Nedelja, 13.09.2015.

19:15

Skener: Položen nezgodan ispit

Tvrdo, nervozno, na momente i bez ideje, ali reprezentacija Srbija ostvarila je cilj – pobedila je Finsku (94:81) i plasirala se u četvrtfinale Evrobasketa.

Izvor: Saša Ozmo

Skener: Položen nezgodan ispit IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

stevan

pre 8 godina

7 Bogdan Bogdanović ... "bio je loš u prvom poluvremenu ... "
12 Dragan Milosavljević ... "stigao je i da se upiše u strelce ..."
15 Nikola Milutinov ... "igrao je samo dva minuta na kraju utakmice"

Svratio sam samo da vidim kako su igrali igraci iz Partizana ... Svaka cast Cesima sa Veselim, Letoncima i Francuzima i steta sto Crna Gora ne igra ... Pekovic bi polomio !!! Da je drzava davala jos novca razigrao bi ja i Fince, Hrvate, Slovence itd. ...
(Dulo, 13. septembar 2015 20:30)

Pa ti čoveče voliš Partizan više od sopstvene države i sopstvene reprezentacije. o.O Nisi ti sasvim čist.

Steva

pre 8 godina

Zahvaljujem ze svoj desetorici poznavalaca košarke
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm, 13. septembar 2015 21:20)

+146 -10


Hahahahahaah tebra ja ne verujem da je istih 10 likova došlo da te hejtuje...hahhahahhhahahaha.

Serbianwonder13

pre 8 godina

Rece jedan Grci nemaju naturalizovanog kosarkasa. Pretpostavljam da se Adekontumpo ili kako se vec zove samo puno suncao na Jonskom moru?

Profesor Doktor Magistar Kosarke

pre 8 godina

Rutinska pobeda, autor teksta ili nema kosarkaskog znanja ili generalno ima problema sa vidom. Finci su jedna krljatorska ekipa kojoj je dozvoljena pregruba igra i SVA SRECA da se neki nas igrac nije povredio. Teodosic je cuvan celu utakmicu sa dve ruke na njemu i bio je prebijen. Sutersko vece Finaca nije moglo da pobedi a da su klasicni dziberi ide u prilog i to da su sigurniji u sutiranju trojki nego u slobodnim bacanjima. Ni u jednom trenutku nisam imao dilemu da cebiti +10 imali smo igru i stav od pocetka. Rezultat ne govori da je ispit bio lak ali nije bio uopste tezak. Ceska gubi izmedju 15 i 25 kao Finska.

o cemu se radi?

pre 8 godina

BB je igrao 16 minuta, mnogo? I dao 2 trojke, ukupno 10 koseva i 4 skoka. Cetvrti strelac u ovoj utakmici iza Raduljice 27 , Belog 19 i Ercega sa 13 koseva.U prvom poluvremenu je igrao 4 minuta. I sta je tu lose?

kebek123

pre 8 godina

Cuj mi imali srece sto je izasao njihov najbolji igrac, onaj nam iz trka ne gledajuci u kos ubaci 26 poena....ovamo se trudis da izgradis neku akciju, poen, njemu svaka frlja ulazi...hajde nek' ponovi ovo :)

asdf

pre 8 godina

Simonovic prelomio sa dve trojke. Tad je bilo 7 za nas po ko zna koji put i Finci bi se uvek vracali. Ali nakon Simona to je vec 13, tajm aut, zatim 19 razlike i cao.

Роџер Дет

pre 8 godina

Nezavisno od teksta, jedno zapazanje. Jedine reprezentacije koje nemaju naturalizovane igrače su Estonija, Letonija, Litvanija, Rusija, Srbija i Grcka sto pokazuje da se kosarka nije pomerila iz svoje kolevke, bivseg SSSR-a, Srbije i uvek nezgodne i jake Grcke. Pozdrav
(Fighter, 13. septembar 2015 19:42)

Знам да мало касним на журку, али заборавио си Словенију, државу која је мала, богата, а ето, нема Амера. (Можда зато што ту позицију заузимају сјајна браћа Драгић, али свакако поштовање)

boza pub

pre 8 godina

utisak narocito danas da imamo 11 igraca u rotaciji i da u svakom momentu ako jednom ne ide uskace drugi. danas simon i gagi. i kako protivnik da ima reakciju ceo mec. jedino francuzi to imaju pored nas. sa cesima ce biti teze nego sa hrvatima, njih bi lagano dobili, a sa cesima ce biti teze, ali epilog isti.

Za B93

pre 8 godina

Koliko sam pratio EP nasi igraju najbolju kosarku i uz Francusku, Grcku i Spaniju jedini se ne uzdaju u to da krene sut za 3. S tim da Spaniju gura samo Gasol. Svaka cast momci samo gurajte!

323

pre 8 godina

Ma ljudi, ovo su timovi koji mogu da odigraju jedno poluvreme i kraj. Potsecajume na Novakove protivnike koji se polome u prvom setu i posle ladno puknu. Utakmica traje do kraja. Sale je u pravu. Bez nervoze, igrati i cekati da se ispucaju i na kraju je tako bilo. Poceli su da promasuju, nisu imali resenje za bradatog a mi smo pogodili 5 trojki i kraj.

Fighter

pre 8 godina

@odustao Atetukombo je poreklom Nigerijac, ali roditelji su mu izbegli u Grcku i on je rodjen u Grckoj i celu karijeru je proveo u Grckoj. On i njegova braca imaju samo Grčko drzavljanstvo. Pozdrav

Fighter

pre 8 godina

Sto se tice Francuza i naturalizacije Kahudi je rodjen u Kongu, mada je detinjstvo proveo u Francuskoj. Parker takodje, od oca Afro-amerikanca i majke Nemice, rodjen u Belgiji. Sto se tice Atetukomba, on je nigerijskog porekla ali roditelji su mu davno izbegli u Grcku i ostala cetvorica braće kao i on imaju iskljucivo Grčko drzavljanstvo. REDAKCIJO ZAPOSLITE ME. Pozdrav

kosarkas

pre 8 godina

Da nije bilo Bogdanoviceve ,,bombe" verovatno nebi pogodili sve one trojke.Uneo je preko potrebno samopouzdanje u pravom trenutku kad se lomijo mec.U prvom poluvremenu imao je par dobrih asistencija za Radulju i dao u poslednjoj sekundi kos iz gotovo mrtvog napada.Tako da Bogdan uopste nije bio los sta vise podize igru iz tekme u tekmu i 100% ce dati jos dosta trojki sa parkinga a vec je dao dve danas.

Mare,NS

pre 8 godina

Polomicemo BALKON,svega mi.
Uzese zlato mladi vaterpolisti,kosarkasi kidusu,a jos malo,eto i Novak pocinje finale US Opena.
Ne znam sta se to desava,ali da kucnemo u drvo!?
Da nikad ne prestane!!!

Savo

pre 8 godina

Da li će neko, konačno, napisati himnu za doček sportista? Ovo što sad slušamo - to je užasno dosadna galama i blam. Zar nemamo ništa bolje???

Maximus

pre 8 godina

Ovo je samo dokaz koliko mi moramo da budemo bolji od protivnika kad sudije dopuste onolike batine i na kraju pobedimo lagano.Sudije koje su nam sudile protiv spanije onim kriterijumom bi verovatno vec u trecoj izbacili ceo finski tim

hmm

pre 8 godina

svi pričaju o 1/4 finalu sa komšijama, a meni nije jasno na koju foru će oni proći osminu
(hmm, 10. septembar 2015 20:12)
+654 -10

Zahvaljujem ze svoj desetorici poznavalaca košarke

Slobodan

pre 8 godina

Svaka cast ... Sta reci vise ! Nije lako igrati protiv ekipe koja igra "divlju" kosarku bez sistema ... Pa jos kad ih krenu trojke ! Ne zelim da kritikujem Saleta samo mislim da je Milutinov bolji od Kuzmica i da zasluzuje njegovu minutazu ... Sve u svemu raduje forma Ercega koji je sve bolji ... Normalno idemo do finala ... Srbija-Grcka !

pepeljuga12

pre 8 godina

idemo orlovi nemate pojma... gledam kako Srbija igra krajnje kilavo i dosadno... mozda i gresim... ceka nas jan veseli, veselice se i posle utakmkmice sa nama a decko je i zasluzio... dulova skola... nasa reprezentacija je crvena zveda sem 4 momka, nebitna momka... i zelim da pobedi lepsa kosarka, oni koji dadnu vise pojena, idemooo

BlackGeorge

pre 8 godina

Bravo za analizu jos jednom!

Moje misljenje - u pocetku nasi pod prevelikim pritiskom i iz te nervoze mnogo ispadanja u odbrani i preuranjenih resenja u napadu. Druga i treca cetvrtina konsolidacija i cetvrta sutova egzekucija. Finci pregrubi, sudije ih pustale da tuku. Teo igrao pod faulovima prakticno celu tekmu. Fincima sviranj faulovi i za upucen pogled popreko. Stoga nasa odbrana dosta meksa a njihova puno cvrsca. Nadam se da u nastavku prvenstva nece dozvoljavati da nas ovoliko biju.

Momcima svaka cast kako su se vratili. Bravo za zalaganje i veliko srce. Zao mi je sto Nedovica Sale kritikuje toliko. Jeste nedisciplinovan ali sa takvim talentom mu treba i dati malo slobode u igri.

Veliki apel za sve medije i javne licnosti - ne pravite vise euforiju kao da je finale i zlato zagarantovano. Pogledajte kako su sa tim stavom prosle komsije.

Pozovite neku pravu legendu i barda kosarke da komentarise i necete dobiti blokbaster izjave kakve daju gurovic, slavnic i ostali.

Momci ako iko cita ovo - bravo i hvala. Igrajte i uzivajte, da i mi uzivamo. Pa sta bude!!

ljubisa

pre 8 godina

Raduljicini kosevi i igra su ''poslepali'' ekipu i dali joj vremena da se poslozi .
27 koseva, je puno koseva .
Nije zgoreg i fer je to primjetiti , uzevsi u obzir koliko je od mnogih omalovazavan na pocetku .

Ja

pre 8 godina

Ozmo, kao i uvek odlican. Ipak imam malu zamerku na komentar o učinku Bogdana. Piše da je odigrao loše prvo poluvreme, a igrao je samo 4 minuta. Dao je 2 bacanja i dugu dvojku iz ugla pri kraju druge cetvrtine. Gagi je uzeo njegove minute zbog sjajne odbrane u drugoj cetvrtini, tako da ne znam kako je to Bogdan igrao loše u prvom poluvremenu.

Bravo za Simona i Ercega koji su trojkama prelomili mec.

danix

pre 8 godina

I pored toga sto smo mnogo kvalitetnija ekipa od Finske do pobjede se doslo teze nego sto smo mislili jer kad se ove prosjecne ekipe napale treba dosta muke da se savladaju.Oni idu na sve ili nista jer nemaju sta izgubiti za razliku od nasih.
Ovi mecevi me podsjecaju na Novakove meceve protiv Belucija,Andersona,Gofrena ili Lopeza kada se napale,a usput im podje,pa natjeraju Novaka da zaigra maksimalno i dobije ih na misice.
Pri tome,ni Novak,ni nasi kosarkasi,protiv ovakvih protivnika,ne mogu imati maksimalnu motivaciju,kao sto je oni imaju protiv nas.
Medjutim,najvaznije je da smo pobijedili,sa Cesima ce biti lakse.
Srecno momci,najbolji ste.

Dulo

pre 8 godina

7 Bogdan Bogdanović ... "bio je loš u prvom poluvremenu ... "
12 Dragan Milosavljević ... "stigao je i da se upiše u strelce ..."
15 Nikola Milutinov ... "igrao je samo dva minuta na kraju utakmice"

Svratio sam samo da vidim kako su igrali igraci iz Partizana ... Svaka cast Cesima sa Veselim, Letoncima i Francuzima i steta sto Crna Gora ne igra ... Pekovic bi polomio !!! Da je drzava davala jos novca razigrao bi ja i Fince, Hrvate, Slovence itd. ...

JackerB

pre 8 godina

pobeda pobeda pobeda ali sta je najbitnije da je HRVATSKA ispala, to je vama zivot to vam je svetinja HRVATSKA nam jedina sveto tlo hrvatsko. Hrvati i Srbi zive za nju. Jedni navijaju jedni su protiv nje. Ali uglavnom je ona najvaznija svima nama.

danilo

pre 8 godina

Posao trenera je najjednostavniji na svetu:
Napraviti od grupe momaka ,sa jakim egom ,odličnu celinu gde svako daje svoj maksimum kada je najpotrebnije.
Malo je nejasno zašto to trenerima tako retko uspeva , i to uglavnom istim; pogotovo kada bi mi navijači to radili bajno i sjajno?
Kako god, Sale to izgleda radi sjajnije i bajnije od bilo kog od nas, pa se iz utakmice u utakmicu pokazuje kako je svaki njegov izbor bio savršen - a sama igra ide uz superlative!
Simon večeras "ubode" dve bitne trojke a "snimio" sam kako je Gagi savršeno odigrao odbranu, svaki minut na parketu.
Lično, očekujem da u sledeće 3 utakmice zablistaju i Bogdan i Kalina jer bi to uz uvek prisutne Tea i Belog bilo dovoljno za finale, a u finalu sve je na stolu, ne bih još o tome...

Fighter

pre 8 godina

Nezavisno od teksta, jedno zapazanje. Jedine reprezentacije koje nemaju naturalizovane igrače su Estonija, Letonija, Litvanija, Rusija, Srbija i Grcka sto pokazuje da se kosarka nije pomerila iz svoje kolevke, bivseg SSSR-a, Srbije i uvek nezgodne i jake Grcke. Pozdrav

slavica

pre 8 godina

Odlicna analiza. Finci su nas odlicno skenirali i pored toga postigli smo 94poena. Bila bi 100ka da nisu se opustili poslednji 3min.
Steta sto su nasi momci trpeli onakve udarce msm da ce Cesi igrati cistije ali ponovo ovo ce nase momke uozbiljiti maksimalno.

артиљерац

pre 8 godina

Играли смо,не како знамо и умемо,него како смо могли.Срећом,и то
је било довољно за победу.Идемо даље.Већ с Чесима ће бити лакше.

future

pre 8 godina

Svaka cast momcima! Raduljice uradio si dobar posao danas! Guras se dole, "skaces", u odbrani izlazis dosta visoko kod preuzimanja, pa se vracas opet dole pod kos, i ja razumijem da je sve to fizicki zahtjevno za tu poziciju ali si generalno u uzasnoj formi s obzirom da igras profi kosarku. Izgledas kao da si pojeo burek i popio jogurt pola sata prije utakmice. To se mora popraviti, mozes ti bolje puno. Gurajte momci do finala kako znate :)

Fighter

pre 8 godina

Nezavisno od teksta, jedno zapazanje. Jedine reprezentacije koje nemaju naturalizovane igrače su Estonija, Letonija, Litvanija, Rusija, Srbija i Grcka sto pokazuje da se kosarka nije pomerila iz svoje kolevke, bivseg SSSR-a, Srbije i uvek nezgodne i jake Grcke. Pozdrav

Ja

pre 8 godina

Ozmo, kao i uvek odlican. Ipak imam malu zamerku na komentar o učinku Bogdana. Piše da je odigrao loše prvo poluvreme, a igrao je samo 4 minuta. Dao je 2 bacanja i dugu dvojku iz ugla pri kraju druge cetvrtine. Gagi je uzeo njegove minute zbog sjajne odbrane u drugoj cetvrtini, tako da ne znam kako je to Bogdan igrao loše u prvom poluvremenu.

Bravo za Simona i Ercega koji su trojkama prelomili mec.

slavica

pre 8 godina

Odlicna analiza. Finci su nas odlicno skenirali i pored toga postigli smo 94poena. Bila bi 100ka da nisu se opustili poslednji 3min.
Steta sto su nasi momci trpeli onakve udarce msm da ce Cesi igrati cistije ali ponovo ovo ce nase momke uozbiljiti maksimalno.

ljubisa

pre 8 godina

Raduljicini kosevi i igra su ''poslepali'' ekipu i dali joj vremena da se poslozi .
27 koseva, je puno koseva .
Nije zgoreg i fer je to primjetiti , uzevsi u obzir koliko je od mnogih omalovazavan na pocetku .

артиљерац

pre 8 godina

Играли смо,не како знамо и умемо,него како смо могли.Срећом,и то
је било довољно за победу.Идемо даље.Већ с Чесима ће бити лакше.

danilo

pre 8 godina

Posao trenera je najjednostavniji na svetu:
Napraviti od grupe momaka ,sa jakim egom ,odličnu celinu gde svako daje svoj maksimum kada je najpotrebnije.
Malo je nejasno zašto to trenerima tako retko uspeva , i to uglavnom istim; pogotovo kada bi mi navijači to radili bajno i sjajno?
Kako god, Sale to izgleda radi sjajnije i bajnije od bilo kog od nas, pa se iz utakmice u utakmicu pokazuje kako je svaki njegov izbor bio savršen - a sama igra ide uz superlative!
Simon večeras "ubode" dve bitne trojke a "snimio" sam kako je Gagi savršeno odigrao odbranu, svaki minut na parketu.
Lično, očekujem da u sledeće 3 utakmice zablistaju i Bogdan i Kalina jer bi to uz uvek prisutne Tea i Belog bilo dovoljno za finale, a u finalu sve je na stolu, ne bih još o tome...

danix

pre 8 godina

I pored toga sto smo mnogo kvalitetnija ekipa od Finske do pobjede se doslo teze nego sto smo mislili jer kad se ove prosjecne ekipe napale treba dosta muke da se savladaju.Oni idu na sve ili nista jer nemaju sta izgubiti za razliku od nasih.
Ovi mecevi me podsjecaju na Novakove meceve protiv Belucija,Andersona,Gofrena ili Lopeza kada se napale,a usput im podje,pa natjeraju Novaka da zaigra maksimalno i dobije ih na misice.
Pri tome,ni Novak,ni nasi kosarkasi,protiv ovakvih protivnika,ne mogu imati maksimalnu motivaciju,kao sto je oni imaju protiv nas.
Medjutim,najvaznije je da smo pobijedili,sa Cesima ce biti lakse.
Srecno momci,najbolji ste.

BlackGeorge

pre 8 godina

Bravo za analizu jos jednom!

Moje misljenje - u pocetku nasi pod prevelikim pritiskom i iz te nervoze mnogo ispadanja u odbrani i preuranjenih resenja u napadu. Druga i treca cetvrtina konsolidacija i cetvrta sutova egzekucija. Finci pregrubi, sudije ih pustale da tuku. Teo igrao pod faulovima prakticno celu tekmu. Fincima sviranj faulovi i za upucen pogled popreko. Stoga nasa odbrana dosta meksa a njihova puno cvrsca. Nadam se da u nastavku prvenstva nece dozvoljavati da nas ovoliko biju.

Momcima svaka cast kako su se vratili. Bravo za zalaganje i veliko srce. Zao mi je sto Nedovica Sale kritikuje toliko. Jeste nedisciplinovan ali sa takvim talentom mu treba i dati malo slobode u igri.

Veliki apel za sve medije i javne licnosti - ne pravite vise euforiju kao da je finale i zlato zagarantovano. Pogledajte kako su sa tim stavom prosle komsije.

Pozovite neku pravu legendu i barda kosarke da komentarise i necete dobiti blokbaster izjave kakve daju gurovic, slavnic i ostali.

Momci ako iko cita ovo - bravo i hvala. Igrajte i uzivajte, da i mi uzivamo. Pa sta bude!!

323

pre 8 godina

Ma ljudi, ovo su timovi koji mogu da odigraju jedno poluvreme i kraj. Potsecajume na Novakove protivnike koji se polome u prvom setu i posle ladno puknu. Utakmica traje do kraja. Sale je u pravu. Bez nervoze, igrati i cekati da se ispucaju i na kraju je tako bilo. Poceli su da promasuju, nisu imali resenje za bradatog a mi smo pogodili 5 trojki i kraj.

Fighter

pre 8 godina

Sto se tice Francuza i naturalizacije Kahudi je rodjen u Kongu, mada je detinjstvo proveo u Francuskoj. Parker takodje, od oca Afro-amerikanca i majke Nemice, rodjen u Belgiji. Sto se tice Atetukomba, on je nigerijskog porekla ali roditelji su mu davno izbegli u Grcku i ostala cetvorica braće kao i on imaju iskljucivo Grčko drzavljanstvo. REDAKCIJO ZAPOSLITE ME. Pozdrav

Mare,NS

pre 8 godina

Polomicemo BALKON,svega mi.
Uzese zlato mladi vaterpolisti,kosarkasi kidusu,a jos malo,eto i Novak pocinje finale US Opena.
Ne znam sta se to desava,ali da kucnemo u drvo!?
Da nikad ne prestane!!!

kosarkas

pre 8 godina

Da nije bilo Bogdanoviceve ,,bombe" verovatno nebi pogodili sve one trojke.Uneo je preko potrebno samopouzdanje u pravom trenutku kad se lomijo mec.U prvom poluvremenu imao je par dobrih asistencija za Radulju i dao u poslednjoj sekundi kos iz gotovo mrtvog napada.Tako da Bogdan uopste nije bio los sta vise podize igru iz tekme u tekmu i 100% ce dati jos dosta trojki sa parkinga a vec je dao dve danas.

future

pre 8 godina

Svaka cast momcima! Raduljice uradio si dobar posao danas! Guras se dole, "skaces", u odbrani izlazis dosta visoko kod preuzimanja, pa se vracas opet dole pod kos, i ja razumijem da je sve to fizicki zahtjevno za tu poziciju ali si generalno u uzasnoj formi s obzirom da igras profi kosarku. Izgledas kao da si pojeo burek i popio jogurt pola sata prije utakmice. To se mora popraviti, mozes ti bolje puno. Gurajte momci do finala kako znate :)

hmm

pre 8 godina

svi pričaju o 1/4 finalu sa komšijama, a meni nije jasno na koju foru će oni proći osminu
(hmm, 10. septembar 2015 20:12)
+654 -10

Zahvaljujem ze svoj desetorici poznavalaca košarke

Maximus

pre 8 godina

Ovo je samo dokaz koliko mi moramo da budemo bolji od protivnika kad sudije dopuste onolike batine i na kraju pobedimo lagano.Sudije koje su nam sudile protiv spanije onim kriterijumom bi verovatno vec u trecoj izbacili ceo finski tim

Роџер Дет

pre 8 godina

Nezavisno od teksta, jedno zapazanje. Jedine reprezentacije koje nemaju naturalizovane igrače su Estonija, Letonija, Litvanija, Rusija, Srbija i Grcka sto pokazuje da se kosarka nije pomerila iz svoje kolevke, bivseg SSSR-a, Srbije i uvek nezgodne i jake Grcke. Pozdrav
(Fighter, 13. septembar 2015 19:42)

Знам да мало касним на журку, али заборавио си Словенију, државу која је мала, богата, а ето, нема Амера. (Можда зато што ту позицију заузимају сјајна браћа Драгић, али свакако поштовање)

asdf

pre 8 godina

Simonovic prelomio sa dve trojke. Tad je bilo 7 za nas po ko zna koji put i Finci bi se uvek vracali. Ali nakon Simona to je vec 13, tajm aut, zatim 19 razlike i cao.

Za B93

pre 8 godina

Koliko sam pratio EP nasi igraju najbolju kosarku i uz Francusku, Grcku i Spaniju jedini se ne uzdaju u to da krene sut za 3. S tim da Spaniju gura samo Gasol. Svaka cast momci samo gurajte!

boza pub

pre 8 godina

utisak narocito danas da imamo 11 igraca u rotaciji i da u svakom momentu ako jednom ne ide uskace drugi. danas simon i gagi. i kako protivnik da ima reakciju ceo mec. jedino francuzi to imaju pored nas. sa cesima ce biti teze nego sa hrvatima, njih bi lagano dobili, a sa cesima ce biti teze, ali epilog isti.

Savo

pre 8 godina

Da li će neko, konačno, napisati himnu za doček sportista? Ovo što sad slušamo - to je užasno dosadna galama i blam. Zar nemamo ništa bolje???

Fighter

pre 8 godina

@odustao Atetukombo je poreklom Nigerijac, ali roditelji su mu izbegli u Grcku i on je rodjen u Grckoj i celu karijeru je proveo u Grckoj. On i njegova braca imaju samo Grčko drzavljanstvo. Pozdrav

Slobodan

pre 8 godina

Svaka cast ... Sta reci vise ! Nije lako igrati protiv ekipe koja igra "divlju" kosarku bez sistema ... Pa jos kad ih krenu trojke ! Ne zelim da kritikujem Saleta samo mislim da je Milutinov bolji od Kuzmica i da zasluzuje njegovu minutazu ... Sve u svemu raduje forma Ercega koji je sve bolji ... Normalno idemo do finala ... Srbija-Grcka !

Profesor Doktor Magistar Kosarke

pre 8 godina

Rutinska pobeda, autor teksta ili nema kosarkaskog znanja ili generalno ima problema sa vidom. Finci su jedna krljatorska ekipa kojoj je dozvoljena pregruba igra i SVA SRECA da se neki nas igrac nije povredio. Teodosic je cuvan celu utakmicu sa dve ruke na njemu i bio je prebijen. Sutersko vece Finaca nije moglo da pobedi a da su klasicni dziberi ide u prilog i to da su sigurniji u sutiranju trojki nego u slobodnim bacanjima. Ni u jednom trenutku nisam imao dilemu da cebiti +10 imali smo igru i stav od pocetka. Rezultat ne govori da je ispit bio lak ali nije bio uopste tezak. Ceska gubi izmedju 15 i 25 kao Finska.

Dulo

pre 8 godina

7 Bogdan Bogdanović ... "bio je loš u prvom poluvremenu ... "
12 Dragan Milosavljević ... "stigao je i da se upiše u strelce ..."
15 Nikola Milutinov ... "igrao je samo dva minuta na kraju utakmice"

Svratio sam samo da vidim kako su igrali igraci iz Partizana ... Svaka cast Cesima sa Veselim, Letoncima i Francuzima i steta sto Crna Gora ne igra ... Pekovic bi polomio !!! Da je drzava davala jos novca razigrao bi ja i Fince, Hrvate, Slovence itd. ...

o cemu se radi?

pre 8 godina

BB je igrao 16 minuta, mnogo? I dao 2 trojke, ukupno 10 koseva i 4 skoka. Cetvrti strelac u ovoj utakmici iza Raduljice 27 , Belog 19 i Ercega sa 13 koseva.U prvom poluvremenu je igrao 4 minuta. I sta je tu lose?

kebek123

pre 8 godina

Cuj mi imali srece sto je izasao njihov najbolji igrac, onaj nam iz trka ne gledajuci u kos ubaci 26 poena....ovamo se trudis da izgradis neku akciju, poen, njemu svaka frlja ulazi...hajde nek' ponovi ovo :)

JackerB

pre 8 godina

pobeda pobeda pobeda ali sta je najbitnije da je HRVATSKA ispala, to je vama zivot to vam je svetinja HRVATSKA nam jedina sveto tlo hrvatsko. Hrvati i Srbi zive za nju. Jedni navijaju jedni su protiv nje. Ali uglavnom je ona najvaznija svima nama.

pepeljuga12

pre 8 godina

idemo orlovi nemate pojma... gledam kako Srbija igra krajnje kilavo i dosadno... mozda i gresim... ceka nas jan veseli, veselice se i posle utakmkmice sa nama a decko je i zasluzio... dulova skola... nasa reprezentacija je crvena zveda sem 4 momka, nebitna momka... i zelim da pobedi lepsa kosarka, oni koji dadnu vise pojena, idemooo

Serbianwonder13

pre 8 godina

Rece jedan Grci nemaju naturalizovanog kosarkasa. Pretpostavljam da se Adekontumpo ili kako se vec zove samo puno suncao na Jonskom moru?

stevan

pre 8 godina

7 Bogdan Bogdanović ... "bio je loš u prvom poluvremenu ... "
12 Dragan Milosavljević ... "stigao je i da se upiše u strelce ..."
15 Nikola Milutinov ... "igrao je samo dva minuta na kraju utakmice"

Svratio sam samo da vidim kako su igrali igraci iz Partizana ... Svaka cast Cesima sa Veselim, Letoncima i Francuzima i steta sto Crna Gora ne igra ... Pekovic bi polomio !!! Da je drzava davala jos novca razigrao bi ja i Fince, Hrvate, Slovence itd. ...
(Dulo, 13. septembar 2015 20:30)

Pa ti čoveče voliš Partizan više od sopstvene države i sopstvene reprezentacije. o.O Nisi ti sasvim čist.

Steva

pre 8 godina

Zahvaljujem ze svoj desetorici poznavalaca košarke
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm, 13. septembar 2015 21:20)

+146 -10


Hahahahahaah tebra ja ne verujem da je istih 10 likova došlo da te hejtuje...hahhahahhhahahaha.

JackerB

pre 8 godina

pobeda pobeda pobeda ali sta je najbitnije da je HRVATSKA ispala, to je vama zivot to vam je svetinja HRVATSKA nam jedina sveto tlo hrvatsko. Hrvati i Srbi zive za nju. Jedni navijaju jedni su protiv nje. Ali uglavnom je ona najvaznija svima nama.

Dulo

pre 8 godina

7 Bogdan Bogdanović ... "bio je loš u prvom poluvremenu ... "
12 Dragan Milosavljević ... "stigao je i da se upiše u strelce ..."
15 Nikola Milutinov ... "igrao je samo dva minuta na kraju utakmice"

Svratio sam samo da vidim kako su igrali igraci iz Partizana ... Svaka cast Cesima sa Veselim, Letoncima i Francuzima i steta sto Crna Gora ne igra ... Pekovic bi polomio !!! Da je drzava davala jos novca razigrao bi ja i Fince, Hrvate, Slovence itd. ...

pepeljuga12

pre 8 godina

idemo orlovi nemate pojma... gledam kako Srbija igra krajnje kilavo i dosadno... mozda i gresim... ceka nas jan veseli, veselice se i posle utakmkmice sa nama a decko je i zasluzio... dulova skola... nasa reprezentacija je crvena zveda sem 4 momka, nebitna momka... i zelim da pobedi lepsa kosarka, oni koji dadnu vise pojena, idemooo

future

pre 8 godina

Svaka cast momcima! Raduljice uradio si dobar posao danas! Guras se dole, "skaces", u odbrani izlazis dosta visoko kod preuzimanja, pa se vracas opet dole pod kos, i ja razumijem da je sve to fizicki zahtjevno za tu poziciju ali si generalno u uzasnoj formi s obzirom da igras profi kosarku. Izgledas kao da si pojeo burek i popio jogurt pola sata prije utakmice. To se mora popraviti, mozes ti bolje puno. Gurajte momci do finala kako znate :)

Fighter

pre 8 godina

Nezavisno od teksta, jedno zapazanje. Jedine reprezentacije koje nemaju naturalizovane igrače su Estonija, Letonija, Litvanija, Rusija, Srbija i Grcka sto pokazuje da se kosarka nije pomerila iz svoje kolevke, bivseg SSSR-a, Srbije i uvek nezgodne i jake Grcke. Pozdrav

Slobodan

pre 8 godina

Svaka cast ... Sta reci vise ! Nije lako igrati protiv ekipe koja igra "divlju" kosarku bez sistema ... Pa jos kad ih krenu trojke ! Ne zelim da kritikujem Saleta samo mislim da je Milutinov bolji od Kuzmica i da zasluzuje njegovu minutazu ... Sve u svemu raduje forma Ercega koji je sve bolji ... Normalno idemo do finala ... Srbija-Grcka !

danix

pre 8 godina

I pored toga sto smo mnogo kvalitetnija ekipa od Finske do pobjede se doslo teze nego sto smo mislili jer kad se ove prosjecne ekipe napale treba dosta muke da se savladaju.Oni idu na sve ili nista jer nemaju sta izgubiti za razliku od nasih.
Ovi mecevi me podsjecaju na Novakove meceve protiv Belucija,Andersona,Gofrena ili Lopeza kada se napale,a usput im podje,pa natjeraju Novaka da zaigra maksimalno i dobije ih na misice.
Pri tome,ni Novak,ni nasi kosarkasi,protiv ovakvih protivnika,ne mogu imati maksimalnu motivaciju,kao sto je oni imaju protiv nas.
Medjutim,najvaznije je da smo pobijedili,sa Cesima ce biti lakse.
Srecno momci,najbolji ste.

Fighter

pre 8 godina

Sto se tice Francuza i naturalizacije Kahudi je rodjen u Kongu, mada je detinjstvo proveo u Francuskoj. Parker takodje, od oca Afro-amerikanca i majke Nemice, rodjen u Belgiji. Sto se tice Atetukomba, on je nigerijskog porekla ali roditelji su mu davno izbegli u Grcku i ostala cetvorica braće kao i on imaju iskljucivo Grčko drzavljanstvo. REDAKCIJO ZAPOSLITE ME. Pozdrav

kosarkas

pre 8 godina

Da nije bilo Bogdanoviceve ,,bombe" verovatno nebi pogodili sve one trojke.Uneo je preko potrebno samopouzdanje u pravom trenutku kad se lomijo mec.U prvom poluvremenu imao je par dobrih asistencija za Radulju i dao u poslednjoj sekundi kos iz gotovo mrtvog napada.Tako da Bogdan uopste nije bio los sta vise podize igru iz tekme u tekmu i 100% ce dati jos dosta trojki sa parkinga a vec je dao dve danas.

Роџер Дет

pre 8 godina

Nezavisno od teksta, jedno zapazanje. Jedine reprezentacije koje nemaju naturalizovane igrače su Estonija, Letonija, Litvanija, Rusija, Srbija i Grcka sto pokazuje da se kosarka nije pomerila iz svoje kolevke, bivseg SSSR-a, Srbije i uvek nezgodne i jake Grcke. Pozdrav
(Fighter, 13. septembar 2015 19:42)

Знам да мало касним на журку, али заборавио си Словенију, државу која је мала, богата, а ето, нема Амера. (Можда зато што ту позицију заузимају сјајна браћа Драгић, али свакако поштовање)

Fighter

pre 8 godina

@odustao Atetukombo je poreklom Nigerijac, ali roditelji su mu izbegli u Grcku i on je rodjen u Grckoj i celu karijeru je proveo u Grckoj. On i njegova braca imaju samo Grčko drzavljanstvo. Pozdrav

danilo

pre 8 godina

Posao trenera je najjednostavniji na svetu:
Napraviti od grupe momaka ,sa jakim egom ,odličnu celinu gde svako daje svoj maksimum kada je najpotrebnije.
Malo je nejasno zašto to trenerima tako retko uspeva , i to uglavnom istim; pogotovo kada bi mi navijači to radili bajno i sjajno?
Kako god, Sale to izgleda radi sjajnije i bajnije od bilo kog od nas, pa se iz utakmice u utakmicu pokazuje kako je svaki njegov izbor bio savršen - a sama igra ide uz superlative!
Simon večeras "ubode" dve bitne trojke a "snimio" sam kako je Gagi savršeno odigrao odbranu, svaki minut na parketu.
Lično, očekujem da u sledeće 3 utakmice zablistaju i Bogdan i Kalina jer bi to uz uvek prisutne Tea i Belog bilo dovoljno za finale, a u finalu sve je na stolu, ne bih još o tome...

hmm

pre 8 godina

svi pričaju o 1/4 finalu sa komšijama, a meni nije jasno na koju foru će oni proći osminu
(hmm, 10. septembar 2015 20:12)
+654 -10

Zahvaljujem ze svoj desetorici poznavalaca košarke

Mare,NS

pre 8 godina

Polomicemo BALKON,svega mi.
Uzese zlato mladi vaterpolisti,kosarkasi kidusu,a jos malo,eto i Novak pocinje finale US Opena.
Ne znam sta se to desava,ali da kucnemo u drvo!?
Da nikad ne prestane!!!

артиљерац

pre 8 godina

Играли смо,не како знамо и умемо,него како смо могли.Срећом,и то
је било довољно за победу.Идемо даље.Већ с Чесима ће бити лакше.

Savo

pre 8 godina

Da li će neko, konačno, napisati himnu za doček sportista? Ovo što sad slušamo - to je užasno dosadna galama i blam. Zar nemamo ništa bolje???

Ja

pre 8 godina

Ozmo, kao i uvek odlican. Ipak imam malu zamerku na komentar o učinku Bogdana. Piše da je odigrao loše prvo poluvreme, a igrao je samo 4 minuta. Dao je 2 bacanja i dugu dvojku iz ugla pri kraju druge cetvrtine. Gagi je uzeo njegove minute zbog sjajne odbrane u drugoj cetvrtini, tako da ne znam kako je to Bogdan igrao loše u prvom poluvremenu.

Bravo za Simona i Ercega koji su trojkama prelomili mec.

BlackGeorge

pre 8 godina

Bravo za analizu jos jednom!

Moje misljenje - u pocetku nasi pod prevelikim pritiskom i iz te nervoze mnogo ispadanja u odbrani i preuranjenih resenja u napadu. Druga i treca cetvrtina konsolidacija i cetvrta sutova egzekucija. Finci pregrubi, sudije ih pustale da tuku. Teo igrao pod faulovima prakticno celu tekmu. Fincima sviranj faulovi i za upucen pogled popreko. Stoga nasa odbrana dosta meksa a njihova puno cvrsca. Nadam se da u nastavku prvenstva nece dozvoljavati da nas ovoliko biju.

Momcima svaka cast kako su se vratili. Bravo za zalaganje i veliko srce. Zao mi je sto Nedovica Sale kritikuje toliko. Jeste nedisciplinovan ali sa takvim talentom mu treba i dati malo slobode u igri.

Veliki apel za sve medije i javne licnosti - ne pravite vise euforiju kao da je finale i zlato zagarantovano. Pogledajte kako su sa tim stavom prosle komsije.

Pozovite neku pravu legendu i barda kosarke da komentarise i necete dobiti blokbaster izjave kakve daju gurovic, slavnic i ostali.

Momci ako iko cita ovo - bravo i hvala. Igrajte i uzivajte, da i mi uzivamo. Pa sta bude!!

323

pre 8 godina

Ma ljudi, ovo su timovi koji mogu da odigraju jedno poluvreme i kraj. Potsecajume na Novakove protivnike koji se polome u prvom setu i posle ladno puknu. Utakmica traje do kraja. Sale je u pravu. Bez nervoze, igrati i cekati da se ispucaju i na kraju je tako bilo. Poceli su da promasuju, nisu imali resenje za bradatog a mi smo pogodili 5 trojki i kraj.

asdf

pre 8 godina

Simonovic prelomio sa dve trojke. Tad je bilo 7 za nas po ko zna koji put i Finci bi se uvek vracali. Ali nakon Simona to je vec 13, tajm aut, zatim 19 razlike i cao.

Profesor Doktor Magistar Kosarke

pre 8 godina

Rutinska pobeda, autor teksta ili nema kosarkaskog znanja ili generalno ima problema sa vidom. Finci su jedna krljatorska ekipa kojoj je dozvoljena pregruba igra i SVA SRECA da se neki nas igrac nije povredio. Teodosic je cuvan celu utakmicu sa dve ruke na njemu i bio je prebijen. Sutersko vece Finaca nije moglo da pobedi a da su klasicni dziberi ide u prilog i to da su sigurniji u sutiranju trojki nego u slobodnim bacanjima. Ni u jednom trenutku nisam imao dilemu da cebiti +10 imali smo igru i stav od pocetka. Rezultat ne govori da je ispit bio lak ali nije bio uopste tezak. Ceska gubi izmedju 15 i 25 kao Finska.

slavica

pre 8 godina

Odlicna analiza. Finci su nas odlicno skenirali i pored toga postigli smo 94poena. Bila bi 100ka da nisu se opustili poslednji 3min.
Steta sto su nasi momci trpeli onakve udarce msm da ce Cesi igrati cistije ali ponovo ovo ce nase momke uozbiljiti maksimalno.

Za B93

pre 8 godina

Koliko sam pratio EP nasi igraju najbolju kosarku i uz Francusku, Grcku i Spaniju jedini se ne uzdaju u to da krene sut za 3. S tim da Spaniju gura samo Gasol. Svaka cast momci samo gurajte!

boza pub

pre 8 godina

utisak narocito danas da imamo 11 igraca u rotaciji i da u svakom momentu ako jednom ne ide uskace drugi. danas simon i gagi. i kako protivnik da ima reakciju ceo mec. jedino francuzi to imaju pored nas. sa cesima ce biti teze nego sa hrvatima, njih bi lagano dobili, a sa cesima ce biti teze, ali epilog isti.

Serbianwonder13

pre 8 godina

Rece jedan Grci nemaju naturalizovanog kosarkasa. Pretpostavljam da se Adekontumpo ili kako se vec zove samo puno suncao na Jonskom moru?

ljubisa

pre 8 godina

Raduljicini kosevi i igra su ''poslepali'' ekipu i dali joj vremena da se poslozi .
27 koseva, je puno koseva .
Nije zgoreg i fer je to primjetiti , uzevsi u obzir koliko je od mnogih omalovazavan na pocetku .

Maximus

pre 8 godina

Ovo je samo dokaz koliko mi moramo da budemo bolji od protivnika kad sudije dopuste onolike batine i na kraju pobedimo lagano.Sudije koje su nam sudile protiv spanije onim kriterijumom bi verovatno vec u trecoj izbacili ceo finski tim

kebek123

pre 8 godina

Cuj mi imali srece sto je izasao njihov najbolji igrac, onaj nam iz trka ne gledajuci u kos ubaci 26 poena....ovamo se trudis da izgradis neku akciju, poen, njemu svaka frlja ulazi...hajde nek' ponovi ovo :)

o cemu se radi?

pre 8 godina

BB je igrao 16 minuta, mnogo? I dao 2 trojke, ukupno 10 koseva i 4 skoka. Cetvrti strelac u ovoj utakmici iza Raduljice 27 , Belog 19 i Ercega sa 13 koseva.U prvom poluvremenu je igrao 4 minuta. I sta je tu lose?

stevan

pre 8 godina

7 Bogdan Bogdanović ... "bio je loš u prvom poluvremenu ... "
12 Dragan Milosavljević ... "stigao je i da se upiše u strelce ..."
15 Nikola Milutinov ... "igrao je samo dva minuta na kraju utakmice"

Svratio sam samo da vidim kako su igrali igraci iz Partizana ... Svaka cast Cesima sa Veselim, Letoncima i Francuzima i steta sto Crna Gora ne igra ... Pekovic bi polomio !!! Da je drzava davala jos novca razigrao bi ja i Fince, Hrvate, Slovence itd. ...
(Dulo, 13. septembar 2015 20:30)

Pa ti čoveče voliš Partizan više od sopstvene države i sopstvene reprezentacije. o.O Nisi ti sasvim čist.

Steva

pre 8 godina

Zahvaljujem ze svoj desetorici poznavalaca košarke
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm, 13. septembar 2015 21:20)

+146 -10


Hahahahahaah tebra ja ne verujem da je istih 10 likova došlo da te hejtuje...hahhahahhhahahaha.