Nova vest
Fudbal 9

30.3.2024.

20:54

Duljaj: Zahid u grčevima zbog posta – ne jede, ne spava

Trener Partizana Igor Duljaj osvrnuo se posle pobede nad Spartakom od 1:0 na utakmicu u kojoj njegov tim u najmanju ruku nije blistao.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Crno-beli su savladali Subotičane golom Sameda Baždara u 22. minutu, ostali na odstojanju od četiri boda naspram Zvezde, ali kada je pogodak sve što bi trebalo pamtiti sa meča, onda je jasno kakvu su partiju odigrali momci iz Humske.


Jasno je i Duljaju da je izdanje njegovog tima bilo problematično. 

"Ako se uzme u obzir da nismo pobedili tri utakmice, jasno je da je ova utakmica bila teška na psihološkom plan. Videli ste da smo navijače navikli na dopadljiv, ofanzivan fudbal sa dosta šansi, ali danas je samo bilo važno da se dobije i dobili smo utakmicu. Imali smo neku, da kažem, poluinicijativu, ali iz nekog straha u nekim situacijama smo žurili, a trebalo je da stanemo na loptu... Dozvolili smo protivniku da ima previše "prekida" pred kraj. Morali smo bolje u završnici kod kontri, ali na kraju najvažnija je pobeda".

Duljaj je potom objasnio izlazak Gajasa Zahida koji nije mogao da nastavi meč zbog grčeva. Prethodno, zbog povrede izašao je i Birbas Natho, koji je, čini se, u većem problemu.

"Zahid ne spava, ne pije vodu, zbog religije ne pije vodu, zato je imao grčeve i zato je zamenjen".

Starsport

Podeli:

Komentari 9

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu