Nova vest
Fudbal 0

23.3.2024.

13:40

"Želimo da Alonso ostane, ali on zna šta je najbolje za njega"

Ćabi Alonso, trener Bajera iz Leverkuzena na meti je nekoliko klubova.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Mnogi su uvereni da bi španski stručnjak od leta mogao da preuzme kormilo Liverpula ili Reala, ali samo on zna kakvu će odluku doneti.

Čini se da su i u redovima Bajera svesni da će biti teško zadržati gaa, pogotovo ako ekipa sačuva prednost do kraja trke u Bundesligi i osvoji titulu.

Kapiten Bajera, golman Lukaš Hradecki, kaže da je želja igrača da nastave da rade sa Alonsom, ali da je sve i dalje neizvesno.

"To su naši snovi i želje, da ostane sa nama, ali niko ne bi bio ljud ako osvoji Bundesligu i odluči da krene drugim putem. Mi na dnevnoj bazi vidimo da voli što je u Leverkuzenu. Uživa i u Dizeldorfu, gde živi. S jedne tačke gledišta, kako je moguće imati bolju sezonu od ove? Ima mnogo toga da se meri, ali on je džentlmen i može da donese pravu odluku i uradi što je najbolje za njega", kaže Hradecki.

Golman "farmaceuta" kaže da je aumosfera u ekipi sjajna i da je Alonso mnogo toga promenio.

"Atmosfera koju je doneo u leverkuzen, to nismo imali. Mislim da to dolazi iz njegovog iskustva sa fudbalom. U Madridu, Liverpulu, mi tome težimo svakog dana. Uzbuđenje je definitivno opravdano. Ovo je najbolji tim Leverkuzena u kojem sam igrao. Imamo 18, 19, 20 igrača i nije važno ko igra. Ima dosta različitih opcija, taktika, protivnici moraju mnogo da se potrude. Đavolski je teško igrati protiv nas", zaključio je Hradecki. 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu