Sara Ćirković: "U meni vlada duh Obilića"
BK "Obilić" iz Zvornika je ugostio predstavnike medija u sklopu danu otvorenih vrata gde je sa novinarima razgovarala Sara Ćirković.
11:45
297 d
BK "Obilić" iz Zvornika je ugostio predstavnike medija u sklopu danu otvorenih vrata gde je sa novinarima razgovarala Sara Ćirković.
11:45
297 d
Sara Ćirković, najuspešnija boksera Evropskog prvenstva u Beogradu, bila je deo delegacije Bokserskog saveza koja je došla na prijem u zgradi Predsedništva kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
B92.sport11:08
646 d
Dvadeset polufinala i isto toliko prilika za još sjajnije medalje srpskih bokserki i boksera na seniorskom Prvenstvu Evrope 2024. koje se održava u Beogradu.
12:05
653 d
Sedam pobeda za ukupno devet bronzi muške boks selekcije Srbije na seniorskom EP 2024.
21:30
653 d
U godini proslave jednog veka od kako je organizovan prvi šampionat Evrope u boksu, i pola veka od kada je Beograd bio domaćin šampionata Starog kontinenta, Beograd i Srbija biće domaćini novog.
B92.sport12:42
670 d
Vreme je za boks rapsodiju u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.
11:28
696 d
Zahuktava se u kvalifikacijama bokserki i boksera za Olimpijske igre.
10:01
702 d
Najviše komentara
Đoković zaustavljen, Alkaras najbolji u Australiji! "Istorijski, legendarno"
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji Australijan open, pošto je u finalu od njega bolji bio Karlos Alkaras.
B92.sport15:10
6 d
Makabi stao na put Zvezdinom nizu!; "Nismo bili pametni"; "Hteli smo Kodi i ja da ubacimo loptu u koš"
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija sa 83:82 u 27. kolu Evrolige.
B92.sport23:25
19 h
Nvora u transu, Zvezdina peta u nizu: "Jesam li ja klovn?"
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su peti trijumf zaredom u Evroligi i sada su na skoru 16-10.
B92.sport23:24
3 d
Crno-bela rapsodija: Dominacija Partizana; Penjaroja oduševljen; Ataman frustriran VIDEO
Košarkaši Partizana pobedili su Panatinaikos rezultatom 78:62 u 27. kolu Evrolige.
B92.sport23:45
1 d
Braun "prodao" crno-bele, Partizan "pao" uz zvuk sirene; Penjaroja kao papagaj; "Nije bilo plana"
Košarkaši Partizana su izgubili od Makabija u Tel Avivu rezultatom 95:93 u 26. kolu Evrolige.
B92.sport23:15
3 d