Nova vest
Fudbal 2

13.4.2024.

23:40

Ten Hag: Ovo nije dovoljno VIDEO

Mančester junajted je i četvrti put zaredom u Premijer ligi ostao bez pobede.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/ IMAGO

Tačnije, na gostovanju Bornmutu osvojili su srećno i bod, na kraju je bilo 2:2, iako je domaćin imao daleko zrelije prilike da zabeleži pobedu.

Po završetku meča, Erik ten Hag se još jednom našao na meti novinara, pošto se uveliko priča o tome kako će biti smenjen na kraju sezone.

Pojedini britanski novinari su proteklih dana pisali kako će mu biti uručen otkaz bez obzira šta ekipa uradi u FA Kupu.

Na kraju konferencije za medije u Bornmutu, Ten Haga su pitali.

"Postoji opasnost da budete na kraju sedmi, ako padnete ispod sedmog to bi bio najgori plasman u istoriji ekipe u Premijer ligi. Mislite li da ćete biti iznad?", pitali su Ten Haga.

Holanđanin je nervozno ustao i krenuo iz prostorije, usput odgovarajući:

"Ne komentarišem takvo pitanje. To nije važno u ovom trenutku", rekao je Ten Hag.

Pre toga, gotovo da je potpisao kapitulaciju kada je reč o borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Njegov tim ima deset bodova zaostatka za ekipama koje su sada u igri za poslednja dva mesta.

"Ovo nije dovoljno, to znamo. Kada dođete u finalnu fazu sezone ovo je nedvoljno. Istina je da ni danas nismo više zaslužili. Moramo bolje, da kontrolišemo utakmicu, postižemo golove i ne dajemo mnogo prilika protivniku", kaže Erik.

Bio je vidno nezadovoljan organizacijom igre i disciplinom.

"Dva puta smo gubili, a to je bilo potpuno nepotrebno. Tri puta smo gubili loptu u zonama u kojima se lopta ne sme gubiti, nismo uvek bili dobro organizovani. Imali smo rupe u odbrani od kojih je protivnik imao koristi, posebno sa desne strane, tu je trebalo biti bolji. Po desnoj strani su nalazili načina da nas povrede, tu je trebalo zatvarati, a to nije uvek činjeno. Onda imate probleme. Nosi se sa protivnikom, to je tvoj posao. Jedna stvar je saradnja, a druga disciplina", zaključio je menadžer Junajteda. 

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu