rekao je Zečević.

Upitan da li to znači da će on, direktor Partizana Nenad Bjeković i predsednik kluba Ivan Ćurković, ostati na sadašnjim pozicijama u klubu, Zečević je odgovorio da će o tome odlučivati akcionari.

Zečević je još rekao da nije član nijedne političke stranke, niti će to ikada biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu