Sreda, 17.01.2024.

14:08

Đoković o ratu sa publikom: "Suprotstavio sam im se direktno u lice" VIDEO

Novak Đoković uspeo je da se posle više od tri sata plasira u treće kolo Australijan opena.

Izvor: SS

Đoković o ratu sa publikom:
Foto: Profimedia

U četiri seta je savladao domaćeg tenisera Alekseja Popirina, a posle meča je na terenu odao priznanje svom rivalu na sjajnoj borbi.

Ključan momenat su bile tri vezane set lopte Popirina na 5:4 u trećem setu.

"On je imao lak forhend i promašio je. Nisam uradio ništa posebno. Bio je bolji igrač u dobrom delu meča. Momentum se promenio u taj-brejku. Čestitam mu na sjajnom planu igre, zaslužuje veliki aplauz", rekao je Đoković.

Novak je svestan da mora da popravi svoju igru.

"To će biti potrebno da dođem do završnice. Nisam uspeo jos uvek da nađem formu. U prvim rundama igrate protiv tenisera koji nemaju sta da izgube. Oba moja protivnika su odigrala kvalitetne mečeve. Nadam se da ću moci da napredujem kako turnir odmiče."

Potom je Đoković pričao i sa Barbarom Set na "Eurosportu", gde je upitan o sukobu sa navijačem u četvrtom setu.

"Moram da prihvatim neke stvari. Svašta se dešavalo na tribinama. Da, bllo je dosta frustracija zbog dešavanja na tribinama. U toj situaciji, konkretno, rekao sam tom navijaču da siđe dole, nešto na šta bi Nik Kirjos bio ponosan", rekao je dok ga je Kirjos, kao stručni konsultant, slušao u tom uključenju.

"Posle sam čuo izvinjenje izdaleka i više se nije ponavljalo", istakao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: