- Komentari -
 1. Prvo da naglasim da se apsolutno slažem sa VKADOM a i sa TSS. Želeo bih da dodam da ovo odavno više nije ni džentlmenski ni gospodski sport. Ovo je postala jedna nakaradna skupina kompleksaša i bogataša koji ne mogu da prebole da je jedan siromašan dečko iz male siromašne Srbije napravio dar mar u tom njihovom lažnom gospodskom isfoliranom društvu. NOVAK JE GOAT i možete da crknete ali to niko ne može da ospori i tako će ostati bar 100 godina. Velika je moja Srbija bila i uvek će biti. Jesmo malo čudni jedni prema drugima ali za vas svetske prodavače magle smo KLASA-UVEK BILI I UVEK ĆEMO BITI
  (FALCO, 14. januar 2022 19:02)

  # Link komentara

 2. Djoković ima pravo na izuzeće, kao i ostali igrači. AO je medjunarodna aktivnost i sportisti i njihovi timovi MORAJU nesmetano ući u zemlju. Karantinski uslovi tokom priprema i turnira nisu problem, pa čak i pod šatorima. Australija NEMA pravo da uslovljava i diskriminiše učesnike AO po bilo kom osnovu, a naročito ne po "viznom režimu". Olimpijski komitet, ATP, SZO itd su već dali pozitivno mišljenje o učešću sportista na AO, Nadam se da će post biti objavljen, hvala unapred.
  (mornarpopaj1966, 14. januar 2022 18:59)

  # Link komentara

 3. Ako ga ipak deportuju, onda treba da ide do Lozane, pa zbog mešanja politike u sport da ide na to da se Australiji oduzme GS makar na godinu dana. Prosto, suspenduje se Tenis Australija i to je to.
  (Vlada, 14. januar 2022 18:16)

  # Link komentara