Četvrtak, 08.09.2022.

10:15

Sramna izjava Jusufa Nurkića

Centar Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić dao je sramnu izjavu nakon poraza od Litvanije.

Izvor: B92

Sramna izjava Jusufa Nurkiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

Tom i ja

pre 1 godinu

Kad se sve sabere i oduzme, mislim da Nurkić kao NBA igrač, pa i nije puno pomogao svojima, više se očekivalo od njega, a na nekim utakmicama bolje bi bilo ,da ga nije bilo. .

Pepo

pre 1 godinu

Nije covek nikoga uvredio. On se osjeca kao Bosanac i to je rekao, inamo Bosance, Hercegovcjr i tojicu (srbin, hrrvat i musliman) koji se ne osjecaju kao Bosanci

Ne veruj im ni kad poklone nose

pre 1 godinu

Hvala mu na ovom gestu.
Nadam se da su promenili mišljenje oni srbi koji su navijali za BIH!
Lepo od njega što vam je objasnio šta misli o srbima.

dejanmi

pre 1 godinu

Tipicna bosnjacka izjava i razmisljanje tipa "nije vazna vjera mi smo svi bosanci mi smo prezivjeli srpsku agresiju".Daleko vam ljepa kuca,mozemo samo komsije biti i eto vam Bejha igrajte za nju i navijajte nas iz RS to ne zanima.

Milojko

pre 1 godinu

Ako hoćeš da ti Srbin i Hrvat igraju za reprezentaciju BiH, onda nemoj da ih kinjiš. Srbin iz Bosne i Hercegovine igra za Srbiju, Hrvat za Hrvatsku.

Krca

pre 1 godinu

Pokažite Smitu ovu izjavu i fotografije na kojima se vidi
kojim zastavama masu navijači i igrači nakon pobede,
možda će mu neke stvari biti jasnije!

Lala

pre 1 godinu

Po histeriji ,vidim da uglavnom komentarisu osobe sa min.koeficijentom IQ-a...da bi uopste komentarisao moras shvatiti predmet izjave a ne histerisati da su u pitanju srbi, srbe niko i ne spominje nigde..sami sebi pravite probleme jer vas niko ne zarezuje pa morate nekako da dodjete do izrazaja.

Rade R

pre 1 godinu

Poturica! A kako njih nazvati drugačije?! Dečko je mlad, možda nije zlonameran ali, ili ne zna ili je ipak zlonameran! Dečko, prvo počni da učiš, da naučiš šta je istina, pa onda da dajem izjave! Lepo se raspitaj ko su ti bili predci i koje su vere bili!

Бубе Гробар

pre 1 godinu

Da li je njima(muslimanima) jasno da 99% Srba koji žive u Rep. Srpskoj nikada neče , niti mogu, niti žele da prihvate bh kao svoju domovinu, i takav slucaj je i sa sigurno 70% hrvata koji žive u Rep. Srpskoj ili u federaciji bh. Mirniji bi bili i jedni i drugi kada bi se razdvojili jedni ( Rep. Srpska) od drugih(f bh)

Valerij

pre 1 godinu

Toliko komentara a niko nije shvatio šta je čovek hteo da kaže.Za njega postoje Bosanci i Hercegovci, oni kojima nije bitno koje su vere i trojica kojima je vera sve a tu misli na profesionalne Bošnjake, Hrvate i Srbe.Time je direktno optužio političare sa svih strana za stanje u Bosni, nije uvredio ni jedan narod, ponajmanje Srpski.

a

pre 1 godinu

Босанац и Херцеговац су географски појам.Хрвате и Бошњаке је створио запад од Срба.Прве Беч
а друге Ватикан.Слично као црногорце и македонце.Сад желе и војвођане.

Bosna

pre 1 godinu

Upravni odbor KSBiH ima 9 clanova, 3 iz reda od sva tri naroda. Nurkic je iste prozvao jer ne rade svoj posao. Stav Nurkica je da onaj ko ne dozovljava BiH kao svoju drzavu ne treba ni biti u KSBiH, pa kako bi vama bilo da imate tri Bosnjaka u KS a isti se hvale da Srbija nije njihova zemlja. To vam je ok ili. Uz sve to ne rade svoj posao i niko od njih 9 nije im obezbjedio kvslitetne pripreme.

Arch Enemy

pre 1 godinu

Kad sam išao u školu učio sam Srpsko - Hrvatski jezik u državi u kojoj je većinsno stanovništvo bilo Srbi, Hrvati i muslimani koji su svojevrstan fenomen jer su 17.09.1993. otišli na spavanje kao muslimani a 18.09.1993. se probudili kao neki bošnjaci, komedija !

my way

pre 1 godinu

Друже, имали смо прилику да сви будемо Југословени. Нисте хтели, а сада то Бошњаштво и Херцеговаштво које никад као национална одредница постојало није, нити ће, можеш мачку о реп да окачиш. Узгред, мало је апсурдно када о томе да вера није битна прича народ који се око вере окупио и створио национални идентитет. С тим у вези, ја знам да ћу наше суграђане исламске вероисповести из Рашке/Санџака називати "Бошњаци", јер се они тако изњашњавају, иако везе са Босном ни они ни њихови преци немају, а како ћеш ти називати Србе, то теби на част.

Kad deca nisu besna...

pre 1 godinu

"Šta to vredi ako četiri igrača spavaju u jednom krevetu", kaže Jusuf.

Je li realno da im je ceo roster bio smešten u jednu trokrevrtnu sobu?

NOŽ

pre 1 godinu

1. Kako ti se zvao otac?
2. Huisein.
1. A njegov otac?
2. Kemal.
1. Čiji je Kemal?
2. Šefkin!
1. Dalje?
2. Šefki je ibrov, Ibro Rušidov, Rušid, Ekrem, Muslija, Adem i Alija!
1. Dalje?
2. Nema dalje! Nema dalje, potonji je Alija, tako sam učio od dedage.
1. A ko je rodio Aliju?
2. Pa otkud ja znam, opet neki Husein, neki Kemal...
1. NIJE!
2. Nego ko?

1. Pa već sam ti reko, njega su rodili Cvijeta i Spasoje Jugović, a ako kreneš unazad sretaćeš samo ovakva imena:

Veljko, Miloš, Dušan, Vidak, Gojak, Momčilo, Vuk...

opanaksajkacaluk

pre 1 godinu

Pitaj đeda, možda on zna kako se zovu? Neotesan, prost i bahat…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 08. septembar 2022 10:17)

Sto ti nepitas tvoju.prabaku koje si loze svaka je srpkinja zelela turcina..

fco

pre 1 godinu

Pricajte vi sta hocete, Alkaras ako se ne bude povredjivao, lagano moze do 30 GS. Ko je Djokovicu kriv sto mu je karijera pocela relativno kasno (Slemove poceo osvajati sa 24), ko mu je kriv za one poraze od Wawrinke, Mareja, Nisikorija, Medvedeva.. ko mu je kriv sto je zbog najobicnije operacije lakta izgubio pune 2 godine, ko mu je kriv sto pametnije nije odigrao ovo sa vakcinama. Sve u svemu mnogo pogresnih odluka i neobjasnjivih poraza. Vec sad je morao imati 30 GS. Alkarasova prednost je sto ima tek 19.

Netacno. Prvi GS 2008 (AO) imao je 20 godina. Uz sve sto si naveo on je ipak osvojio 21 GS. Uz sva saplitanja od trecih.

Moler

pre 1 godinu

Sve je lepo rekao, Dodika niko ni u Srbiji ne voli a kamoli tamo. Ko je pročitao ceo tekst, nema ništa protiv ljudi već samo protiv političara.

E VIVA

pre 1 godinu

Mira BG ne znam sto si ubrojala i nas Crnogorce da drzimo ruku na srcu za vrijeme himne mislim nije to nista lose cak naprotiv ali kod nas to nije tradicija niti neko nepisano pravilo neko drzi neko ne ne znam odakle ti to? A i zaboravila si vecinu zemalja Juzne Amerike plus Meksiko oni svi drze ruku na srcu za vrijeme himne. Ne shvatam ovo kao prozivku jer nemam nista protiv toga samo ne znam odakle ti ta informacija kad kod nas Crnogoraca to nikad nije bilo nepisano pravilo?

dox

pre 1 godinu

I prvi i drugi su Srbi a treći su oni koji znaju šta su - da ti malo pomognem kako da ih nazoveš medjede. Biće i kod vas denacifikacija pa nazad na fabricka podešavanja.

moris

pre 1 godinu

Zar i Đoković, Đere, Međedović, Kolašinac, Ljajić i mnogi drugi ne treba da nastupaju za Srbiju jer poreklom nisu Srbi?
(Kosta, 08. septembar 2022 11:03)
A šta je Đoković poreklom? Eskim?

Papillon

pre 1 godinu

Pa kad "Istrage" nije bilo.
Lomio se Njegoš oko toga, mučilo ga, pisao, video je da će bez toga biti problema.
Bugarska, Grčka i drugi su odradili i zaokružili državnost.

Nismo isti

pre 1 godinu

Sto ti nepitas tvoju.prabaku koje si loze svaka je srpkinja zelela turcina..
(opanaksajkacaluk, 8. septembar 2022 11:11)

Nije lepo da svoje želje projektuješ na tuđe prabake ;)

Wolver

pre 1 godinu

Ovo je reprezentacija FBIH. Tako treba i da ostane. Koga briga sta prica nepismen covjek. Zar ste ocekivali nesto drugo? Problem je vec tim sto ovakve vijesti iznenadjuju javnost. A ovaj Atic iz reprezentacije, covjek dobar kosarkas ali dok je igrao u Igokei licno omalovazavao Republiku Srpsku i gradjane u par navrata po Banjaluci sam se uvjerio slucajno bio gdje i on... Ne znam samo sta me je suzdrzalo da ne reagujem...

vld

pre 1 godinu

Zasto je ovo sramna izjava gde je on ovde pomenuo bosnjake i hrvate a da je srbe preskocio i rekao ne znam kako da nazovem. Samo lozite narod bez veze nije nikog uvredio covek je samo aludirao na nefunkcionalnost BiH kao drzave sto i sam Dodik pominje cesto skoro sve je troclano u procesu odlucivanja

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 1 godinu

Nisam gledao Jusufa tri godine. Ovo što sam video dosta je skromno, u mladosti je više obecavao, bilo je skoro egal sa Jokicem.
Jasno je da je kod njega glava problem. A to se, u njegovim godinama, ne da popraviti.

miki

pre 1 godinu

Ako se pitate da li ima b.d.la koje ce na mig politicara da uzmu pusku i poloze zivot, evo vam odgovora. Al dobro bakir bi ga u slucaju loseg scenarija sa suzom u oku spominjao i cak bi i sportsku salu po njemu nazvao.

nije nego

pre 1 godinu

Jes, sad bi oni da prave Jugoslaviju od Bosne i Hercegovine, gistro nije vazno ko je ko, a to su imali u Jugoslaviji pa im nije valjalo. A mi naivni pa cemo da poverujemo.

Master Yoda

pre 1 godinu

Pa Nurkić je samo ljut i nije ništa strašno rekao. Ljut je što 2 od 3 naroda ne igra za svoju drzavu nego za dvije susjedne. I to naravno ima za posljedicu loše sportske rezultate mada BiH ima sportskih talenata. Potpuno ga razumijem. Neki idu u susjedne države da budu rezerve a ne igraju za svoju zemlju.
(Kemo, 8. septembar 2022 10:30) # Link komentara
Preporučujem (+7)Ne preporučujem (-30)

Prvo Nurkicu ovo nije prvi put da tako nesto kaze, drugo zapitaj se zasto srbi i hrvati iz Republike Srpske i Bosne nece da igraju za reprezentaciju BH vec Srbije i Hrvatske. To je zato sto taj isti savez nista nije ucinio da se osete kao deo saveza, da upravo ovakva Nurkiceva izjava ih je jos vise udaljila od reprezentacije, zato sto muslimani u Bosni ne shvataju da nisu jedini narod koji tamo zivi i da oni treba sve da se pitaju, postoje i drugi.
Ja sam navijai i navijacu na prvenstvu i za CG i za Slo, ali za vas zbog takvih izjava i svega sto se desava ne mogu nikako.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Znate kako funkcioniš kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem", rekao je Nurkić.




Pitaj đeda, možda on zna kako se zovu? Neotesan, prost i bahat…

Dejan

pre 1 godinu

A u stvari, vera u Bosni je uvek bila najbitnija. Jer si kao Musliman mogao da doguraš i do velikog vezira, a kao Srbin nisi mogao da budeš ni ćata u opštini.

Ekskalibur

pre 1 godinu

Banja Luka,
Zato sam ova protekla dva dana navijao svim srcem za bracu francuze i litvance, i ispala reprezentacija Federacije(nisu oni Bosna(nema srba)) i sada na miru mozemo gledati Srbiju!!!

аналитичар

pre 1 godinu

pa u pravu je čovek realno gledano svako ko je iz republike srpske želi da igra za Srbiju za ne za BiH, i ne treba da nam ovo bude prozivka.
(panda,

Momci u reprezentaciji su njegovi saigraci i komentar "ne znam kako da ih nazovem" je vise nego uvredljiv i bezobrazan. Bio je popis u BiH, 95% ljudi se izjasnilo kao Bosnjaci, Srbi ili Hrvati, tih Bosanaca i Hercegovaca po nacionalnosti ili nije bilo uopste ili su na nivou statisticke greske. Zasto mu je tesko da prihvati da u njegovoj zemlji zive razliciti narodi i da su svi ravnopravni?

Marko

pre 1 godinu

Jusufu,kada si toliki smeker sto se nisi otvorio i pomogao da ne spavate u malim sobama itd..itd...
Nego sada kada si pokazao da si 10 klasa ispod Jokare i Doncica kukas kao strina.
Ajde brisi kuci na cevape....

anceloti

pre 1 godinu

Ne palite vatru i ne zavadjajte ljude. Mislio je da se sve u reprezentaciji radi po nacionalnom kljucu, da ne igraju najbolji nego podobni, i da su u savezu lopovi zbog kojih su jedva otisli na prvenstvo. Nurkic nije najinteligentniji na svijetu, ali nemojte paliti mase.

6,50

pre 1 godinu

Ma sacekajte, sad ce naivni sugradjani moji da vam objasne da smo svi ljudi, i da treba da podrzavamo i volimo komsije nase… Pitajte kako zive nasi tamo i da li navijaju za Nurkica i ostale

Đuro

pre 1 godinu

Sinovac, visok sam samo 190cm, ali ako te ikad sretnem bilo gde, tako ću slatko da ti zalepim jednu vaspitnu preko tih lajavih usta da ćeš da zapamtiš za sva vremen.
(Rđa,

a oćeš li potom da ga jednom rukom zavitlaš u peć te da ga malim prstom odbaciš za tri njegove visine ?

