Nova vest
Fudbal 2

31.3.2024.

13:36

Baždar ne odustaje od titule: Gazimo do kraja

U okviru 27. kola Superlige Srbije, FK Partizan je pobedio ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola, koji je ujedno i doneo pobedu crno-belima, bio je Samed Baždar,

Izvor: FK Partizan

Srdjan Stevanovic/Starsport

Samed se nedavno vratio sa reprezentativne pauze, prilikom koje je imao mogućnost da  ostvari veliki san i obuče dres reprezentacije.

Pogodak će mu svakako pomoći sa samopouzdanjem, ali Baždar na prvo mesto stavlja pobedu.

"Najbitnije je da  je ekipa pobedila. Drago mi je što sam baš ja postigao gol.  Ja, kao napadač, svaku utakmicu želim da dam gol ili dva (što je više moguće). Voleo bih da mogu da iskoristim svaku priliku. Idemo dalje - očekuje nas utakmica protiv Voždovca, gde se nadamo da ćemo osvojiti sva tri boda (kao što se nadamo i za svaku narednu utakmicu)", rekao je Baždar.

Propuštao je šanse Baždar, ali je protiv Subotičana uspeo da zatrese mrežu.

"Nekada daš gol, a nekada promašiš – to je sastavni deo sporta.  Dogodi se i da golman odbrani i tada  svi hvale i slave njega jer je odbranio, što je zaista normalno", dodao je Baždar.

Govorio je i o iskustvu sa "A" reprezentativcia.

"To mi je bilo ostvarenje sna! Do juče sam sve te igrače gledao preko TV-a, a sada sam njihov saigrač. Osećaj je neverovatan", nastavlja mladi fudbaler koji je među "orlovima" imao priliku da igra sa nekim bivšim fudbalerima Partizana:

"Da, podržali su me svi – Saša Lukić, Andrija Živković, Bleki (prim. aut. Nikola Milenković), Kalaba (prim. aut. Strahinja Pavlović)... Drago mi je što su bili tu uz mene i što su me podržali."

Već u sredu Paruan na "krovu" čeka utakmica protiv Voždovca. Kakva su tvoja očekivanja?

"Najbitnije je da smo pobedili i idemo utakmicu po utakmicu. Sada igramo protiv Voždovca i idemo po tri boda! Gazimo dalje do kraja", optimistično završava Baždar.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Izvinite što smo varali"

Predsednik Toyote, Akio Tojoda, izvinio se zbog masovnog varanja na sertifikacionim testovima za sedam modela automobila, a japanska kompanija je obustavila proizvodnju tri od njih.

Srna, Capital.ba

9:00

56 min

Novo Sport Video Menu