Rejes: Partizan ulazi u Top 8

Felipe Rejes, bivši as Reala i živa legenda španske košarke, govorio je o Partizanu, veteranskom duelu i Evroligi.

Izvor: SN/DP

Petak, 31.03.2023.

19:40

Rejes: Partizan ulazi u Top 8
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sve su oči uprte u veliki okršaj Partizana i Reala koji je zakazan za 20 časova i 30 minuta u Areni u sklopu 32. kola Evrolige.

Ipak, od 17 časova i 30 minuta su na istom mestu odmerili snage veterani dva tima, a pobedu od pola koša odneli su crno-beli.

"Počeli smo dobro, dao sam trojke, probao sam da dođem do samopouzdanja. Srećan sam zbog utakmice, što sam se vratio na teren. Na kraju smo izgubili, ali smo radosni jer smo dobro igrali", rekao je Felipe Rejes.

O veteranskom meču rekao je:

"Mislim da treba češće da da organizujemo ovakve stvari. Setili smo se mnogih utakmica i lepih trenutaka u ovoj fantastičnoj hali. Za nas, da igramo danas je bilo vrlo dobro i osećaj je jako dobro"

Šta sada pamti:

"Imam mnogo uspomena na utakmice sa Partizanom. Uvek je teško igrati ovde. Peković, Veličković, mnogo je dobrih igrača. Imam mnogo uspomena na Partizan".

Partizan i Zvezda u Evroligi

"To je odlično za košarku ovde. Oba tima zaslužuju da igraju. Zvezda ima dobre igrače, ali nije stigla do plej-ofa, a Partizan će ući",
završio je Rejes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: