Ponedeljak, 28.01.2019.

21:30

Vilander: Novak je nepobediv

Sedmostruki Grend slem šampion Mats Vilander pričao je o velikoj pobedi Novaka Đokovića nad Rafaelom Nadalom u finalu Australijan opena.

Izvor: LN

Vilander: Novak je nepobediv IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 5 godina

Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!
(istina mašina, 29. januar 2019 
to je bilo polufinale a u finalu Anderson 3-0

Max

pre 5 godina

Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!
(istina mašina, 29. januar 2019 08:52)

To je bilo polufinale.

anica

pre 5 godina

(VUK, 29. januar 2019 16:34)
Ritam je super:) Mnogo me je 'dodirnula' ova pesma sto je Nole naveo stih od dugmeta i onda skapiram koliko sam se odaljila od kvalitetne muzike. Svako vreme nosi nesto svoje, koje vreme pamtis najbolje? Je l se secas onog koncerta sa Vemblija, Live Aid, gde su nastupali Kvin, Madona itd? To je 1985. godina...

VUK

pre 5 godina

@Anica. .ne pamtim ni ja sedamdesete...samo je u pitanju opšta kultura. Kad se gleda utakmica , teniski meč...sluša muzika , gleda film.... normalno je informisati se o liku i delu sportiste ili umetnika. Evo priznajem , za tog Šikicu nikada nisam čuo.A... ukusi su različiti. Za nekog je i komarac muzika .

anica

pre 5 godina

(VUK, 29. januar 2019 15:06)
U pitanju je zena, ne muskarac, i ne foliraj svega ti, cuo si sigurno...kucaj na jutjubu da se podsetis. Tebi samo zene su u glavi zavodnik si pravi zavodnik si, zavede me majko momak los, zavede me taj zenskaros! Tako ide pesma.
Ne slazem se sa tim da je to opsta kultura, informisem se o onom sto me zanima, meni je muzika tu da me opusti a bas me briga gde je rodjen npr. Dejvid Bouvi, Fredi Merkjuri ili koliko dece ima Zvonko Bogdan kad krene Kada padne prvi sneeeeeeg, kada paaaaaaaaadne....i tako uz case i case moj Vule.

Никола87

pre 5 godina

Генерално ме не пале Швабице, али има нешто мало њих (као и Амерки немачког/ аустријског порекла) које ме раде 100%, баш сваким делом свог тела. Барбара је, што кажу у Америци, "full package". И ноге, и бујне груди, и тен, и младолика фаца... Скоро па као Бушар, а могла би да је роди по разлици у годинама.

anica

pre 5 godina

VUK, 29. januar 2019 12:51)
Meni je muzika cool bez obzira koja je, mogu da slusam i "zavede me majko momak los" od Sikice. Hvala na informaciji, ti si mozda zapamtio taj period, tvoje vreme...ja nisam.

taki p.

pre 5 godina

Pored titule raduje nacin na koji je dosao do nje,vise nego ubedljivo,sa punim samopuzdanjem,velikom zeljom,sa ovakvim stavom moze da juri Federera.Poslednja 3 GS finala dobio je bez izgubjlenog seta protiv igraca u top formi,jos jedan pokazatelj da sve od njega zavisi.Raduje i tempiranje forme za zavrsnicu,uvek se cudim kada ga kritikuju u ranijim fazama turnira,covek je pokazao da za samo 3-4 dana moze da podigne formu na fantastican nivo,koliko puta su ga otpisivali pred finale a on briljirao,samo neka ga potcenjuju i dalje.Raduje povratak servisa na vrhunski nivo,konacno forhendom gradi igru,ranije se smatralo da mu je to malo slabija strana,ali sada tuce iz svih pozicija,kretanje i pozicioniranje nikad bolje,sampionski stav na terenu.Zaista deluje zastrasujuce dobro,mnogi ce ponovo gubiti u svlacionici,cak je i Rafa bio vrlo nervozan i stisnut.Treba iskoristiti ovo stanje i pokupiti maksimum trofeja ove godine.

BODIBOND

pre 5 godina

Stvarno je dobra Barbara Zivot(ic)a mi!!??
(Lampi, 29. januar 2019 09:48)

Ne znam da li je to slucajnost ali obe Barbare su fantasticne i atraktivne.

Dachazvezda

pre 5 godina

Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz. 
(Bodibond, 29. januar 2019 00:31)

Pobeda!!! Krunski dokaz!!!! :)) Aplauz!!!!
Posle SVAKOG tvog komentara, setim se Her ZIKE PAVLOVICA:
"Daro, svaka cast! Ti kazes malo, ali glupo" :))))))))
To je "KRUNSKI DOKAZ" da promenis nadimak u Dara Pavlovic!!

Jaci "dokaz" od ovog tvog gore :))))))

Sava964

pre 5 godina

Ovog sa banjice mnooogoooo bole Noletove pobede... Naročito u finalima i naročito protiv Nadala i Federera. Razume se u tenis ko Marica...., a non - stop visi ovde na vestima o Đokoviću...

bazan

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 28. januar 2019 22:27)

Ceni ga i to je dovoljno.Ne mora da ga voli.Nigde ne pise da mora da ga voli.

Kosta

pre 5 godina

Hahaa citam komentare ovih trolova , alo rodjaci u poslednjih 20 meceva rezultat je 14-6 za Novaka a u poslednjih 16 meceva 13-3 sto ce reci "musterija ko Cilic" . Ako se budu sreli na sljaci posebno na RG otprangijace ga Novak ko belu lalu , lansirace ga na mexicku zvezdu sto rece cuveni Kanzas .

VUK

pre 5 godina

To je Anice naziv muzičkih stručnjaka za pjesme Bijelog Dugmeta koje su nastale krajem sedamdesetih godina prošlog veka. To je vreme kada se "Dugme" vraćalo ujutro u Sarajevo posle svirke u kafani tamo negde oko Han Pijeska...i tako kroz livade i šume ..uz ovce i štiglice ..rodile se pjesme Pastirskog rocka.Jedna iz tog opusa je i : Sanjao sam noćas da te nemam. Sad to nekom više paše nego neki turbo-folk iz devedesetih. Menja se muzički ukus na portalu uz sve veći broj osvojenih titula. Meni je to sve cool.

Bilo je 22:45, bio je sam i svirao je klavir...

pre 5 godina

Ma vraga je nepobjediv Wilanderu , samo se treba pojavit neki mudonja sa znanjem koji Ce ga isprasiti.. 
Kao npr Wawrinka , luda glava Kyrgios, Federer ako ima dan ,Zverev ako se skulira , Kacanov mozda i Del Potro itd
(Jose, 29. januar 2019)

A mozda i svi zajedno da probaju?

miodrag

pre 5 godina

Njega jedino mogu da pobede Daniel, Chunga, Zverer, Kirjos, Kližan i zdrav Nadal. Kad bude osvojio 11 titula na jednom GS neka se javi.
(banjica, 29. januar 2019 08:27)
Ovo je najg…..komentar....pa upravo je to najveci problem Vamoa Tamosa….on je jgrac sljake a ne teniser, jer teniseri igraju na svim podlogama

majtimajk

pre 5 godina

.... "Takav je bio i zadnji Vimbldon, kada su igrali preko 5 sati, a Nadal posle toga bio više na bolovanju, nego na terenu. Ovako je odigrao finale i ostao zdrav, što je za njega najvažnije i mogućnost da osvoji još jedan GS na šljaci."
(Predo, 28. januar 2019 22:59)

-teorija ti je smesna. Nadal je bio ponizen i izblamiran i u tom trenutku dao bi sve na svetu da je mogao da pruzi veci otpor a ne da kalkulise da se ne povredi. ...ccc
ps/ ...a i to je posebna prica... Nadal i "povrede"....

Jose

pre 5 godina

Ma vraga je nepobjediv Wilanderu , samo se treba pojavit neki mudonja sa znanjem koji Ce ga isprasiti..
Kao npr Wawrinka , luda glava Kyrgios, Federer ako ima dan ,Zverev ako se skulira , Kacanov mozda i Del Potro itd

dardan

pre 5 godina

Neka me neko ispravi ali mi se čini da Djoković odavno nije osvojio GS a da se manje namučio/istrošio fizički pre svega. Mislim da je i statistički najmanje vremena proveo na terenu od svih 15 osvojenih GS-a. To mu itekako ide u prilog....

Iva Jovanovic

pre 5 godina

&Jumko - A Federer i Nadal imaju osvojena sva 4GS u nizu... upsss ne - ima Novak! Takodje imaju osvojen Zlatni masters .... upssss ne - ima Novak! Baš si duhovit.... upssss - NE!

Hi hihi

pre 5 godina

Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 29. januar 2019 00:31)

Javio se opet vrsni nepoznavalac tenisa i sporta uopste. Pre AO pisao si da je prvi do AO iako je bilo malo sanse da ga neko pretekne. Sad opet lupetas iako nema nikakvih sansi da ga neko pretekne pre Wimbldona. I zasta je piraz od Aguta dokaz? Da nije najbolji teniser? Najbolji je onaj koji je prvi na svetu. To je oduvek bilo i bice. Koliko se secam tebi je taj poraz bio i dokaz da nema sanse na AO. Koliko lupetas meni je frapantno da nikad nista ne pogodis. Gori si od corave koke.

Bosanska Pravoslavna Crkva

pre 5 godina

Za ovog pacera mašinu da napomenem Da je Novak pobjedio Nadala sa 3:2 i da je to bilo polufinale a tri finala je dobio sa nulom tako da malo bolje razmisli šta ovde ka..š.

borkes

pre 5 godina

@istina mašina
nikakvu neistinu čovek nije rekao.
A ti sedi malo za kompjuter pa pogledaj i sam.
Mali hint... Novak je tad bio 21. na rang listi.
Idemo dalje.

no name

pre 5 godina

Pocela je dominacija buduceg G.O.A.T igraca ,onakvom igrom i onakvim rasturanjem najveceg dugogodisnjeg rivala R.Nadala ,Novak sad puca od samopouzdanja ,samo da ga zdravlje posluz cuda su moguca u ovoj godini. ne bih smio da prognoziram puno unaprjed al ovo bi mogla biti godina koja bi mozda bila od izuzetne vaznosti za borbu najboljeg svih vremena .

Calimero

pre 5 godina

A vidi broj gren slemova na slici, hahaha... Ali ne, nije to najbitnije, mastersi su! Ups, greska, nema ni toga najvise, h2h je najbitniji!
@ ( (Jumko, 28. januar 2019 22:32)
A vidi,stvarnost i budućnost za Federera i Nadala je tako ružna i razočaravajuća!Gotovo identična kao kad se ti pogledaš u ogledalo,pa spoznaš isti osećaj....

Džoni

pre 5 godina

Vilander je bio važan zupčanik Federerove medijske mašinerije. Ali kad Federer okači reket o klin, ne znači da će i "Vilanderi" okačiti mikrofone. Može Federer po njima da bude "bog", ali to ne znači i da je faraon. Život ide dalje, valja se šlihtati onima koji ostaju.

istina mašina

pre 5 godina

1. Ko je slušao Eurosport sa engleskim komentatorom, čuo je da je Vilander konstantno govorio da Rafa mora da rizikuje i igra "forehand down the line" odn. forhend paralelu, na Novakov forehand, jer Novak ima veliku prednost ako igraju dijagonale, Novak bekendom - Rafa forhendom.

2. Vilander jeste bio nerealan u jednom periodu, posebno kad je Marej preuzeo 1. mesto, ali nikad nije pričao gluposti o samoj igri tenisera. Podcenjivao je povremeno Novaka, ali ne u smislu da ga ne ceni i ne poštuje, već je prednost davao Mareju ili Federeru. Ređe Rafi. Favorizuje malo sebi "bliže", ali smo više mi od njega napravili nekog lošeg tipa, nego što je on uopšte opterećen tim stvarima. Na kraju krajeva, čovek je maksimalno uspešan..

3. @Milorad
Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!

banjica

pre 5 godina

Njega jedino mogu da pobede Daniel, Chunga, Zverer, Kirjos, Kližan i zdrav Nadal. Kad bude osvojio 11 titula na jednom GS neka se javi.

Nenad

pre 5 godina

Нисам ни ја волео Роналда(оригиналног) да гледам док је играо. Није ми био симпатичан и увек је неко други био бољи по мени и боље је играо.
Тако и Виландрер према Ђоковићу. Није му симпатичан, бољи му је Федерер нпр.
Баркли и Онил као коментатори за НБА такође у вези свега
Нико не спори, нити је спорио, њихова мајсторства. Само једноставно другог хвалиш

Minja

pre 5 godina

Ljudi misle da ako je neko teniski strucnjak da je i vidovit pa moze sve da predvidi. Da je tako bio bi milijarder, poput kosarkaskih strucnjaka, fudbalskih strucnjaka itd. Neko je strucnjak ako poznaje odredjeni sport. Na ishod meceva utice mnogo faktora.

Brka

pre 5 godina

Nadal(i) smo se više od Nadal(a)...naravno, često si onoliko dobar koliko ti protivnik dozvoli. Baloni sa beskonačnim spinom druge zbunjuju, Novaku prijaju.

Bucko

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

I njivova Barbara naravno nije sto i nasa Barbara..

Cane

pre 5 godina

Vilander je bez sumnje veliko ime u svetu tenisa ali se njegove negativne ocene o kvalitetu Noletove igre ,iz prethodnog perioda,mogu opravdati.Iz pouzda
nih izvora se pročulo da mu je jedan Srbin imao "nešto" sa devojkom pa je on od tada zamrzeo Srbe.

as

pre 5 godina

Trebali su lepo da se dogovore, da u Australiji Nadal ima sve slemove bar dvaput, a da Novak kompletira set tanjira, a da na RG-u Novak osvoji svaki slem bar dvaput a da Nadal kompletira set tanjira i svi zadovoljni, ovo znaci da Novak ide na sva 4 slema u 2019.

delimir

pre 5 godina

jednostavno vilander mora tako da prica za tv, mora da pumpa mec, da istice neizvesnost, da hvali i jednog i drugog, da pominje mane, sve to da bi gledamot bila veca, Da je rekao Ovaj sigurno pobedjuje , mislim da bi opala gledanost. neznam da li bi gledao da znam unapred pobednika

srda

pre 5 godina

@
(Marko, 28. januar 2019 22:27)

Istina živa. Najjače mi je kad je u finalu u trećem setu Novak pogodio dropshoot i Vilander kaze NOOOOO (krivo mu sto je "ušlo") pa onda na brzaka nastavi i kaže WAY, kao da se izvuče. :D

bitan lik

pre 5 godina

(Milan, 28. januar 2019 23:47) anticipacija nije predvidjanje nego ocekivanje. pretpostavljam da je rec uzeta posto preciznije definise procenu umesto zelje. ili gresim?

Остаци из османлијског

pre 5 godina

))) @Објективно .... Конкуренцијо мирно џаба таласате речима и увек губите ... тако и треба!

Rale iz 6 Kaplara

pre 5 godina

@ Milan

totalne gluposti pricas tj pises...jel duzan Vilander da voli nekoga (Djokovica)? ovo nije spanska serija nego tenis...niko nikoga ne voli i ne mrzi....on komentarise teniski svet kao strucnjak za tenis... visestruki gs sampion.. tacka.

Sa tackom na kraju definitivno si u pravu. Zanemeli smo. Bice kako biti mora!

Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Goki56

pre 5 godina

@(Jumko, 28. januar 2019 22:32)
Pre sam, iako sam svim srcem za Novaka, cesto i cenio neke od tvojih komentara. U zadnje vreme si se malo izgbuio. Komentari su ti vise bazirani na negativnim emocijama nego na realnosti. Mozda treba da malo odmoris i sacekas Roland Garros. Mozda ces tada imati vise materijala za tvoje uobicajene komentare.

Rale iz 6 Kaplara

pre 5 godina

@ Milan Sydney,

Bilo bi lepse da si zavrsio celu pricu sa kanalom 9. Posle meca, u improvizovanom studiju, Novaka su docekali voditeljka uz iskrene i srdacne poljupce. Dzim i Lejton su takodje srdacno pozdravili Novaka i drugarski se zagrlili kao dobri stari znanci i drugari. Bio je to sjajan, spontan i iskren raqzgovor o Novaku i jegovoj karijeri, povratku u zadnjih godinu dana i sjanim planovima za buducnost. Svi su pokazali istinsko divljenje za odigrani mec i duboko postovanje za Novaka. Nije mi jasno odakle zakljucujes da je Lejton zalutao na TV i da je smesan? Lejton je jedan od najsjajnijih likova australijskog teniskog sveta i definitivno najveci u poslednjih 20ak godina, uz Peta Raftera. Vrsan je poznavalac teniske igre i postao je teniska TV ikona, pogotovu u Melburnu, zajedno sa Dzim Kurijerom. Jeste pomalo pristrasan i vise voli Rafa da pobedi nego Novak ali i to je valjda ljudski.

A NO1E je jedan i neponovljiv! Napred NO1E!

Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Radovan

pre 5 godina

hmmm...više Nadalovih forhend (levoruk) paralela na Novakov odlični bekhend (desnjak)... ili je do prevoda ili...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (salenacionale, 28. januar 2019 22:59)

Ili ti nisi razumeo. Čovek lepo kaže da je Nadalov odgovor na ubitačne Novakove CC bekende trebao češće biti forhend paralela i time Novaka naterati da trči na drugu stranu terene tj na svoj forhend. Umesto toga, Nadal je Novakove bekend dijagonale vraćao svojim forhend dijagonalama koje je Nole čekao spreman bez da se pomeri sa mesta. I često je Novak to kažnjavao svojim bekend paralelama i terao Nadala da trči na bekend. Samo čitajte što čovek kaže, a zna sve o tenisu.

Radovan

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

Barbara je, čini mi se, dobila par kila. I izgleda perfektnooooo

Bodibond

pre 5 godina

Svi su svesni da je Djokovic najbolji teniser ikada ali od mrznje to ne mogu da priznaju ali polako popustaju ;) 
(Sha, 28. januar 2019 22:39) 


Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz.

Dynamic

pre 5 godina

Ja obožavam njihovu emisiju, uvek sam voleo da čujem šta Vilander priča jer je vrhunski poznavalac igre i ume lepo sve finese da objasni. Gotivim i Koreču i druge goste. Ne patim od toga da svi moraju da vole Novaka i nikad mi nije bilo jasno papagajsko ponavljanje da Mats mrzi Novaka a godinama sve korektno priča. Šta su sve ljudi komentarisali ovde zadnje dve godine Mats je ok.

Bodibond

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

Vrh brate, zbog nje i pratim svaku epizodu te njihove emisije.

Milan

pre 5 godina

Danas jedna sutra druga prica
(majmum, 28. januar 2019 22:43)

pa naravno u skladu sa dogadjajima.... ne moze da prica uvek isto....kad je Djokovic najbolji Vilander prica da je najbolji kad je u padu on to i kaze...teniski komentator i strucnjak...sta hocete da vam prica?

profesor

pre 5 godina

vilandere ,vilandere, ...noletovu igru ne razumeju ni nadal ni federer ni ostali aktuelni igraci , a kao ti si ga provalio...a do skora , sve to nisi video ,a!?
nole igra tenis iz nove dimenzije!

Dusan

pre 5 godina

Ljudi ne zavaravajte se,on mora tako da prica jer mu je takvo naredjenje od kako je Djokovicu sponzor Lacoste koji je sponzor i vilanderu, valjda ste primetili da je naprasno poceo lepo da prica o Djokovicu...

Sasa

pre 5 godina

Svi su svesni da je Djokovic najbolji teniser ikada ali od mrznje to ne mogu da priznaju ali polako popustaju ;)
(Sha, 28. januar 2019 22:39)

To sam i ja primetio

111

pre 5 godina

Sve mi je jedno kada je ovaj covek u pitanju ali je za razliku od Meka on pre samog meca prognozirao Novakovu pobedu. Za mene je uvek u zivotu veliko zadovoljstvo kada te neko pljuje a posle te hvali. To govori uvek ko si ti a jos vise kakva je ta osoba. Normalno, u negativnom smislu. On me uvek potsecao na onog novinara, kome urednik kaze sta da pise. Pricao je ono sto gledaoci po Evropi zele da cuju na Eurosportu.Pricao je o Rodzeru, Rafi a sada hteli ili ne, mora da prica o Novaku. Pa pogledajte reklame na AO?? Rodzer se ne skida jos drzi pehar od prosle godine? Rolex i Rodzer u svakoj pauzi..postao je reklamna ikebana a obrisalo ga grcko dete od 19 godina? I jos ce da igra na RG?? Odlepio, pa sta on moze vise da uradi na sljaci sto nije mogao ovde na betonu na AO? Ima deca da ga pojedu sa sve Rolexom!

Petar

pre 5 godina

Ljudi, shvatite da Mats prica ono sto treba da cujete. Ponekada ga hvali, ponekada ga kudi. Ali samo da zadrzi paznju. Mats je sa nama vec godinama sa svojim komentarima i vi ga hranite i placate, zapravo. Ne zaboravite da je i on bio veliki sampion svojevremeno. Postovanje.

Milan

pre 5 godina

Ne mogu da se otmem utisku da je Vilander svojim izjavama o Novaku bio ujedno i jedan od njegovih najvecih pokretaca kada je bio u padu. Zapravo mislim da ga veoma simpatise.

3-phase cretin

pre 5 godina

Najlepše mi je sad što se na raznim teniskim sajtovima Rodžerovi i Rafini navijači raspravljaju ko je od njihovih pulena gubio od Novaka manje ubedljivo. Više uopšte ne raspravljaju ko je najbolji.

