Subota, 15.01.2022.

08:15

Nadal o Đokoviću: Niko nije veći od turnira

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da nijedan igrač nije veći od Australijan opena.

Izvor: B92

Nadal o Ðokoviæu: Niko nije veæi od turnira IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

nema ovde leba

pre 2 godine

Svaki igrač je veći od bilo kog turnira to je trebao neko da ti objasni ali šta i očekivati od tako ograničenog čoveka

El Profe

pre 2 godine

Ovaj je nešto mrk i ljut kao da je Novak lično izjavio da je veći od AO. Novak se samo bori za svoje pravo na život i rad i to po zakonskim uslovima Kikindi mu prvo garantovani pa onda bespravno oduzeti. Zašto je Nadal tako ljut zbog toga??

To je to

pre 2 godine

Možemo govoriti o NAJTROFEJNIJEM igraču, a to je Novak. NAJBOLJI je nešto drugo, svako od nas ima svog NAJBOLJEG. Za mene je Borg iznad svih, a onda Sampras. Novakov stil igre ne volim, ali jeste najtrofejniji.
(boris, 15. januar 2022 10:23)

Koliko je mei poznato, samostalno je rekorder samo u broju Mastersa (jedan više od Nadala) i broju osvojenih AO, dok u broju GS deli prvo mesto, dakle nije najtrofejniji.
Sve ostalo, ukupan broj titula, Olimpijske igre, ATP 500, ATP 250, broj osvojenih Vimbldona, US Opena, Rolan Garosa, završnih Mastersa, dublovi, Davis Cup, nigde nije rekorder on, nego drugi igrači.

Баки

pre 2 godine

Једног дана, када све ово буде далека прошлост, људи ће са симпатијама помињати Ђоковића у вези целог овог случаја, чак и они који га сада најјаче критикују. Надалова некоректност такође ће се памтити...

samo da se zna

pre 2 godine

Boris*


Nije cak ni najtrofejniji !!

Ispred njega su i Connors sa 109 i Federer sa 103 i Lendl sa 94 i Nadal sa 89 !!!

Tek PETI najtrofejniji sa 86 titula !!

Sam skocio, sam se ubio

pre 2 godine

Pitate se zasto Nadal nije stao u odbranu Novaka? Iz istog razloga iz kog Novak nije stao u odbranu Federera ili Dimitrova, kada ih je Srki napadao, vec je samo cutao.
Zasto se Nadal ne bori protiv politicke nepavde u Australiji? Iz istog razloga iz kog se Novak ne bori protiv politicke nepravde u Srbiji, apolitican je.
Samo budala moze da misli kako je Nadal neki sebicacn tip, beskicmenjak, a Novak dobrotvor, stena od coveka. Obojica gledaju prvenstveno sopstveni interes i nece da se zameraju tamo gde ne treba i da rade nesto na sopstvenu stetu.
Jedina razlika je sto je Nadal povuceniji, dok Novak vapi za medijskom paznjom, pa samim tim i njegove gluposti cesce izlaze u javnost i samim tim je cesce na meti kritika. Sam od sebe pravi crnu ovcu i dezurnog negativca.

mirjana simionska

pre 2 godine

Vec dve nedelje cekam da bar neki nas novinar upita ovo mule kad je on bio pozitivan i KAD JE USAO U Zemlju AUSTRALIJU i na kom prelazu?Valjda ima tamo neki srpski novinar.A ,ako je AO veci turnir od bilo kog igraca,a valjda turniri postoje RADI IGRACA,a ne obrnuto,onda je valjda i RG veci od nekog tamo junca.

Bob

pre 2 godine

Od turnira niko nije veci ali od tenisa veci je samo Novak!
Tesko ti ovde da sastavis 2 nedelje od pocetka turnira a pri tom ni u izolaciji nisi bio 2 nedelje!

Dragan

pre 2 godine

Sećate se onog Novakovog pecanja na mreži na Garosu? Skočio si na sudiju kao da ti od toga život zavisi. Licemeru i mali čoveče. Daće Bog da te Novak još koji put razvali na teniskom terenu. U stvari nema to veze sa Bogom,... ima sa našim Novakom. Uz tebe Novače uvek i u dobru i u zlu.

pavle

pre 2 godine

Rafa, ja te obozavam. Sa srecom u pohod na 21GS. Najveci si ikada! Pozdrav iz sanjivog Beograda.
(Jasna, 15. januar 2022 09:08)

Bolje nadji nekog da te rasani

Earth is not round

pre 2 godine

Saudijska Australija.

A Nadal bi mogao da objasni da li je u svojoj aplikaciji prijavio da je bio pozitivan na koronu manje od 14 dana od ulaska u zemlju. I ako nije, zasto nije.

ameraju Novaku sto je na pocetku pandemije organizovao turnir u Beogradu, a oni organizuju AO u trenutku kada Australija ima po 100000 pozitivnih slucajeva dnevno i milion aktivnih slucajeva. "Ista pravila vaze za sve".Kako da ne.
(011, 15. januar 2022 08:02) sve sve ali saudijska australija je totalno pogresno poredjenje, saudijska je veruj mi raj i veca demokratija od celog zapadnog sveta

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Ovi teniseri kao da su debili. Svi ponavljaju kao papagaji da je uslov za igranje na AO i ulazak u AU , vakcinacija. Sinovi, lepo kaze zakon da mogu da udju i nevakcinisani pod posebnim uslovima, da nije tako, vlada mu ne bi izdala vizu uopste, niti bi se sad oni razvlacili po sudu. Nadal izadje pred kamere i odvali nevidjenu glupost, kao da je sve crno i belo. Lik, ili ne prati sta se desava, ili je jednostavno ogranicen na reket i lopticu i vadjenje gaca iz guzice.

boris

pre 2 godine

Možemo govoriti o NAJTROFEJNIJEM igraču, a to je Novak. NAJBOLJI je nešto drugo, svako od nas ima svog NAJBOLJEG. Za mene je Borg iznad svih, a onda Sampras. Novakov stil igre ne volim, ali jeste najtrofejniji.

marko992

pre 2 godine

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?
(@OmiKoron, 15. januar 2022 09:06)

U pravu si,sta sve necu ovde procitati,ne znas osnovne stvari Nadal nije ispostovao karantin za ulazak u AUS.,sa Novakom to nije slucaj.Ne lupajte bez veze.

Delta je ipak tata /mata...

pre 2 godine

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?
(@OmiKoron, @
Pametnjakoviću od testiranja Novaka Đokovića pa do ulazka u Australiju koliko je dana prošlo!?
Od ulazka u Australiju pa do prvog meča koliko dana će proći!?
I šta se prsiš sa Omikronom, ko ke Deltu preživeo može te po cigare poslati.

@OmiKoron

pre 2 godine

Samo ti Biče sa Majorke sad na brzaka primi i booster dozu...
Ja da sam Novakov advokat na sudu bi pitao po kom osnovu se TEBE pustili da uđeš u Australiju.
Poštovao nepoštovao izolaciju, Novak je ispoštovao 14 dana do dolaska, a Ti nisi!!!
Malo ko, na žalost (da se razumemo) poštuje izolaciski period.
Zato i jesmo tu gde jesmo.
Alo ovoliko otkrivati o privatnim detaljima jednog pojedinca je apsolutno skandal!!!
(OmiKoron, 15. januar 2022 08:51) 

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?

majtimajk

pre 2 godine

"Rafa, ja te obozavam. Sa srecom u pohod na 21GS. Najveci si ikada! "
(Jasna, 15. januar 2022 09:08)

- Jesna, tvoje pravo da obozavas koga hoces, ali ovaj covek nema dve vijuge u glavi. On ima strikanovo misljenje.

mr

pre 2 godine

U snegu svaka zverka pokaze svoj trag
(Predrag, 15. januar 2022 08:58)

У Аустралију су слаби снегови, тамо и сваки зека покаже свој траг.

EUFORIJA

pre 2 godine

Koje si ti gov.....
(Siniša, 15. januar 2022 08:33) 

Đoković? Jeste, slažem se. Sebičnjak i manipulator, ali provaljen je.
(@Siniša, 15. januar 2022 08:47)

Zahvaljujemo se na glasu.
Mislio je na tebe Sinisa

Ljubica

pre 2 godine

Ali su se i oni van top 100 pokazali mnogo većim ljudima, nego ti i tvoj tim zajedno. Oduvek sam ga smatrala divom i primetilo se da teško podnosi činjenicu, da se mnogo više o Rogeru i Novaku po pitanju najvećeg vodila reč. Svaki put na PK bi mu se lice izvitoperilo, kad mu se postavljalo pitanje o Novaku, a odgovori bivali sve arogantniji, ali sad je pokazao ono što nosi u sebi. Zlobni mali gnom.

Mare

pre 2 godine

Kad izvučeš porub iz d, objasni kako si ušao u Australiju bez karantina a nije prošlo dve nedelje od kada si bio pozitivan.
Od tebe je veći o to je već rešeno, a sudski će kengurima dokazati da je veći i od turnira o kome tu bulazniš.

Runzo

pre 2 godine

Rafa kad je viza ponistena: "Novak je trebalo da se vakcinise"
Rafa kad je Keli ponistio: "Ako je sve OK, trebalo bi da igra"
Rafa kad su opet ponistili vizu: "Niko nije veci od turnira"

Je l' ljudima sad jasno koliko je "misljenje" ovog coveka nebitno? On NEMA SVOJE MISLJENJE, on samo jako limitiranim skupom reci prepricava ono sto se desilo i boji izjave konformizmom. Nikada nije prvi istupio, nikada se nije pobunio, nikada se ni za sta nije zauzeo.

Neki su zaista prosti udaraci loptice, a neki su i ljudi.

Ne krivite Nadala, on je samo prost covek skromne inteligencije koji dosta vremena provodi masuci reketom. Mnogo, mnogo vise od Novaka, kao i od Federera, koji imaju i porodice pritom.

The_Dejan

pre 2 godine

Kakvo razočarenje od Nadala. Kakav šljam od čoveka. Doduše, daleko je on od čoveka.
Druže moj, ne radi se ovde uopšte o turniru, nego o politici. Došlo je do toga, da, jedan Novak postaje opasnost da se širi virus i ostale stvari. Što neko ne preispita tvoje vreme nepreovedeno u karantinu?? Ali neće, jer ti nisi iz Srbije.
Dok Đoković daje podršku svima, dok se trudi za svakog tenisera da ima što bolje uslove, finansije u svetu tenisa, sad svi ćutite. Osim par njih što su dali u startu podršku jer su videli o čemu se radi. Da se tebi ovako nešto desilo, istog momenta bi dobio javnu podršku od najvećeg igrača. Džaba i tebi i Rodžeru sve titule, kad ste mali kao ljudi.

Јабучило

pre 2 godine

ja kao navijac Novaka Djokovica imam u tenisu samo jos jednu zelju finale Rolanga Rosa Nole -Nadal i da ga Nole otrese i vise Nole nemora da igra
(pancevac, 15. januar 2022 08:13)

Бре, зезаш ли се или си озбиљан са финалом "Роланга Роса"?

Bumerang

pre 2 godine

Teze izgleda ovo sve psihicki pada Nadalu nego Djokovicu.
Zna Spanac da kljuceve njegovog eventualnog osvajanja AO drzi sudija Kalahan, a ne on sam. Gricka nokte Nadal vec 10 dana.
U poslednje vreme Bik sa Majogrke sve vise pokazuje koliko je mnogo sujetan, da bih rekao da je Rodzerova sujeta nista naspram njegove. Sujeta pomesana sa dozom likovanja zbog tudjih problema, sto kod Rodzera nikad nisam primetio.

Slobodan Nenadović

pre 2 godine

Nadal je mali čovek. Novak i njegov tim su napravili par grešaka u koracima u ovom slučaju, to je sigurno, ali ovo medijsko,policijsko razapinjanje nije zaslužio. Nadal se pridružio linčovanju Novaka, u nadi da ga može poraziti izvan terena. To nije sportski.

Dejan

pre 2 godine

Rafo, pazi sta pricas, moras da lazes, povladjujes i muljas kao sto to radi Novak, inace ce te ova nolomanija razapeti. Srecom, pa ne citas nolomanske komentare. A i nema sta pametno da procitas. Oni tako godinama o svim teniserima koji bilo sta kazu iskreno i postenoo o njihovom "bozanstvu" Nolo-u. Samo ti rokaj dalje i pisi istoriju tenisa. Vamos!

Larry

pre 2 godine

Jasno je kao dan da ovo nema veze sa tenisom, nego sa politikom. I ne, turnir nece biti sjajan ako br 1 ne igra. Bice sjajan za sampiona jer nece igrati sa br 1, ali ce ostati gorak ukus u ustima.

pancevac

pre 2 godine

ja kao navijac Novaka Djokovica imam u tenisu samo jos jednu zelju finale Rolanga Rosa Nole -Nadal i da ga Nole otrese i vise Nole nemora da igra

DEX

pre 2 godine

Da je kojim slučajem Nadal u ovoj situaciji Đoković bi mu dao svu moguću podršku. Ovo je samo još jedan dokaz kakav je bednik Nadal koji jedva čeka da mu administracija rasčisti put do finala. Ja bih se na njegovom mestu postideo za ovakvu izjavu, naročito u situaciji kad je i sam prekršio karantin i kad su mu progledali kroz prste zbog toga. Sve da Đoković i nije u pravu trebalo je da mu ukinu vizu pre ukrcavanja u avion a ne da ga danima matretiraju. Samo zbog toga mora da reaguje ceo teniski svet i da podrži Novaka. Ko god to ne učini ili čak osuđuje Novaka jasno pokazuje da je moralna nula.

Milan

pre 2 godine

Sve je sada rekao sa ovim “jedan od najvećih”. I onda naveo sebe i Rodžera i Borga itd. Pokušavaju da održe tu priču da ih ima nekoliko koji su najbolji, ali nema od toga ništa. Progutaće na kraju da je jedan Balkanac vredniji i uporniji od svih njih. Možda ne na ovom AO, ali uskoro.

c i t i z e n

pre 2 godine

А ти ћеш бити мањи и од маковог зрна после овог турнира, надам се. Нисам могао да феријем да си већа гњида и од Федерера. Ако немаш ништа паметно да кажеш, барем ћути. Зар ти је Циципас пример?

Ccc

pre 2 godine

Ljudi ajde shvatite da nije ista duzina karantina u svim zemljama...a I sigurno nije dosao zarazen. A Novak je pozitivan isao svuda svesno...

011

pre 2 godine

AO je obesmisljen ove godine, posle ove bruke oko Djokovicevog izuzeca. Sva velika medjunarodna sportska takmicenja prave izuzetke za sportiste, ako je to potrebno zbog situacije u zemlji. Djokovic nije bilo koji igrac , on je najbolji teniser sveta verovatno i svih vremena, pobednik 20 grand slam turnira od kojih cak devet bas AO, cetiri puta najbolji sportista sveta. Mozda nije veci od turnira, ali je svakako najvazniji igrac na njemu. Namamili su ga izuzecem da dodje, a potom ga rastrgli. Saudijska Australija.

A Nadal bi mogao da objasni da li je u svojoj aplikaciji prijavio da je bio pozitivan na koronu manje od 14 dana od ulaska u zemlju. I ako nije, zasto nije.

ameraju Novaku sto je na pocetku pandemije organizovao turnir u Beogradu, a oni organizuju AO u trenutku kada Australija ima po 100000 pozitivnih slucajeva dnevno i milion aktivnih slucajeva. "Ista pravila vaze za sve".Kako da ne.

djoks

pre 2 godine

Nadal me najviše negativno iznedio. Nije bitno da li se slažeš ili ne slažeš sa Novakom . Nije zaslužio ovakav tretman, nisu mu ni trebali odobriti vizu i ćao. A ne u fazonu, sjedi u avion pa dođi da se iživljavamo nad tobom, jer si protiv vakcine, a mi naš narod tjeramo da se vakciniše i zaključavamo ih, tako da bi nam kao kec na desetku došao jedan svjetski poznati antivakser.

NISLIJA

pre 2 godine

Brat moj Spanac....To sto nosis ljubicastu opremu nije strasno,stvar ukusa i pokazujes svoju emotivnu i dusevnu stranu i to kako se osecas.I to sto si 11. dan posle pozitivnog testa usao na ovo cudno ostrvo koje nije za dzabe udaljeno i otcepljeno od ostatka sveta nije strasno.Ali ja bih da vidim reakciju ATP i zdravstvenih regulatornih tela jer nikako ne mogu da prihvatim cinjenicu da tvoje ruke ne prolaze kroz dezobarijeru nakon tvog cuvenog rituala dodirivanja opreme u predelu straznjice,a nakon toga prenosa tog materijala na tenisku lopticu.I ti si nasao nekoga da prozivas i osudjujes.

Drndo Maroje

pre 2 godine

Novak i Borg su svakako veci. Mogli bi taj turnir preseliti u Sangaj ili Kalkutu sto da ne. Ne bi prestali ljudi da gledaju.
Kad bi kojim slucajem Borg sad mogao da se podmladi u 25 godina i da kaze = preselite usrani AO u Bankok ili Tokio i igracu= naslo bi se milion sponzora da se to uradi i to bibio najgledaniji turnir ikada.
A Nadal moze da licka pedu kao sto je i ranije radio.

Manitou

pre 2 godine

Nazalost, Nadal nije u pravu. Ovo vise nema veze sa tenisom niti sa sportom. U pitanju je klasican lov na vestice i politicka igra. Novak je nepodoban zato sto se usudio suprostaviti svetskim mocnicima, korumpiranim politicarima i pomahnitalim globalistima.

Umesto sto napada Novaka, trebao se udruziti sa ostalim teniserima i bojkotovati turnir dok se politicki progon ne zavrsi. Ovako, samo prikazuju svoje pravo, licemerno lice.

A za vaksere - Djokovic je mnogo zdraviji od svih tenisera koji su primili vakcinu. Nema medicinskog razloga da ne igra.

Zasto mediji nisu preneli vest da se troje tenisera (dva muska i jedna teniserka) povuklo sa turnira zbog bolova u grudima? Australijske vlasti tvrde da je zbog loseg kvaliteta vazduha, ali provereno je i vazduh u Australiji je dobar.

vido je

pre 2 godine

"Nadal o Đokoviću: Niko nije veći od turnira"

Verovatno, ali je isto tako vidljivo ko su sitni i mizerni, bez obzira koliko zaista bili sitni.

Chuki

pre 2 godine

Ljudi da ja vas pitam nesto ili ja nisam lepo razumeo. Ovo nema veze sa turnirom, Nadal opet prokasio temu ali njega ne treba ni komentarisati, odlican igrac ali nikada nista nece reci protiv, uvek ce biti za, a kako je on dospeo ovde i to je diskutabilno ali on ie barem vakcinisan jer kako kazu to ce im pomoci i to je razlog sto moze uci u zemlju. Turnir je njega pozvao, koliko se ja razumem oni spore ulazak u zemlji bez vakcinacije i jos neke navodne greske. Elem sto se mene tice ne mora ni da igra, ono sto ja mislim je kad Nole igra svoj najbolji tenid nije bitno ko je sa druge strane i meni je to dovoljno da kazem da je najboji uz jel ovo sve ostalo.

mornarpopaj1966

pre 2 godine

Djoković ima pravo na izuzeće, kao i ostali igrači. AO je medjunarodna aktivnost i sportisti i njihovi timovi MORAJU nesmetano ući u zemlju. Karantinski uslovi tokom priprema i turnira nisu problem, pa čak i pod šatorima. Australija NEMA pravo da uslovljava i diskriminiše učesnike AO po bilo kom osnovu, a naročito ne po "viznom režimu". Olimpijski komitet, ATP, SZO itd su već dali pozitivno mišljenje o učešću sportista na AO, Nadam se da će post biti objavljen, hvala unapred.

GRADJANIN KEJN

pre 2 godine

Sta reci o covjeku koji se raduje tudjoj nesreci!!! Ocigledno je da prizeljkuje da mi novu titulu donesu Vlada Australije i slicni, a ne on na terenu!!
Pamti ocigledno onih 3:0 iz zadnueg finala AO!!!

Zdrav razum

pre 2 godine

Možda Djoković nije veći od Australijen open-a, ali jeste od tebe i to ne možeš da svariš nikako! Za ljude kakav si ti, dragi Nadale, naš narod kaže da su gnjide, a to nije ni vaška, nego govno od vaške!!!

Mandrak

pre 2 godine

Jeli to komentarise Dr Fuentes ili nadal. Ovaj koliko je nasprican dobro je da hoda.
To je tako hijene uvijek ostaju hijene.
Niti jedna svijetska sportska organizacija nije se javila da kaze kako ga tretiraju, tj. zlostavljaju
A nisam cuo ni da je Mr. Jokic dao neku izjavu. Ispravite me ako sam pogrjesio.
Nisam vidi ovoliko mrznje za jednog sportistu koji je NAJBOLJI svih vremena.
Dokle cemo ovo da trpimo?

OmiKoron

pre 2 godine

Samo ti Biče sa Majorke sad na brzaka primi i booster dozu...
Ja da sam Novakov advokat na sudu bi pitao po kom osnovu se TEBE pustili da uđeš u Australiju.
Poštovao nepoštovao izolaciju, Novak je ispoštovao 14 dana do dolaska, a Ti nisi!!!
Malo ko, na žalost (da se razumemo) poštuje izolaciski period.
Zato i jesmo tu gde jesmo.
Alo ovoliko otkrivati o privatnim detaljima jednog pojedinca je apsolutno skandal!!!

ja

pre 2 godine

Nikao ti nije svejedno.Znaš odlično da nemaš šanse da ga pobediš.Zato pričaš ovako kako pričaš .Na pamet ti me pada da mi daš mrvicu podrške.Jadan si Rafa i veliko ,veliko ....

misko

pre 2 godine

Toliko je AO bez Novaka nebitan da ovi sjajni ljudi kao Nadal i Cicipas odmah novinarima skrenu pažnju da ih ne pitaju o Đokoviću.Sujeta je najveći neprijatelj čoveka.
Novače pobedi na sudu i onda kaži hvala AO i odoh kući.

Moljac

pre 2 godine

Nadam se da će Nole ipak igrati, i da će nakon svih ovih nedaća nekako stići do polufinala. Takođe ću navijati da Nadal pobedi i Hačanova i Hurkača i Zvereva i, takođe, dođe do polufinala. A onda, da ga Nole pošalje kući triciklom i ćuteći, bez ijednog komentara, objasni Rafi da se kuća ne podupire odozgo, i da se pali drugar ne šutira. A onda, na RG, da ponovi lekciju. I onda lepo Nadal neće počinjati rečenice sa "Rodžer", nego sa "Novak". I da, da pri tom ustane i stoji mirno.

M

pre 2 godine

Haha AO bez Djokovica je nebitan turnir.. Pitanje je samo zašto tebe nisu protjerali kada svaki klokan-Australac mora čekati 14 dana nakon pozitivnog testa. Ali time si očito klokan višeg reda.

Student

pre 2 godine

Po meni bi najpravednije bilo da se Novaku omogući da bude u teniskom kompleksu i kući koju je iznajmio i da ne sme dalje od toga. On je došao na prvi ovogodišnji grand slem, nije došao u Australiju.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Nije lako ceo život biti u nečijoj senci... Kompleks koji ti je Nole nabio boleće te zauvek... Mogu samo da zamislim da si ti sada na Noletovom mestu - pa mislim da u sobi tog hotela strave ne bi moglčo stati gaća koliko bi ti bilo potrebno

Pablo

pre 2 godine

Ne jedan od najboljih svih vremema već NAJBOLJI SVIH VREMENA, zato se i tresete (Rafa, Roger) jer dok Novak igra slem ćete videti samo na slikama.
Napred Novače, zgazi ih sve!

@Lucifer Safin

pre 2 godine

A kako si ti prijatelju usao u Australiju kada si bio pozitivan mislim 20 ili 21 decembra, a vec bio na turniru u Sidneju 31 decembra, nije ispostovana procedura od dve nedelje u karantinu, o tome i uopste o Nadalu niko ne prica!
(Lucifer Safin, 15. januar 2022 08:34)

U Spaniji i celoj EU je 10 dana, za vakcinisane i u Australiji je 10 dana. Ko nece da se vakcinise 14 (tada, a sada je i u Australiji isto 10) . Sta ti nije jos jasno Svetlonošo?

Mina

pre 2 godine

Jedno je nekome odbiti vizu a drugo je maltretirati čovjeka.

Sram da te bude Nadal. Ovom izjavom podržava sve što se događa kolegi, najboljem u povijesti sporta.

milan

pre 2 godine

Pa Nole ovde nista i ne radi protiv turnira da bi ga sada neko poredio sa istim......samo zeli da ucestvuje na turniru po pravilima koje se oni odredili,a sada su se popismanili pa ga tretiraju kao da je terorista......

vlajzi

pre 2 godine

Mozemo se mi ljutiti na Nadala koliko hocemo, ali covek je u pravu. Igrace se kvalitetan tenis i bez Novaka. A samo je trebao da se vakcinise, kao i svi ostali teniseri, i sada ovog cirkusa ne bi bilo. Nista, sada lepo kuci, zavrni rukav, dve doze vakcine, ili nista od GOAT-a. Sta uradi luda glava Novaku!

E8

pre 2 godine

zašto se tačno sudi Novaku? Zato što nije vakcinisan? Dakle nije više opasan za druge kao što je bio kad je ušao, ali prosto se ne ponaša po preporukama AU vlade? Jel to zločin? Njegovo mišljenje o vakcinama je opasno? A nije ga ni izneo. Kakvi su ovo argumenti !? Tretiraju ga kao kriminalca zašto? Zašto je on u obavezi da se slaže sa stavom neke strane vlade? Zašto je on odjednom kriv što vlada AU drži u zatvoru sopstvene građane 2 godine?

Jona

pre 2 godine

Sa cim se tacno ne slaze? Sta je on to uradio u poslednje dve nedelje? Borio se za sebe jer je usao regularno u drzavu i dobio medicinsko izuzece! Borio se da ne bude zrtva politike i prikupljanja politickih poena! Nadal je 21.12 saznao da je pozitivan i posle 10 dana usao u Australiju jer je vakcinisan. Koja je razlika izmedju njih dvojice kada je u potanju sirenje virusa (ako je to cela poenta, a vrlo deluje kao da nije)?

Sremac

pre 2 godine

Mogao si da kažeš i koju o sramnom odnosu prema takvom šampionu. Novak Đoković ne bi ćutao kada bi šikanirali i ponižavali Nadala kao poslednjeg kriminalca. Ne slažemo se ni mi sa nekim njegovim stavovima ali to nije suština. Mogao si biti mnogo veći čovek.
(rke koke, 15. januar 2022 07:57)

Mogao je, ali nije. Slika i prilika savremenog ćutologa. Ovaj naš ne bi ćutao, ali je zato tu gde jeste.

homopatetikus

pre 2 godine

Da Bog da da Nadal ne osvoji vise ni jedan gs a da se trudi. A kad sam vec tu onda ni jedan znacajan turnir do kraja svog zivota.

Lucifer Safin

pre 2 godine

A kako si ti prijatelju usao u Australiju kada si bio pozitivan mislim 20 ili 21 decembra, a vec bio na turniru u Sidneju 31 decembra, nije ispostovana procedura od dve nedelje u karantinu, o tome i uopste o Nadalu niko ne prica!

Simon

pre 2 godine

Taj isti turnir je Novaka pozvao, pitvrdio mu dobijanje vize i očekivao ga. Tako da Rafa, Novak nije ni nameravao da bude veći od turnira. Kao igrač je svakako najveći svih vremena.

Bijela

pre 2 godine

reče Tolstoi, "Ne volim arogantne ljude koji sebe uvek stavljaju iznad drugih. Dođe mi da im dam jednu rublju i kažem im: "Saznaj koliko vrediš, pa mi vrati kusur".
Zato, Nadal, Nisi ti ništa bolji od nas, ti samo bolje igraš tenis.!

strucnost ispred politike

pre 2 godine

ovde nije rec o turniru druskane, novak je dosao da igra i kao zdravom sportisti mu je to onemoguceno i ubacen je u masineriju koja zeli da ga unisti.

Ljubo

pre 2 godine

A zašto si onda ti zaraženi i dopingovani na ovom turniru.I kako si se i ti baš zarazio 2 nedelje pre turnira a nisi kada je turnir već počeo.Ljigavac jedan dopingovani.

rke koke

pre 2 godine

Mogao si da kažeš i koju o sramnom odnosu prema takvom šampionu. Novak Đoković ne bi ćutao kada bi šikanirali i ponižavali Nadala kao poslednjeg kriminalca. Ne slažemo se ni mi sa nekim njegovim stavovima ali to nije suština. Mogao si biti mnogo veći čovek.

СКК

pre 2 godine

Срамотно. Рече човјек који је нелегално ушао, неодлежавши карантин од 14 дана. Отпад људски

Коле

pre 2 godine

И то је "колега" са терена... Имам утисак, да се надал пита, да би га до краја живота држао у овом 'хотелу'.

rke koke

pre 2 godine

Mogao si da kažeš i koju o sramnom odnosu prema takvom šampionu. Novak Đoković ne bi ćutao kada bi šikanirali i ponižavali Nadala kao poslednjeg kriminalca. Ne slažemo se ni mi sa nekim njegovim stavovima ali to nije suština. Mogao si biti mnogo veći čovek.

strucnost ispred politike

pre 2 godine

ovde nije rec o turniru druskane, novak je dosao da igra i kao zdravom sportisti mu je to onemoguceno i ubacen je u masineriju koja zeli da ga unisti.

Коле

pre 2 godine

И то је "колега" са терена... Имам утисак, да се надал пита, да би га до краја живота држао у овом 'хотелу'.

Simon

pre 2 godine

Taj isti turnir je Novaka pozvao, pitvrdio mu dobijanje vize i očekivao ga. Tako da Rafa, Novak nije ni nameravao da bude veći od turnira. Kao igrač je svakako najveći svih vremena.

011

pre 2 godine

AO je obesmisljen ove godine, posle ove bruke oko Djokovicevog izuzeca. Sva velika medjunarodna sportska takmicenja prave izuzetke za sportiste, ako je to potrebno zbog situacije u zemlji. Djokovic nije bilo koji igrac , on je najbolji teniser sveta verovatno i svih vremena, pobednik 20 grand slam turnira od kojih cak devet bas AO, cetiri puta najbolji sportista sveta. Mozda nije veci od turnira, ali je svakako najvazniji igrac na njemu. Namamili su ga izuzecem da dodje, a potom ga rastrgli. Saudijska Australija.

A Nadal bi mogao da objasni da li je u svojoj aplikaciji prijavio da je bio pozitivan na koronu manje od 14 dana od ulaska u zemlju. I ako nije, zasto nije.

ameraju Novaku sto je na pocetku pandemije organizovao turnir u Beogradu, a oni organizuju AO u trenutku kada Australija ima po 100000 pozitivnih slucajeva dnevno i milion aktivnih slucajeva. "Ista pravila vaze za sve".Kako da ne.

Zdrav razum

pre 2 godine

Možda Djoković nije veći od Australijen open-a, ali jeste od tebe i to ne možeš da svariš nikako! Za ljude kakav si ti, dragi Nadale, naš narod kaže da su gnjide, a to nije ni vaška, nego govno od vaške!!!

pancevac

pre 2 godine

ja kao navijac Novaka Djokovica imam u tenisu samo jos jednu zelju finale Rolanga Rosa Nole -Nadal i da ga Nole otrese i vise Nole nemora da igra

M

pre 2 godine

Haha AO bez Djokovica je nebitan turnir.. Pitanje je samo zašto tebe nisu protjerali kada svaki klokan-Australac mora čekati 14 dana nakon pozitivnog testa. Ali time si očito klokan višeg reda.

E8

pre 2 godine

zašto se tačno sudi Novaku? Zato što nije vakcinisan? Dakle nije više opasan za druge kao što je bio kad je ušao, ali prosto se ne ponaša po preporukama AU vlade? Jel to zločin? Njegovo mišljenje o vakcinama je opasno? A nije ga ni izneo. Kakvi su ovo argumenti !? Tretiraju ga kao kriminalca zašto? Zašto je on u obavezi da se slaže sa stavom neke strane vlade? Zašto je on odjednom kriv što vlada AU drži u zatvoru sopstvene građane 2 godine?

Sremac

pre 2 godine

Mogao si da kažeš i koju o sramnom odnosu prema takvom šampionu. Novak Đoković ne bi ćutao kada bi šikanirali i ponižavali Nadala kao poslednjeg kriminalca. Ne slažemo se ni mi sa nekim njegovim stavovima ali to nije suština. Mogao si biti mnogo veći čovek.
(rke koke, 15. januar 2022 07:57)

Mogao je, ali nije. Slika i prilika savremenog ćutologa. Ovaj naš ne bi ćutao, ali je zato tu gde jeste.

Milan

pre 2 godine

Sve je sada rekao sa ovim “jedan od najvećih”. I onda naveo sebe i Rodžera i Borga itd. Pokušavaju da održe tu priču da ih ima nekoliko koji su najbolji, ali nema od toga ništa. Progutaće na kraju da je jedan Balkanac vredniji i uporniji od svih njih. Možda ne na ovom AO, ali uskoro.

Runzo

pre 2 godine

Rafa kad je viza ponistena: "Novak je trebalo da se vakcinise"
Rafa kad je Keli ponistio: "Ako je sve OK, trebalo bi da igra"
Rafa kad su opet ponistili vizu: "Niko nije veci od turnira"

Je l' ljudima sad jasno koliko je "misljenje" ovog coveka nebitno? On NEMA SVOJE MISLJENJE, on samo jako limitiranim skupom reci prepricava ono sto se desilo i boji izjave konformizmom. Nikada nije prvi istupio, nikada se nije pobunio, nikada se ni za sta nije zauzeo.

Neki su zaista prosti udaraci loptice, a neki su i ljudi.

Ne krivite Nadala, on je samo prost covek skromne inteligencije koji dosta vremena provodi masuci reketom. Mnogo, mnogo vise od Novaka, kao i od Federera, koji imaju i porodice pritom.

djoks

pre 2 godine

Nadal me najviše negativno iznedio. Nije bitno da li se slažeš ili ne slažeš sa Novakom . Nije zaslužio ovakav tretman, nisu mu ni trebali odobriti vizu i ćao. A ne u fazonu, sjedi u avion pa dođi da se iživljavamo nad tobom, jer si protiv vakcine, a mi naš narod tjeramo da se vakciniše i zaključavamo ih, tako da bi nam kao kec na desetku došao jedan svjetski poznati antivakser.

Mina

pre 2 godine

Jedno je nekome odbiti vizu a drugo je maltretirati čovjeka.

Sram da te bude Nadal. Ovom izjavom podržava sve što se događa kolegi, najboljem u povijesti sporta.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Ovi teniseri kao da su debili. Svi ponavljaju kao papagaji da je uslov za igranje na AO i ulazak u AU , vakcinacija. Sinovi, lepo kaze zakon da mogu da udju i nevakcinisani pod posebnim uslovima, da nije tako, vlada mu ne bi izdala vizu uopste, niti bi se sad oni razvlacili po sudu. Nadal izadje pred kamere i odvali nevidjenu glupost, kao da je sve crno i belo. Lik, ili ne prati sta se desava, ili je jednostavno ogranicen na reket i lopticu i vadjenje gaca iz guzice.

Manitou

pre 2 godine

Nazalost, Nadal nije u pravu. Ovo vise nema veze sa tenisom niti sa sportom. U pitanju je klasican lov na vestice i politicka igra. Novak je nepodoban zato sto se usudio suprostaviti svetskim mocnicima, korumpiranim politicarima i pomahnitalim globalistima.

Umesto sto napada Novaka, trebao se udruziti sa ostalim teniserima i bojkotovati turnir dok se politicki progon ne zavrsi. Ovako, samo prikazuju svoje pravo, licemerno lice.

A za vaksere - Djokovic je mnogo zdraviji od svih tenisera koji su primili vakcinu. Nema medicinskog razloga da ne igra.

Zasto mediji nisu preneli vest da se troje tenisera (dva muska i jedna teniserka) povuklo sa turnira zbog bolova u grudima? Australijske vlasti tvrde da je zbog loseg kvaliteta vazduha, ali provereno je i vazduh u Australiji je dobar.

vido je

pre 2 godine

"Nadal o Đokoviću: Niko nije veći od turnira"

Verovatno, ali je isto tako vidljivo ko su sitni i mizerni, bez obzira koliko zaista bili sitni.

DEX

pre 2 godine

Da je kojim slučajem Nadal u ovoj situaciji Đoković bi mu dao svu moguću podršku. Ovo je samo još jedan dokaz kakav je bednik Nadal koji jedva čeka da mu administracija rasčisti put do finala. Ja bih se na njegovom mestu postideo za ovakvu izjavu, naročito u situaciji kad je i sam prekršio karantin i kad su mu progledali kroz prste zbog toga. Sve da Đoković i nije u pravu trebalo je da mu ukinu vizu pre ukrcavanja u avion a ne da ga danima matretiraju. Samo zbog toga mora da reaguje ceo teniski svet i da podrži Novaka. Ko god to ne učini ili čak osuđuje Novaka jasno pokazuje da je moralna nula.

Pablo

pre 2 godine

Ne jedan od najboljih svih vremema već NAJBOLJI SVIH VREMENA, zato se i tresete (Rafa, Roger) jer dok Novak igra slem ćete videti samo na slikama.
Napred Novače, zgazi ih sve!

Lucifer Safin

pre 2 godine

A kako si ti prijatelju usao u Australiju kada si bio pozitivan mislim 20 ili 21 decembra, a vec bio na turniru u Sidneju 31 decembra, nije ispostovana procedura od dve nedelje u karantinu, o tome i uopste o Nadalu niko ne prica!

mornarpopaj1966

pre 2 godine

Djoković ima pravo na izuzeće, kao i ostali igrači. AO je medjunarodna aktivnost i sportisti i njihovi timovi MORAJU nesmetano ući u zemlju. Karantinski uslovi tokom priprema i turnira nisu problem, pa čak i pod šatorima. Australija NEMA pravo da uslovljava i diskriminiše učesnike AO po bilo kom osnovu, a naročito ne po "viznom režimu". Olimpijski komitet, ATP, SZO itd su već dali pozitivno mišljenje o učešću sportista na AO, Nadam se da će post biti objavljen, hvala unapred.

GRADJANIN KEJN

pre 2 godine

Sta reci o covjeku koji se raduje tudjoj nesreci!!! Ocigledno je da prizeljkuje da mi novu titulu donesu Vlada Australije i slicni, a ne on na terenu!!
Pamti ocigledno onih 3:0 iz zadnueg finala AO!!!

c i t i z e n

pre 2 godine

А ти ћеш бити мањи и од маковог зрна после овог турнира, надам се. Нисам могао да феријем да си већа гњида и од Федерера. Ако немаш ништа паметно да кажеш, барем ћути. Зар ти је Циципас пример?

Larry

pre 2 godine

Jasno je kao dan da ovo nema veze sa tenisom, nego sa politikom. I ne, turnir nece biti sjajan ako br 1 ne igra. Bice sjajan za sampiona jer nece igrati sa br 1, ali ce ostati gorak ukus u ustima.

Moljac

pre 2 godine

Nadam se da će Nole ipak igrati, i da će nakon svih ovih nedaća nekako stići do polufinala. Takođe ću navijati da Nadal pobedi i Hačanova i Hurkača i Zvereva i, takođe, dođe do polufinala. A onda, da ga Nole pošalje kući triciklom i ćuteći, bez ijednog komentara, objasni Rafi da se kuća ne podupire odozgo, i da se pali drugar ne šutira. A onda, na RG, da ponovi lekciju. I onda lepo Nadal neće počinjati rečenice sa "Rodžer", nego sa "Novak". I da, da pri tom ustane i stoji mirno.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Nije lako ceo život biti u nečijoj senci... Kompleks koji ti je Nole nabio boleće te zauvek... Mogu samo da zamislim da si ti sada na Noletovom mestu - pa mislim da u sobi tog hotela strave ne bi moglčo stati gaća koliko bi ti bilo potrebno

Bijela

pre 2 godine

reče Tolstoi, "Ne volim arogantne ljude koji sebe uvek stavljaju iznad drugih. Dođe mi da im dam jednu rublju i kažem im: "Saznaj koliko vrediš, pa mi vrati kusur".
Zato, Nadal, Nisi ti ništa bolji od nas, ti samo bolje igraš tenis.!

milan

pre 2 godine

Pa Nole ovde nista i ne radi protiv turnira da bi ga sada neko poredio sa istim......samo zeli da ucestvuje na turniru po pravilima koje se oni odredili,a sada su se popismanili pa ga tretiraju kao da je terorista......

majtimajk

pre 2 godine

"Rafa, ja te obozavam. Sa srecom u pohod na 21GS. Najveci si ikada! "
(Jasna, 15. januar 2022 09:08)

- Jesna, tvoje pravo da obozavas koga hoces, ali ovaj covek nema dve vijuge u glavi. On ima strikanovo misljenje.

Student

pre 2 godine

Po meni bi najpravednije bilo da se Novaku omogući da bude u teniskom kompleksu i kući koju je iznajmio i da ne sme dalje od toga. On je došao na prvi ovogodišnji grand slem, nije došao u Australiju.

The_Dejan

pre 2 godine

Kakvo razočarenje od Nadala. Kakav šljam od čoveka. Doduše, daleko je on od čoveka.
Druže moj, ne radi se ovde uopšte o turniru, nego o politici. Došlo je do toga, da, jedan Novak postaje opasnost da se širi virus i ostale stvari. Što neko ne preispita tvoje vreme nepreovedeno u karantinu?? Ali neće, jer ti nisi iz Srbije.
Dok Đoković daje podršku svima, dok se trudi za svakog tenisera da ima što bolje uslove, finansije u svetu tenisa, sad svi ćutite. Osim par njih što su dali u startu podršku jer su videli o čemu se radi. Da se tebi ovako nešto desilo, istog momenta bi dobio javnu podršku od najvećeg igrača. Džaba i tebi i Rodžeru sve titule, kad ste mali kao ljudi.

Bumerang

pre 2 godine

Teze izgleda ovo sve psihicki pada Nadalu nego Djokovicu.
Zna Spanac da kljuceve njegovog eventualnog osvajanja AO drzi sudija Kalahan, a ne on sam. Gricka nokte Nadal vec 10 dana.
U poslednje vreme Bik sa Majogrke sve vise pokazuje koliko je mnogo sujetan, da bih rekao da je Rodzerova sujeta nista naspram njegove. Sujeta pomesana sa dozom likovanja zbog tudjih problema, sto kod Rodzera nikad nisam primetio.

Ljubica

pre 2 godine

Ali su se i oni van top 100 pokazali mnogo većim ljudima, nego ti i tvoj tim zajedno. Oduvek sam ga smatrala divom i primetilo se da teško podnosi činjenicu, da se mnogo više o Rogeru i Novaku po pitanju najvećeg vodila reč. Svaki put na PK bi mu se lice izvitoperilo, kad mu se postavljalo pitanje o Novaku, a odgovori bivali sve arogantniji, ali sad je pokazao ono što nosi u sebi. Zlobni mali gnom.

Mare

pre 2 godine

Kad izvučeš porub iz d, objasni kako si ušao u Australiju bez karantina a nije prošlo dve nedelje od kada si bio pozitivan.
Od tebe je veći o to je već rešeno, a sudski će kengurima dokazati da je veći i od turnira o kome tu bulazniš.

misko

pre 2 godine

Toliko je AO bez Novaka nebitan da ovi sjajni ljudi kao Nadal i Cicipas odmah novinarima skrenu pažnju da ih ne pitaju o Đokoviću.Sujeta je najveći neprijatelj čoveka.
Novače pobedi na sudu i onda kaži hvala AO i odoh kući.

NISLIJA

pre 2 godine

Brat moj Spanac....To sto nosis ljubicastu opremu nije strasno,stvar ukusa i pokazujes svoju emotivnu i dusevnu stranu i to kako se osecas.I to sto si 11. dan posle pozitivnog testa usao na ovo cudno ostrvo koje nije za dzabe udaljeno i otcepljeno od ostatka sveta nije strasno.Ali ja bih da vidim reakciju ATP i zdravstvenih regulatornih tela jer nikako ne mogu da prihvatim cinjenicu da tvoje ruke ne prolaze kroz dezobarijeru nakon tvog cuvenog rituala dodirivanja opreme u predelu straznjice,a nakon toga prenosa tog materijala na tenisku lopticu.I ti si nasao nekoga da prozivas i osudjujes.

Dragan

pre 2 godine

Sećate se onog Novakovog pecanja na mreži na Garosu? Skočio si na sudiju kao da ti od toga život zavisi. Licemeru i mali čoveče. Daće Bog da te Novak još koji put razvali na teniskom terenu. U stvari nema to veze sa Bogom,... ima sa našim Novakom. Uz tebe Novače uvek i u dobru i u zlu.

Mandrak

pre 2 godine

Jeli to komentarise Dr Fuentes ili nadal. Ovaj koliko je nasprican dobro je da hoda.
To je tako hijene uvijek ostaju hijene.
Niti jedna svijetska sportska organizacija nije se javila da kaze kako ga tretiraju, tj. zlostavljaju
A nisam cuo ni da je Mr. Jokic dao neku izjavu. Ispravite me ako sam pogrjesio.
Nisam vidi ovoliko mrznje za jednog sportistu koji je NAJBOLJI svih vremena.
Dokle cemo ovo da trpimo?

EUFORIJA

pre 2 godine

Koje si ti gov.....
(Siniša, 15. januar 2022 08:33) 

Đoković? Jeste, slažem se. Sebičnjak i manipulator, ali provaljen je.
(@Siniša, 15. januar 2022 08:47)

Zahvaljujemo se na glasu.
Mislio je na tebe Sinisa

mr

pre 2 godine

U snegu svaka zverka pokaze svoj trag
(Predrag, 15. januar 2022 08:58)

У Аустралију су слаби снегови, тамо и сваки зека покаже свој траг.

OmiKoron

pre 2 godine

Samo ti Biče sa Majorke sad na brzaka primi i booster dozu...
Ja da sam Novakov advokat na sudu bi pitao po kom osnovu se TEBE pustili da uđeš u Australiju.
Poštovao nepoštovao izolaciju, Novak je ispoštovao 14 dana do dolaska, a Ti nisi!!!
Malo ko, na žalost (da se razumemo) poštuje izolaciski period.
Zato i jesmo tu gde jesmo.
Alo ovoliko otkrivati o privatnim detaljima jednog pojedinca je apsolutno skandal!!!

Drndo Maroje

pre 2 godine

Novak i Borg su svakako veci. Mogli bi taj turnir preseliti u Sangaj ili Kalkutu sto da ne. Ne bi prestali ljudi da gledaju.
Kad bi kojim slucajem Borg sad mogao da se podmladi u 25 godina i da kaze = preselite usrani AO u Bankok ili Tokio i igracu= naslo bi se milion sponzora da se to uradi i to bibio najgledaniji turnir ikada.
A Nadal moze da licka pedu kao sto je i ranije radio.

pavle

pre 2 godine

Rafa, ja te obozavam. Sa srecom u pohod na 21GS. Najveci si ikada! Pozdrav iz sanjivog Beograda.
(Jasna, 15. januar 2022 09:08)

Bolje nadji nekog da te rasani

Јабучило

pre 2 godine

ja kao navijac Novaka Djokovica imam u tenisu samo jos jednu zelju finale Rolanga Rosa Nole -Nadal i da ga Nole otrese i vise Nole nemora da igra
(pancevac, 15. januar 2022 08:13)

Бре, зезаш ли се или си озбиљан са финалом "Роланга Роса"?

Bob

pre 2 godine

Od turnira niko nije veci ali od tenisa veci je samo Novak!
Tesko ti ovde da sastavis 2 nedelje od pocetka turnira a pri tom ni u izolaciji nisi bio 2 nedelje!

marko992

pre 2 godine

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?
(@OmiKoron, 15. januar 2022 09:06)

U pravu si,sta sve necu ovde procitati,ne znas osnovne stvari Nadal nije ispostovao karantin za ulazak u AUS.,sa Novakom to nije slucaj.Ne lupajte bez veze.

mirjana simionska

pre 2 godine

Vec dve nedelje cekam da bar neki nas novinar upita ovo mule kad je on bio pozitivan i KAD JE USAO U Zemlju AUSTRALIJU i na kom prelazu?Valjda ima tamo neki srpski novinar.A ,ako je AO veci turnir od bilo kog igraca,a valjda turniri postoje RADI IGRACA,a ne obrnuto,onda je valjda i RG veci od nekog tamo junca.

Баки

pre 2 godine

Једног дана, када све ово буде далека прошлост, људи ће са симпатијама помињати Ђоковића у вези целог овог случаја, чак и они који га сада најјаче критикују. Надалова некоректност такође ће се памтити...

Delta je ipak tata /mata...

pre 2 godine

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?
(@OmiKoron, @
Pametnjakoviću od testiranja Novaka Đokovića pa do ulazka u Australiju koliko je dana prošlo!?
Od ulazka u Australiju pa do prvog meča koliko dana će proći!?
I šta se prsiš sa Omikronom, ko ke Deltu preživeo može te po cigare poslati.

Chuki

pre 2 godine

Ljudi da ja vas pitam nesto ili ja nisam lepo razumeo. Ovo nema veze sa turnirom, Nadal opet prokasio temu ali njega ne treba ni komentarisati, odlican igrac ali nikada nista nece reci protiv, uvek ce biti za, a kako je on dospeo ovde i to je diskutabilno ali on ie barem vakcinisan jer kako kazu to ce im pomoci i to je razlog sto moze uci u zemlju. Turnir je njega pozvao, koliko se ja razumem oni spore ulazak u zemlji bez vakcinacije i jos neke navodne greske. Elem sto se mene tice ne mora ni da igra, ono sto ja mislim je kad Nole igra svoj najbolji tenid nije bitno ko je sa druge strane i meni je to dovoljno da kazem da je najboji uz jel ovo sve ostalo.

Dejan

pre 2 godine

Rafo, pazi sta pricas, moras da lazes, povladjujes i muljas kao sto to radi Novak, inace ce te ova nolomanija razapeti. Srecom, pa ne citas nolomanske komentare. A i nema sta pametno da procitas. Oni tako godinama o svim teniserima koji bilo sta kazu iskreno i postenoo o njihovom "bozanstvu" Nolo-u. Samo ti rokaj dalje i pisi istoriju tenisa. Vamos!

Sam skocio, sam se ubio

pre 2 godine

Pitate se zasto Nadal nije stao u odbranu Novaka? Iz istog razloga iz kog Novak nije stao u odbranu Federera ili Dimitrova, kada ih je Srki napadao, vec je samo cutao.
Zasto se Nadal ne bori protiv politicke nepavde u Australiji? Iz istog razloga iz kog se Novak ne bori protiv politicke nepravde u Srbiji, apolitican je.
Samo budala moze da misli kako je Nadal neki sebicacn tip, beskicmenjak, a Novak dobrotvor, stena od coveka. Obojica gledaju prvenstveno sopstveni interes i nece da se zameraju tamo gde ne treba i da rade nesto na sopstvenu stetu.
Jedina razlika je sto je Nadal povuceniji, dok Novak vapi za medijskom paznjom, pa samim tim i njegove gluposti cesce izlaze u javnost i samim tim je cesce na meti kritika. Sam od sebe pravi crnu ovcu i dezurnog negativca.

@Lucifer Safin

pre 2 godine

A kako si ti prijatelju usao u Australiju kada si bio pozitivan mislim 20 ili 21 decembra, a vec bio na turniru u Sidneju 31 decembra, nije ispostovana procedura od dve nedelje u karantinu, o tome i uopste o Nadalu niko ne prica!
(Lucifer Safin, 15. januar 2022 08:34)

U Spaniji i celoj EU je 10 dana, za vakcinisane i u Australiji je 10 dana. Ko nece da se vakcinise 14 (tada, a sada je i u Australiji isto 10) . Sta ti nije jos jasno Svetlonošo?

Earth is not round

pre 2 godine

Saudijska Australija.

A Nadal bi mogao da objasni da li je u svojoj aplikaciji prijavio da je bio pozitivan na koronu manje od 14 dana od ulaska u zemlju. I ako nije, zasto nije.

ameraju Novaku sto je na pocetku pandemije organizovao turnir u Beogradu, a oni organizuju AO u trenutku kada Australija ima po 100000 pozitivnih slucajeva dnevno i milion aktivnih slucajeva. "Ista pravila vaze za sve".Kako da ne.
(011, 15. januar 2022 08:02) sve sve ali saudijska australija je totalno pogresno poredjenje, saudijska je veruj mi raj i veca demokratija od celog zapadnog sveta

@OmiKoron

pre 2 godine

Samo ti Biče sa Majorke sad na brzaka primi i booster dozu...
Ja da sam Novakov advokat na sudu bi pitao po kom osnovu se TEBE pustili da uđeš u Australiju.
Poštovao nepoštovao izolaciju, Novak je ispoštovao 14 dana do dolaska, a Ti nisi!!!
Malo ko, na žalost (da se razumemo) poštuje izolaciski period.
Zato i jesmo tu gde jesmo.
Alo ovoliko otkrivati o privatnim detaljima jednog pojedinca je apsolutno skandal!!!
(OmiKoron, 15. januar 2022 08:51) 

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?

boris

pre 2 godine

Možemo govoriti o NAJTROFEJNIJEM igraču, a to je Novak. NAJBOLJI je nešto drugo, svako od nas ima svog NAJBOLJEG. Za mene je Borg iznad svih, a onda Sampras. Novakov stil igre ne volim, ali jeste najtrofejniji.

El Profe

pre 2 godine

Ovaj je nešto mrk i ljut kao da je Novak lično izjavio da je veći od AO. Novak se samo bori za svoje pravo na život i rad i to po zakonskim uslovima Kikindi mu prvo garantovani pa onda bespravno oduzeti. Zašto je Nadal tako ljut zbog toga??

nema ovde leba

pre 2 godine

Svaki igrač je veći od bilo kog turnira to je trebao neko da ti objasni ali šta i očekivati od tako ograničenog čoveka

samo da se zna

pre 2 godine

Boris*


Nije cak ni najtrofejniji !!

Ispred njega su i Connors sa 109 i Federer sa 103 i Lendl sa 94 i Nadal sa 89 !!!

Tek PETI najtrofejniji sa 86 titula !!

To je to

pre 2 godine

Možemo govoriti o NAJTROFEJNIJEM igraču, a to je Novak. NAJBOLJI je nešto drugo, svako od nas ima svog NAJBOLJEG. Za mene je Borg iznad svih, a onda Sampras. Novakov stil igre ne volim, ali jeste najtrofejniji.
(boris, 15. januar 2022 10:23)

Koliko je mei poznato, samostalno je rekorder samo u broju Mastersa (jedan više od Nadala) i broju osvojenih AO, dok u broju GS deli prvo mesto, dakle nije najtrofejniji.
Sve ostalo, ukupan broj titula, Olimpijske igre, ATP 500, ATP 250, broj osvojenih Vimbldona, US Opena, Rolan Garosa, završnih Mastersa, dublovi, Davis Cup, nigde nije rekorder on, nego drugi igrači.

Jona

pre 2 godine

Sa cim se tacno ne slaze? Sta je on to uradio u poslednje dve nedelje? Borio se za sebe jer je usao regularno u drzavu i dobio medicinsko izuzece! Borio se da ne bude zrtva politike i prikupljanja politickih poena! Nadal je 21.12 saznao da je pozitivan i posle 10 dana usao u Australiju jer je vakcinisan. Koja je razlika izmedju njih dvojice kada je u potanju sirenje virusa (ako je to cela poenta, a vrlo deluje kao da nije)?

СКК

pre 2 godine

Срамотно. Рече човјек који је нелегално ушао, неодлежавши карантин од 14 дана. Отпад људски

Ljubo

pre 2 godine

A zašto si onda ti zaraženi i dopingovani na ovom turniru.I kako si se i ti baš zarazio 2 nedelje pre turnira a nisi kada je turnir već počeo.Ljigavac jedan dopingovani.

Slobodan Nenadović

pre 2 godine

Nadal je mali čovek. Novak i njegov tim su napravili par grešaka u koracima u ovom slučaju, to je sigurno, ali ovo medijsko,policijsko razapinjanje nije zaslužio. Nadal se pridružio linčovanju Novaka, u nadi da ga može poraziti izvan terena. To nije sportski.

homopatetikus

pre 2 godine

Da Bog da da Nadal ne osvoji vise ni jedan gs a da se trudi. A kad sam vec tu onda ni jedan znacajan turnir do kraja svog zivota.

ja

pre 2 godine

Nikao ti nije svejedno.Znaš odlično da nemaš šanse da ga pobediš.Zato pričaš ovako kako pričaš .Na pamet ti me pada da mi daš mrvicu podrške.Jadan si Rafa i veliko ,veliko ....

Ccc

pre 2 godine

Ljudi ajde shvatite da nije ista duzina karantina u svim zemljama...a I sigurno nije dosao zarazen. A Novak je pozitivan isao svuda svesno...

vlajzi

pre 2 godine

Mozemo se mi ljutiti na Nadala koliko hocemo, ali covek je u pravu. Igrace se kvalitetan tenis i bez Novaka. A samo je trebao da se vakcinise, kao i svi ostali teniseri, i sada ovog cirkusa ne bi bilo. Nista, sada lepo kuci, zavrni rukav, dve doze vakcine, ili nista od GOAT-a. Sta uradi luda glava Novaku!

Dejan

pre 2 godine

Rafo, pazi sta pricas, moras da lazes, povladjujes i muljas kao sto to radi Novak, inace ce te ova nolomanija razapeti. Srecom, pa ne citas nolomanske komentare. A i nema sta pametno da procitas. Oni tako godinama o svim teniserima koji bilo sta kazu iskreno i postenoo o njihovom "bozanstvu" Nolo-u. Samo ti rokaj dalje i pisi istoriju tenisa. Vamos!

Sam skocio, sam se ubio

pre 2 godine

Pitate se zasto Nadal nije stao u odbranu Novaka? Iz istog razloga iz kog Novak nije stao u odbranu Federera ili Dimitrova, kada ih je Srki napadao, vec je samo cutao.
Zasto se Nadal ne bori protiv politicke nepavde u Australiji? Iz istog razloga iz kog se Novak ne bori protiv politicke nepravde u Srbiji, apolitican je.
Samo budala moze da misli kako je Nadal neki sebicacn tip, beskicmenjak, a Novak dobrotvor, stena od coveka. Obojica gledaju prvenstveno sopstveni interes i nece da se zameraju tamo gde ne treba i da rade nesto na sopstvenu stetu.
Jedina razlika je sto je Nadal povuceniji, dok Novak vapi za medijskom paznjom, pa samim tim i njegove gluposti cesce izlaze u javnost i samim tim je cesce na meti kritika. Sam od sebe pravi crnu ovcu i dezurnog negativca.

boris

pre 2 godine

Možemo govoriti o NAJTROFEJNIJEM igraču, a to je Novak. NAJBOLJI je nešto drugo, svako od nas ima svog NAJBOLJEG. Za mene je Borg iznad svih, a onda Sampras. Novakov stil igre ne volim, ali jeste najtrofejniji.

@OmiKoron

pre 2 godine

Samo ti Biče sa Majorke sad na brzaka primi i booster dozu...
Ja da sam Novakov advokat na sudu bi pitao po kom osnovu se TEBE pustili da uđeš u Australiju.
Poštovao nepoštovao izolaciju, Novak je ispoštovao 14 dana do dolaska, a Ti nisi!!!
Malo ko, na žalost (da se razumemo) poštuje izolaciski period.
Zato i jesmo tu gde jesmo.
Alo ovoliko otkrivati o privatnim detaljima jednog pojedinca je apsolutno skandal!!!
(OmiKoron, 15. januar 2022 08:51) 

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?

@Lucifer Safin

pre 2 godine

A kako si ti prijatelju usao u Australiju kada si bio pozitivan mislim 20 ili 21 decembra, a vec bio na turniru u Sidneju 31 decembra, nije ispostovana procedura od dve nedelje u karantinu, o tome i uopste o Nadalu niko ne prica!
(Lucifer Safin, 15. januar 2022 08:34)

U Spaniji i celoj EU je 10 dana, za vakcinisane i u Australiji je 10 dana. Ko nece da se vakcinise 14 (tada, a sada je i u Australiji isto 10) . Sta ti nije jos jasno Svetlonošo?

samo da se zna

pre 2 godine

Boris*


Nije cak ni najtrofejniji !!

Ispred njega su i Connors sa 109 i Federer sa 103 i Lendl sa 94 i Nadal sa 89 !!!

Tek PETI najtrofejniji sa 86 titula !!

rke koke

pre 2 godine

Mogao si da kažeš i koju o sramnom odnosu prema takvom šampionu. Novak Đoković ne bi ćutao kada bi šikanirali i ponižavali Nadala kao poslednjeg kriminalca. Ne slažemo se ni mi sa nekim njegovim stavovima ali to nije suština. Mogao si biti mnogo veći čovek.

To je to

pre 2 godine

Možemo govoriti o NAJTROFEJNIJEM igraču, a to je Novak. NAJBOLJI je nešto drugo, svako od nas ima svog NAJBOLJEG. Za mene je Borg iznad svih, a onda Sampras. Novakov stil igre ne volim, ali jeste najtrofejniji.
(boris, 15. januar 2022 10:23)

Koliko je mei poznato, samostalno je rekorder samo u broju Mastersa (jedan više od Nadala) i broju osvojenih AO, dok u broju GS deli prvo mesto, dakle nije najtrofejniji.
Sve ostalo, ukupan broj titula, Olimpijske igre, ATP 500, ATP 250, broj osvojenih Vimbldona, US Opena, Rolan Garosa, završnih Mastersa, dublovi, Davis Cup, nigde nije rekorder on, nego drugi igrači.

strucnost ispred politike

pre 2 godine

ovde nije rec o turniru druskane, novak je dosao da igra i kao zdravom sportisti mu je to onemoguceno i ubacen je u masineriju koja zeli da ga unisti.

Коле

pre 2 godine

И то је "колега" са терена... Имам утисак, да се надал пита, да би га до краја живота држао у овом 'хотелу'.

Milan

pre 2 godine

Sve je sada rekao sa ovim “jedan od najvećih”. I onda naveo sebe i Rodžera i Borga itd. Pokušavaju da održe tu priču da ih ima nekoliko koji su najbolji, ali nema od toga ništa. Progutaće na kraju da je jedan Balkanac vredniji i uporniji od svih njih. Možda ne na ovom AO, ali uskoro.

Zdrav razum

pre 2 godine

Možda Djoković nije veći od Australijen open-a, ali jeste od tebe i to ne možeš da svariš nikako! Za ljude kakav si ti, dragi Nadale, naš narod kaže da su gnjide, a to nije ni vaška, nego govno od vaške!!!

The_Dejan

pre 2 godine

Kakvo razočarenje od Nadala. Kakav šljam od čoveka. Doduše, daleko je on od čoveka.
Druže moj, ne radi se ovde uopšte o turniru, nego o politici. Došlo je do toga, da, jedan Novak postaje opasnost da se širi virus i ostale stvari. Što neko ne preispita tvoje vreme nepreovedeno u karantinu?? Ali neće, jer ti nisi iz Srbije.
Dok Đoković daje podršku svima, dok se trudi za svakog tenisera da ima što bolje uslove, finansije u svetu tenisa, sad svi ćutite. Osim par njih što su dali u startu podršku jer su videli o čemu se radi. Da se tebi ovako nešto desilo, istog momenta bi dobio javnu podršku od najvećeg igrača. Džaba i tebi i Rodžeru sve titule, kad ste mali kao ljudi.

Simon

pre 2 godine

Taj isti turnir je Novaka pozvao, pitvrdio mu dobijanje vize i očekivao ga. Tako da Rafa, Novak nije ni nameravao da bude veći od turnira. Kao igrač je svakako najveći svih vremena.

Lucifer Safin

pre 2 godine

A kako si ti prijatelju usao u Australiju kada si bio pozitivan mislim 20 ili 21 decembra, a vec bio na turniru u Sidneju 31 decembra, nije ispostovana procedura od dve nedelje u karantinu, o tome i uopste o Nadalu niko ne prica!

GRADJANIN KEJN

pre 2 godine

Sta reci o covjeku koji se raduje tudjoj nesreci!!! Ocigledno je da prizeljkuje da mi novu titulu donesu Vlada Australije i slicni, a ne on na terenu!!
Pamti ocigledno onih 3:0 iz zadnueg finala AO!!!

M

pre 2 godine

Haha AO bez Djokovica je nebitan turnir.. Pitanje je samo zašto tebe nisu protjerali kada svaki klokan-Australac mora čekati 14 dana nakon pozitivnog testa. Ali time si očito klokan višeg reda.

pancevac

pre 2 godine

ja kao navijac Novaka Djokovica imam u tenisu samo jos jednu zelju finale Rolanga Rosa Nole -Nadal i da ga Nole otrese i vise Nole nemora da igra

Moljac

pre 2 godine

Nadam se da će Nole ipak igrati, i da će nakon svih ovih nedaća nekako stići do polufinala. Takođe ću navijati da Nadal pobedi i Hačanova i Hurkača i Zvereva i, takođe, dođe do polufinala. A onda, da ga Nole pošalje kući triciklom i ćuteći, bez ijednog komentara, objasni Rafi da se kuća ne podupire odozgo, i da se pali drugar ne šutira. A onda, na RG, da ponovi lekciju. I onda lepo Nadal neće počinjati rečenice sa "Rodžer", nego sa "Novak". I da, da pri tom ustane i stoji mirno.

mornarpopaj1966

pre 2 godine

Djoković ima pravo na izuzeće, kao i ostali igrači. AO je medjunarodna aktivnost i sportisti i njihovi timovi MORAJU nesmetano ući u zemlju. Karantinski uslovi tokom priprema i turnira nisu problem, pa čak i pod šatorima. Australija NEMA pravo da uslovljava i diskriminiše učesnike AO po bilo kom osnovu, a naročito ne po "viznom režimu". Olimpijski komitet, ATP, SZO itd su već dali pozitivno mišljenje o učešću sportista na AO, Nadam se da će post biti objavljen, hvala unapred.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Nije lako ceo život biti u nečijoj senci... Kompleks koji ti je Nole nabio boleće te zauvek... Mogu samo da zamislim da si ti sada na Noletovom mestu - pa mislim da u sobi tog hotela strave ne bi moglčo stati gaća koliko bi ti bilo potrebno

majtimajk

pre 2 godine

"Rafa, ja te obozavam. Sa srecom u pohod na 21GS. Najveci si ikada! "
(Jasna, 15. januar 2022 09:08)

- Jesna, tvoje pravo da obozavas koga hoces, ali ovaj covek nema dve vijuge u glavi. On ima strikanovo misljenje.

misko

pre 2 godine

Toliko je AO bez Novaka nebitan da ovi sjajni ljudi kao Nadal i Cicipas odmah novinarima skrenu pažnju da ih ne pitaju o Đokoviću.Sujeta je najveći neprijatelj čoveka.
Novače pobedi na sudu i onda kaži hvala AO i odoh kući.

Runzo

pre 2 godine

Rafa kad je viza ponistena: "Novak je trebalo da se vakcinise"
Rafa kad je Keli ponistio: "Ako je sve OK, trebalo bi da igra"
Rafa kad su opet ponistili vizu: "Niko nije veci od turnira"

Je l' ljudima sad jasno koliko je "misljenje" ovog coveka nebitno? On NEMA SVOJE MISLJENJE, on samo jako limitiranim skupom reci prepricava ono sto se desilo i boji izjave konformizmom. Nikada nije prvi istupio, nikada se nije pobunio, nikada se ni za sta nije zauzeo.

Neki su zaista prosti udaraci loptice, a neki su i ljudi.

Ne krivite Nadala, on je samo prost covek skromne inteligencije koji dosta vremena provodi masuci reketom. Mnogo, mnogo vise od Novaka, kao i od Federera, koji imaju i porodice pritom.

Pablo

pre 2 godine

Ne jedan od najboljih svih vremema već NAJBOLJI SVIH VREMENA, zato se i tresete (Rafa, Roger) jer dok Novak igra slem ćete videti samo na slikama.
Napred Novače, zgazi ih sve!

Ljubica

pre 2 godine

Ali su se i oni van top 100 pokazali mnogo većim ljudima, nego ti i tvoj tim zajedno. Oduvek sam ga smatrala divom i primetilo se da teško podnosi činjenicu, da se mnogo više o Rogeru i Novaku po pitanju najvećeg vodila reč. Svaki put na PK bi mu se lice izvitoperilo, kad mu se postavljalo pitanje o Novaku, a odgovori bivali sve arogantniji, ali sad je pokazao ono što nosi u sebi. Zlobni mali gnom.

EUFORIJA

pre 2 godine

Koje si ti gov.....
(Siniša, 15. januar 2022 08:33) 

Đoković? Jeste, slažem se. Sebičnjak i manipulator, ali provaljen je.
(@Siniša, 15. januar 2022 08:47)

Zahvaljujemo se na glasu.
Mislio je na tebe Sinisa

pavle

pre 2 godine

Rafa, ja te obozavam. Sa srecom u pohod na 21GS. Najveci si ikada! Pozdrav iz sanjivog Beograda.
(Jasna, 15. januar 2022 09:08)

Bolje nadji nekog da te rasani

Bijela

pre 2 godine

reče Tolstoi, "Ne volim arogantne ljude koji sebe uvek stavljaju iznad drugih. Dođe mi da im dam jednu rublju i kažem im: "Saznaj koliko vrediš, pa mi vrati kusur".
Zato, Nadal, Nisi ti ništa bolji od nas, ti samo bolje igraš tenis.!

011

pre 2 godine

AO je obesmisljen ove godine, posle ove bruke oko Djokovicevog izuzeca. Sva velika medjunarodna sportska takmicenja prave izuzetke za sportiste, ako je to potrebno zbog situacije u zemlji. Djokovic nije bilo koji igrac , on je najbolji teniser sveta verovatno i svih vremena, pobednik 20 grand slam turnira od kojih cak devet bas AO, cetiri puta najbolji sportista sveta. Mozda nije veci od turnira, ali je svakako najvazniji igrac na njemu. Namamili su ga izuzecem da dodje, a potom ga rastrgli. Saudijska Australija.

A Nadal bi mogao da objasni da li je u svojoj aplikaciji prijavio da je bio pozitivan na koronu manje od 14 dana od ulaska u zemlju. I ako nije, zasto nije.

ameraju Novaku sto je na pocetku pandemije organizovao turnir u Beogradu, a oni organizuju AO u trenutku kada Australija ima po 100000 pozitivnih slucajeva dnevno i milion aktivnih slucajeva. "Ista pravila vaze za sve".Kako da ne.

djoks

pre 2 godine

Nadal me najviše negativno iznedio. Nije bitno da li se slažeš ili ne slažeš sa Novakom . Nije zaslužio ovakav tretman, nisu mu ni trebali odobriti vizu i ćao. A ne u fazonu, sjedi u avion pa dođi da se iživljavamo nad tobom, jer si protiv vakcine, a mi naš narod tjeramo da se vakciniše i zaključavamo ih, tako da bi nam kao kec na desetku došao jedan svjetski poznati antivakser.

DEX

pre 2 godine

Da je kojim slučajem Nadal u ovoj situaciji Đoković bi mu dao svu moguću podršku. Ovo je samo još jedan dokaz kakav je bednik Nadal koji jedva čeka da mu administracija rasčisti put do finala. Ja bih se na njegovom mestu postideo za ovakvu izjavu, naročito u situaciji kad je i sam prekršio karantin i kad su mu progledali kroz prste zbog toga. Sve da Đoković i nije u pravu trebalo je da mu ukinu vizu pre ukrcavanja u avion a ne da ga danima matretiraju. Samo zbog toga mora da reaguje ceo teniski svet i da podrži Novaka. Ko god to ne učini ili čak osuđuje Novaka jasno pokazuje da je moralna nula.

OmiKoron

pre 2 godine

Samo ti Biče sa Majorke sad na brzaka primi i booster dozu...
Ja da sam Novakov advokat na sudu bi pitao po kom osnovu se TEBE pustili da uđeš u Australiju.
Poštovao nepoštovao izolaciju, Novak je ispoštovao 14 dana do dolaska, a Ti nisi!!!
Malo ko, na žalost (da se razumemo) poštuje izolaciski period.
Zato i jesmo tu gde jesmo.
Alo ovoliko otkrivati o privatnim detaljima jednog pojedinca je apsolutno skandal!!!

Mare

pre 2 godine

Kad izvučeš porub iz d, objasni kako si ušao u Australiju bez karantina a nije prošlo dve nedelje od kada si bio pozitivan.
Od tebe je veći o to je već rešeno, a sudski će kengurima dokazati da je veći i od turnira o kome tu bulazniš.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Ovi teniseri kao da su debili. Svi ponavljaju kao papagaji da je uslov za igranje na AO i ulazak u AU , vakcinacija. Sinovi, lepo kaze zakon da mogu da udju i nevakcinisani pod posebnim uslovima, da nije tako, vlada mu ne bi izdala vizu uopste, niti bi se sad oni razvlacili po sudu. Nadal izadje pred kamere i odvali nevidjenu glupost, kao da je sve crno i belo. Lik, ili ne prati sta se desava, ili je jednostavno ogranicen na reket i lopticu i vadjenje gaca iz guzice.

vido je

pre 2 godine

"Nadal o Đokoviću: Niko nije veći od turnira"

Verovatno, ali je isto tako vidljivo ko su sitni i mizerni, bez obzira koliko zaista bili sitni.

Manitou

pre 2 godine

Nazalost, Nadal nije u pravu. Ovo vise nema veze sa tenisom niti sa sportom. U pitanju je klasican lov na vestice i politicka igra. Novak je nepodoban zato sto se usudio suprostaviti svetskim mocnicima, korumpiranim politicarima i pomahnitalim globalistima.

Umesto sto napada Novaka, trebao se udruziti sa ostalim teniserima i bojkotovati turnir dok se politicki progon ne zavrsi. Ovako, samo prikazuju svoje pravo, licemerno lice.

A za vaksere - Djokovic je mnogo zdraviji od svih tenisera koji su primili vakcinu. Nema medicinskog razloga da ne igra.

Zasto mediji nisu preneli vest da se troje tenisera (dva muska i jedna teniserka) povuklo sa turnira zbog bolova u grudima? Australijske vlasti tvrde da je zbog loseg kvaliteta vazduha, ali provereno je i vazduh u Australiji je dobar.

Sremac

pre 2 godine

Mogao si da kažeš i koju o sramnom odnosu prema takvom šampionu. Novak Đoković ne bi ćutao kada bi šikanirali i ponižavali Nadala kao poslednjeg kriminalca. Ne slažemo se ni mi sa nekim njegovim stavovima ali to nije suština. Mogao si biti mnogo veći čovek.
(rke koke, 15. januar 2022 07:57)

Mogao je, ali nije. Slika i prilika savremenog ćutologa. Ovaj naš ne bi ćutao, ali je zato tu gde jeste.

Mina

pre 2 godine

Jedno je nekome odbiti vizu a drugo je maltretirati čovjeka.

Sram da te bude Nadal. Ovom izjavom podržava sve što se događa kolegi, najboljem u povijesti sporta.

Bumerang

pre 2 godine

Teze izgleda ovo sve psihicki pada Nadalu nego Djokovicu.
Zna Spanac da kljuceve njegovog eventualnog osvajanja AO drzi sudija Kalahan, a ne on sam. Gricka nokte Nadal vec 10 dana.
U poslednje vreme Bik sa Majogrke sve vise pokazuje koliko je mnogo sujetan, da bih rekao da je Rodzerova sujeta nista naspram njegove. Sujeta pomesana sa dozom likovanja zbog tudjih problema, sto kod Rodzera nikad nisam primetio.

Dragan

pre 2 godine

Sećate se onog Novakovog pecanja na mreži na Garosu? Skočio si na sudiju kao da ti od toga život zavisi. Licemeru i mali čoveče. Daće Bog da te Novak još koji put razvali na teniskom terenu. U stvari nema to veze sa Bogom,... ima sa našim Novakom. Uz tebe Novače uvek i u dobru i u zlu.

Student

pre 2 godine

Po meni bi najpravednije bilo da se Novaku omogući da bude u teniskom kompleksu i kući koju je iznajmio i da ne sme dalje od toga. On je došao na prvi ovogodišnji grand slem, nije došao u Australiju.

Larry

pre 2 godine

Jasno je kao dan da ovo nema veze sa tenisom, nego sa politikom. I ne, turnir nece biti sjajan ako br 1 ne igra. Bice sjajan za sampiona jer nece igrati sa br 1, ali ce ostati gorak ukus u ustima.

milan

pre 2 godine

Pa Nole ovde nista i ne radi protiv turnira da bi ga sada neko poredio sa istim......samo zeli da ucestvuje na turniru po pravilima koje se oni odredili,a sada su se popismanili pa ga tretiraju kao da je terorista......

Delta je ipak tata /mata...

pre 2 godine

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?
(@OmiKoron, @
Pametnjakoviću od testiranja Novaka Đokovića pa do ulazka u Australiju koliko je dana prošlo!?
Od ulazka u Australiju pa do prvog meča koliko dana će proći!?
I šta se prsiš sa Omikronom, ko ke Deltu preživeo može te po cigare poslati.

marko992

pre 2 godine

Hahahaha sta sve necu ovde procitati... pa Djokovic nije ispostovao ni 2 dana karantina, kakvih 14? To nije skandal? Ili tvoje iznosenje neistina?
(@OmiKoron, 15. januar 2022 09:06)

U pravu si,sta sve necu ovde procitati,ne znas osnovne stvari Nadal nije ispostovao karantin za ulazak u AUS.,sa Novakom to nije slucaj.Ne lupajte bez veze.

E8

pre 2 godine

zašto se tačno sudi Novaku? Zato što nije vakcinisan? Dakle nije više opasan za druge kao što je bio kad je ušao, ali prosto se ne ponaša po preporukama AU vlade? Jel to zločin? Njegovo mišljenje o vakcinama je opasno? A nije ga ni izneo. Kakvi su ovo argumenti !? Tretiraju ga kao kriminalca zašto? Zašto je on u obavezi da se slaže sa stavom neke strane vlade? Zašto je on odjednom kriv što vlada AU drži u zatvoru sopstvene građane 2 godine?

c i t i z e n

pre 2 godine

А ти ћеш бити мањи и од маковог зрна после овог турнира, надам се. Нисам могао да феријем да си већа гњида и од Федерера. Ако немаш ништа паметно да кажеш, барем ћути. Зар ти је Циципас пример?

NISLIJA

pre 2 godine

Brat moj Spanac....To sto nosis ljubicastu opremu nije strasno,stvar ukusa i pokazujes svoju emotivnu i dusevnu stranu i to kako se osecas.I to sto si 11. dan posle pozitivnog testa usao na ovo cudno ostrvo koje nije za dzabe udaljeno i otcepljeno od ostatka sveta nije strasno.Ali ja bih da vidim reakciju ATP i zdravstvenih regulatornih tela jer nikako ne mogu da prihvatim cinjenicu da tvoje ruke ne prolaze kroz dezobarijeru nakon tvog cuvenog rituala dodirivanja opreme u predelu straznjice,a nakon toga prenosa tog materijala na tenisku lopticu.I ti si nasao nekoga da prozivas i osudjujes.

Drndo Maroje

pre 2 godine

Novak i Borg su svakako veci. Mogli bi taj turnir preseliti u Sangaj ili Kalkutu sto da ne. Ne bi prestali ljudi da gledaju.
Kad bi kojim slucajem Borg sad mogao da se podmladi u 25 godina i da kaze = preselite usrani AO u Bankok ili Tokio i igracu= naslo bi se milion sponzora da se to uradi i to bibio najgledaniji turnir ikada.
A Nadal moze da licka pedu kao sto je i ranije radio.

Chuki

pre 2 godine

Ljudi da ja vas pitam nesto ili ja nisam lepo razumeo. Ovo nema veze sa turnirom, Nadal opet prokasio temu ali njega ne treba ni komentarisati, odlican igrac ali nikada nista nece reci protiv, uvek ce biti za, a kako je on dospeo ovde i to je diskutabilno ali on ie barem vakcinisan jer kako kazu to ce im pomoci i to je razlog sto moze uci u zemlju. Turnir je njega pozvao, koliko se ja razumem oni spore ulazak u zemlji bez vakcinacije i jos neke navodne greske. Elem sto se mene tice ne mora ni da igra, ono sto ja mislim je kad Nole igra svoj najbolji tenid nije bitno ko je sa druge strane i meni je to dovoljno da kazem da je najboji uz jel ovo sve ostalo.

Mandrak

pre 2 godine

Jeli to komentarise Dr Fuentes ili nadal. Ovaj koliko je nasprican dobro je da hoda.
To je tako hijene uvijek ostaju hijene.
Niti jedna svijetska sportska organizacija nije se javila da kaze kako ga tretiraju, tj. zlostavljaju
A nisam cuo ni da je Mr. Jokic dao neku izjavu. Ispravite me ako sam pogrjesio.
Nisam vidi ovoliko mrznje za jednog sportistu koji je NAJBOLJI svih vremena.
Dokle cemo ovo da trpimo?

Јабучило

pre 2 godine

ja kao navijac Novaka Djokovica imam u tenisu samo jos jednu zelju finale Rolanga Rosa Nole -Nadal i da ga Nole otrese i vise Nole nemora da igra
(pancevac, 15. januar 2022 08:13)

Бре, зезаш ли се или си озбиљан са финалом "Роланга Роса"?

Bob

pre 2 godine

Od turnira niko nije veci ali od tenisa veci je samo Novak!
Tesko ti ovde da sastavis 2 nedelje od pocetka turnira a pri tom ni u izolaciji nisi bio 2 nedelje!

vlajzi

pre 2 godine

Mozemo se mi ljutiti na Nadala koliko hocemo, ali covek je u pravu. Igrace se kvalitetan tenis i bez Novaka. A samo je trebao da se vakcinise, kao i svi ostali teniseri, i sada ovog cirkusa ne bi bilo. Nista, sada lepo kuci, zavrni rukav, dve doze vakcine, ili nista od GOAT-a. Sta uradi luda glava Novaku!

Ccc

pre 2 godine

Ljudi ajde shvatite da nije ista duzina karantina u svim zemljama...a I sigurno nije dosao zarazen. A Novak je pozitivan isao svuda svesno...

mirjana simionska

pre 2 godine

Vec dve nedelje cekam da bar neki nas novinar upita ovo mule kad je on bio pozitivan i KAD JE USAO U Zemlju AUSTRALIJU i na kom prelazu?Valjda ima tamo neki srpski novinar.A ,ako je AO veci turnir od bilo kog igraca,a valjda turniri postoje RADI IGRACA,a ne obrnuto,onda je valjda i RG veci od nekog tamo junca.

Баки

pre 2 godine

Једног дана, када све ово буде далека прошлост, људи ће са симпатијама помињати Ђоковића у вези целог овог случаја, чак и они који га сада најјаче критикују. Надалова некоректност такође ће се памтити...

El Profe

pre 2 godine

Ovaj je nešto mrk i ljut kao da je Novak lično izjavio da je veći od AO. Novak se samo bori za svoje pravo na život i rad i to po zakonskim uslovima Kikindi mu prvo garantovani pa onda bespravno oduzeti. Zašto je Nadal tako ljut zbog toga??

nema ovde leba

pre 2 godine

Svaki igrač je veći od bilo kog turnira to je trebao neko da ti objasni ali šta i očekivati od tako ograničenog čoveka

Earth is not round

pre 2 godine

Saudijska Australija.

A Nadal bi mogao da objasni da li je u svojoj aplikaciji prijavio da je bio pozitivan na koronu manje od 14 dana od ulaska u zemlju. I ako nije, zasto nije.

ameraju Novaku sto je na pocetku pandemije organizovao turnir u Beogradu, a oni organizuju AO u trenutku kada Australija ima po 100000 pozitivnih slucajeva dnevno i milion aktivnih slucajeva. "Ista pravila vaze za sve".Kako da ne.
(011, 15. januar 2022 08:02) sve sve ali saudijska australija je totalno pogresno poredjenje, saudijska je veruj mi raj i veca demokratija od celog zapadnog sveta

mr

pre 2 godine

U snegu svaka zverka pokaze svoj trag
(Predrag, 15. januar 2022 08:58)

У Аустралију су слаби снегови, тамо и сваки зека покаже свој траг.

Ljubo

pre 2 godine

A zašto si onda ti zaraženi i dopingovani na ovom turniru.I kako si se i ti baš zarazio 2 nedelje pre turnira a nisi kada je turnir već počeo.Ljigavac jedan dopingovani.

ja

pre 2 godine

Nikao ti nije svejedno.Znaš odlično da nemaš šanse da ga pobediš.Zato pričaš ovako kako pričaš .Na pamet ti me pada da mi daš mrvicu podrške.Jadan si Rafa i veliko ,veliko ....

Slobodan Nenadović

pre 2 godine

Nadal je mali čovek. Novak i njegov tim su napravili par grešaka u koracima u ovom slučaju, to je sigurno, ali ovo medijsko,policijsko razapinjanje nije zaslužio. Nadal se pridružio linčovanju Novaka, u nadi da ga može poraziti izvan terena. To nije sportski.

СКК

pre 2 godine

Срамотно. Рече човјек који је нелегално ушао, неодлежавши карантин од 14 дана. Отпад људски

Jona

pre 2 godine

Sa cim se tacno ne slaze? Sta je on to uradio u poslednje dve nedelje? Borio se za sebe jer je usao regularno u drzavu i dobio medicinsko izuzece! Borio se da ne bude zrtva politike i prikupljanja politickih poena! Nadal je 21.12 saznao da je pozitivan i posle 10 dana usao u Australiju jer je vakcinisan. Koja je razlika izmedju njih dvojice kada je u potanju sirenje virusa (ako je to cela poenta, a vrlo deluje kao da nije)?

homopatetikus

pre 2 godine

Da Bog da da Nadal ne osvoji vise ni jedan gs a da se trudi. A kad sam vec tu onda ni jedan znacajan turnir do kraja svog zivota.