Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.11.2023.

23:55

Bahar: Posle meča smo svi pametni

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je svoje utiske posle poraza od Lajpciga (2:1) u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Bahar: Posle meča smo svi pametni
Foto: Starsport

Crveno-beli su ostali na jednom bodu, koliko ima i Jang Bojs, sa kojim se sastaju 28. novembra u Bernu.

Bahar je iznenadio postavom u meču sa Jang Bojsom, u kojoj su se našli između ostalih Srđan Mijailović i Žan Filip Kraso.

"Odlučio sam da on igra. Primetio sam kasnije da su ekipi potrebne promene. Napravili smo neke izmene koje su nam pomogle da bolje počnemo drugi deo meča. Bili smo blizu da postignemo gol. Kanga dobro radi na treninzima, odigrao je odlično prethodni meč. Posle meča su svi pametni, hteli smo da igramo drugačije, sa Krasoom u sredini. Zbog visokog presinga to nije uspelo i morali smo da menjamo", rekao je Bahar i dodao:

"Posle meča smo svi pametni. Pre meča je bila ideja da Kraso bude u sredini. Mislili smo da imamo prednost u sredini terena. Njihov presing je bio veoma dobar, zato i nije uspelo da nam pođe za rukom sve ono što smo želeli".

Kapiten Aleksandar Dragović je skeptičan pred Jang Bojs.

"Dragović je rekao šta je mislio. Prvo poluvreme smo zaslužili da imamo gol zaostatka, moglo je biti i više, ali je u drugom bilo bolje. Mogli smo do 1:1. Imali smo momentum. Želeli smo da igramo i na 2:1 za protivnika. Bilo bi sve drugačije da je neka lopta ušla do kraja meča u mrežu".

Zvezda naredni meč igra 11. novembra protiv Železničara u Pančevu.

"Zvezda je pokazala borbu u gostima. Očekivali smo više, naročito od rezultata. Razočarani smo. Danas smo bili blizu da dođemo do dobrog rezultata. Sada imamo meč u ligi, veoma važan za nas i za navijače. Posle toga ide reprezentativna pauza, a tek onda idemo u Bern gde nas čeka odlučujući meč".

Bio je upitan i šta je rekao igračima u svlačionici.

"Ne pričam sa igračima nikada posle meča. Volim da se sve ohladi, želim da vidim sa mojim timom šta je dobro, šta nije. Prvo moramo sve da analiziramo, a onda ćemo videti šta ćemo reći igračima".

Crveno-beli će 28. novembra gostovati Jang Bojsu, dok će 13. decembra ugostiti Mančester siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu