Nova vest
Fudbal 5

24.4.2024.

22:35

Hvang o "grobarima": Bilo je strašno

Vezista Crvene zvezde In-Bom Hvang istakao je zadovoljstvo zbog pobede nad najvećim rivalom i plasmanom u finale Kupa Srbije.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
Srđan Stevanović/Starsport

Korejac je poručio da je poseban osećaj savladati najvećeg neprijatelja.

"Kao što vidite, svi su srećni. Ne samo jer smo se plasirali u finale, već jer smo ih pobedili. Pobedili smo našeg najvećeg neprijatelja. Više smo nego srećni i idemo po duplu krunu. Ostalo je sedam utakmica i moramo da damo sve od sebe", rekao je Hvang.

Zatim je upitan oko petardi i topovskih udara koji su padali oko njega dok je izvodio udarce iz ugla od strane navijača Partizana.

"Naravno. već sam to iskusio na njihovom stadionu. Znao sam da će to raditi. Nije bilo lako igrati u tom okruženju, bilo je strašno. Ali, znao sam da imam navijače iza sebe i tako mogu da dam maksimum", istakao je Korejac.

Potom je prokomentarisao i svoja dodavanja.

"Imao sam dobre driblinge, ali to je fudbal. Ono što moram da uradim jeste da budem fokusiran na svaku loptu i obezbedim lepa dodavanja. Znam da imam igrače koji mogu da završe glavom dobro, kao Katai i Šerif, Dragović... I za sledeći derbi ću centrirati i izvoditi kornere i biću vše fokusiran", rekao je Zvezdin vezista.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu