Petak, 14.01.2022.

08:20

Zašto je ministar odbio vizu za Novaka?

Novak Đoković drugi put je dobio odluku o poništavanju australijske vize.

Izvor: MS

Zašto je ministar odbio vizu za Novaka? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

тениска лоптица

pre 2 godine

Australijska poslusnicka i podanicka vlada radi po instrukcijama iz Londona.

И ја то мислим, по инструкцијама са највишег врха.
Упропастили су му учешће на овом АО и украли још један гс трофеј. За њега је овај АО завршен.
Али ту је остатак сезоне на бетону, РГ и можда Вимблдон. Ако му допусте да игра на њима има велике шансе.
У правном смислу нека гура ово до краја јер има шансе за победу. Притом би могао да тужи и оне који преносе лажи о њему и нарушавају му углед у свету.
Да ли да се врати на АО наредне године? Разумем и вас који кажете да не треба, али ја мислим да баш никоме не сме да допусти да га одврати од успеха и унапред зацртаних циљева. Он има то право да оствари све што пожели и да стави тачку на нешто онда када он то хоће а не неко други.

Ips.

pre 2 godine

Ako Novak napusti zemlju bez zalbe, znaci da imaju materijala za njegovu diskreditaciju, pa je bolje za sve da se ovako zavrsi.
Ako se zali, znacilo bi da nemaju, cista patoloska mrznja prema njemu, u svakom slucaju su dobili, i ako igra nece moci da ostvari neki rezultat posle ovakvog mrcvarenja.
Australska je vlada u svakome slucaju sudeci po nacinu na koji funkcionise slicnija nekoj centralno-africkoj drzavi, nego razvijenoj demokratiji.
Novaka Djokovica nemozete tretirati kao i svakog drugog, iz prostog razloga sto ste mu dozvoljaval i boravak u vise navrata, nije on neko ko je dosao da trazi azil?
Nije lud ako sebi mogu da dozvolim 😉

Gambeeet

pre 2 godine

Ovo je takva bagra paćenika, da je svaka reč suvišna. I šta sad opet i da dobije, ovi do beskonačnosti mogu da se žale i kraj priče. Nole, zaboravi na taj raspali kontinent, što neko reče, iz...niraj po tim peharima odozdo i iskoristi snagu da razvališ svakog ko ti se nađe na putu gde god budeš imao priliku da igraš. Iako je nebitno, ja neću pogledati niti jedan meč sa ovog turnira, koji se zgrozio već svakom normalnom čoveku, u slučaju da ne dobiješ priliku da igraš. Nek si mi zdravo, šampione! Vratiće ti se ovo negde desetostruko!

P.S. "U interesu javnog zdravlja", pa da li su ti Australijanci stvarno toliki papani, ma opet glasajte za likove koji su vas zatvorili skoro 300 dana, zašto se ja nerviram. 5 dana vam taj isti čovek "širi" zarazu, maloumniče zalizani.

vvvv

pre 2 godine

Šta će im sud kada Al Ahbar Al Scot ili kako se već zove ,a vrhovni poglavica svih Australijanaca na nebu i na zemlji donosi odluke umesto suda.
Beži bre Nole odatle vidiš da su na supstancama. Posle kažu nema neželjenog efekta posle vakcinacije.Pa pogledajte Australiju a i Zapadni svet.
Baš zanimljivo stim da Kina i Rusija ne napadaju.Njihove vakcine stvarno
" ne rade " .

Nikola

pre 2 godine

Australijska poslusnicka i podanicka vlada radi po instrukcijama iz Londona. Verovatno ce Novaku onemoguciti nastup i na Vimbldonu a mozda i na ostalim GS. Posto ne mogu da ga pobede na terenu , moraju da pribegnu drugim, njima svojstvenim pokavarenim trikovima. Ne bih se cudio i da mu zivot bude ugrozen, i to im nije strano.

Baba Vanga

pre 2 godine

Volim Novaka al je brate mutio sa tim papirima. Mislio je da je to kao kod nas sistem lako ćemo. Ako neće vakcinu šta je kog đavola išao tamo?
(Nedjo, 14. januar 2022 09:13)

Zašto onda nisu naveli u saopštenju da mu je viza oduzeta zbog neregularnosti podnete dokumentacije i sumnje u njenu validnost nego da je opasan po zdravlje?? Bolelo ih uvo za jaDno mnjenje kada su ih držali 265 (!!!) dana u totalnom lokdaunu i sada se setili kao da podlegnu pritisku javnosti.

Vladimir

pre 2 godine

Neverovatno kakav paradoks. Ne znam sa cim bi mogao porediti ovu situaciju...
To ti je kao da uberes zdravu al ne prskanu jabuku i neko ti kaze: " Cekaj stani, nije to dobro da pojedes, evo ti jabuka koju bi trebao/morao da pojedes. Ona je verovatno zdrava al je prskana za svaki slucaj pa je to zdravije".

Čvorović

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav
(V STANISAVLJEVIC, 14. januar 2022 09:12)

Baš tako! Zeznu celu Francusku bez blama a neće jednog tenisera.

Aristotel

pre 2 godine

Slika ministra upotpunjuje glupo objašnjenje. Ulickani fićfirić, kojem glava služi za češljanje i ništa više. Poderi ih Nole, uzmi turnir, zahvali se na ukazanom gostoprimstvu, i obraduj kengure da te ubuduće mogu gledati samo preko ekrana.

V STANISAVLJEVIC

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav

Tihomir

pre 2 godine

Retardi, Federalni sud Australije se bavio VIZOM, a ne igranjem/neigranjem N. Đ. na AO:

"...bez obzira na odluku Federalnog suda da se Novaku dopusti igranje na Australijan openu."!!!

čavke

pre 2 godine

Čoveka koji je potpuno zdrav… možda i “najzdravlji” covek na svetu ne pustas da igra iz šatro zdravstvenih razloga. Ostaces upamćen kao greska ljudskog roda i razuma zauvek. Možda misliš da si dobio nešto ili neki autoritet ovim ali ces na kraju biti u istom košu sa ekipom koja je oduzela Galileju teleskop i spalila Djordano Bruna. Ovo ti kaže neko ko je vakcinisan 3 putai veruje u nauku.

Sergio

pre 2 godine

"Iz razloga zdravlja i dobrog reda, sve u javnom interesu."
Rečenica mu je hit. Dva australijska tenisera, vakcinisana, su pozitivni u poslednjih par dana. Za to nije kriv Novak, koji je zdrav i držan u izolaciji.
Ako ih dobije na sudu, ova kretenska izjava ministra će biti ključ.
Jedino fali da donese uredbu o nošenju žutih traka na rukavu. "radi dobrog reda i javnog interesa"

laufer

pre 2 godine

Oni vakcinisani a bolesni (na više načina),žele deportovati najzdravijeg igrača na planeti koji im je pretnja za zdravlje.Ovaj svet je bas otisao u ...

a odgovor je: jeste

pre 2 godine

I na kraju Đoković, koji je tretiran kao kriminalac ili kao da je uneo ebolu u Australiju, provede skoro dve nedelje u istoj kao "nacionalna pretnja po zdravlje", a za to vreme ostali igrači koji su uredno vakcinisani i stigli na turnir po najrepresivnijim pravilima još od Berlina '36. počeše da se razboljevaju od korone, jedan po jedan.

I onda dođe čovek ovde i vidi komentare tipa "da, realna odluka", "da, sve je logično, zašto ne bi bilo", "da, pravila su tu s razlogom", i zapita se nije li vrli, novi svet već stigao...

V STANISAVLJEVIC

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav

Nenad

pre 2 godine

Zasto? Zato sto su australijanci divljaci. Dobijes vizu, pa te cimaju i oduzmu ti. Trebalo bi da mu plate odstetu, administrativnu i moralnu!
(Deda Kreza, 14. januar 2022 08:54

Da si nekad izašao iz svoje selendre znao bi da ti viza i uredni papiri nisu garancija da ćeš ući u bilo koju zemlju. Svaki carinik ima pravo da ti zabrani ulaz na osnovu ličnog nahođenja.

Beogradjanin

pre 2 godine

Cista politicka izjava. Borba za novi mandat.. Nikakve veze ovo nema. Novak je usao zdrav u Australiju. Bio nekoliko dana u izolaciji. A sta ako se ponovo zarazi u Australiji? Ko je kriv?

Milan

pre 2 godine

Jeli zuti?Jel ovo diktatura kao kod Vucica ili ne postojanje slobode i fasizam ...banana republika...i kako sve vec napadate Srbiju?
Ne postovanje institucija...
hahahah

Aleksandar Vukobratić

pre 2 godine

75% Austalijanaca ne žele da igra zbog svog ponašanja prema njima osetljivoj stvari. Tako da razumem ministra.
Nama jeste žao, ali je Novak baš mnogo rizikovao. Nekad se rizik isplati, ali u ovom slučaju mislim da nije bilo vredno.

Nedjo

pre 2 godine

Volim Novaka al je brate mutio sa tim papirima. Mislio je da je to kao kod nas sistem lako ćemo. Ako neće vakcinu šta je kog đavola išao tamo?

vvvv

pre 2 godine

Mislim da će poslednju reč imati korona u ovom slučaju i na prirodan način postaviti na svoje mesto veštačke odluke.
Čak i da se održi turnir do kraja, biće taj gorak ukus u ustima da su nekom polomljene noge da bi drugi pobedio .
Žalba pa povratak u Srb pod hitno, jer mu ovi spremaju zatvor.U Australiju više nikad pod izgovorom " ne osećam se sigurno " .

Bin

pre 2 godine

Sada je momenat da pokazemo da li smo drzava ili ne

Uskratiti gostoprimstvo njihovom ambasadoru, jer Djokovic nije prekrsio njihove zakone, njihov sud je doneo takvu odluku

Vec ga australijska vlada tretira kao kriminalca i izbacuje iz zemlje

ne trebaju nam odnosi sa drzavom koja nase drzavljane tretira kao kriminalce

Kada dodje u Srbiju, Djokovica kazniti zbog nepostovanja kovid protokola

anon

pre 2 godine

Zasto je odbio vizu za Novaka? Zato sto je shvatio da je Novak imao srece zato sto je naleteo na pristrasnog ili bar cudnog sudiju, a covek je ili lazirao dokumentaciju, ili namerno sirio bolest. U svakom slucaju, Australiji nije u interesu da ima takvog coveka na svojoj teritoriji.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zato što je na platnom spisku Rio Tinta kao i svi političari po Srbiji koji lobiraju za tu kompaniju. Vidite kako ćuti srpska vlast i ne oglašava se danima u vezi Novaka niti staje na njegovu stranu?

Gloria

pre 2 godine

Država odredi pravila i zakone. Po istim teniser dođe na turnir. Onda država uskraćuje pravo ulaska u zemlju jer teniser, navodno, krši zakon. Teniser ih tuži, dokaže da ne krši zakon, i dobije na sudu. Država još jednom pokušava da izbaci tenisera iz zemlje jer se brine za australijsku javnost i zdravlje građana?
Čekaj, jesam ja zaista sve ovo napisao???

Aki

pre 2 godine

Skandalozna odluka, da zdrav čovek, koji je pun antitela ugrožava čitav kontinent. Mislim, da treba da ide kući, da ih lepo tuži i da uzme 10 miliona. Ako je to cena, neka je plate oni koji moraju. Plus već su je platili tako što će izgubiti izbore.

Ovako

pre 2 godine

Kao u Alisi...
Zdravi ugrožavaju javno zdravlje! Najbolji na događaju koji drži svu pažnju sveta mesec dana je smetnja opštem interesu !
Orvel je prevaziđen .

Mile kum

pre 2 godine

ukoliko ovo nije dogovor da bi ga nakon nove zalbe ostavili na miru da odigra turnir i da svi budu pobednici onda bi trebao ostaviti advokate da ih razvale na sudu i naplate sve sta mogu naplatiti a on bi se trebao spakirati i vratiti doma i sebe spasio daljih maltretiranja jer iovako mu je sav trenazni proces unisten psiha sve . odjebi ih i onda lepo sve pred celim svetom kao i o tome zasto AO vise ne bi smeo postojati.

nixonn

pre 2 godine

Kratak odgovor: zato sto je lagao na imigracionoj formi i bio medju klincima zarazen, i ako nije znao zasto nije kontaktirao decu da se pregledaju?

Kratko i jasno, kod Srba ovakvo ponasanje prolazi kod Australijanaca ne.

Pitam sve u Srbiji: da li su se zivoti hiljada Srba a narocito u Prvom Svetskom polizili da bi se nagradilo laganje i bezobrirno ponasanje ili izgradila drzava sa namerom da su svi jednaki pred zakonom.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zato sto se establisment izivljava nad neposlusnim, slobodnim i razumnim ljudima. Sve vise se razmatra ukidanje prisilne vakcinacije i mera u svetu, jer kako kazu strucnjaci vakcina ne pomaze protiv omikrona (a iskreno nije ni do sad pomagala, ali ajde gura je establisment) i da ce svi biti zarazeni i su mere suvisne. Sa druge strane, ovi fasisti u Australiji nastavljaju sa sizofrenim odlukama. Preko 95% vakcinisanih i oni se plase zdravog i izolovanog Djokovica. Zar je svet dotle dosao, da se stravi i uzasava zdravih ljudi. Jednu stvar apsolutno ne mogu da svarim, a to je cinjenica da se ovi koji su vakcinisani 3 put, nose maske, bleje u kuci 99% vremena, plase nevakcinisanih. E to mi je vrhunac ludila.

$$$

pre 2 godine

Nije on nista objasnio...Opste fraze...Odluku mogu da razumem samo ako su nekako otkrili da je lazirao pozitivan test...I ako to mogu da dokazu...

Deda Kreza

pre 2 godine

Zasto? Zato sto su australijanci divljaci. Dobijes vizu, pa te cimaju i oduzmu ti. Trebalo bi da mu plate odstetu, administrativnu i moralnu!

lala djilkosh

pre 2 godine

Mene iskreno zanima sta bi Novak radio da se "slucajno" nije zarazio 16.12? Kako bi onda krenuo na put u Australiju? Kao nije ni hteo da ide da brani titulu nego se eto bas 2 nedelje pre puta zarazio pa onda ajde, ok, odoh da vidim sta ce biti...
Mislim, na stranu sve, i da je Nole naš i da ga volimo, i da su Austalijanci stvarno smesni ali koliki debil treba da budes da poverujes u tu pricu...

Munze

pre 2 godine

Viza je odbijena iz političkih razloga, jer drakonske Covid mere moraju biti opravdane. Možda bi sve ovo prošlo ispod žita da Novak nije objavio da je dobio izuzeće za vakcinu. Ali šta je tu je, nadamo se da će Novakovi advokati način da se takmiči ovaj zadnji put u Australiji. Srećno šampione!

Zasto?

pre 2 godine

Sve je obrazlozio Hok u ovom tekstu "ponistavam vizu jer ne postujem odluke suda Australije". Cisto da vam prevedem sta je izgovorio. Ovo je ministar koji ne postuje sud svoje drzave, opozicija ce ga razapeti zbog ovoga.

Anonimus

pre 2 godine

Znaci licna odluka. Ponasaju se kao da mogu da rade sta hoce, a zakoni samo pisu na papiru. Sramota za jednu drzavu...mada, kako je i nastala ta drzava, nista cudno.

pravna država

pre 2 godine

Sud nije policijski analizovao dokumente, gledao je šta je Novak predočio i reagovao je po zakonu, ministar je istražio i takođe reagovao po zakonu..

Каурин

pre 2 godine

Разлози су... Зато што могу!
Демократијо, гора си бајка од Совјетског комунизма!

Strucnost ispred politike

pre 2 godine

Cekaj, nas u Srbiji ubedjuju da promenimo Ustav kako bi pravosudje bilo nezavisno politike, a ovde vidimo kako je cak i u bogatoj i razvijenoj Australiji politika iznad pravosudja cim ministar moze da ponisti odluku suda?!

OmiKoron

pre 2 godine

Хоће да докаже да је јачи и од Суда и од Закона и од Државе!
Једном кад то докаже - владаће... док се маса не дигне и не разапне га..

nada22

pre 2 godine

Kao što su već neki i predpostavljali, poznavajući političke prilike u Australiji, OVO je isplanirano odmah posle presude u Novakovu korist. Sada se samo nadam da će Novak ostati zdrav, a što se tiče učešća na AO, mislim da nema šanse, nažalost. ALI, KO ZNA ZA ŠTA JE OVO DOBRO!

Hesienberg

pre 2 godine

Baš je u interesu zdravlja da zdravog čovjeka deportujete iz države samo zato što nije vakcinisan, a imate stotine hiljada vakcinisanih koji su i zaraženi i mogu prenositi zarazu. Na kraju krajeva, ako su vam svi građani vakcinisani, čega se plašite? Politička odluka koja nema veze sa zdraivm razumom!

rešpekt

pre 2 godine

Najjadnija objava ikada....Svakodnevno u Аustraliji nekoliko desetina hiljada zaraženih i pored 92% vakcinisanih ..i najbolji igrač planete im je prijetnja i dobija nogu u dupe ...Sram vas bilo.Nadala niko ne pominje iako je prekršio 14-dnevni period prije ulaska u Aus....pih

sto mu gromova

pre 2 godine

Ovaj svet juri ka kataklizmi. Ni vakcinisani ni ne vakcinisani pa ni super zdravi, niki ne moze da se sakrije od ovig virusa. Treba li svet da stane zbig toga? Naravni da NE. Primio sam i buster(trecu) dozu, pa ni to nije garancija da necu dobiti koronu, ponovo. Zasto onda maltretiraju zdravog čoveka(Novaka) da primi bas onu vakcinu koju su rekli Australijanci i koji imaju opet masu zarazenih. Kada naprave super vakcinu koja stiti 99,9%, kao ove ostale koje primamo kao deca, e onda maltretiraj i zabranjuj sve ovim ne vakcinisanim, ovako je smesno. Ovi se kosi sa zradim razumom. Demonstracija sile Australijske drzave i najgora moguca krsenja ljudskih prava i sloboda. Zvuci smesno ali Nole se bori protiv kolektivnog ludila i ispiranja mozga. Pribudi se svete dok jos nije kasno.

sto mu gromova

pre 2 godine

Ovaj svet juri ka kataklizmi. Ni vakcinisani ni ne vakcinisani pa ni super zdravi, niki ne moze da se sakrije od ovig virusa. Treba li svet da stane zbig toga? Naravni da NE. Primio sam i buster(trecu) dozu, pa ni to nije garancija da necu dobiti koronu, ponovo. Zasto onda maltretiraju zdravog čoveka(Novaka) da primi bas onu vakcinu koju su rekli Australijanci i koji imaju opet masu zarazenih. Kada naprave super vakcinu koja stiti 99,9%, kao ove ostale koje primamo kao deca, e onda maltretiraj i zabranjuj sve ovim ne vakcinisanim, ovako je smesno. Ovi se kosi sa zradim razumom. Demonstracija sile Australijske drzave i najgora moguca krsenja ljudskih prava i sloboda. Zvuci smesno ali Nole se bori protiv kolektivnog ludila i ispiranja mozga. Pribudi se svete dok jos nije kasno.

Gloria

pre 2 godine

Država odredi pravila i zakone. Po istim teniser dođe na turnir. Onda država uskraćuje pravo ulaska u zemlju jer teniser, navodno, krši zakon. Teniser ih tuži, dokaže da ne krši zakon, i dobije na sudu. Država još jednom pokušava da izbaci tenisera iz zemlje jer se brine za australijsku javnost i zdravlje građana?
Čekaj, jesam ja zaista sve ovo napisao???

Deda Kreza

pre 2 godine

Zasto? Zato sto su australijanci divljaci. Dobijes vizu, pa te cimaju i oduzmu ti. Trebalo bi da mu plate odstetu, administrativnu i moralnu!

a odgovor je: jeste

pre 2 godine

I na kraju Đoković, koji je tretiran kao kriminalac ili kao da je uneo ebolu u Australiju, provede skoro dve nedelje u istoj kao "nacionalna pretnja po zdravlje", a za to vreme ostali igrači koji su uredno vakcinisani i stigli na turnir po najrepresivnijim pravilima još od Berlina '36. počeše da se razboljevaju od korone, jedan po jedan.

I onda dođe čovek ovde i vidi komentare tipa "da, realna odluka", "da, sve je logično, zašto ne bi bilo", "da, pravila su tu s razlogom", i zapita se nije li vrli, novi svet već stigao...

čavke

pre 2 godine

Čoveka koji je potpuno zdrav… možda i “najzdravlji” covek na svetu ne pustas da igra iz šatro zdravstvenih razloga. Ostaces upamćen kao greska ljudskog roda i razuma zauvek. Možda misliš da si dobio nešto ili neki autoritet ovim ali ces na kraju biti u istom košu sa ekipom koja je oduzela Galileju teleskop i spalila Djordano Bruna. Ovo ti kaže neko ko je vakcinisan 3 putai veruje u nauku.

Aki

pre 2 godine

Skandalozna odluka, da zdrav čovek, koji je pun antitela ugrožava čitav kontinent. Mislim, da treba da ide kući, da ih lepo tuži i da uzme 10 miliona. Ako je to cena, neka je plate oni koji moraju. Plus već su je platili tako što će izgubiti izbore.

Sergio

pre 2 godine

"Iz razloga zdravlja i dobrog reda, sve u javnom interesu."
Rečenica mu je hit. Dva australijska tenisera, vakcinisana, su pozitivni u poslednjih par dana. Za to nije kriv Novak, koji je zdrav i držan u izolaciji.
Ako ih dobije na sudu, ova kretenska izjava ministra će biti ključ.
Jedino fali da donese uredbu o nošenju žutih traka na rukavu. "radi dobrog reda i javnog interesa"

V STANISAVLJEVIC

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav

Hesienberg

pre 2 godine

Baš je u interesu zdravlja da zdravog čovjeka deportujete iz države samo zato što nije vakcinisan, a imate stotine hiljada vakcinisanih koji su i zaraženi i mogu prenositi zarazu. Na kraju krajeva, ako su vam svi građani vakcinisani, čega se plašite? Politička odluka koja nema veze sa zdraivm razumom!

laufer

pre 2 godine

Oni vakcinisani a bolesni (na više načina),žele deportovati najzdravijeg igrača na planeti koji im je pretnja za zdravlje.Ovaj svet je bas otisao u ...

Aristotel

pre 2 godine

Slika ministra upotpunjuje glupo objašnjenje. Ulickani fićfirić, kojem glava služi za češljanje i ništa više. Poderi ih Nole, uzmi turnir, zahvali se na ukazanom gostoprimstvu, i obraduj kengure da te ubuduće mogu gledati samo preko ekrana.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zato sto se establisment izivljava nad neposlusnim, slobodnim i razumnim ljudima. Sve vise se razmatra ukidanje prisilne vakcinacije i mera u svetu, jer kako kazu strucnjaci vakcina ne pomaze protiv omikrona (a iskreno nije ni do sad pomagala, ali ajde gura je establisment) i da ce svi biti zarazeni i su mere suvisne. Sa druge strane, ovi fasisti u Australiji nastavljaju sa sizofrenim odlukama. Preko 95% vakcinisanih i oni se plase zdravog i izolovanog Djokovica. Zar je svet dotle dosao, da se stravi i uzasava zdravih ljudi. Jednu stvar apsolutno ne mogu da svarim, a to je cinjenica da se ovi koji su vakcinisani 3 put, nose maske, bleje u kuci 99% vremena, plase nevakcinisanih. E to mi je vrhunac ludila.

rešpekt

pre 2 godine

Najjadnija objava ikada....Svakodnevno u Аustraliji nekoliko desetina hiljada zaraženih i pored 92% vakcinisanih ..i najbolji igrač planete im je prijetnja i dobija nogu u dupe ...Sram vas bilo.Nadala niko ne pominje iako je prekršio 14-dnevni period prije ulaska u Aus....pih

Zasto?

pre 2 godine

Sve je obrazlozio Hok u ovom tekstu "ponistavam vizu jer ne postujem odluke suda Australije". Cisto da vam prevedem sta je izgovorio. Ovo je ministar koji ne postuje sud svoje drzave, opozicija ce ga razapeti zbog ovoga.

Ovako

pre 2 godine

Kao u Alisi...
Zdravi ugrožavaju javno zdravlje! Najbolji na događaju koji drži svu pažnju sveta mesec dana je smetnja opštem interesu !
Orvel je prevaziđen .

Anonimus

pre 2 godine

Znaci licna odluka. Ponasaju se kao da mogu da rade sta hoce, a zakoni samo pisu na papiru. Sramota za jednu drzavu...mada, kako je i nastala ta drzava, nista cudno.

V STANISAVLJEVIC

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zato što je na platnom spisku Rio Tinta kao i svi političari po Srbiji koji lobiraju za tu kompaniju. Vidite kako ćuti srpska vlast i ne oglašava se danima u vezi Novaka niti staje na njegovu stranu?

anon

pre 2 godine

Zasto je odbio vizu za Novaka? Zato sto je shvatio da je Novak imao srece zato sto je naleteo na pristrasnog ili bar cudnog sudiju, a covek je ili lazirao dokumentaciju, ili namerno sirio bolest. U svakom slucaju, Australiji nije u interesu da ima takvog coveka na svojoj teritoriji.

Tihomir

pre 2 godine

Retardi, Federalni sud Australije se bavio VIZOM, a ne igranjem/neigranjem N. Đ. na AO:

"...bez obzira na odluku Federalnog suda da se Novaku dopusti igranje na Australijan openu."!!!

Strucnost ispred politike

pre 2 godine

Cekaj, nas u Srbiji ubedjuju da promenimo Ustav kako bi pravosudje bilo nezavisno politike, a ovde vidimo kako je cak i u bogatoj i razvijenoj Australiji politika iznad pravosudja cim ministar moze da ponisti odluku suda?!

vvvv

pre 2 godine

Mislim da će poslednju reč imati korona u ovom slučaju i na prirodan način postaviti na svoje mesto veštačke odluke.
Čak i da se održi turnir do kraja, biće taj gorak ukus u ustima da su nekom polomljene noge da bi drugi pobedio .
Žalba pa povratak u Srb pod hitno, jer mu ovi spremaju zatvor.U Australiju više nikad pod izgovorom " ne osećam se sigurno " .

OmiKoron

pre 2 godine

Хоће да докаже да је јачи и од Суда и од Закона и од Државе!
Једном кад то докаже - владаће... док се маса не дигне и не разапне га..

Mile kum

pre 2 godine

ukoliko ovo nije dogovor da bi ga nakon nove zalbe ostavili na miru da odigra turnir i da svi budu pobednici onda bi trebao ostaviti advokate da ih razvale na sudu i naplate sve sta mogu naplatiti a on bi se trebao spakirati i vratiti doma i sebe spasio daljih maltretiranja jer iovako mu je sav trenazni proces unisten psiha sve . odjebi ih i onda lepo sve pred celim svetom kao i o tome zasto AO vise ne bi smeo postojati.

Aleksandar Vukobratić

pre 2 godine

75% Austalijanaca ne žele da igra zbog svog ponašanja prema njima osetljivoj stvari. Tako da razumem ministra.
Nama jeste žao, ali je Novak baš mnogo rizikovao. Nekad se rizik isplati, ali u ovom slučaju mislim da nije bilo vredno.

Каурин

pre 2 godine

Разлози су... Зато што могу!
Демократијо, гора си бајка од Совјетског комунизма!

Nedjo

pre 2 godine

Volim Novaka al je brate mutio sa tim papirima. Mislio je da je to kao kod nas sistem lako ćemo. Ako neće vakcinu šta je kog đavola išao tamo?

$$$

pre 2 godine

Nije on nista objasnio...Opste fraze...Odluku mogu da razumem samo ako su nekako otkrili da je lazirao pozitivan test...I ako to mogu da dokazu...

Bin

pre 2 godine

Sada je momenat da pokazemo da li smo drzava ili ne

Uskratiti gostoprimstvo njihovom ambasadoru, jer Djokovic nije prekrsio njihove zakone, njihov sud je doneo takvu odluku

Vec ga australijska vlada tretira kao kriminalca i izbacuje iz zemlje

ne trebaju nam odnosi sa drzavom koja nase drzavljane tretira kao kriminalce

Kada dodje u Srbiju, Djokovica kazniti zbog nepostovanja kovid protokola

Munze

pre 2 godine

Viza je odbijena iz političkih razloga, jer drakonske Covid mere moraju biti opravdane. Možda bi sve ovo prošlo ispod žita da Novak nije objavio da je dobio izuzeće za vakcinu. Ali šta je tu je, nadamo se da će Novakovi advokati način da se takmiči ovaj zadnji put u Australiji. Srećno šampione!

Nenad

pre 2 godine

Zasto? Zato sto su australijanci divljaci. Dobijes vizu, pa te cimaju i oduzmu ti. Trebalo bi da mu plate odstetu, administrativnu i moralnu!
(Deda Kreza, 14. januar 2022 08:54

Da si nekad izašao iz svoje selendre znao bi da ti viza i uredni papiri nisu garancija da ćeš ući u bilo koju zemlju. Svaki carinik ima pravo da ti zabrani ulaz na osnovu ličnog nahođenja.

nixonn

pre 2 godine

Kratak odgovor: zato sto je lagao na imigracionoj formi i bio medju klincima zarazen, i ako nije znao zasto nije kontaktirao decu da se pregledaju?

Kratko i jasno, kod Srba ovakvo ponasanje prolazi kod Australijanaca ne.

Pitam sve u Srbiji: da li su se zivoti hiljada Srba a narocito u Prvom Svetskom polizili da bi se nagradilo laganje i bezobrirno ponasanje ili izgradila drzava sa namerom da su svi jednaki pred zakonom.

Milan

pre 2 godine

Jeli zuti?Jel ovo diktatura kao kod Vucica ili ne postojanje slobode i fasizam ...banana republika...i kako sve vec napadate Srbiju?
Ne postovanje institucija...
hahahah

lala djilkosh

pre 2 godine

Mene iskreno zanima sta bi Novak radio da se "slucajno" nije zarazio 16.12? Kako bi onda krenuo na put u Australiju? Kao nije ni hteo da ide da brani titulu nego se eto bas 2 nedelje pre puta zarazio pa onda ajde, ok, odoh da vidim sta ce biti...
Mislim, na stranu sve, i da je Nole naš i da ga volimo, i da su Austalijanci stvarno smesni ali koliki debil treba da budes da poverujes u tu pricu...

nada22

pre 2 godine

Kao što su već neki i predpostavljali, poznavajući političke prilike u Australiji, OVO je isplanirano odmah posle presude u Novakovu korist. Sada se samo nadam da će Novak ostati zdrav, a što se tiče učešća na AO, mislim da nema šanse, nažalost. ALI, KO ZNA ZA ŠTA JE OVO DOBRO!

Čvorović

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav
(V STANISAVLJEVIC, 14. januar 2022 09:12)

Baš tako! Zeznu celu Francusku bez blama a neće jednog tenisera.

Beogradjanin

pre 2 godine

Cista politicka izjava. Borba za novi mandat.. Nikakve veze ovo nema. Novak je usao zdrav u Australiju. Bio nekoliko dana u izolaciji. A sta ako se ponovo zarazi u Australiji? Ko je kriv?

Baba Vanga

pre 2 godine

Volim Novaka al je brate mutio sa tim papirima. Mislio je da je to kao kod nas sistem lako ćemo. Ako neće vakcinu šta je kog đavola išao tamo?
(Nedjo, 14. januar 2022 09:13)

Zašto onda nisu naveli u saopštenju da mu je viza oduzeta zbog neregularnosti podnete dokumentacije i sumnje u njenu validnost nego da je opasan po zdravlje?? Bolelo ih uvo za jaDno mnjenje kada su ih držali 265 (!!!) dana u totalnom lokdaunu i sada se setili kao da podlegnu pritisku javnosti.

Gambeeet

pre 2 godine

Ovo je takva bagra paćenika, da je svaka reč suvišna. I šta sad opet i da dobije, ovi do beskonačnosti mogu da se žale i kraj priče. Nole, zaboravi na taj raspali kontinent, što neko reče, iz...niraj po tim peharima odozdo i iskoristi snagu da razvališ svakog ko ti se nađe na putu gde god budeš imao priliku da igraš. Iako je nebitno, ja neću pogledati niti jedan meč sa ovog turnira, koji se zgrozio već svakom normalnom čoveku, u slučaju da ne dobiješ priliku da igraš. Nek si mi zdravo, šampione! Vratiće ti se ovo negde desetostruko!

P.S. "U interesu javnog zdravlja", pa da li su ti Australijanci stvarno toliki papani, ma opet glasajte za likove koji su vas zatvorili skoro 300 dana, zašto se ja nerviram. 5 dana vam taj isti čovek "širi" zarazu, maloumniče zalizani.

pravna država

pre 2 godine

Sud nije policijski analizovao dokumente, gledao je šta je Novak predočio i reagovao je po zakonu, ministar je istražio i takođe reagovao po zakonu..

vvvv

pre 2 godine

Šta će im sud kada Al Ahbar Al Scot ili kako se već zove ,a vrhovni poglavica svih Australijanaca na nebu i na zemlji donosi odluke umesto suda.
Beži bre Nole odatle vidiš da su na supstancama. Posle kažu nema neželjenog efekta posle vakcinacije.Pa pogledajte Australiju a i Zapadni svet.
Baš zanimljivo stim da Kina i Rusija ne napadaju.Njihove vakcine stvarno
" ne rade " .

Vladimir

pre 2 godine

Neverovatno kakav paradoks. Ne znam sa cim bi mogao porediti ovu situaciju...
To ti je kao da uberes zdravu al ne prskanu jabuku i neko ti kaze: " Cekaj stani, nije to dobro da pojedes, evo ti jabuka koju bi trebao/morao da pojedes. Ona je verovatno zdrava al je prskana za svaki slucaj pa je to zdravije".

Ips.

pre 2 godine

Ako Novak napusti zemlju bez zalbe, znaci da imaju materijala za njegovu diskreditaciju, pa je bolje za sve da se ovako zavrsi.
Ako se zali, znacilo bi da nemaju, cista patoloska mrznja prema njemu, u svakom slucaju su dobili, i ako igra nece moci da ostvari neki rezultat posle ovakvog mrcvarenja.
Australska je vlada u svakome slucaju sudeci po nacinu na koji funkcionise slicnija nekoj centralno-africkoj drzavi, nego razvijenoj demokratiji.
Novaka Djokovica nemozete tretirati kao i svakog drugog, iz prostog razloga sto ste mu dozvoljaval i boravak u vise navrata, nije on neko ko je dosao da trazi azil?
Nije lud ako sebi mogu da dozvolim 😉

Nikola

pre 2 godine

Australijska poslusnicka i podanicka vlada radi po instrukcijama iz Londona. Verovatno ce Novaku onemoguciti nastup i na Vimbldonu a mozda i na ostalim GS. Posto ne mogu da ga pobede na terenu , moraju da pribegnu drugim, njima svojstvenim pokavarenim trikovima. Ne bih se cudio i da mu zivot bude ugrozen, i to im nije strano.

тениска лоптица

pre 2 godine

Australijska poslusnicka i podanicka vlada radi po instrukcijama iz Londona.

И ја то мислим, по инструкцијама са највишег врха.
Упропастили су му учешће на овом АО и украли још један гс трофеј. За њега је овај АО завршен.
Али ту је остатак сезоне на бетону, РГ и можда Вимблдон. Ако му допусте да игра на њима има велике шансе.
У правном смислу нека гура ово до краја јер има шансе за победу. Притом би могао да тужи и оне који преносе лажи о њему и нарушавају му углед у свету.
Да ли да се врати на АО наредне године? Разумем и вас који кажете да не треба, али ја мислим да баш никоме не сме да допусти да га одврати од успеха и унапред зацртаних циљева. Он има то право да оствари све што пожели и да стави тачку на нешто онда када он то хоће а не неко други.

anon

pre 2 godine

Zasto je odbio vizu za Novaka? Zato sto je shvatio da je Novak imao srece zato sto je naleteo na pristrasnog ili bar cudnog sudiju, a covek je ili lazirao dokumentaciju, ili namerno sirio bolest. U svakom slucaju, Australiji nije u interesu da ima takvog coveka na svojoj teritoriji.

Nedjo

pre 2 godine

Volim Novaka al je brate mutio sa tim papirima. Mislio je da je to kao kod nas sistem lako ćemo. Ako neće vakcinu šta je kog đavola išao tamo?

nixonn

pre 2 godine

Kratak odgovor: zato sto je lagao na imigracionoj formi i bio medju klincima zarazen, i ako nije znao zasto nije kontaktirao decu da se pregledaju?

Kratko i jasno, kod Srba ovakvo ponasanje prolazi kod Australijanaca ne.

Pitam sve u Srbiji: da li su se zivoti hiljada Srba a narocito u Prvom Svetskom polizili da bi se nagradilo laganje i bezobrirno ponasanje ili izgradila drzava sa namerom da su svi jednaki pred zakonom.

Nenad

pre 2 godine

Zasto? Zato sto su australijanci divljaci. Dobijes vizu, pa te cimaju i oduzmu ti. Trebalo bi da mu plate odstetu, administrativnu i moralnu!
(Deda Kreza, 14. januar 2022 08:54

Da si nekad izašao iz svoje selendre znao bi da ti viza i uredni papiri nisu garancija da ćeš ući u bilo koju zemlju. Svaki carinik ima pravo da ti zabrani ulaz na osnovu ličnog nahođenja.

Aleksandar Vukobratić

pre 2 godine

75% Austalijanaca ne žele da igra zbog svog ponašanja prema njima osetljivoj stvari. Tako da razumem ministra.
Nama jeste žao, ali je Novak baš mnogo rizikovao. Nekad se rizik isplati, ali u ovom slučaju mislim da nije bilo vredno.

lala djilkosh

pre 2 godine

Mene iskreno zanima sta bi Novak radio da se "slucajno" nije zarazio 16.12? Kako bi onda krenuo na put u Australiju? Kao nije ni hteo da ide da brani titulu nego se eto bas 2 nedelje pre puta zarazio pa onda ajde, ok, odoh da vidim sta ce biti...
Mislim, na stranu sve, i da je Nole naš i da ga volimo, i da su Austalijanci stvarno smesni ali koliki debil treba da budes da poverujes u tu pricu...

Milan

pre 2 godine

Jeli zuti?Jel ovo diktatura kao kod Vucica ili ne postojanje slobode i fasizam ...banana republika...i kako sve vec napadate Srbiju?
Ne postovanje institucija...
hahahah

pravna država

pre 2 godine

Sud nije policijski analizovao dokumente, gledao je šta je Novak predočio i reagovao je po zakonu, ministar je istražio i takođe reagovao po zakonu..

sto mu gromova

pre 2 godine

Ovaj svet juri ka kataklizmi. Ni vakcinisani ni ne vakcinisani pa ni super zdravi, niki ne moze da se sakrije od ovig virusa. Treba li svet da stane zbig toga? Naravni da NE. Primio sam i buster(trecu) dozu, pa ni to nije garancija da necu dobiti koronu, ponovo. Zasto onda maltretiraju zdravog čoveka(Novaka) da primi bas onu vakcinu koju su rekli Australijanci i koji imaju opet masu zarazenih. Kada naprave super vakcinu koja stiti 99,9%, kao ove ostale koje primamo kao deca, e onda maltretiraj i zabranjuj sve ovim ne vakcinisanim, ovako je smesno. Ovi se kosi sa zradim razumom. Demonstracija sile Australijske drzave i najgora moguca krsenja ljudskih prava i sloboda. Zvuci smesno ali Nole se bori protiv kolektivnog ludila i ispiranja mozga. Pribudi se svete dok jos nije kasno.

Deda Kreza

pre 2 godine

Zasto? Zato sto su australijanci divljaci. Dobijes vizu, pa te cimaju i oduzmu ti. Trebalo bi da mu plate odstetu, administrativnu i moralnu!

Gloria

pre 2 godine

Država odredi pravila i zakone. Po istim teniser dođe na turnir. Onda država uskraćuje pravo ulaska u zemlju jer teniser, navodno, krši zakon. Teniser ih tuži, dokaže da ne krši zakon, i dobije na sudu. Država još jednom pokušava da izbaci tenisera iz zemlje jer se brine za australijsku javnost i zdravlje građana?
Čekaj, jesam ja zaista sve ovo napisao???

laufer

pre 2 godine

Oni vakcinisani a bolesni (na više načina),žele deportovati najzdravijeg igrača na planeti koji im je pretnja za zdravlje.Ovaj svet je bas otisao u ...

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zato sto se establisment izivljava nad neposlusnim, slobodnim i razumnim ljudima. Sve vise se razmatra ukidanje prisilne vakcinacije i mera u svetu, jer kako kazu strucnjaci vakcina ne pomaze protiv omikrona (a iskreno nije ni do sad pomagala, ali ajde gura je establisment) i da ce svi biti zarazeni i su mere suvisne. Sa druge strane, ovi fasisti u Australiji nastavljaju sa sizofrenim odlukama. Preko 95% vakcinisanih i oni se plase zdravog i izolovanog Djokovica. Zar je svet dotle dosao, da se stravi i uzasava zdravih ljudi. Jednu stvar apsolutno ne mogu da svarim, a to je cinjenica da se ovi koji su vakcinisani 3 put, nose maske, bleje u kuci 99% vremena, plase nevakcinisanih. E to mi je vrhunac ludila.

Aki

pre 2 godine

Skandalozna odluka, da zdrav čovek, koji je pun antitela ugrožava čitav kontinent. Mislim, da treba da ide kući, da ih lepo tuži i da uzme 10 miliona. Ako je to cena, neka je plate oni koji moraju. Plus već su je platili tako što će izgubiti izbore.

Bin

pre 2 godine

Sada je momenat da pokazemo da li smo drzava ili ne

Uskratiti gostoprimstvo njihovom ambasadoru, jer Djokovic nije prekrsio njihove zakone, njihov sud je doneo takvu odluku

Vec ga australijska vlada tretira kao kriminalca i izbacuje iz zemlje

ne trebaju nam odnosi sa drzavom koja nase drzavljane tretira kao kriminalce

Kada dodje u Srbiju, Djokovica kazniti zbog nepostovanja kovid protokola

čavke

pre 2 godine

Čoveka koji je potpuno zdrav… možda i “najzdravlji” covek na svetu ne pustas da igra iz šatro zdravstvenih razloga. Ostaces upamćen kao greska ljudskog roda i razuma zauvek. Možda misliš da si dobio nešto ili neki autoritet ovim ali ces na kraju biti u istom košu sa ekipom koja je oduzela Galileju teleskop i spalila Djordano Bruna. Ovo ti kaže neko ko je vakcinisan 3 putai veruje u nauku.

rešpekt

pre 2 godine

Najjadnija objava ikada....Svakodnevno u Аustraliji nekoliko desetina hiljada zaraženih i pored 92% vakcinisanih ..i najbolji igrač planete im je prijetnja i dobija nogu u dupe ...Sram vas bilo.Nadala niko ne pominje iako je prekršio 14-dnevni period prije ulaska u Aus....pih

Strucnost ispred politike

pre 2 godine

Cekaj, nas u Srbiji ubedjuju da promenimo Ustav kako bi pravosudje bilo nezavisno politike, a ovde vidimo kako je cak i u bogatoj i razvijenoj Australiji politika iznad pravosudja cim ministar moze da ponisti odluku suda?!

Hesienberg

pre 2 godine

Baš je u interesu zdravlja da zdravog čovjeka deportujete iz države samo zato što nije vakcinisan, a imate stotine hiljada vakcinisanih koji su i zaraženi i mogu prenositi zarazu. Na kraju krajeva, ako su vam svi građani vakcinisani, čega se plašite? Politička odluka koja nema veze sa zdraivm razumom!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zato što je na platnom spisku Rio Tinta kao i svi političari po Srbiji koji lobiraju za tu kompaniju. Vidite kako ćuti srpska vlast i ne oglašava se danima u vezi Novaka niti staje na njegovu stranu?

Aristotel

pre 2 godine

Slika ministra upotpunjuje glupo objašnjenje. Ulickani fićfirić, kojem glava služi za češljanje i ništa više. Poderi ih Nole, uzmi turnir, zahvali se na ukazanom gostoprimstvu, i obraduj kengure da te ubuduće mogu gledati samo preko ekrana.

Ovako

pre 2 godine

Kao u Alisi...
Zdravi ugrožavaju javno zdravlje! Najbolji na događaju koji drži svu pažnju sveta mesec dana je smetnja opštem interesu !
Orvel je prevaziđen .

a odgovor je: jeste

pre 2 godine

I na kraju Đoković, koji je tretiran kao kriminalac ili kao da je uneo ebolu u Australiju, provede skoro dve nedelje u istoj kao "nacionalna pretnja po zdravlje", a za to vreme ostali igrači koji su uredno vakcinisani i stigli na turnir po najrepresivnijim pravilima još od Berlina '36. počeše da se razboljevaju od korone, jedan po jedan.

I onda dođe čovek ovde i vidi komentare tipa "da, realna odluka", "da, sve je logično, zašto ne bi bilo", "da, pravila su tu s razlogom", i zapita se nije li vrli, novi svet već stigao...

Zasto?

pre 2 godine

Sve je obrazlozio Hok u ovom tekstu "ponistavam vizu jer ne postujem odluke suda Australije". Cisto da vam prevedem sta je izgovorio. Ovo je ministar koji ne postuje sud svoje drzave, opozicija ce ga razapeti zbog ovoga.

Mile kum

pre 2 godine

ukoliko ovo nije dogovor da bi ga nakon nove zalbe ostavili na miru da odigra turnir i da svi budu pobednici onda bi trebao ostaviti advokate da ih razvale na sudu i naplate sve sta mogu naplatiti a on bi se trebao spakirati i vratiti doma i sebe spasio daljih maltretiranja jer iovako mu je sav trenazni proces unisten psiha sve . odjebi ih i onda lepo sve pred celim svetom kao i o tome zasto AO vise ne bi smeo postojati.

nada22

pre 2 godine

Kao što su već neki i predpostavljali, poznavajući političke prilike u Australiji, OVO je isplanirano odmah posle presude u Novakovu korist. Sada se samo nadam da će Novak ostati zdrav, a što se tiče učešća na AO, mislim da nema šanse, nažalost. ALI, KO ZNA ZA ŠTA JE OVO DOBRO!

Munze

pre 2 godine

Viza je odbijena iz političkih razloga, jer drakonske Covid mere moraju biti opravdane. Možda bi sve ovo prošlo ispod žita da Novak nije objavio da je dobio izuzeće za vakcinu. Ali šta je tu je, nadamo se da će Novakovi advokati način da se takmiči ovaj zadnji put u Australiji. Srećno šampione!

V STANISAVLJEVIC

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav

Beogradjanin

pre 2 godine

Cista politicka izjava. Borba za novi mandat.. Nikakve veze ovo nema. Novak je usao zdrav u Australiju. Bio nekoliko dana u izolaciji. A sta ako se ponovo zarazi u Australiji? Ko je kriv?

$$$

pre 2 godine

Nije on nista objasnio...Opste fraze...Odluku mogu da razumem samo ako su nekako otkrili da je lazirao pozitivan test...I ako to mogu da dokazu...

Каурин

pre 2 godine

Разлози су... Зато што могу!
Демократијо, гора си бајка од Совјетског комунизма!

Sergio

pre 2 godine

"Iz razloga zdravlja i dobrog reda, sve u javnom interesu."
Rečenica mu je hit. Dva australijska tenisera, vakcinisana, su pozitivni u poslednjih par dana. Za to nije kriv Novak, koji je zdrav i držan u izolaciji.
Ako ih dobije na sudu, ova kretenska izjava ministra će biti ključ.
Jedino fali da donese uredbu o nošenju žutih traka na rukavu. "radi dobrog reda i javnog interesa"

Tihomir

pre 2 godine

Retardi, Federalni sud Australije se bavio VIZOM, a ne igranjem/neigranjem N. Đ. na AO:

"...bez obzira na odluku Federalnog suda da se Novaku dopusti igranje na Australijan openu."!!!

Ips.

pre 2 godine

Ako Novak napusti zemlju bez zalbe, znaci da imaju materijala za njegovu diskreditaciju, pa je bolje za sve da se ovako zavrsi.
Ako se zali, znacilo bi da nemaju, cista patoloska mrznja prema njemu, u svakom slucaju su dobili, i ako igra nece moci da ostvari neki rezultat posle ovakvog mrcvarenja.
Australska je vlada u svakome slucaju sudeci po nacinu na koji funkcionise slicnija nekoj centralno-africkoj drzavi, nego razvijenoj demokratiji.
Novaka Djokovica nemozete tretirati kao i svakog drugog, iz prostog razloga sto ste mu dozvoljaval i boravak u vise navrata, nije on neko ko je dosao da trazi azil?
Nije lud ako sebi mogu da dozvolim 😉

V STANISAVLJEVIC

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav

vvvv

pre 2 godine

Mislim da će poslednju reč imati korona u ovom slučaju i na prirodan način postaviti na svoje mesto veštačke odluke.
Čak i da se održi turnir do kraja, biće taj gorak ukus u ustima da su nekom polomljene noge da bi drugi pobedio .
Žalba pa povratak u Srb pod hitno, jer mu ovi spremaju zatvor.U Australiju više nikad pod izgovorom " ne osećam se sigurno " .

Vladimir

pre 2 godine

Neverovatno kakav paradoks. Ne znam sa cim bi mogao porediti ovu situaciju...
To ti je kao da uberes zdravu al ne prskanu jabuku i neko ti kaze: " Cekaj stani, nije to dobro da pojedes, evo ti jabuka koju bi trebao/morao da pojedes. Ona je verovatno zdrava al je prskana za svaki slucaj pa je to zdravije".

Gambeeet

pre 2 godine

Ovo je takva bagra paćenika, da je svaka reč suvišna. I šta sad opet i da dobije, ovi do beskonačnosti mogu da se žale i kraj priče. Nole, zaboravi na taj raspali kontinent, što neko reče, iz...niraj po tim peharima odozdo i iskoristi snagu da razvališ svakog ko ti se nađe na putu gde god budeš imao priliku da igraš. Iako je nebitno, ja neću pogledati niti jedan meč sa ovog turnira, koji se zgrozio već svakom normalnom čoveku, u slučaju da ne dobiješ priliku da igraš. Nek si mi zdravo, šampione! Vratiće ti se ovo negde desetostruko!

P.S. "U interesu javnog zdravlja", pa da li su ti Australijanci stvarno toliki papani, ma opet glasajte za likove koji su vas zatvorili skoro 300 dana, zašto se ja nerviram. 5 dana vam taj isti čovek "širi" zarazu, maloumniče zalizani.

OmiKoron

pre 2 godine

Хоће да докаже да је јачи и од Суда и од Закона и од Државе!
Једном кад то докаже - владаће... док се маса не дигне и не разапне га..

Anonimus

pre 2 godine

Znaci licna odluka. Ponasaju se kao da mogu da rade sta hoce, a zakoni samo pisu na papiru. Sramota za jednu drzavu...mada, kako je i nastala ta drzava, nista cudno.

Baba Vanga

pre 2 godine

Volim Novaka al je brate mutio sa tim papirima. Mislio je da je to kao kod nas sistem lako ćemo. Ako neće vakcinu šta je kog đavola išao tamo?
(Nedjo, 14. januar 2022 09:13)

Zašto onda nisu naveli u saopštenju da mu je viza oduzeta zbog neregularnosti podnete dokumentacije i sumnje u njenu validnost nego da je opasan po zdravlje?? Bolelo ih uvo za jaDno mnjenje kada su ih držali 265 (!!!) dana u totalnom lokdaunu i sada se setili kao da podlegnu pritisku javnosti.

Nikola

pre 2 godine

Australijska poslusnicka i podanicka vlada radi po instrukcijama iz Londona. Verovatno ce Novaku onemoguciti nastup i na Vimbldonu a mozda i na ostalim GS. Posto ne mogu da ga pobede na terenu , moraju da pribegnu drugim, njima svojstvenim pokavarenim trikovima. Ne bih se cudio i da mu zivot bude ugrozen, i to im nije strano.

Čvorović

pre 2 godine

Razlog prekopiran od "sefa", koji je slagao Francuze za posao sa podmornicama i rekao da nije lagao neko je to interesu Australijskog naroda! Ovemo je trebalo nedelju dana da kaze da je u interesu javnog zdravlja! Politicki klovnovi svuda po svetu.
Pozdrav
(V STANISAVLJEVIC, 14. januar 2022 09:12)

Baš tako! Zeznu celu Francusku bez blama a neće jednog tenisera.

vvvv

pre 2 godine

Šta će im sud kada Al Ahbar Al Scot ili kako se već zove ,a vrhovni poglavica svih Australijanaca na nebu i na zemlji donosi odluke umesto suda.
Beži bre Nole odatle vidiš da su na supstancama. Posle kažu nema neželjenog efekta posle vakcinacije.Pa pogledajte Australiju a i Zapadni svet.
Baš zanimljivo stim da Kina i Rusija ne napadaju.Njihove vakcine stvarno
" ne rade " .

тениска лоптица

pre 2 godine

Australijska poslusnicka i podanicka vlada radi po instrukcijama iz Londona.

И ја то мислим, по инструкцијама са највишег врха.
Упропастили су му учешће на овом АО и украли још један гс трофеј. За њега је овај АО завршен.
Али ту је остатак сезоне на бетону, РГ и можда Вимблдон. Ако му допусте да игра на њима има велике шансе.
У правном смислу нека гура ово до краја јер има шансе за победу. Притом би могао да тужи и оне који преносе лажи о њему и нарушавају му углед у свету.
Да ли да се врати на АО наредне године? Разумем и вас који кажете да не треба, али ја мислим да баш никоме не сме да допусти да га одврати од успеха и унапред зацртаних циљева. Он има то право да оствари све што пожели и да стави тачку на нешто онда када он то хоће а не неко други.