Vojvodina obavila prvu prozivku

Izvor: B92, Beta Srbija i Crna Gora
Podeli

Fudbaleri novosadske Vojvodine počeli su u četvrtak u sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku pripreme za prolećnu sezonu šampionata Srbije i Crne Gore.

Uoči prozivke, prvotimcima je predstavljen i novi šef stručnog štaba Vojvodine, Branko Smiljanić, nekadašnji trener Milicionara i Sutjeske, koji je jedno vreme radio i u Jordanu.

Generalni direktor Novosađana Mirko Džudović najavio je da će na prvoj narednoj sednici Upravnog odbora kluba biti verifikovan jednoipogodišnji ugovor sa Smiljanićem, uz mogućnost produžetka na još šest meseci.

"Zadovoljan sam što sam dobio priliku da se dokazujem u klubu ovakve tradicije. Ne želim da ulazim u razloge zbog kojih je Vojvodina završila jesenji deo prvenstva na 12. mestu. Predstoji nam veliki posao i nadam se da ćemo u njemu uspeti", rekao je u kratkom obraćanju Smiljanić, koji je na klupi Vojvodine zamenio Josifa Ilića.

Prvoj prozivci prisustvovao je i kapiten Vojvodine Miloš Krasić, čiji transfer u francuski Nant još uvek nije realizovan, a kako je u četvrtak najavljeno, pripreme u predgrađu Novog Sada trajaće do 23. januara, kada se ekipa seli u tursku Antaliju.

Fudbal

Novi sukob Kapela i Kasana

Prvi poraz u šampionatu Italije koji je Roma u utorak doživela u meču sa Milanom izgleda da je značajno poremetio atmosferu u ekipi. Kada se činilo da su otklonjeni

Fudbal petak 9.01. 17:35 Komentara: 0