Munja Trans

pre 1 godinu

Posto je od njega i nije nesto sramna,da bi dao sramnu izjavu moras da imas stida i srama,a ovaj ga nema nit ga je ikad ima,zbog ovakvi je stanje u ovom delu evrope ovakvo i zauvek ce ostati jel sve ih je vise i vise,a normalni ljudi beze preko

Dejan

pre 1 godinu

Pricajte vi sta hocete, Alkaras ako se ne bude povredjivao, lagano moze do 30 GS. Ko je Djokovicu kriv sto mu je karijera pocela relativno kasno (Slemove poceo osvajati sa 24), ko mu je kriv za one poraze od Wawrinke, Mareja, Nisikorija, Medvedeva.. ko mu je kriv sto je zbog najobicnije operacije lakta izgubio pune 2 godine, ko mu je kriv sto pametnije nije odigrao ovo sa vakcinama. Sve u svemu mnogo pogresnih odluka i neobjasnjivih poraza. Vec sad je morao imati 30 GS. Alkarasova prednost je sto ima tek 19.

istina!

pre 1 godinu

Sta ocekivati od proverenog soviniste, srbomrsca i primitivnog coveka... Takvi su svi oni, kao i Hrvati, a vi samo navijajte za njih...
(nemanja, 08. septembar 2022 10:28)
Ma mi smo sjajni….

Mile

pre 1 godinu

Čovek je potpuno pomešao sport i politiku, još gore što što nije u pravu, misli da sve moze novcem kupiti, e ne moze baš sve, neki ne menjaju veru za večeru.

slobo.b

pre 1 godinu

Kao da ste sta dugo ocekivali od ovoga , on je poznati mrzitelj Srba,oni bi Bosnu ali po njihovom da se sve njih pita,od toga nema ništa sve dok mašu ratnim zastavama na zvanicnim utakmicama,nema tu jedinstva..

boki89

pre 1 godinu

kad neko kaze bez obzira na veru to nikada nije bitno znajte da je samo to bitno i nista drugo.Jer ako on ne moze da prihvati da mu na pola BiH zive srbi pravoslavne vere onda nikada to ne moze biti funkcionalna drzava.

Žiru

pre 1 godinu

Srbi jednostavno ne trebaju da igraju za tu reprezentaciju i tu svaka priča treba da stane. Niko tu ne treba da se vređa, čak ni sa ovom izjavom Nurkića. Svi znamo kakva je to zemlja i kako je nastala.

Kemo

pre 1 godinu

Pa Nurkić je samo ljut i nije ništa strašno rekao. Ljut je što 2 od 3 naroda ne igra za svoju drzavu nego za dvije susjedne. I to naravno ima za posljedicu loše sportske rezultate mada BiH ima sportskih talenata. Potpuno ga razumijem. Neki idu u susjedne države da budu rezerve a ne igraju za svoju zemlju.

Anonimus

pre 1 godinu

Srbi da igraju za Srbiju i Republiku Srpsku, ako jednog dana bude nezavisna država. Ni po koju cenu za Bosnu i Hercegovinu ili, ne daj Bože, za Hrvatsku.

Aca

pre 1 godinu

Navijao sam za vas kad je pocelo prvenstvo, posle sam odustao kad ste krenuli sa onim zastavama, a ovo sad znaci da verovatno nikada necu vise navijati za vas. Budi covek prihvati da si ispao i idi dalje. Zelis da cela BIH navija za vas, a vi i dalje pravite podele? Voleo bih da nesto naucite u buducnosti, ali cisto sumnjam da ce se to desiti.

smeh

pre 1 godinu

Čovek je veliki primitivac. Priča o nekoj slogi svoje države a ovamo pravi podele između igrača uz vređanje. Bez obzira što je to uradio svesno ili nesvesno, pod uticajem adrenalina i besa što su ispali čovek je pokazao koliko je primitivan i zaostao. Naravno ne treba generalizovati jer nisu svi isti kao ovaj ljaljan.

Hijavata

pre 1 godinu

Na stranu sve što se dešavalo u BIH i tokom rata i posle njega, ono što će teško ikada biti to je da ti od ljudi napraviš nešto što oni nisu. To važi za sve strane. Stvari su već odavno takve da negde oko polovine naroda u toj zemlji ne podržava i ne navija za reprezentaciju zemlje u kojoj žive. Sviđalo se to nekome ili ne, tako je. I onda dođe pametni Nurkić i prosipa pamet. Hoćeš da ih nateraš, druže, da budu Bošnjaci, i Srbe i Hrvate? Ma važi. Ne sviđa ti se što je ovako? Šta da ti radim.

Алекса

pre 1 godinu

Пси ће увек да лају...кад ће караван да стане због њих...

Кер је кер, то му је посао...

Ненад

pre 1 godinu

Директно је увредио свог саиграча из репрезентације Александра Лазића који је родом из Републике Српске! Претерано неодговорно, безобзирно и шовинистички!

Nes

pre 1 godinu

da se narod oseća Bosancima i Hercegovima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno.

To je sustina problema, nemoj terati Srbe i Hrvate na silu da se izjasnjavaju kao Bosanci, to samo izaziva kontraefekat. U Slovenackoj reprezentaciji niko nikog ne tera da se izjasnjava kao Slovenac ako tamo zivi i ima njihova dokumenta, postujes drzavu u kojoj zivis a mozes i marsovac da budes ako se tako osecas.

daj, bre!

pre 1 godinu

ma, joook, oni su divni, mi ih obožavamo , naročito njihove pevačice, glumice... naše diplomate/političari pevaju njihove pesme, mi ne obraćamo pažnju na njihovo ponašanje, svi su dobrodošli...mi, oni tamo, neki, ko zna koji...

Rđa

pre 1 godinu

Sinovac, visok sam samo 190cm, ali ako te ikad sretnem bilo gde, tako ću slatko da ti zalepim jednu vaspitnu preko tih lajavih usta da ćeš da zapamtiš za sva vremen.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Znate kako funkcioniš kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem", rekao je Nurkić.




Pitaj đeda, možda on zna kako se zovu? Neotesan, prost i bahat…

NOŽ

pre 1 godinu

1. Kako ti se zvao otac?
2. Huisein.
1. A njegov otac?
2. Kemal.
1. Čiji je Kemal?
2. Šefkin!
1. Dalje?
2. Šefki je ibrov, Ibro Rušidov, Rušid, Ekrem, Muslija, Adem i Alija!
1. Dalje?
2. Nema dalje! Nema dalje, potonji je Alija, tako sam učio od dedage.
1. A ko je rodio Aliju?
2. Pa otkud ja znam, opet neki Husein, neki Kemal...
1. NIJE!
2. Nego ko?

1. Pa već sam ti reko, njega su rodili Cvijeta i Spasoje Jugović, a ako kreneš unazad sretaćeš samo ovakva imena:

Veljko, Miloš, Dušan, Vidak, Gojak, Momčilo, Vuk...

Žiru

pre 1 godinu

Srbi jednostavno ne trebaju da igraju za tu reprezentaciju i tu svaka priča treba da stane. Niko tu ne treba da se vređa, čak ni sa ovom izjavom Nurkića. Svi znamo kakva je to zemlja i kako je nastala.

Dejan

pre 1 godinu

A u stvari, vera u Bosni je uvek bila najbitnija. Jer si kao Musliman mogao da doguraš i do velikog vezira, a kao Srbin nisi mogao da budeš ni ćata u opštini.

Ekskalibur

pre 1 godinu

Banja Luka,
Zato sam ova protekla dva dana navijao svim srcem za bracu francuze i litvance, i ispala reprezentacija Federacije(nisu oni Bosna(nema srba)) i sada na miru mozemo gledati Srbiju!!!

my way

pre 1 godinu

Друже, имали смо прилику да сви будемо Југословени. Нисте хтели, а сада то Бошњаштво и Херцеговаштво које никад као национална одредница постојало није, нити ће, можеш мачку о реп да окачиш. Узгред, мало је апсурдно када о томе да вера није битна прича народ који се око вере окупио и створио национални идентитет. С тим у вези, ја знам да ћу наше суграђане исламске вероисповести из Рашке/Санџака називати "Бошњаци", јер се они тако изњашњавају, иако везе са Босном ни они ни њихови преци немају, а како ћеш ти називати Србе, то теби на част.

Aca

pre 1 godinu

Navijao sam za vas kad je pocelo prvenstvo, posle sam odustao kad ste krenuli sa onim zastavama, a ovo sad znaci da verovatno nikada necu vise navijati za vas. Budi covek prihvati da si ispao i idi dalje. Zelis da cela BIH navija za vas, a vi i dalje pravite podele? Voleo bih da nesto naucite u buducnosti, ali cisto sumnjam da ce se to desiti.

Arch Enemy

pre 1 godinu

Kad sam išao u školu učio sam Srpsko - Hrvatski jezik u državi u kojoj je većinsno stanovništvo bilo Srbi, Hrvati i muslimani koji su svojevrstan fenomen jer su 17.09.1993. otišli na spavanje kao muslimani a 18.09.1993. se probudili kao neki bošnjaci, komedija !

6,50

pre 1 godinu

Ma sacekajte, sad ce naivni sugradjani moji da vam objasne da smo svi ljudi, i da treba da podrzavamo i volimo komsije nase… Pitajte kako zive nasi tamo i da li navijaju za Nurkica i ostale

Nismo isti

pre 1 godinu

Sto ti nepitas tvoju.prabaku koje si loze svaka je srpkinja zelela turcina..
(opanaksajkacaluk, 8. septembar 2022 11:11)

Nije lepo da svoje želje projektuješ na tuđe prabake ;)

Marko

pre 1 godinu

Jusufu,kada si toliki smeker sto se nisi otvorio i pomogao da ne spavate u malim sobama itd..itd...
Nego sada kada si pokazao da si 10 klasa ispod Jokare i Doncica kukas kao strina.
Ajde brisi kuci na cevape....

a

pre 1 godinu

Босанац и Херцеговац су географски појам.Хрвате и Бошњаке је створио запад од Срба.Прве Беч
а друге Ватикан.Слично као црногорце и македонце.Сад желе и војвођане.

moris

pre 1 godinu

Zar i Đoković, Đere, Međedović, Kolašinac, Ljajić i mnogi drugi ne treba da nastupaju za Srbiju jer poreklom nisu Srbi?
(Kosta, 08. septembar 2022 11:03)
A šta je Đoković poreklom? Eskim?

smeh

pre 1 godinu

Čovek je veliki primitivac. Priča o nekoj slogi svoje države a ovamo pravi podele između igrača uz vređanje. Bez obzira što je to uradio svesno ili nesvesno, pod uticajem adrenalina i besa što su ispali čovek je pokazao koliko je primitivan i zaostao. Naravno ne treba generalizovati jer nisu svi isti kao ovaj ljaljan.

Hijavata

pre 1 godinu

Na stranu sve što se dešavalo u BIH i tokom rata i posle njega, ono što će teško ikada biti to je da ti od ljudi napraviš nešto što oni nisu. To važi za sve strane. Stvari su već odavno takve da negde oko polovine naroda u toj zemlji ne podržava i ne navija za reprezentaciju zemlje u kojoj žive. Sviđalo se to nekome ili ne, tako je. I onda dođe pametni Nurkić i prosipa pamet. Hoćeš da ih nateraš, druže, da budu Bošnjaci, i Srbe i Hrvate? Ma važi. Ne sviđa ti se što je ovako? Šta da ti radim.

Anonimus

pre 1 godinu

Srbi da igraju za Srbiju i Republiku Srpsku, ako jednog dana bude nezavisna država. Ni po koju cenu za Bosnu i Hercegovinu ili, ne daj Bože, za Hrvatsku.

dox

pre 1 godinu

I prvi i drugi su Srbi a treći su oni koji znaju šta su - da ti malo pomognem kako da ih nazoveš medjede. Biće i kod vas denacifikacija pa nazad na fabricka podešavanja.

slobo.b

pre 1 godinu

Kao da ste sta dugo ocekivali od ovoga , on je poznati mrzitelj Srba,oni bi Bosnu ali po njihovom da se sve njih pita,od toga nema ništa sve dok mašu ratnim zastavama na zvanicnim utakmicama,nema tu jedinstva..

boki89

pre 1 godinu

kad neko kaze bez obzira na veru to nikada nije bitno znajte da je samo to bitno i nista drugo.Jer ako on ne moze da prihvati da mu na pola BiH zive srbi pravoslavne vere onda nikada to ne moze biti funkcionalna drzava.

Wolver

pre 1 godinu

Ovo je reprezentacija FBIH. Tako treba i da ostane. Koga briga sta prica nepismen covjek. Zar ste ocekivali nesto drugo? Problem je vec tim sto ovakve vijesti iznenadjuju javnost. A ovaj Atic iz reprezentacije, covjek dobar kosarkas ali dok je igrao u Igokei licno omalovazavao Republiku Srpsku i gradjane u par navrata po Banjaluci sam se uvjerio slucajno bio gdje i on... Ne znam samo sta me je suzdrzalo da ne reagujem...

Ненад

pre 1 godinu

Директно је увредио свог саиграча из репрезентације Александра Лазића који је родом из Републике Српске! Претерано неодговорно, безобзирно и шовинистички!

miki

pre 1 godinu

Ako se pitate da li ima b.d.la koje ce na mig politicara da uzmu pusku i poloze zivot, evo vam odgovora. Al dobro bakir bi ga u slucaju loseg scenarija sa suzom u oku spominjao i cak bi i sportsku salu po njemu nazvao.

nije nego

pre 1 godinu

Jes, sad bi oni da prave Jugoslaviju od Bosne i Hercegovine, gistro nije vazno ko je ko, a to su imali u Jugoslaviji pa im nije valjalo. A mi naivni pa cemo da poverujemo.

Nes

pre 1 godinu

da se narod oseća Bosancima i Hercegovima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno.

To je sustina problema, nemoj terati Srbe i Hrvate na silu da se izjasnjavaju kao Bosanci, to samo izaziva kontraefekat. U Slovenackoj reprezentaciji niko nikog ne tera da se izjasnjava kao Slovenac ako tamo zivi i ima njihova dokumenta, postujes drzavu u kojoj zivis a mozes i marsovac da budes ako se tako osecas.

Rđa

pre 1 godinu

Sinovac, visok sam samo 190cm, ali ako te ikad sretnem bilo gde, tako ću slatko da ti zalepim jednu vaspitnu preko tih lajavih usta da ćeš da zapamtiš za sva vremen.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 1 godinu

Nisam gledao Jusufa tri godine. Ovo što sam video dosta je skromno, u mladosti je više obecavao, bilo je skoro egal sa Jokicem.
Jasno je da je kod njega glava problem. A to se, u njegovim godinama, ne da popraviti.

аналитичар

pre 1 godinu

pa u pravu je čovek realno gledano svako ko je iz republike srpske želi da igra za Srbiju za ne za BiH, i ne treba da nam ovo bude prozivka.
(panda,

Momci u reprezentaciji su njegovi saigraci i komentar "ne znam kako da ih nazovem" je vise nego uvredljiv i bezobrazan. Bio je popis u BiH, 95% ljudi se izjasnilo kao Bosnjaci, Srbi ili Hrvati, tih Bosanaca i Hercegovaca po nacionalnosti ili nije bilo uopste ili su na nivou statisticke greske. Zasto mu je tesko da prihvati da u njegovoj zemlji zive razliciti narodi i da su svi ravnopravni?

Master Yoda

pre 1 godinu

Pa Nurkić je samo ljut i nije ništa strašno rekao. Ljut je što 2 od 3 naroda ne igra za svoju drzavu nego za dvije susjedne. I to naravno ima za posljedicu loše sportske rezultate mada BiH ima sportskih talenata. Potpuno ga razumijem. Neki idu u susjedne države da budu rezerve a ne igraju za svoju zemlju.
(Kemo, 8. septembar 2022 10:30) # Link komentara
Preporučujem (+7)Ne preporučujem (-30)

Prvo Nurkicu ovo nije prvi put da tako nesto kaze, drugo zapitaj se zasto srbi i hrvati iz Republike Srpske i Bosne nece da igraju za reprezentaciju BH vec Srbije i Hrvatske. To je zato sto taj isti savez nista nije ucinio da se osete kao deo saveza, da upravo ovakva Nurkiceva izjava ih je jos vise udaljila od reprezentacije, zato sto muslimani u Bosni ne shvataju da nisu jedini narod koji tamo zivi i da oni treba sve da se pitaju, postoje i drugi.
Ja sam navijai i navijacu na prvenstvu i za CG i za Slo, ali za vas zbog takvih izjava i svega sto se desava ne mogu nikako.

fco

pre 1 godinu

Pricajte vi sta hocete, Alkaras ako se ne bude povredjivao, lagano moze do 30 GS. Ko je Djokovicu kriv sto mu je karijera pocela relativno kasno (Slemove poceo osvajati sa 24), ko mu je kriv za one poraze od Wawrinke, Mareja, Nisikorija, Medvedeva.. ko mu je kriv sto je zbog najobicnije operacije lakta izgubio pune 2 godine, ko mu je kriv sto pametnije nije odigrao ovo sa vakcinama. Sve u svemu mnogo pogresnih odluka i neobjasnjivih poraza. Vec sad je morao imati 30 GS. Alkarasova prednost je sto ima tek 19.

Netacno. Prvi GS 2008 (AO) imao je 20 godina. Uz sve sto si naveo on je ipak osvojio 21 GS. Uz sva saplitanja od trecih.

vld

pre 1 godinu

Zasto je ovo sramna izjava gde je on ovde pomenuo bosnjake i hrvate a da je srbe preskocio i rekao ne znam kako da nazovem. Samo lozite narod bez veze nije nikog uvredio covek je samo aludirao na nefunkcionalnost BiH kao drzave sto i sam Dodik pominje cesto skoro sve je troclano u procesu odlucivanja

Papillon

pre 1 godinu

Pa kad "Istrage" nije bilo.
Lomio se Njegoš oko toga, mučilo ga, pisao, video je da će bez toga biti problema.
Bugarska, Grčka i drugi su odradili i zaokružili državnost.

Munja Trans

pre 1 godinu

Posto je od njega i nije nesto sramna,da bi dao sramnu izjavu moras da imas stida i srama,a ovaj ga nema nit ga je ikad ima,zbog ovakvi je stanje u ovom delu evrope ovakvo i zauvek ce ostati jel sve ih je vise i vise,a normalni ljudi beze preko

Kad deca nisu besna...

pre 1 godinu

"Šta to vredi ako četiri igrača spavaju u jednom krevetu", kaže Jusuf.

Je li realno da im je ceo roster bio smešten u jednu trokrevrtnu sobu?

Mile

pre 1 godinu

Čovek je potpuno pomešao sport i politiku, još gore što što nije u pravu, misli da sve moze novcem kupiti, e ne moze baš sve, neki ne menjaju veru za večeru.

istina!

pre 1 godinu

Sta ocekivati od proverenog soviniste, srbomrsca i primitivnog coveka... Takvi su svi oni, kao i Hrvati, a vi samo navijajte za njih...
(nemanja, 08. septembar 2022 10:28)
Ma mi smo sjajni….

Алекса

pre 1 godinu

Пси ће увек да лају...кад ће караван да стане због њих...

Кер је кер, то му је посао...

daj, bre!

pre 1 godinu

ma, joook, oni su divni, mi ih obožavamo , naročito njihove pevačice, glumice... naše diplomate/političari pevaju njihove pesme, mi ne obraćamo pažnju na njihovo ponašanje, svi su dobrodošli...mi, oni tamo, neki, ko zna koji...

dejanmi

pre 1 godinu

Tipicna bosnjacka izjava i razmisljanje tipa "nije vazna vjera mi smo svi bosanci mi smo prezivjeli srpsku agresiju".Daleko vam ljepa kuca,mozemo samo komsije biti i eto vam Bejha igrajte za nju i navijajte nas iz RS to ne zanima.

Moler

pre 1 godinu

Sve je lepo rekao, Dodika niko ni u Srbiji ne voli a kamoli tamo. Ko je pročitao ceo tekst, nema ništa protiv ljudi već samo protiv političara.

Бубе Гробар

pre 1 godinu

Da li je njima(muslimanima) jasno da 99% Srba koji žive u Rep. Srpskoj nikada neče , niti mogu, niti žele da prihvate bh kao svoju domovinu, i takav slucaj je i sa sigurno 70% hrvata koji žive u Rep. Srpskoj ili u federaciji bh. Mirniji bi bili i jedni i drugi kada bi se razdvojili jedni ( Rep. Srpska) od drugih(f bh)

Kemo

pre 1 godinu

Pa Nurkić je samo ljut i nije ništa strašno rekao. Ljut je što 2 od 3 naroda ne igra za svoju drzavu nego za dvije susjedne. I to naravno ima za posljedicu loše sportske rezultate mada BiH ima sportskih talenata. Potpuno ga razumijem. Neki idu u susjedne države da budu rezerve a ne igraju za svoju zemlju.

anceloti

pre 1 godinu

Ne palite vatru i ne zavadjajte ljude. Mislio je da se sve u reprezentaciji radi po nacionalnom kljucu, da ne igraju najbolji nego podobni, i da su u savezu lopovi zbog kojih su jedva otisli na prvenstvo. Nurkic nije najinteligentniji na svijetu, ali nemojte paliti mase.

Bosna

pre 1 godinu

Upravni odbor KSBiH ima 9 clanova, 3 iz reda od sva tri naroda. Nurkic je iste prozvao jer ne rade svoj posao. Stav Nurkica je da onaj ko ne dozovljava BiH kao svoju drzavu ne treba ni biti u KSBiH, pa kako bi vama bilo da imate tri Bosnjaka u KS a isti se hvale da Srbija nije njihova zemlja. To vam je ok ili. Uz sve to ne rade svoj posao i niko od njih 9 nije im obezbjedio kvslitetne pripreme.

Valerij

pre 1 godinu

Toliko komentara a niko nije shvatio šta je čovek hteo da kaže.Za njega postoje Bosanci i Hercegovci, oni kojima nije bitno koje su vere i trojica kojima je vera sve a tu misli na profesionalne Bošnjake, Hrvate i Srbe.Time je direktno optužio političare sa svih strana za stanje u Bosni, nije uvredio ni jedan narod, ponajmanje Srpski.

Ne veruj im ni kad poklone nose

pre 1 godinu

Hvala mu na ovom gestu.
Nadam se da su promenili mišljenje oni srbi koji su navijali za BIH!
Lepo od njega što vam je objasnio šta misli o srbima.

Milojko

pre 1 godinu

Ako hoćeš da ti Srbin i Hrvat igraju za reprezentaciju BiH, onda nemoj da ih kinjiš. Srbin iz Bosne i Hercegovine igra za Srbiju, Hrvat za Hrvatsku.

Rade R

pre 1 godinu

Poturica! A kako njih nazvati drugačije?! Dečko je mlad, možda nije zlonameran ali, ili ne zna ili je ipak zlonameran! Dečko, prvo počni da učiš, da naučiš šta je istina, pa onda da dajem izjave! Lepo se raspitaj ko su ti bili predci i koje su vere bili!

Krca

pre 1 godinu

Pokažite Smitu ovu izjavu i fotografije na kojima se vidi
kojim zastavama masu navijači i igrači nakon pobede,
možda će mu neke stvari biti jasnije!

opanaksajkacaluk

pre 1 godinu

Pitaj đeda, možda on zna kako se zovu? Neotesan, prost i bahat…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 08. septembar 2022 10:17)

Sto ti nepitas tvoju.prabaku koje si loze svaka je srpkinja zelela turcina..

Đuro

pre 1 godinu

Sinovac, visok sam samo 190cm, ali ako te ikad sretnem bilo gde, tako ću slatko da ti zalepim jednu vaspitnu preko tih lajavih usta da ćeš da zapamtiš za sva vremen.
(Rđa,

a oćeš li potom da ga jednom rukom zavitlaš u peć te da ga malim prstom odbaciš za tri njegove visine ?

Tom i ja

pre 1 godinu

Kad se sve sabere i oduzme, mislim da Nurkić kao NBA igrač, pa i nije puno pomogao svojima, više se očekivalo od njega, a na nekim utakmicama bolje bi bilo ,da ga nije bilo. .

E VIVA

pre 1 godinu

Mira BG ne znam sto si ubrojala i nas Crnogorce da drzimo ruku na srcu za vrijeme himne mislim nije to nista lose cak naprotiv ali kod nas to nije tradicija niti neko nepisano pravilo neko drzi neko ne ne znam odakle ti to? A i zaboravila si vecinu zemalja Juzne Amerike plus Meksiko oni svi drze ruku na srcu za vrijeme himne. Ne shvatam ovo kao prozivku jer nemam nista protiv toga samo ne znam odakle ti ta informacija kad kod nas Crnogoraca to nikad nije bilo nepisano pravilo?

Lala

pre 1 godinu

Po histeriji ,vidim da uglavnom komentarisu osobe sa min.koeficijentom IQ-a...da bi uopste komentarisao moras shvatiti predmet izjave a ne histerisati da su u pitanju srbi, srbe niko i ne spominje nigde..sami sebi pravite probleme jer vas niko ne zarezuje pa morate nekako da dodjete do izrazaja.

Dejan

pre 1 godinu

Pricajte vi sta hocete, Alkaras ako se ne bude povredjivao, lagano moze do 30 GS. Ko je Djokovicu kriv sto mu je karijera pocela relativno kasno (Slemove poceo osvajati sa 24), ko mu je kriv za one poraze od Wawrinke, Mareja, Nisikorija, Medvedeva.. ko mu je kriv sto je zbog najobicnije operacije lakta izgubio pune 2 godine, ko mu je kriv sto pametnije nije odigrao ovo sa vakcinama. Sve u svemu mnogo pogresnih odluka i neobjasnjivih poraza. Vec sad je morao imati 30 GS. Alkarasova prednost je sto ima tek 19.

Pepo

pre 1 godinu

Nije covek nikoga uvredio. On se osjeca kao Bosanac i to je rekao, inamo Bosance, Hercegovcjr i tojicu (srbin, hrrvat i musliman) koji se ne osjecaju kao Bosanci

Moler

pre 1 godinu

Sve je lepo rekao, Dodika niko ni u Srbiji ne voli a kamoli tamo. Ko je pročitao ceo tekst, nema ništa protiv ljudi već samo protiv političara.

opanaksajkacaluk

pre 1 godinu

Pitaj đeda, možda on zna kako se zovu? Neotesan, prost i bahat…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 08. septembar 2022 10:17)

Sto ti nepitas tvoju.prabaku koje si loze svaka je srpkinja zelela turcina..

Kemo

pre 1 godinu

Pa Nurkić je samo ljut i nije ništa strašno rekao. Ljut je što 2 od 3 naroda ne igra za svoju drzavu nego za dvije susjedne. I to naravno ima za posljedicu loše sportske rezultate mada BiH ima sportskih talenata. Potpuno ga razumijem. Neki idu u susjedne države da budu rezerve a ne igraju za svoju zemlju.

vld

pre 1 godinu

Zasto je ovo sramna izjava gde je on ovde pomenuo bosnjake i hrvate a da je srbe preskocio i rekao ne znam kako da nazovem. Samo lozite narod bez veze nije nikog uvredio covek je samo aludirao na nefunkcionalnost BiH kao drzave sto i sam Dodik pominje cesto skoro sve je troclano u procesu odlucivanja

Dejan

pre 1 godinu

Pricajte vi sta hocete, Alkaras ako se ne bude povredjivao, lagano moze do 30 GS. Ko je Djokovicu kriv sto mu je karijera pocela relativno kasno (Slemove poceo osvajati sa 24), ko mu je kriv za one poraze od Wawrinke, Mareja, Nisikorija, Medvedeva.. ko mu je kriv sto je zbog najobicnije operacije lakta izgubio pune 2 godine, ko mu je kriv sto pametnije nije odigrao ovo sa vakcinama. Sve u svemu mnogo pogresnih odluka i neobjasnjivih poraza. Vec sad je morao imati 30 GS. Alkarasova prednost je sto ima tek 19.

Bosna

pre 1 godinu

Upravni odbor KSBiH ima 9 clanova, 3 iz reda od sva tri naroda. Nurkic je iste prozvao jer ne rade svoj posao. Stav Nurkica je da onaj ko ne dozovljava BiH kao svoju drzavu ne treba ni biti u KSBiH, pa kako bi vama bilo da imate tri Bosnjaka u KS a isti se hvale da Srbija nije njihova zemlja. To vam je ok ili. Uz sve to ne rade svoj posao i niko od njih 9 nije im obezbjedio kvslitetne pripreme.

anceloti

pre 1 godinu

Ne palite vatru i ne zavadjajte ljude. Mislio je da se sve u reprezentaciji radi po nacionalnom kljucu, da ne igraju najbolji nego podobni, i da su u savezu lopovi zbog kojih su jedva otisli na prvenstvo. Nurkic nije najinteligentniji na svijetu, ali nemojte paliti mase.

istina!

pre 1 godinu

Sta ocekivati od proverenog soviniste, srbomrsca i primitivnog coveka... Takvi su svi oni, kao i Hrvati, a vi samo navijajte za njih...
(nemanja, 08. septembar 2022 10:28)
Ma mi smo sjajni….

Valerij

pre 1 godinu

Toliko komentara a niko nije shvatio šta je čovek hteo da kaže.Za njega postoje Bosanci i Hercegovci, oni kojima nije bitno koje su vere i trojica kojima je vera sve a tu misli na profesionalne Bošnjake, Hrvate i Srbe.Time je direktno optužio političare sa svih strana za stanje u Bosni, nije uvredio ni jedan narod, ponajmanje Srpski.

Lala

pre 1 godinu

Po histeriji ,vidim da uglavnom komentarisu osobe sa min.koeficijentom IQ-a...da bi uopste komentarisao moras shvatiti predmet izjave a ne histerisati da su u pitanju srbi, srbe niko i ne spominje nigde..sami sebi pravite probleme jer vas niko ne zarezuje pa morate nekako da dodjete do izrazaja.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Znate kako funkcioniš kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem", rekao je Nurkić.




Pitaj đeda, možda on zna kako se zovu? Neotesan, prost i bahat…

Đuro

pre 1 godinu

Sinovac, visok sam samo 190cm, ali ako te ikad sretnem bilo gde, tako ću slatko da ti zalepim jednu vaspitnu preko tih lajavih usta da ćeš da zapamtiš za sva vremen.
(Rđa,

a oćeš li potom da ga jednom rukom zavitlaš u peć te da ga malim prstom odbaciš za tri njegove visine ?

a

pre 1 godinu

Босанац и Херцеговац су географски појам.Хрвате и Бошњаке је створио запад од Срба.Прве Беч
а друге Ватикан.Слично као црногорце и македонце.Сад желе и војвођане.

NOŽ

pre 1 godinu

1. Kako ti se zvao otac?
2. Huisein.
1. A njegov otac?
2. Kemal.
1. Čiji je Kemal?
2. Šefkin!
1. Dalje?
2. Šefki je ibrov, Ibro Rušidov, Rušid, Ekrem, Muslija, Adem i Alija!
1. Dalje?
2. Nema dalje! Nema dalje, potonji je Alija, tako sam učio od dedage.
1. A ko je rodio Aliju?
2. Pa otkud ja znam, opet neki Husein, neki Kemal...
1. NIJE!
2. Nego ko?

1. Pa već sam ti reko, njega su rodili Cvijeta i Spasoje Jugović, a ako kreneš unazad sretaćeš samo ovakva imena:

Veljko, Miloš, Dušan, Vidak, Gojak, Momčilo, Vuk...

Ekskalibur

pre 1 godinu

Banja Luka,
Zato sam ova protekla dva dana navijao svim srcem za bracu francuze i litvance, i ispala reprezentacija Federacije(nisu oni Bosna(nema srba)) i sada na miru mozemo gledati Srbiju!!!

Pepo

pre 1 godinu

Nije covek nikoga uvredio. On se osjeca kao Bosanac i to je rekao, inamo Bosance, Hercegovcjr i tojicu (srbin, hrrvat i musliman) koji se ne osjecaju kao Bosanci

E VIVA

pre 1 godinu

Mira BG ne znam sto si ubrojala i nas Crnogorce da drzimo ruku na srcu za vrijeme himne mislim nije to nista lose cak naprotiv ali kod nas to nije tradicija niti neko nepisano pravilo neko drzi neko ne ne znam odakle ti to? A i zaboravila si vecinu zemalja Juzne Amerike plus Meksiko oni svi drze ruku na srcu za vrijeme himne. Ne shvatam ovo kao prozivku jer nemam nista protiv toga samo ne znam odakle ti ta informacija kad kod nas Crnogoraca to nikad nije bilo nepisano pravilo?

Rđa

pre 1 godinu

Sinovac, visok sam samo 190cm, ali ako te ikad sretnem bilo gde, tako ću slatko da ti zalepim jednu vaspitnu preko tih lajavih usta da ćeš da zapamtiš za sva vremen.

Žiru

pre 1 godinu

Srbi jednostavno ne trebaju da igraju za tu reprezentaciju i tu svaka priča treba da stane. Niko tu ne treba da se vređa, čak ni sa ovom izjavom Nurkića. Svi znamo kakva je to zemlja i kako je nastala.

dox

pre 1 godinu

I prvi i drugi su Srbi a treći su oni koji znaju šta su - da ti malo pomognem kako da ih nazoveš medjede. Biće i kod vas denacifikacija pa nazad na fabricka podešavanja.

6,50

pre 1 godinu

Ma sacekajte, sad ce naivni sugradjani moji da vam objasne da smo svi ljudi, i da treba da podrzavamo i volimo komsije nase… Pitajte kako zive nasi tamo i da li navijaju za Nurkica i ostale

Anonimus

pre 1 godinu

Srbi da igraju za Srbiju i Republiku Srpsku, ako jednog dana bude nezavisna država. Ni po koju cenu za Bosnu i Hercegovinu ili, ne daj Bože, za Hrvatsku.

Wolver

pre 1 godinu

Ovo je reprezentacija FBIH. Tako treba i da ostane. Koga briga sta prica nepismen covjek. Zar ste ocekivali nesto drugo? Problem je vec tim sto ovakve vijesti iznenadjuju javnost. A ovaj Atic iz reprezentacije, covjek dobar kosarkas ali dok je igrao u Igokei licno omalovazavao Republiku Srpsku i gradjane u par navrata po Banjaluci sam se uvjerio slucajno bio gdje i on... Ne znam samo sta me je suzdrzalo da ne reagujem...

moris

pre 1 godinu

Zar i Đoković, Đere, Međedović, Kolašinac, Ljajić i mnogi drugi ne treba da nastupaju za Srbiju jer poreklom nisu Srbi?
(Kosta, 08. septembar 2022 11:03)
A šta je Đoković poreklom? Eskim?

Arch Enemy

pre 1 godinu

Kad sam išao u školu učio sam Srpsko - Hrvatski jezik u državi u kojoj je većinsno stanovništvo bilo Srbi, Hrvati i muslimani koji su svojevrstan fenomen jer su 17.09.1993. otišli na spavanje kao muslimani a 18.09.1993. se probudili kao neki bošnjaci, komedija !

Dejan

pre 1 godinu

A u stvari, vera u Bosni je uvek bila najbitnija. Jer si kao Musliman mogao da doguraš i do velikog vezira, a kao Srbin nisi mogao da budeš ni ćata u opštini.

Aca

pre 1 godinu

Navijao sam za vas kad je pocelo prvenstvo, posle sam odustao kad ste krenuli sa onim zastavama, a ovo sad znaci da verovatno nikada necu vise navijati za vas. Budi covek prihvati da si ispao i idi dalje. Zelis da cela BIH navija za vas, a vi i dalje pravite podele? Voleo bih da nesto naucite u buducnosti, ali cisto sumnjam da ce se to desiti.

Rade R

pre 1 godinu

Poturica! A kako njih nazvati drugačije?! Dečko je mlad, možda nije zlonameran ali, ili ne zna ili je ipak zlonameran! Dečko, prvo počni da učiš, da naučiš šta je istina, pa onda da dajem izjave! Lepo se raspitaj ko su ti bili predci i koje su vere bili!

Nismo isti

pre 1 godinu

Sto ti nepitas tvoju.prabaku koje si loze svaka je srpkinja zelela turcina..
(opanaksajkacaluk, 8. septembar 2022 11:11)

Nije lepo da svoje želje projektuješ na tuđe prabake ;)

my way

pre 1 godinu

Друже, имали смо прилику да сви будемо Југословени. Нисте хтели, а сада то Бошњаштво и Херцеговаштво које никад као национална одредница постојало није, нити ће, можеш мачку о реп да окачиш. Узгред, мало је апсурдно када о томе да вера није битна прича народ који се око вере окупио и створио национални идентитет. С тим у вези, ја знам да ћу наше суграђане исламске вероисповести из Рашке/Санџака називати "Бошњаци", јер се они тако изњашњавају, иако везе са Босном ни они ни њихови преци немају, а како ћеш ти називати Србе, то теби на част.

fco

pre 1 godinu

Pricajte vi sta hocete, Alkaras ako se ne bude povredjivao, lagano moze do 30 GS. Ko je Djokovicu kriv sto mu je karijera pocela relativno kasno (Slemove poceo osvajati sa 24), ko mu je kriv za one poraze od Wawrinke, Mareja, Nisikorija, Medvedeva.. ko mu je kriv sto je zbog najobicnije operacije lakta izgubio pune 2 godine, ko mu je kriv sto pametnije nije odigrao ovo sa vakcinama. Sve u svemu mnogo pogresnih odluka i neobjasnjivih poraza. Vec sad je morao imati 30 GS. Alkarasova prednost je sto ima tek 19.

Netacno. Prvi GS 2008 (AO) imao je 20 godina. Uz sve sto si naveo on je ipak osvojio 21 GS. Uz sva saplitanja od trecih.

Marko

pre 1 godinu

Jusufu,kada si toliki smeker sto se nisi otvorio i pomogao da ne spavate u malim sobama itd..itd...
Nego sada kada si pokazao da si 10 klasa ispod Jokare i Doncica kukas kao strina.
Ajde brisi kuci na cevape....

Бубе Гробар

pre 1 godinu

Da li je njima(muslimanima) jasno da 99% Srba koji žive u Rep. Srpskoj nikada neče , niti mogu, niti žele da prihvate bh kao svoju domovinu, i takav slucaj je i sa sigurno 70% hrvata koji žive u Rep. Srpskoj ili u federaciji bh. Mirniji bi bili i jedni i drugi kada bi se razdvojili jedni ( Rep. Srpska) od drugih(f bh)

Ненад

pre 1 godinu

Директно је увредио свог саиграча из репрезентације Александра Лазића који је родом из Републике Српске! Претерано неодговорно, безобзирно и шовинистички!

Hijavata

pre 1 godinu

Na stranu sve što se dešavalo u BIH i tokom rata i posle njega, ono što će teško ikada biti to je da ti od ljudi napraviš nešto što oni nisu. To važi za sve strane. Stvari su već odavno takve da negde oko polovine naroda u toj zemlji ne podržava i ne navija za reprezentaciju zemlje u kojoj žive. Sviđalo se to nekome ili ne, tako je. I onda dođe pametni Nurkić i prosipa pamet. Hoćeš da ih nateraš, druže, da budu Bošnjaci, i Srbe i Hrvate? Ma važi. Ne sviđa ti se što je ovako? Šta da ti radim.

daj, bre!

pre 1 godinu

ma, joook, oni su divni, mi ih obožavamo , naročito njihove pevačice, glumice... naše diplomate/političari pevaju njihove pesme, mi ne obraćamo pažnju na njihovo ponašanje, svi su dobrodošli...mi, oni tamo, neki, ko zna koji...

smeh

pre 1 godinu

Čovek je veliki primitivac. Priča o nekoj slogi svoje države a ovamo pravi podele između igrača uz vređanje. Bez obzira što je to uradio svesno ili nesvesno, pod uticajem adrenalina i besa što su ispali čovek je pokazao koliko je primitivan i zaostao. Naravno ne treba generalizovati jer nisu svi isti kao ovaj ljaljan.

miki

pre 1 godinu

Ako se pitate da li ima b.d.la koje ce na mig politicara da uzmu pusku i poloze zivot, evo vam odgovora. Al dobro bakir bi ga u slucaju loseg scenarija sa suzom u oku spominjao i cak bi i sportsku salu po njemu nazvao.

Nes

pre 1 godinu

da se narod oseća Bosancima i Hercegovima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno.

To je sustina problema, nemoj terati Srbe i Hrvate na silu da se izjasnjavaju kao Bosanci, to samo izaziva kontraefekat. U Slovenackoj reprezentaciji niko nikog ne tera da se izjasnjava kao Slovenac ako tamo zivi i ima njihova dokumenta, postujes drzavu u kojoj zivis a mozes i marsovac da budes ako se tako osecas.

Master Yoda

pre 1 godinu

Pa Nurkić je samo ljut i nije ništa strašno rekao. Ljut je što 2 od 3 naroda ne igra za svoju drzavu nego za dvije susjedne. I to naravno ima za posljedicu loše sportske rezultate mada BiH ima sportskih talenata. Potpuno ga razumijem. Neki idu u susjedne države da budu rezerve a ne igraju za svoju zemlju.
(Kemo, 8. septembar 2022 10:30) # Link komentara
Preporučujem (+7)Ne preporučujem (-30)

Prvo Nurkicu ovo nije prvi put da tako nesto kaze, drugo zapitaj se zasto srbi i hrvati iz Republike Srpske i Bosne nece da igraju za reprezentaciju BH vec Srbije i Hrvatske. To je zato sto taj isti savez nista nije ucinio da se osete kao deo saveza, da upravo ovakva Nurkiceva izjava ih je jos vise udaljila od reprezentacije, zato sto muslimani u Bosni ne shvataju da nisu jedini narod koji tamo zivi i da oni treba sve da se pitaju, postoje i drugi.
Ja sam navijai i navijacu na prvenstvu i za CG i za Slo, ali za vas zbog takvih izjava i svega sto se desava ne mogu nikako.

slobo.b

pre 1 godinu

Kao da ste sta dugo ocekivali od ovoga , on je poznati mrzitelj Srba,oni bi Bosnu ali po njihovom da se sve njih pita,od toga nema ništa sve dok mašu ratnim zastavama na zvanicnim utakmicama,nema tu jedinstva..

Munja Trans

pre 1 godinu

Posto je od njega i nije nesto sramna,da bi dao sramnu izjavu moras da imas stida i srama,a ovaj ga nema nit ga je ikad ima,zbog ovakvi je stanje u ovom delu evrope ovakvo i zauvek ce ostati jel sve ih je vise i vise,a normalni ljudi beze preko

аналитичар

pre 1 godinu

pa u pravu je čovek realno gledano svako ko je iz republike srpske želi da igra za Srbiju za ne za BiH, i ne treba da nam ovo bude prozivka.
(panda,

Momci u reprezentaciji su njegovi saigraci i komentar "ne znam kako da ih nazovem" je vise nego uvredljiv i bezobrazan. Bio je popis u BiH, 95% ljudi se izjasnilo kao Bosnjaci, Srbi ili Hrvati, tih Bosanaca i Hercegovaca po nacionalnosti ili nije bilo uopste ili su na nivou statisticke greske. Zasto mu je tesko da prihvati da u njegovoj zemlji zive razliciti narodi i da su svi ravnopravni?

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 1 godinu

Nisam gledao Jusufa tri godine. Ovo što sam video dosta je skromno, u mladosti je više obecavao, bilo je skoro egal sa Jokicem.
Jasno je da je kod njega glava problem. A to se, u njegovim godinama, ne da popraviti.

boki89

pre 1 godinu

kad neko kaze bez obzira na veru to nikada nije bitno znajte da je samo to bitno i nista drugo.Jer ako on ne moze da prihvati da mu na pola BiH zive srbi pravoslavne vere onda nikada to ne moze biti funkcionalna drzava.

Ne veruj im ni kad poklone nose

pre 1 godinu

Hvala mu na ovom gestu.
Nadam se da su promenili mišljenje oni srbi koji su navijali za BIH!
Lepo od njega što vam je objasnio šta misli o srbima.

Papillon

pre 1 godinu

Pa kad "Istrage" nije bilo.
Lomio se Njegoš oko toga, mučilo ga, pisao, video je da će bez toga biti problema.
Bugarska, Grčka i drugi su odradili i zaokružili državnost.

dejanmi

pre 1 godinu

Tipicna bosnjacka izjava i razmisljanje tipa "nije vazna vjera mi smo svi bosanci mi smo prezivjeli srpsku agresiju".Daleko vam ljepa kuca,mozemo samo komsije biti i eto vam Bejha igrajte za nju i navijajte nas iz RS to ne zanima.

nije nego

pre 1 godinu

Jes, sad bi oni da prave Jugoslaviju od Bosne i Hercegovine, gistro nije vazno ko je ko, a to su imali u Jugoslaviji pa im nije valjalo. A mi naivni pa cemo da poverujemo.

Kad deca nisu besna...

pre 1 godinu

"Šta to vredi ako četiri igrača spavaju u jednom krevetu", kaže Jusuf.

Je li realno da im je ceo roster bio smešten u jednu trokrevrtnu sobu?

Алекса

pre 1 godinu

Пси ће увек да лају...кад ће караван да стане због њих...

Кер је кер, то му је посао...

Mile

pre 1 godinu

Čovek je potpuno pomešao sport i politiku, još gore što što nije u pravu, misli da sve moze novcem kupiti, e ne moze baš sve, neki ne menjaju veru za večeru.

Milojko

pre 1 godinu

Ako hoćeš da ti Srbin i Hrvat igraju za reprezentaciju BiH, onda nemoj da ih kinjiš. Srbin iz Bosne i Hercegovine igra za Srbiju, Hrvat za Hrvatsku.

Krca

pre 1 godinu

Pokažite Smitu ovu izjavu i fotografije na kojima se vidi
kojim zastavama masu navijači i igrači nakon pobede,
možda će mu neke stvari biti jasnije!

Tom i ja

pre 1 godinu

Kad se sve sabere i oduzme, mislim da Nurkić kao NBA igrač, pa i nije puno pomogao svojima, više se očekivalo od njega, a na nekim utakmicama bolje bi bilo ,da ga nije bilo. .