Nova vest
Fudbal 3

14.4.2024.

13:00

"Kazemiro je šetao kao da igra humanitarni meč" VIDEO

Mančester junajted je još jednom razočarao svoje pristalice izuzetno slabom igrom na gostovanju Bornmutu.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/IMAGO

Tim Erika ten Haga je izvukao bod (2:2), ali slaba im je to uteha kada imaju veliki zaostatak u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Junajted je posle ovog kola na sedmom mestu, a kako stvari stoje, ekipu na leto čeka ozbiljna rekonstrukcija.

Na meti ostrvskih kritičara našao se i vezista Kazemiro koji je pre dve godine stigao iz Reala za 70 miliona funti.

Džejmi Rednap, bivši igrač Liverpula, oštro je kritikovao igru Brazilca.

"Gledao sama ga mnogo godina i on je jedan od mojih omiljenih veznih igrača u svetu fudbala. Stvarno volim da ga gledam. Ali trenutno deluje kao da igra u 'Soker ejd' utakmici. Igra takvim ritmom kao da se radi o utakmici za zabavu i gde poznate ličnosti ulaze na teren. Ovo je Premijer liga, imaš mnogo iskustva. Tu nema ništa drugo osim toga da mora mnogo da se trči", kaže Rednap.

On se posebno osvrnuo na drugi gol Bornmuta, kada Kazemiro nije pomogao svojoj odbrani.

"Gledajte Kazemira ovde. On je odlučio da šeta! Zašto šetaš? Stvari se dešavaju brzo i zamislite samo Rodrija ili Deklana Rajsa, da li bi oni šetali kada je Kambala morao da ide na Klajverta u jedan na jedan situaciji? Mislim da je mom kolegi potrebna pomoć, ja bih to pomislio. On ima 19 godina, a ti iskustvo osvajanja Lige šampiona. A on i dalje šeta i možda kaže, ma samo ću da džogiram. Pogledajte koliko je bio blizu kada je Klajvert šutirao. Da je potrčao, mogao je da ga blokira. Kobi Maino ima sve, ali mora da ima modele na koje će da se ugleda. Morate da imate nekog da vam bude uzor. U ovom trenutku Kazemiro ne daje dobar primer kolegama u timu", zaključio je Rednap. 

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

15 h

Novo Sport Video Menu