Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.07.2003.

15:04

Klajvert bi sad da ostane u Barseloni

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Holandski fudbalski internacionalac Patrik Klajvert rekao je u utorak da želi da ostane u Barseloni, ali da još nije odlučio da li će da pristane na smanjenje plate, ili će da ode.

Klajvert ima pravo da napusti Barselonu uz obeštećenje od samo 1,8 miliona evra pošto je klub odlučio da mu ne isplati poseban godišnji bonus od 4,6 miliona evra, dogovoren poslednjim ugovorom.

Centarfor i njegov advokat počeli su pregovore sa klubom u ponedeljak uveče, a igrač je po svemu sudeći spreman da prihvati ponudu Barse o smanjenoj osnovi plate i dodatnim bonusima vezanim za kvalitet igre.

"Da, želim da ostanem", rekao je Klajvert posle sastanka.

Direktor fudbala Barselone Ćiki Begiristain potvrdio je da igrač verovatno želi da ostane. "Klajvertov agent Sigi Lens nas je obavestio da njegov klijent zaista želi da ostane. Tražili smo brz odgovor, pre četvrtka ako je moguće, i voleli bismo ako bi treninzi započeli sa kompletiranim timom. Interes je pravi, ali odgovor nije konačan", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu