Nova vest
Fudbal 0

14.6.2024.

23:35

Voždovac dobio novog trenera

Ekipa Voždovca nije uspela da sačuva superligaški status, a sada imaju novog trenera.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

U pitanju je Dejan Čelar koji je poznat po radu u ekipi Zemuna, dok je u prošloj sezoni bio na klupi ekipe Dubočice sa kojom je bio u konkurenciji za plasman u Superligu. 

Zahvalan sam na srdačnoj dobrodošlici od strane svih u klubu, ali sam negde to i očekivao s obzirom da sam učestvovao u izgradnji Voždovca koji znamo danas i svih ovih godina. Pre deceniju sam bio ovde prvo kao direktor omladinske škole, zatim i trener, asistent u stručnom štabu. Zbog toga nemam osećaj da dolazim u novi klub već da se vraćam na vrlo poznato mesto”, započinje Čelar.

Veruje iskusni stručnjak da se negativan ambijent oko Zmajeva neće odraziti na igre tima na početku nove sezone.

Bez obzira na prethodni period i negativan ambijent koji se neminovno stvori nakon ispadanja iz Super lige, osećam se dobro i drago mi je što ću imati bitnu ulogu u stvaranju jedne nove atmosfere i tima koji bi trebalo da bude u vrhu ovog takmičenja. Sa druge strane lični cilj koji imam jeste da ostvarim zdravu komunikaciju sa svima u klubu. Shvatam svoju ulogu lidera i želja mi je da izvučem iz ljudi ono najbolje, da svi budemo najbolja verzija sebe. Ukoliko omanem u tom ličnom cilju – sve drugo bi bilo puko skupljanje bodova.”

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

6 d

Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

13 h

Novo Sport Video Menu