Nova vest
Fudbal 1

16.4.2024.

14:25

Neočekivana izjava direktora Bajera o Ćabiju Alonsu

Florijan Virc će i naredne sezone nositi dres novog prvaka Nemačke, Bajera iz Leverkuzena.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/IMAGO

Klub je u nedelju po prvi put u 120 godina postojanja osvojio šampionsku titulu, a Virc je po mnogima bio najbolji igrač sezone.

Sjanim igrama zapao je za oko mnogim velikim klubovima,  pominjalo se da je veoma zainteresovana Barselone, ali želja čelnika "farmaceuta" je da ga zadrže.

Izvršni direktor Bajera Fernando Sero je potvrdio da će igrač ostati u Leverkuzenu.

"Florijan Virc će ostati uz nas i naredne sezone. Plan je jasan. Ima interesovanja od strane mnogih klubova, ali imamo sjajan odnos sa njegovim ocem, zajednička ideja je da ostane. U fudbalu ne možete da planirate više od godine, ali on će svakako nastaviti da igra za Leverkuzen", potvrdio je Sero za list "As".

Nije želeo da poredi Virca sa Pedrijem iz Barselone.

"Ne volim da poredim igrače, ali za mene Virc je jedan od najboljih nemačkih igrača, ako ne i najbolji. Ima mnogo dobrih mladih igrača u Barseloni, po meni, on je jasan kandidat da jednog dana uzme i Zlatnu loptu", optimista je Sero.

Osvrnuo se i na trenera Ćabija Alonsa.

"Ne sumnjam da će jednom voditi ekipu Reala. Jednog dana biće njihov menadžer. Nemam sumnje ni malo. Pitanje je jedino kada će potpisati za Real Madrid. Ali to će se desiti, verujte mi. Siguran sam", zaključio je Sero. 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu