- Komentari -
 1. Piše se "hvala bogu", jer ima zajedničko atributivno značenje, ne misli se na Boga, kao božanstvo u monoteističkoj religiji.
  (Petar, 24. januar 2020 21:36)

  A ti znaš šta je Federer mislio? Zanimljivo je koliko su napasni ovi prozapadni umovi i koliko žele da nam nametnu svoja merila. A dele nam neke lekcije o toleranciji.
   (Malkom, 24. januar 2020 21:58)

  # Link komentara

 2. Piše se "hvala bogu", jer ima zajedničko atributivno značenje, ne misli se na Boga, kao božanstvo u monoteističkoj religiji.
  (Petar, 24. januar 2020 21:36)

  # Link komentara

 3. Utisci dana: Ona parola za ovdašnje idolopoklonike gde ona devojka drži natpis"VOLIMO TE ROGERE ALI SMO MI OZIJEVCI" znači ipak kad igra naš zemljak protiv tebe on ima prednost. Svaka čast za patriotizam pogotovo iz države koja i nema naciju i istoriju a tako jak naboj pripadnosti.
  A drugi utisak: Neverovatno kako su gde god se nalazili Federerovi navijači svi istog profila kao preštampani iz neke mašine, drski nevaspitani i iritantni sa svojim neandertalskim vrištanjem i ometanjem i uzvicima podrške.Zadnji poen su toliko zaurlali tako da jadni Milman jednu laganu loptu umesto da zakuca po dijagonali on je prebaci samo lagano pravo na reket protivniku i ovaj završi rutinski poen i meč.
   (dakiliz, 24. januar 2020 21:34)

  # Link komentara

 4. Bravo
  (Milos, 24. januar 2020 21:26)

  # Link komentara