Sreda, 19.01.2022.

15:21

Toni Nadal: Nole ima veliki problem

Stric i nekadašnji trener španskog tenisera Rafaela Nadala, Toni, pričao je o Novaku Đokoviću.

Izvor: B92

Toni Nadal: Nole ima veliki problem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

ljud

pre 2 godine

Gde je otisao ovaj svet...kovid kao bolest postoji zbog vakcine a ne vakcina zbog bolesti.
(Srce, 19. januar 2022 17:58)

Davno nisam nesto pametnije procitao
(pavle, 19. januar 2022 23:01)

Jest.
Videli su od kompjuterskih virusa. Oni se izmišljaju istovremeno sa antivirusnim programom. Virus služi tome da se uzmu pare za antivirusni program.

pavle

pre 2 godine

Gde je otisao ovaj svet...kovid kao bolest postoji zbog vakcine a ne vakcina zbog bolesti.
(Srce, 19. januar 2022 17:58)

Davno nisam nesto pametnije procitao

Legionar

pre 2 godine

"Битно да Надал нема никакав проблем. Човек се фатално повреди, не игра по пола године, и дође на први турнир и крене да деље по 3-0 редом. Новак када је био повређен треба му да игра 6 месеци да нешто направи, тако и остали, једино Рафа после фаталних повреда колена и стопала игра као да је имао упалу чуперка.
(mr, 19. januar 2022 22:10)"
Мора да је због "вакцине". Чак и Федереру треба период уходавања, свима осим Надалу. Ма, сигурно је због "вакцина"...

mr

pre 2 godine

Битно да Надал нема никакав проблем. Човек се фатално повреди, не игра по пола године, и дође на први турнир и крене да деље по 3-0 редом. Новак када је био повређен треба му да игра 6 месеци да нешто направи, тако и остали, једино Рафа после фаталних повреда колена и стопала игра као да је имао упалу чуперка.

Szau

pre 2 godine

Penzionisace se na godinu-dve, a onda ce da se vrati kao Jordan i osvoji sve!
(Patricije, 19. januar 2022 15:55)

U 37. godini? Ne bih rekao. Ako je neko kriv za njegov kraj krijere i nešto slabiji. to će biti njegova uverenja: da će sam lakat da zaceli da ne treba da ide na operaciju (izgubio je skoro godinu dana zbog toga), da neće da se vakciniše (više od 3.5 milijarde ljudi se vakcinisalo nekom od dostupnih vakcina, niz naučnih studija odrađen u kojima je potvrđena bezbednost istih). Ali donekle ga razumem s tim uverenjima i sujeverjima on je postigao mnogo toga da se saživeo sa tim i na ličnom nivou teško mu je da to odbaci. I to je OK on je slobodan čovek koji mora da ima pravo na izbor.
Ali ono na šta mi nemamo pravo jeste da za ovu situaciju krivimo svestku zaveru, Australiju, Zapad, Pfizer ili koga već kad je jasno zbog čega i kako se došlo do ove situacije.

Izdislav

pre 2 godine

Nije Nole glup, zna da se sam ne moze izboriti protiv ovog ludila, nema podrske od kolega, od svetske javnosti...ali kad se igra tako nefer prema njemu i on ce nefer prema svima, zna se nacin.

lupa

pre 2 godine

Pa posle kažu za Noletove nešto, ko šta pita Nadalovog strica.
(Mickoni, 19. januar 2022 17:54)


Pa novinari ga pitaju. Nije mu sada dunulo da priča o desetim stvarima.
A Đokovićeve upravo niko nije ništa pitao, oni se sami javljaju, sami sazivaju konferencije, a kada im novinar postavi pitanje onda prekidaju konferenciju.

zlopamtilo

pre 2 godine

Toni ne gresi sada kao sto nije pogresio ni kada je gledajuci jednog deckica rekao Rafi da ce imati problem,a to je bilo davno,davno,....!
Toni,uvek fer i iskren!

Krik

pre 2 godine

Novak ima veliki problem jer nema problema. Sportski trenutno gledano 20 / 356 / 7 za koje niko ne može ni da priviri, i novčani konto nekoliko stotina miliona plus nepokretna imovina svuda po svetu.
Pozdrav svima i ne brinite za njega.

a cushh

pre 2 godine

Ovo je njegova indirektna poruka Novaku da je kao ok iako ne osvoji vise nijedan turnir, a Nadal osakacenog tela i dalje trenira kao nenormalan u zelji da uzme 21-i. Sto bi mi rekli - neces ga majci!

billy

pre 2 godine

Nevezano za ovu izjavu Tonija, al ko imalo realan posle otkazanog Wimbldona 2020, sramne diskfalifikacije sa US Opena, deportovanja iz Australije, ko posle tih dogadjaja može porediti 20 GS Djokovića, Federera i Nadala.???

procitali smo vas

pre 2 godine

Ne znam koja je poenta prenosenja ovakvih tekstova u srpskim medijima, ako nije da se izvrsi pritisak na Novaka i navede, natera, kako god na vakcinaciju. Ja na primer mislim da mu ne treba dodatni pritisak, pogotovu od strane srpskih medija. Vidim da se sada javlja i puno Nole-ovisnika kojima je inace smisao zivota u tome da on osvoji GS. Ako to vise ne bude radio, to za njih moze da bude kobno. Pa se eto javljaju i placu, uskoro ce da govore da nije patriota zato sto nece da primi bocu. Drugo, cini mi se da je bilo puno naprasnih srcanih udara medju fudbalerima u zadnjih godinu dana, proverite podatke. Ko li je za to kriv - klimatske promene, losa hrana, vanzemaljci? Razmislite malo ako imate cime.

Sony

pre 2 godine

Djoković će osim toga što će ostati upamćen kao najbolji teniser svih vremena, još više će ostati upamćen po tom što potpuno zdravom čovjeku na vrhunce karijere političari nisu dozvolili da igra Gren Slem. Htjeli neki to da priznaju ili ne, ovim dogadjajima u Australiji Djoković je ušao u istinsku legendu.

DelijeZG

pre 2 godine

Svidjalo se to nama ili ne, mislim da je srocio onako kako je. Cini se da Nole treba prije svega profesionalne savjetnike (vezano za samu logistiku!), jer se ovo sa Australijom nije trebalo/moralo dogoditi. Ali bilo pa proslo, mora gledati naprijed sto znaci da bez vakcine nema velikih turnira...

kozak

pre 2 godine

Evo Britanija ukida od sledece nedelje sve mere tako da NAPRED Nole, iskren, istrajan … pravi GOAT! A bude li Nadal pobedio na AO … mene bi bilo blam da podignem taj pehar

Sebaveron

pre 2 godine

Kako bi im ladno donija 50 razlicitih potvrda sam chepljen. Ma sta 50..... 500. I seretski se smijao na pitanja dali sam cjepljen. Pa neka provjeravaju. Naruga bi im se ko nikad. Pazi umisto da ljude (tenisace) svako par dana testiraju i puste na miru s cjepivom jer cjepljeni isto prenose, oni rade ive pervezarije. E kad je tako, onda bi i ja tako

Negativni

pre 2 godine

Evo Britanija ukida od sledece nedelje sve mere tako da NAPRED Nole, iskren, istrajan … pravi GOAT! A bude li Nadal pobedio na AO … mene bi bilo blam da podignem taj pehar
(kozak, 19. januar 2022 16:14) Evo i njega je, cim je cuo za tebe hahahaha

Mancini

pre 2 godine

Šta god, bili mi ljuti, na sve koji su negativno komentarisali Novaka i sve što se dešavalo oko AO, Toni Nadal, osim što daje svoje mišljenje, što se tiče
problema koje je Novak imao, ima i imaće, tu je u pravu. Za sve što Novak ima
saznanje, svako (makar i zlonamerno) ukazivanje na moguće probleme, Novak bi
trebalo da ima u vidu.

billy

pre 2 godine

Djoković bi ispao opasna svjetska faca ako bi odlučio da okonča karijeru zbog vakcine koja je apsolutno beskorisna. O tom Novakom potezu bi se pričalo decenijama i decenijama, vijekovima i vjekovima. Sa tim potezom bi odma ušao u besmrtnike.

Dejan

pre 2 godine

Djoković se neće vakcinisati, to je sigurno 100%. Možda će srediti lažnu potvrdu, mada čisto sumnjam. Realno obavezna vakcinacija znači kraj Novakove karijere. Al bez obzira na sve, Novak će na kraju biti GOAT. Pored njegovih 20 GS će stajati 5 zvjezdica i plus, jer svako ko se i malo bolje razumije u tenis, zna da bi Novak do kraja karijere osvojio 25+ GS da nije bilo ove korone. U te GS računam i otkazani Wimbldon 2020, US Open 2020, AO 2022. Takodje i ovih 357 nedelja nije realan Novakov rezultat. Sa titulom na ovogodišnjem AO Djoković bi automatski obezbjedio novih 25+ sedmica, kad na to dodamo i onih zaledjenih 25, to je 410+ sigurnih. Znači pored svih Novakovoj konačnih rezultata ima da stoje i obavezne zvjezdice koje aludiraju da ti Novakovi rezultati nisu ni blizu njegovog maksimuma.

Немања

pre 2 godine

Zato si ti gospodine Nadal Spanac, a Nole je Srbin, Srbi ne klece. Ne zelim mu to, ali za mene bi Nole ispao car kada bi zavrsio karijeru, pa neka igra ko hoce da igra, on je odavno G.O.A.T. !

Miloš

pre 2 godine

Hahahah kad se sjetim ovog ujke Tonija kad je posle Nadalovog 20og GS brže bolje poletio da Federera i Nadala proglasi dvojicom najboljih svih vremena jer su obojica u tom momentu imala po 20 GS a Djoković 17... 7-8 mjeseci posle toga Djoković takodje osvaja 20 GS, obara rekord u broju sedmica, mastersa i 7-mi rekordni put završava godinu na prvom mjestu. Hahahahaha koliko je samo smiješan ispao ujka tad kad se gleda iz ove perspektive.

ime

pre 2 godine

Otici na vrhuncu, posle najbolje sezone u istoriji tenisa, kao GOAT, zbog ubedjenja, jer mi se moze…

Moze li bolje?

Drugi scenario je da primi vakcinu i da se mlati s mladim teniserima… za sta? Kad je obrnuo igricu, najbolji u svim parametrima, protiv svih rivala…

Nije lako, al je epski i vecno. Otici.

Lik

pre 2 godine

Nije lako, al je epski i vecno. Otici.
(ime, 19. januar 2022 16:15)

Potpuno se slažem. Završavaj karijeru i posveti se nečemu drugom što voliš a što se tiče javnosti dovoljna će biti samo jedna tvoja izjava gde ćeš objasniti šta se desilo i ko je zapravo namestio da te maknu pa neka ceo svet zna.

Jovan

pre 2 godine

Novak je najviše sebe zeznuo. Stvarno je velika steta da nije bio u prilici da se takmici i osvoji 21 GS.
Ja bih voleo da se vakcinise i ode u USA da osvoji još dva Master1000 turnira pre nego sto počne sezona u Evropi.
A opet, potpuno mi je jasno da izgleda niko ne može da utiče na stavove Novaka Đakovića.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Realno jeste veliki problem, ako se ovako nastavi Novak će morati da bira vakcina i turniri ili nema igranja. Koliko god je obavezna vakcina kao pravilo za igranje glupo jer igrači bolesni igraju, putuju, ulaze u države bez problema ali što bi se reklo propisi su propisi.

MaceBobiste

pre 2 godine

Mislim da ce Nole da se vakcinise na kraju nazalost.
Prevelika zelja sad gori u njemu da se takmici verujem.
Video je ko je uz njega a ko nije.
Motivacija kolko oces.
Ima da razbuca Nadala na RG ako se sretnu.
Samo im ne salji srca vise i cepaj.

NeVolimHamiltona

pre 2 godine

Defitivno je ovaj naš svet postao mesto gde su ljudi slobodne volje i izbora omalovažavani i ucenjivani od strane raznih belosvetskih gnjida i nitkova.
Ljudke slobode i sloboda ličnog izbora svakoga od nas su postale meta za uništenje.

Cile Mile

pre 2 godine

Cilj je da ga slome i pelcuju. Ipak je farmaceutska mafija najjača na svetu. Kada vide da se klimaju oni ubace novi soj, drugu boleštinu, zatim vakcine, lekove... A mi kao guske, otvorenih usta gutamo i ćutimo.
Đoković me ne zanima, generalno tenis kao sport, ali sam uz njega u borbi za slobodu izbora i pravo na život.

Dusan

pre 2 godine

Jedan velik apsurt je prisutan u celoj stvari. Novak je optuzen da ugrozava zdravstveni sistem Australije, da pritom nije ozbiljno i detaljno testiran, vec sve to na osnovu dokumenta koji nije posedovao a mogo je biti lazan ili falsifikovan. Cime se on svakako ne sluzi ka ozbiljan sportista.

Darina

pre 2 godine

Izrael i Velika Britanija razmišljaju o ukidanju kovid pasoša… Dve zemlje počeše o toj temi u jednom danu. Ko zna šta može da se desi u narednim mesecima? Možda omikron opaje sve nekadašnje mere i pokaže koliko zeleni/covid pasoš u ovom trenutku nema smisla.
A ovi sto su navijali da se Novak bocne i time racionalizuju/opravdaju svoju odluku mogu samo tiho da navijaju iz ugodnosti svoje sobe: Nolo, Nolo, Nolo :)

Da budem otvoren

pre 2 godine

Nema. Nole je zdrav decko, a najbolji teniser svih vremena.
Ja bih se, na tvom mestu, vise brinuo o teniseru koji ne moze da servira ako ne izvuce gace.

Dule

pre 2 godine

Ko ima problem? Gospodin Djoković? E čika Toni, problem ima tvoj Rafaelo. Čuj ovog lika, mora da razmisli o vakcinaciji da bi mogao igrati tenis!? hahahahahah Koji si ti bilde, dedice.

Baticca

pre 2 godine

Rafa je kroz intervjue provlacio da njemu nije toliko stalo do rekorda,da neki(citaj Novak) imaju nezdravu ambiciju da budu najbolji. Na kraju je molio razne sile da Nole bude deportovan ,zapinja kao poluinvalid ,rizikuje zdravlje ne bi li uzeo jos neki slem. A kao nike bitno,njega to ne zanima. Licemer

Negativni

pre 2 godine

Hahahahahaha Novak? Ne bruder. Tvoj posinak ima veliki problem. Problem koji se zove "programirana glava mozga bez i stava bez". I taj problem uveliko prevazilazi teniski faktor.
(Sabre, 19. januar 2022 15:28) Bice da si ti programiran da botujes sinak. Da, Novak, veliki problem sa glavom, zato se i leci kod gurua iz Visokog i Indije.

Sabre

pre 2 godine

Hahahahahaha Novak? Ne bruder. Tvoj posinak ima veliki problem. Problem koji se zove "programirana glava mozga bez i stava bez". I taj problem uveliko prevazilazi teniski faktor.

Sabre

pre 2 godine

Hahahahahaha Novak? Ne bruder. Tvoj posinak ima veliki problem. Problem koji se zove "programirana glava mozga bez i stava bez". I taj problem uveliko prevazilazi teniski faktor.

Baticca

pre 2 godine

Rafa je kroz intervjue provlacio da njemu nije toliko stalo do rekorda,da neki(citaj Novak) imaju nezdravu ambiciju da budu najbolji. Na kraju je molio razne sile da Nole bude deportovan ,zapinja kao poluinvalid ,rizikuje zdravlje ne bi li uzeo jos neki slem. A kao nike bitno,njega to ne zanima. Licemer

Da budem otvoren

pre 2 godine

Nema. Nole je zdrav decko, a najbolji teniser svih vremena.
Ja bih se, na tvom mestu, vise brinuo o teniseru koji ne moze da servira ako ne izvuce gace.

Cile Mile

pre 2 godine

Cilj je da ga slome i pelcuju. Ipak je farmaceutska mafija najjača na svetu. Kada vide da se klimaju oni ubace novi soj, drugu boleštinu, zatim vakcine, lekove... A mi kao guske, otvorenih usta gutamo i ćutimo.
Đoković me ne zanima, generalno tenis kao sport, ali sam uz njega u borbi za slobodu izbora i pravo na život.

Sony

pre 2 godine

Djoković će osim toga što će ostati upamćen kao najbolji teniser svih vremena, još više će ostati upamćen po tom što potpuno zdravom čovjeku na vrhunce karijere političari nisu dozvolili da igra Gren Slem. Htjeli neki to da priznaju ili ne, ovim dogadjajima u Australiji Djoković je ušao u istinsku legendu.

billy

pre 2 godine

Nevezano za ovu izjavu Tonija, al ko imalo realan posle otkazanog Wimbldona 2020, sramne diskfalifikacije sa US Opena, deportovanja iz Australije, ko posle tih dogadjaja može porediti 20 GS Djokovića, Federera i Nadala.???

billy

pre 2 godine

Djoković bi ispao opasna svjetska faca ako bi odlučio da okonča karijeru zbog vakcine koja je apsolutno beskorisna. O tom Novakom potezu bi se pričalo decenijama i decenijama, vijekovima i vjekovima. Sa tim potezom bi odma ušao u besmrtnike.

NeVolimHamiltona

pre 2 godine

Defitivno je ovaj naš svet postao mesto gde su ljudi slobodne volje i izbora omalovažavani i ucenjivani od strane raznih belosvetskih gnjida i nitkova.
Ljudke slobode i sloboda ličnog izbora svakoga od nas su postale meta za uništenje.

Darina

pre 2 godine

Izrael i Velika Britanija razmišljaju o ukidanju kovid pasoša… Dve zemlje počeše o toj temi u jednom danu. Ko zna šta može da se desi u narednim mesecima? Možda omikron opaje sve nekadašnje mere i pokaže koliko zeleni/covid pasoš u ovom trenutku nema smisla.
A ovi sto su navijali da se Novak bocne i time racionalizuju/opravdaju svoju odluku mogu samo tiho da navijaju iz ugodnosti svoje sobe: Nolo, Nolo, Nolo :)

Dule

pre 2 godine

Ko ima problem? Gospodin Djoković? E čika Toni, problem ima tvoj Rafaelo. Čuj ovog lika, mora da razmisli o vakcinaciji da bi mogao igrati tenis!? hahahahahah Koji si ti bilde, dedice.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Realno jeste veliki problem, ako se ovako nastavi Novak će morati da bira vakcina i turniri ili nema igranja. Koliko god je obavezna vakcina kao pravilo za igranje glupo jer igrači bolesni igraju, putuju, ulaze u države bez problema ali što bi se reklo propisi su propisi.

Sebaveron

pre 2 godine

Kako bi im ladno donija 50 razlicitih potvrda sam chepljen. Ma sta 50..... 500. I seretski se smijao na pitanja dali sam cjepljen. Pa neka provjeravaju. Naruga bi im se ko nikad. Pazi umisto da ljude (tenisace) svako par dana testiraju i puste na miru s cjepivom jer cjepljeni isto prenose, oni rade ive pervezarije. E kad je tako, onda bi i ja tako

Miloš

pre 2 godine

Hahahah kad se sjetim ovog ujke Tonija kad je posle Nadalovog 20og GS brže bolje poletio da Federera i Nadala proglasi dvojicom najboljih svih vremena jer su obojica u tom momentu imala po 20 GS a Djoković 17... 7-8 mjeseci posle toga Djoković takodje osvaja 20 GS, obara rekord u broju sedmica, mastersa i 7-mi rekordni put završava godinu na prvom mjestu. Hahahahaha koliko je samo smiješan ispao ujka tad kad se gleda iz ove perspektive.

ime

pre 2 godine

Otici na vrhuncu, posle najbolje sezone u istoriji tenisa, kao GOAT, zbog ubedjenja, jer mi se moze…

Moze li bolje?

Drugi scenario je da primi vakcinu i da se mlati s mladim teniserima… za sta? Kad je obrnuo igricu, najbolji u svim parametrima, protiv svih rivala…

Nije lako, al je epski i vecno. Otici.

MaceBobiste

pre 2 godine

Mislim da ce Nole da se vakcinise na kraju nazalost.
Prevelika zelja sad gori u njemu da se takmici verujem.
Video je ko je uz njega a ko nije.
Motivacija kolko oces.
Ima da razbuca Nadala na RG ako se sretnu.
Samo im ne salji srca vise i cepaj.

Negativni

pre 2 godine

Hahahahahaha Novak? Ne bruder. Tvoj posinak ima veliki problem. Problem koji se zove "programirana glava mozga bez i stava bez". I taj problem uveliko prevazilazi teniski faktor.
(Sabre, 19. januar 2022 15:28) Bice da si ti programiran da botujes sinak. Da, Novak, veliki problem sa glavom, zato se i leci kod gurua iz Visokog i Indije.

Krik

pre 2 godine

Novak ima veliki problem jer nema problema. Sportski trenutno gledano 20 / 356 / 7 za koje niko ne može ni da priviri, i novčani konto nekoliko stotina miliona plus nepokretna imovina svuda po svetu.
Pozdrav svima i ne brinite za njega.

Немања

pre 2 godine

Zato si ti gospodine Nadal Spanac, a Nole je Srbin, Srbi ne klece. Ne zelim mu to, ali za mene bi Nole ispao car kada bi zavrsio karijeru, pa neka igra ko hoce da igra, on je odavno G.O.A.T. !

a cushh

pre 2 godine

Ovo je njegova indirektna poruka Novaku da je kao ok iako ne osvoji vise nijedan turnir, a Nadal osakacenog tela i dalje trenira kao nenormalan u zelji da uzme 21-i. Sto bi mi rekli - neces ga majci!

Jovan

pre 2 godine

Novak je najviše sebe zeznuo. Stvarno je velika steta da nije bio u prilici da se takmici i osvoji 21 GS.
Ja bih voleo da se vakcinise i ode u USA da osvoji još dva Master1000 turnira pre nego sto počne sezona u Evropi.
A opet, potpuno mi je jasno da izgleda niko ne može da utiče na stavove Novaka Đakovića.

Dusan

pre 2 godine

Jedan velik apsurt je prisutan u celoj stvari. Novak je optuzen da ugrozava zdravstveni sistem Australije, da pritom nije ozbiljno i detaljno testiran, vec sve to na osnovu dokumenta koji nije posedovao a mogo je biti lazan ili falsifikovan. Cime se on svakako ne sluzi ka ozbiljan sportista.

Izdislav

pre 2 godine

Nije Nole glup, zna da se sam ne moze izboriti protiv ovog ludila, nema podrske od kolega, od svetske javnosti...ali kad se igra tako nefer prema njemu i on ce nefer prema svima, zna se nacin.

kozak

pre 2 godine

Evo Britanija ukida od sledece nedelje sve mere tako da NAPRED Nole, iskren, istrajan … pravi GOAT! A bude li Nadal pobedio na AO … mene bi bilo blam da podignem taj pehar

procitali smo vas

pre 2 godine

Ne znam koja je poenta prenosenja ovakvih tekstova u srpskim medijima, ako nije da se izvrsi pritisak na Novaka i navede, natera, kako god na vakcinaciju. Ja na primer mislim da mu ne treba dodatni pritisak, pogotovu od strane srpskih medija. Vidim da se sada javlja i puno Nole-ovisnika kojima je inace smisao zivota u tome da on osvoji GS. Ako to vise ne bude radio, to za njih moze da bude kobno. Pa se eto javljaju i placu, uskoro ce da govore da nije patriota zato sto nece da primi bocu. Drugo, cini mi se da je bilo puno naprasnih srcanih udara medju fudbalerima u zadnjih godinu dana, proverite podatke. Ko li je za to kriv - klimatske promene, losa hrana, vanzemaljci? Razmislite malo ako imate cime.

Dejan

pre 2 godine

Djoković se neće vakcinisati, to je sigurno 100%. Možda će srediti lažnu potvrdu, mada čisto sumnjam. Realno obavezna vakcinacija znači kraj Novakove karijere. Al bez obzira na sve, Novak će na kraju biti GOAT. Pored njegovih 20 GS će stajati 5 zvjezdica i plus, jer svako ko se i malo bolje razumije u tenis, zna da bi Novak do kraja karijere osvojio 25+ GS da nije bilo ove korone. U te GS računam i otkazani Wimbldon 2020, US Open 2020, AO 2022. Takodje i ovih 357 nedelja nije realan Novakov rezultat. Sa titulom na ovogodišnjem AO Djoković bi automatski obezbjedio novih 25+ sedmica, kad na to dodamo i onih zaledjenih 25, to je 410+ sigurnih. Znači pored svih Novakovoj konačnih rezultata ima da stoje i obavezne zvjezdice koje aludiraju da ti Novakovi rezultati nisu ni blizu njegovog maksimuma.

Negativni

pre 2 godine

Evo Britanija ukida od sledece nedelje sve mere tako da NAPRED Nole, iskren, istrajan … pravi GOAT! A bude li Nadal pobedio na AO … mene bi bilo blam da podignem taj pehar
(kozak, 19. januar 2022 16:14) Evo i njega je, cim je cuo za tebe hahahaha

lupa

pre 2 godine

Pa posle kažu za Noletove nešto, ko šta pita Nadalovog strica.
(Mickoni, 19. januar 2022 17:54)


Pa novinari ga pitaju. Nije mu sada dunulo da priča o desetim stvarima.
A Đokovićeve upravo niko nije ništa pitao, oni se sami javljaju, sami sazivaju konferencije, a kada im novinar postavi pitanje onda prekidaju konferenciju.

Lik

pre 2 godine

Nije lako, al je epski i vecno. Otici.
(ime, 19. januar 2022 16:15)

Potpuno se slažem. Završavaj karijeru i posveti se nečemu drugom što voliš a što se tiče javnosti dovoljna će biti samo jedna tvoja izjava gde ćeš objasniti šta se desilo i ko je zapravo namestio da te maknu pa neka ceo svet zna.

DelijeZG

pre 2 godine

Svidjalo se to nama ili ne, mislim da je srocio onako kako je. Cini se da Nole treba prije svega profesionalne savjetnike (vezano za samu logistiku!), jer se ovo sa Australijom nije trebalo/moralo dogoditi. Ali bilo pa proslo, mora gledati naprijed sto znaci da bez vakcine nema velikih turnira...

zlopamtilo

pre 2 godine

Toni ne gresi sada kao sto nije pogresio ni kada je gledajuci jednog deckica rekao Rafi da ce imati problem,a to je bilo davno,davno,....!
Toni,uvek fer i iskren!

Mancini

pre 2 godine

Šta god, bili mi ljuti, na sve koji su negativno komentarisali Novaka i sve što se dešavalo oko AO, Toni Nadal, osim što daje svoje mišljenje, što se tiče
problema koje je Novak imao, ima i imaće, tu je u pravu. Za sve što Novak ima
saznanje, svako (makar i zlonamerno) ukazivanje na moguće probleme, Novak bi
trebalo da ima u vidu.

Szau

pre 2 godine

Penzionisace se na godinu-dve, a onda ce da se vrati kao Jordan i osvoji sve!
(Patricije, 19. januar 2022 15:55)

U 37. godini? Ne bih rekao. Ako je neko kriv za njegov kraj krijere i nešto slabiji. to će biti njegova uverenja: da će sam lakat da zaceli da ne treba da ide na operaciju (izgubio je skoro godinu dana zbog toga), da neće da se vakciniše (više od 3.5 milijarde ljudi se vakcinisalo nekom od dostupnih vakcina, niz naučnih studija odrađen u kojima je potvrđena bezbednost istih). Ali donekle ga razumem s tim uverenjima i sujeverjima on je postigao mnogo toga da se saživeo sa tim i na ličnom nivou teško mu je da to odbaci. I to je OK on je slobodan čovek koji mora da ima pravo na izbor.
Ali ono na šta mi nemamo pravo jeste da za ovu situaciju krivimo svestku zaveru, Australiju, Zapad, Pfizer ili koga već kad je jasno zbog čega i kako se došlo do ove situacije.

pavle

pre 2 godine

Gde je otisao ovaj svet...kovid kao bolest postoji zbog vakcine a ne vakcina zbog bolesti.
(Srce, 19. januar 2022 17:58)

Davno nisam nesto pametnije procitao

Legionar

pre 2 godine

"Битно да Надал нема никакав проблем. Човек се фатално повреди, не игра по пола године, и дође на први турнир и крене да деље по 3-0 редом. Новак када је био повређен треба му да игра 6 месеци да нешто направи, тако и остали, једино Рафа после фаталних повреда колена и стопала игра као да је имао упалу чуперка.
(mr, 19. januar 2022 22:10)"
Мора да је због "вакцине". Чак и Федереру треба период уходавања, свима осим Надалу. Ма, сигурно је због "вакцина"...

mr

pre 2 godine

Битно да Надал нема никакав проблем. Човек се фатално повреди, не игра по пола године, и дође на први турнир и крене да деље по 3-0 редом. Новак када је био повређен треба му да игра 6 месеци да нешто направи, тако и остали, једино Рафа после фаталних повреда колена и стопала игра као да је имао упалу чуперка.

ljud

pre 2 godine

Gde je otisao ovaj svet...kovid kao bolest postoji zbog vakcine a ne vakcina zbog bolesti.
(Srce, 19. januar 2022 17:58)

Davno nisam nesto pametnije procitao
(pavle, 19. januar 2022 23:01)

Jest.
Videli su od kompjuterskih virusa. Oni se izmišljaju istovremeno sa antivirusnim programom. Virus služi tome da se uzmu pare za antivirusni program.

Negativni

pre 2 godine

Hahahahahaha Novak? Ne bruder. Tvoj posinak ima veliki problem. Problem koji se zove "programirana glava mozga bez i stava bez". I taj problem uveliko prevazilazi teniski faktor.
(Sabre, 19. januar 2022 15:28) Bice da si ti programiran da botujes sinak. Da, Novak, veliki problem sa glavom, zato se i leci kod gurua iz Visokog i Indije.

Sabre

pre 2 godine

Hahahahahaha Novak? Ne bruder. Tvoj posinak ima veliki problem. Problem koji se zove "programirana glava mozga bez i stava bez". I taj problem uveliko prevazilazi teniski faktor.

Dule

pre 2 godine

Ko ima problem? Gospodin Djoković? E čika Toni, problem ima tvoj Rafaelo. Čuj ovog lika, mora da razmisli o vakcinaciji da bi mogao igrati tenis!? hahahahahah Koji si ti bilde, dedice.

billy

pre 2 godine

Djoković bi ispao opasna svjetska faca ako bi odlučio da okonča karijeru zbog vakcine koja je apsolutno beskorisna. O tom Novakom potezu bi se pričalo decenijama i decenijama, vijekovima i vjekovima. Sa tim potezom bi odma ušao u besmrtnike.

Cile Mile

pre 2 godine

Cilj je da ga slome i pelcuju. Ipak je farmaceutska mafija najjača na svetu. Kada vide da se klimaju oni ubace novi soj, drugu boleštinu, zatim vakcine, lekove... A mi kao guske, otvorenih usta gutamo i ćutimo.
Đoković me ne zanima, generalno tenis kao sport, ali sam uz njega u borbi za slobodu izbora i pravo na život.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Realno jeste veliki problem, ako se ovako nastavi Novak će morati da bira vakcina i turniri ili nema igranja. Koliko god je obavezna vakcina kao pravilo za igranje glupo jer igrači bolesni igraju, putuju, ulaze u države bez problema ali što bi se reklo propisi su propisi.

Baticca

pre 2 godine

Rafa je kroz intervjue provlacio da njemu nije toliko stalo do rekorda,da neki(citaj Novak) imaju nezdravu ambiciju da budu najbolji. Na kraju je molio razne sile da Nole bude deportovan ,zapinja kao poluinvalid ,rizikuje zdravlje ne bi li uzeo jos neki slem. A kao nike bitno,njega to ne zanima. Licemer

Dejan

pre 2 godine

Djoković se neće vakcinisati, to je sigurno 100%. Možda će srediti lažnu potvrdu, mada čisto sumnjam. Realno obavezna vakcinacija znači kraj Novakove karijere. Al bez obzira na sve, Novak će na kraju biti GOAT. Pored njegovih 20 GS će stajati 5 zvjezdica i plus, jer svako ko se i malo bolje razumije u tenis, zna da bi Novak do kraja karijere osvojio 25+ GS da nije bilo ove korone. U te GS računam i otkazani Wimbldon 2020, US Open 2020, AO 2022. Takodje i ovih 357 nedelja nije realan Novakov rezultat. Sa titulom na ovogodišnjem AO Djoković bi automatski obezbjedio novih 25+ sedmica, kad na to dodamo i onih zaledjenih 25, to je 410+ sigurnih. Znači pored svih Novakovoj konačnih rezultata ima da stoje i obavezne zvjezdice koje aludiraju da ti Novakovi rezultati nisu ni blizu njegovog maksimuma.

Darina

pre 2 godine

Izrael i Velika Britanija razmišljaju o ukidanju kovid pasoša… Dve zemlje počeše o toj temi u jednom danu. Ko zna šta može da se desi u narednim mesecima? Možda omikron opaje sve nekadašnje mere i pokaže koliko zeleni/covid pasoš u ovom trenutku nema smisla.
A ovi sto su navijali da se Novak bocne i time racionalizuju/opravdaju svoju odluku mogu samo tiho da navijaju iz ugodnosti svoje sobe: Nolo, Nolo, Nolo :)

NeVolimHamiltona

pre 2 godine

Defitivno je ovaj naš svet postao mesto gde su ljudi slobodne volje i izbora omalovažavani i ucenjivani od strane raznih belosvetskih gnjida i nitkova.
Ljudke slobode i sloboda ličnog izbora svakoga od nas su postale meta za uništenje.

MaceBobiste

pre 2 godine

Mislim da ce Nole da se vakcinise na kraju nazalost.
Prevelika zelja sad gori u njemu da se takmici verujem.
Video je ko je uz njega a ko nije.
Motivacija kolko oces.
Ima da razbuca Nadala na RG ako se sretnu.
Samo im ne salji srca vise i cepaj.

Da budem otvoren

pre 2 godine

Nema. Nole je zdrav decko, a najbolji teniser svih vremena.
Ja bih se, na tvom mestu, vise brinuo o teniseru koji ne moze da servira ako ne izvuce gace.

Немања

pre 2 godine

Zato si ti gospodine Nadal Spanac, a Nole je Srbin, Srbi ne klece. Ne zelim mu to, ali za mene bi Nole ispao car kada bi zavrsio karijeru, pa neka igra ko hoce da igra, on je odavno G.O.A.T. !

ime

pre 2 godine

Otici na vrhuncu, posle najbolje sezone u istoriji tenisa, kao GOAT, zbog ubedjenja, jer mi se moze…

Moze li bolje?

Drugi scenario je da primi vakcinu i da se mlati s mladim teniserima… za sta? Kad je obrnuo igricu, najbolji u svim parametrima, protiv svih rivala…

Nije lako, al je epski i vecno. Otici.

kozak

pre 2 godine

Evo Britanija ukida od sledece nedelje sve mere tako da NAPRED Nole, iskren, istrajan … pravi GOAT! A bude li Nadal pobedio na AO … mene bi bilo blam da podignem taj pehar

Negativni

pre 2 godine

Evo Britanija ukida od sledece nedelje sve mere tako da NAPRED Nole, iskren, istrajan … pravi GOAT! A bude li Nadal pobedio na AO … mene bi bilo blam da podignem taj pehar
(kozak, 19. januar 2022 16:14) Evo i njega je, cim je cuo za tebe hahahaha

Dusan

pre 2 godine

Jedan velik apsurt je prisutan u celoj stvari. Novak je optuzen da ugrozava zdravstveni sistem Australije, da pritom nije ozbiljno i detaljno testiran, vec sve to na osnovu dokumenta koji nije posedovao a mogo je biti lazan ili falsifikovan. Cime se on svakako ne sluzi ka ozbiljan sportista.

Sony

pre 2 godine

Djoković će osim toga što će ostati upamćen kao najbolji teniser svih vremena, još više će ostati upamćen po tom što potpuno zdravom čovjeku na vrhunce karijere političari nisu dozvolili da igra Gren Slem. Htjeli neki to da priznaju ili ne, ovim dogadjajima u Australiji Djoković je ušao u istinsku legendu.

procitali smo vas

pre 2 godine

Ne znam koja je poenta prenosenja ovakvih tekstova u srpskim medijima, ako nije da se izvrsi pritisak na Novaka i navede, natera, kako god na vakcinaciju. Ja na primer mislim da mu ne treba dodatni pritisak, pogotovu od strane srpskih medija. Vidim da se sada javlja i puno Nole-ovisnika kojima je inace smisao zivota u tome da on osvoji GS. Ako to vise ne bude radio, to za njih moze da bude kobno. Pa se eto javljaju i placu, uskoro ce da govore da nije patriota zato sto nece da primi bocu. Drugo, cini mi se da je bilo puno naprasnih srcanih udara medju fudbalerima u zadnjih godinu dana, proverite podatke. Ko li je za to kriv - klimatske promene, losa hrana, vanzemaljci? Razmislite malo ako imate cime.

Jovan

pre 2 godine

Novak je najviše sebe zeznuo. Stvarno je velika steta da nije bio u prilici da se takmici i osvoji 21 GS.
Ja bih voleo da se vakcinise i ode u USA da osvoji još dva Master1000 turnira pre nego sto počne sezona u Evropi.
A opet, potpuno mi je jasno da izgleda niko ne može da utiče na stavove Novaka Đakovića.

billy

pre 2 godine

Nevezano za ovu izjavu Tonija, al ko imalo realan posle otkazanog Wimbldona 2020, sramne diskfalifikacije sa US Opena, deportovanja iz Australije, ko posle tih dogadjaja može porediti 20 GS Djokovića, Federera i Nadala.???

Lik

pre 2 godine

Nije lako, al je epski i vecno. Otici.
(ime, 19. januar 2022 16:15)

Potpuno se slažem. Završavaj karijeru i posveti se nečemu drugom što voliš a što se tiče javnosti dovoljna će biti samo jedna tvoja izjava gde ćeš objasniti šta se desilo i ko je zapravo namestio da te maknu pa neka ceo svet zna.

lupa

pre 2 godine

Pa posle kažu za Noletove nešto, ko šta pita Nadalovog strica.
(Mickoni, 19. januar 2022 17:54)


Pa novinari ga pitaju. Nije mu sada dunulo da priča o desetim stvarima.
A Đokovićeve upravo niko nije ništa pitao, oni se sami javljaju, sami sazivaju konferencije, a kada im novinar postavi pitanje onda prekidaju konferenciju.

Mancini

pre 2 godine

Šta god, bili mi ljuti, na sve koji su negativno komentarisali Novaka i sve što se dešavalo oko AO, Toni Nadal, osim što daje svoje mišljenje, što se tiče
problema koje je Novak imao, ima i imaće, tu je u pravu. Za sve što Novak ima
saznanje, svako (makar i zlonamerno) ukazivanje na moguće probleme, Novak bi
trebalo da ima u vidu.

Krik

pre 2 godine

Novak ima veliki problem jer nema problema. Sportski trenutno gledano 20 / 356 / 7 za koje niko ne može ni da priviri, i novčani konto nekoliko stotina miliona plus nepokretna imovina svuda po svetu.
Pozdrav svima i ne brinite za njega.

Izdislav

pre 2 godine

Nije Nole glup, zna da se sam ne moze izboriti protiv ovog ludila, nema podrske od kolega, od svetske javnosti...ali kad se igra tako nefer prema njemu i on ce nefer prema svima, zna se nacin.

Szau

pre 2 godine

Penzionisace se na godinu-dve, a onda ce da se vrati kao Jordan i osvoji sve!
(Patricije, 19. januar 2022 15:55)

U 37. godini? Ne bih rekao. Ako je neko kriv za njegov kraj krijere i nešto slabiji. to će biti njegova uverenja: da će sam lakat da zaceli da ne treba da ide na operaciju (izgubio je skoro godinu dana zbog toga), da neće da se vakciniše (više od 3.5 milijarde ljudi se vakcinisalo nekom od dostupnih vakcina, niz naučnih studija odrađen u kojima je potvrđena bezbednost istih). Ali donekle ga razumem s tim uverenjima i sujeverjima on je postigao mnogo toga da se saživeo sa tim i na ličnom nivou teško mu je da to odbaci. I to je OK on je slobodan čovek koji mora da ima pravo na izbor.
Ali ono na šta mi nemamo pravo jeste da za ovu situaciju krivimo svestku zaveru, Australiju, Zapad, Pfizer ili koga već kad je jasno zbog čega i kako se došlo do ove situacije.

DelijeZG

pre 2 godine

Svidjalo se to nama ili ne, mislim da je srocio onako kako je. Cini se da Nole treba prije svega profesionalne savjetnike (vezano za samu logistiku!), jer se ovo sa Australijom nije trebalo/moralo dogoditi. Ali bilo pa proslo, mora gledati naprijed sto znaci da bez vakcine nema velikih turnira...

Sebaveron

pre 2 godine

Kako bi im ladno donija 50 razlicitih potvrda sam chepljen. Ma sta 50..... 500. I seretski se smijao na pitanja dali sam cjepljen. Pa neka provjeravaju. Naruga bi im se ko nikad. Pazi umisto da ljude (tenisace) svako par dana testiraju i puste na miru s cjepivom jer cjepljeni isto prenose, oni rade ive pervezarije. E kad je tako, onda bi i ja tako

zlopamtilo

pre 2 godine

Toni ne gresi sada kao sto nije pogresio ni kada je gledajuci jednog deckica rekao Rafi da ce imati problem,a to je bilo davno,davno,....!
Toni,uvek fer i iskren!

Miloš

pre 2 godine

Hahahah kad se sjetim ovog ujke Tonija kad je posle Nadalovog 20og GS brže bolje poletio da Federera i Nadala proglasi dvojicom najboljih svih vremena jer su obojica u tom momentu imala po 20 GS a Djoković 17... 7-8 mjeseci posle toga Djoković takodje osvaja 20 GS, obara rekord u broju sedmica, mastersa i 7-mi rekordni put završava godinu na prvom mjestu. Hahahahaha koliko je samo smiješan ispao ujka tad kad se gleda iz ove perspektive.

a cushh

pre 2 godine

Ovo je njegova indirektna poruka Novaku da je kao ok iako ne osvoji vise nijedan turnir, a Nadal osakacenog tela i dalje trenira kao nenormalan u zelji da uzme 21-i. Sto bi mi rekli - neces ga majci!

pavle

pre 2 godine

Gde je otisao ovaj svet...kovid kao bolest postoji zbog vakcine a ne vakcina zbog bolesti.
(Srce, 19. januar 2022 17:58)

Davno nisam nesto pametnije procitao

mr

pre 2 godine

Битно да Надал нема никакав проблем. Човек се фатално повреди, не игра по пола године, и дође на први турнир и крене да деље по 3-0 редом. Новак када је био повређен треба му да игра 6 месеци да нешто направи, тако и остали, једино Рафа после фаталних повреда колена и стопала игра као да је имао упалу чуперка.

Legionar

pre 2 godine

"Битно да Надал нема никакав проблем. Човек се фатално повреди, не игра по пола године, и дође на први турнир и крене да деље по 3-0 редом. Новак када је био повређен треба му да игра 6 месеци да нешто направи, тако и остали, једино Рафа после фаталних повреда колена и стопала игра као да је имао упалу чуперка.
(mr, 19. januar 2022 22:10)"
Мора да је због "вакцине". Чак и Федереру треба период уходавања, свима осим Надалу. Ма, сигурно је због "вакцина"...

ljud

pre 2 godine

Gde je otisao ovaj svet...kovid kao bolest postoji zbog vakcine a ne vakcina zbog bolesti.
(Srce, 19. januar 2022 17:58)

Davno nisam nesto pametnije procitao
(pavle, 19. januar 2022 23:01)

Jest.
Videli su od kompjuterskih virusa. Oni se izmišljaju istovremeno sa antivirusnim programom. Virus služi tome da se uzmu pare za antivirusni program.