B92 Sport EURO 2008 Reprezentacije
ŠVAJCARSKA

16. jun 2008. | 01:19

Švajcarski fudbaler Hakan Jakin izjavio je posle pobede nad Portugalom od 2:0 na Evropskom prvenstvu da je ekipa dugovala selektoru i publici bar jednu pobedu na šampionatu. "Dugovali smo Kebiju Kunu i publici pobedu i pokazali smo da to možemo. Mislim da je ovo bio dostojan ispraćaj trenera", kazao je Jakin posle utakmice trećeg kola Grupe A na takmičenju u Austriji i Švajcarskoj.

@@textad_title@@
@@textad_text@@
@@textad_link@@

"Hteli smo da uradimo nešto na ovom turniru pred svojim navijačima. I dalje smo jako razočarani zbog dva poraza, ali ovo nam je pomoglo da se malo oporavimo", rekao je Jakin.

Utakmica nije imala takmičarskog značaja, pošto je Portugal i pre nje imao sigurno prvo mesto, dok je Švajcarska bila poslednja.

Kun je imao pomešana osećanja posle pobede u utakmici, koja je bila njegova poslednja posle sedam godina na čelu reprezentacije.

"Velika je ovo radost, naravno, ali tu su i suze razočaranja, pošto mislim da smo zaslužili bar bod iz prve dve utakmice. Odlazimo, ali smo bar uradili najvažniju stvar – obradovali smo navijače", rekao je Kun.

Selektor Portugala Luiš Felipe Skolari nije bio previše zabrinut zbog poraza u meču, koji je igrao sa kombinovanim sastavom.

"Drago mi je što se utakmica završila bez povreda. Ono što je trebalo da uradimo jeste da pobedimo u prve dve utakmice. Ne znamo još ko će nam biti protivnik u četvrtfinalu, ali u svakom slučaju ćemo imati ceo tim na raspolaganju", rekao je Skolari.

Postojeći komentari (4) | Pošaljite komentar  Odštampaj   Pošalji

Google oglasi Šta su Google oglasi?


OSTALE VESTI