- Komentari -
 1. Nije njih sramota ni za kakva nedela koja su cinili.
  (Mika, 14. januar 2022 19:48)

  # Link komentara

 2. Ne, upravo njega treba da je sramota zbog pokusaja prevare i falsifikovanja papira. A onda i Srdjana i onih 143 njegovih sledbenika Srbendi ispred Skupstine, koji ce brodom sa Zemunskog keja krenuti Dunavom, pa preko Crnog mora i okeana, da napadnu Australiju i povrate "pravdu" za onog navodnog "mucenika" sa milionima. Na kraju i tebe Pilicu treba da je sramota, da uopste bilo sta govoris i lazes, kao i onaj o kome govoris. Toliko za sada.
  (Misko, 14. januar 2022 18:20)

  # Link komentara

 3. Deda, ne prdi...
  (Kukatilo, 14. januar 2022 17:37)

  # Link komentara

 4. Opet Pilic, hahahahaha. U nedostatku prave podrske, podrske zaista mocnih ljudi, neka i senilni Pilic ponovi i 16 puta jedno te isto, nije bitno hahahahahahahaha
  (Mikii, 14. januar 2022 17:32)

  # Link komentara

 5. Djoković ima pravo na izuzeće, kao i ostali igrači. AO je medjunarodna akzivnost i sportisti i njihovi timovi MORAJU nesmetano ući u zemlju. Karantinski uslovi tokom priprema i turnira nisu problem, pa čak i pod šatorima. Australija NEMA pravo da uslovljava i diskriminiše učesnike AO po bilo kom osnovu, a naročito ne po "viznom režimu". Olimpijski komitet, ATP, SZO itd su već dali pozitivno mišljenje o učešću sportista na AO, Nadam se da će post biti objavljen, hvala unapred.
  (mornarpopaj1966, 14. januar 2022 17:24)

  # Link komentara

 6. Ima jedna scena u kod nas kultnoj engleskoj seriji "Mucke",kad Australijancu lepo kazu da mu tata nije bio lopov,on bi sad bio Englez!

  Toliko o postovanju zakona i nemasanju politike u sport.
  Ovo je slucaj za MOK,suspendovati Australiju do daljnjeg!

  Da su Rusi ili Kinezi u pitanju,odmah bi se to dogodilo.
  (Mucke, 14. januar 2022 17:23)

  # Link komentara

 7. Znate sta meni nije logicno ali bez nekog laznog sarkazma....sud kaze da je viza Novaku u redu i vrati mu je,onda se pojavljuje neki ministar koji je iznad suda i koji ima pravo veta i kaze ipak ne,viza ne vazi i ukida se. E onda ta odluka ministra,sad pazljivo pratite,se vraca na isti onaj sud koji je vec presudio u korist Novaka koju je isti taj ministar vec ponistio!!! Pa ko koga ovde zajebava,o cemu se ovde radi? Ako malo razmislimo i pokusamo da dodjemo do logicnog zakljucka dolazimo do toga da su napravili jednu apsurd iz koga nikako nije moguce izvuci se. Svi su pogresili pocev od Novaka preko drzave Viktorije,teniskog saveza,vlade Australije,premijera,ministra,suda,napravili su medjunarodni incident i jos vise podelilo drustvo na protivnike i istomisljenike Novaka,a nas koji smo se vakcinisali dobro naterali da se zamislimo da li smo u stvari mi normalni,a antivaksere ojacali X puta
  (Objavite komentar da neko nesto nauci, 14. januar 2022 17:23)

  # Link komentara

 8. Bravo Piliću svaka ti čast
  (Edi, 14. januar 2022 17:08)

  # Link komentara

 9. Sve rečeno i sve istina.
  Svaka čast Piliću.
  (čivijaš, 14. januar 2022 17:01)

  # Link komentara

 10. Bas tako.
  (Saglasan, 14. januar 2022 16:59)

  # Link komentara