Milan

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.
(Marko, 28. januar 2019 22:
totalne gluposti pricas tj pises...jel duzan Vilander da voli nekoga (Djokovica)? ovo nije spanska serija nego tenis...niko nikoga ne voli i ne mrzi....on komentarise teniski svet kao strucnjak za tenis... visestruki gs sampion.. tacka.

Milan

pre 5 godina

Da je nešto od toga predvideo pre finala, kao "teniski stručnjak", u redu ... ali da sada govori ono što smo svi videli i shvatili i sami... malo je deplasirano kao vest.
(bobao, 28. januar 2019 22:26)

Zahvaljujemo se na glasu.
jeste predvideo samo nisi pratio...kleveces u prazno

Raci

pre 5 godina

Vilanderu je neprijatno zbog svega sto je pricao ranije pa se sada cupa...
jasno se videlo na intervjuu posle meca gde je prakticno crveneo od sramote pred Novakom.

Plašio sam se malera

pre 5 godina

Vrlo korektna i tačna analiza ( mnogi će reći - mora tako posle onakvog finala), ali podsećam da je on Noleta isticao kao favorita za pobedu u finalu !

Milan

pre 5 godina

Sve mi je jedno kada je ovaj covek u pitanju ali je za razliku od Meka on pre samog meca prognozirao Novakovu pobedu. Za mene je uvek u zivotu veliko zadovoljstvo kada te neko pljuje a posle te hvali. To govori uvek ko si ti a jos vise kakva je ta osoba. Normalno, u negativnom smislu. On me uvek potsecao na onog novinara, kome urednik kaze sta da pise. Pricao je ono sto gledaoci po Evropi zele da cuju na Eurosportu.Pricao je o Rodzeru, Rafi a sada hteli ili ne, mora da prica o Novaku. Pa pogledajte reklame na AO?? Rodzer se ne skida jos drzi pehar od prosle godine? Rolex i Rodzer u svakoj pauzi..postao je reklamna ikebana a obrisalo ga grcko dete od 19 godina? I jos ce da igra na RG?? Odlepio, pa sta on moze vise da uradi na sljaci sto nije mogao ovde na betonu na AO? Ima deca da ga pojedu sa sve Rolexom!
(111, 28. januar 2019 23
Vilander nikada nije pljuvao Djokovica i otkacite se vise od te lazi....on komentarise teniski svet kao veliki teniski strucnjak i visestruki gs sampion....nema razloga ni da voli ni da ne voli Novaka

Milan Sydney

pre 5 godina

Pa nije bas tako Mats pricao pre meca. Na australijskoj tv 9 su nekoliko sati pre pocetka meca krenuli sa analizama i najavom finala. Mats rece da je za njega Novak bio favorit pre turnira ali da je Rafa toliko dobar da vise ne misli tako. Nesto slicno je rekao i McEnro. Od ostalih velikih imena Mark Philippoussis je bez dileme rekao Djokovic i dao prognozu koja ce se ispostaviti kao potpuno tacna dok je Courier najavio veliku borbu ali i pobedu Djokovica. Hewitt je bio uz Nadala i naravno opet pogresio. Svake godine na AO dobija ulogu komentatora i analiticara i postaje vec smesno. Nista se ne dogodi od njegovih prognoza ali kad se zavrsi mec on se samo napravi lud i idemo dalje. Bili su i Leconte u programu koji se vise nabacivao voditeljki nego sto je pricao o tenisu i veliki Rod Laver koji je jos jednom pokazao svu svoju velicinu. I na kraju Jelena Dokic koja nikako nije uspela preko usta da prevali ime pobednika nego se nadala da ce biti pet setova pa bolji da pobedi pa sve politicki korektno bla bla...

srle

pre 5 godina

Voleo bi da čujem šta kaže prelepa Barbara Šet. Uostalom emisija se zove Gem Šet Mets. Hoćemo da čujemo i najlepšu voditeljku, njeno mišljenje o Noletu.

MOE32

pre 5 godina

Citam godinama komentare upucene Vilanderu i pitam se da li neko ovde stvarno veruje da ce to doci do njega?!?!? Dalje.. Sta god on izjavio ovde bude preko 300 komentara. Pa covece, ne mogu da verujem da necija izjava moze toliko da vas pogadja. Vi se ubiste objasnjavajuci ovde nekome sta u stvari Vilander misli ili sta zna a sta sme da prica. Pa mislim da mi je bivanje ovih osoba u Zadruzi logicnije nego ovo vase svakodnevno prenemaganje oko Vilandera. Uz sve to, on covek uziva u zivotu i nema pojma ko ste vi a vi ga svakodnevno komentarisete. Uzivajte i vi u zivotu i manite se corava posla.

Radovan III

pre 5 godina

(111, 28. januar 2019 23:14)

Moram da Vas demantujem u tvrdnji da McEnroe nije prognozirao Novakovu pobedu. U uvodu meča u razgovoru sa Barbarom i Matsom je naglasio da je još pre početka AO prognozirao da će pobednik biti Novak. Sad da li ima i neka druga njegova izjava, ne znam. To je ono što sam čuo. Mats je sa druge strane tada bio neodređen i nedorečen u svojoj izjavi.
Pozdrav.

bobao

pre 5 godina

Da je nešto od toga predvideo pre finala, kao "teniski stručnjak", u redu ... ali da sada govori ono što smo svi videli i shvatili i sami... malo je deplasirano kao vest.

Jumko

pre 5 godina

A vidi broj gren slemova na slici, hahaha... Ali ne, nije to najbitnije, mastersi su! Ups, greska, nema ni toga najvise, h2h je najbitniji!

Predo

pre 5 godina

Svi sad govore o Rolan Garosu i o tome da je Novak favorit protiv Rafe i u Parizu. Možda, ako sve podredi tom turniru, jer Rafa će biti daleko, daleko spremniji. To je njegovo "bunjište" i on se maltene ne mora ni spremati za šljaku, ona teče njegovim venama. Naravno, mora biti zdrav, a gotovo je uvek zdrav tokom sezone šljake.
Meni je, nakon ove silne hvale Novaka i očigledne dominacije, pala na pamet i druga stvar. Stvar, koju nikada ne bi priznali ni Rafa, ni Novak. A to je da se on malo štedeo, jer je ocenio da ne može dobiti Novaka taj dan, nego samo produžiti meč, što bi eventualno dovelo do nove povrede, usled dužih razmena i napora tela, što se Rafi nebrojeno puta događalo ranije protiv Novaka, bilo da dobije meč, recimo pre više godina na Mastersu u Madridu, kada su tri seta igrali 4 sata, a još češće kada izgubi. Takav je bio i zadnji Vimbldon, kada su igrali preko 5 sati, a Nadal posle toga bio više na bolovanju, nego na terenu. Ovako je odigrao finale i ostao zdrav, što je za njega najvažnije i mogućnost da osvoji još jedan GS na šljaci.

cepač karata

pre 5 godina

Naravno da nije nepobediv, čovek je, gubio je i gubiće. Ali treba što manje slušati ovakve što sad dižu neku euforiju a do juče su svašta pričali, ali to im je i posao. Nole nek samo bude zdrav, cepa svoju igru i to je to. Najbitniji su grenslemovi.

Pokušaj objektivnog

pre 5 godina

I onda su Srbi svatili vrednost slobode mišljenja... Zamislite ljudi imaju razliticita mišljenja i zamislite nekada greše i za razliku od naših tirana promene mišljenje... opustite se ljudi, uživajte u Novakovom 15. slemu i strpite se malo i biće Nole najbolji svih vremena...

Ivan

pre 5 godina

Novak se vratio starom servisu sa produzenim zamahom i otuda brdo lakih poena.Plus backhand cross court,vratila se siguranost u taj udarac kao iz 2011 sa neverovatnim uglovima.Fitnes je doterao do maxa pa se cini kad igrate protiv njega da je teren duplo manji.I na kraju nema vise pimplovanja sada gadja blizu linija i pritiska,davi protivnika da ga natera na gresku.

milutin

pre 5 godina

Ovo priča Vilander, a sam ne voli što je tako. Jedva to izgovori.
Nije vjerovati Vilanderu kad je riječ o Novaku.
Može hvaliti Nola ali samo preko svoje volje. I bez pravog povoda ga mrzi.

Mix

pre 5 godina

@bobao
Ruku na srce,jedan je od retkih koji su rekli da Nadal skoro da nema sanse i pre meca,ali da se nada da ce Rafa pruziti zestok otpor.

Dachazvezda

pre 5 godina

MaCe... Ajde otidji :))))
Znas sve u detalje POSLE meca :))))

I ja sam znao da ga je Nole odrao kad sam video 3:0 u setovima!!!

C i n i k

pre 5 godina

Ja sam bio uveren u pobedu Novaka, ali ko je mogao da pretpostavi da ce on Rafu onako da demolira?
Novak je bio toliko superioran da nekom moze da se cini da je Rafa na 20% spremnosti,ali istina je da ga je Novak ustvari toliko citao i toliko precizno i jako igrao da je to bilo potpuno nadrealno.
Bravo za Novaka!

Marko

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.

Sasa

pre 5 godina

Ne može se verovati Vilanderu. pristrasan je.
(O.T.A.N., 28. januar 2019 22:23) # Link komentar

Ovo je dasak Vilanderovog iznudjenog profesionalnog pristupa jednom mecu i analizi tenisera. Nesumnjivo je da postuje ali ga ni najmanje ne simpatise. Neverovatan je tvoj nacin tumacenja jasnih i nadasve dogadjaja u kojima se nalazi Djokovic. Izgubljen si u tome. Neko bi rekao "pa ne mora da ga simpatise ili voli", iako se ovde radi o razlogu kao izvoru tog osecanja.

bobao

pre 5 godina

Da je nešto od toga predvideo pre finala, kao "teniski stručnjak", u redu ... ali da sada govori ono što smo svi videli i shvatili i sami... malo je deplasirano kao vest.

3-phase cretin

pre 5 godina

Najlepše mi je sad što se na raznim teniskim sajtovima Rodžerovi i Rafini navijači raspravljaju ko je od njihovih pulena gubio od Novaka manje ubedljivo. Više uopšte ne raspravljaju ko je najbolji.

Marko

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.

Plašio sam se malera

pre 5 godina

Vrlo korektna i tačna analiza ( mnogi će reći - mora tako posle onakvog finala), ali podsećam da je on Noleta isticao kao favorita za pobedu u finalu !

Milan Sydney

pre 5 godina

Pa nije bas tako Mats pricao pre meca. Na australijskoj tv 9 su nekoliko sati pre pocetka meca krenuli sa analizama i najavom finala. Mats rece da je za njega Novak bio favorit pre turnira ali da je Rafa toliko dobar da vise ne misli tako. Nesto slicno je rekao i McEnro. Od ostalih velikih imena Mark Philippoussis je bez dileme rekao Djokovic i dao prognozu koja ce se ispostaviti kao potpuno tacna dok je Courier najavio veliku borbu ali i pobedu Djokovica. Hewitt je bio uz Nadala i naravno opet pogresio. Svake godine na AO dobija ulogu komentatora i analiticara i postaje vec smesno. Nista se ne dogodi od njegovih prognoza ali kad se zavrsi mec on se samo napravi lud i idemo dalje. Bili su i Leconte u programu koji se vise nabacivao voditeljki nego sto je pricao o tenisu i veliki Rod Laver koji je jos jednom pokazao svu svoju velicinu. I na kraju Jelena Dokic koja nikako nije uspela preko usta da prevali ime pobednika nego se nadala da ce biti pet setova pa bolji da pobedi pa sve politicki korektno bla bla...

111

pre 5 godina

Sve mi je jedno kada je ovaj covek u pitanju ali je za razliku od Meka on pre samog meca prognozirao Novakovu pobedu. Za mene je uvek u zivotu veliko zadovoljstvo kada te neko pljuje a posle te hvali. To govori uvek ko si ti a jos vise kakva je ta osoba. Normalno, u negativnom smislu. On me uvek potsecao na onog novinara, kome urednik kaze sta da pise. Pricao je ono sto gledaoci po Evropi zele da cuju na Eurosportu.Pricao je o Rodzeru, Rafi a sada hteli ili ne, mora da prica o Novaku. Pa pogledajte reklame na AO?? Rodzer se ne skida jos drzi pehar od prosle godine? Rolex i Rodzer u svakoj pauzi..postao je reklamna ikebana a obrisalo ga grcko dete od 19 godina? I jos ce da igra na RG?? Odlepio, pa sta on moze vise da uradi na sljaci sto nije mogao ovde na betonu na AO? Ima deca da ga pojedu sa sve Rolexom!

MOE32

pre 5 godina

Citam godinama komentare upucene Vilanderu i pitam se da li neko ovde stvarno veruje da ce to doci do njega?!?!? Dalje.. Sta god on izjavio ovde bude preko 300 komentara. Pa covece, ne mogu da verujem da necija izjava moze toliko da vas pogadja. Vi se ubiste objasnjavajuci ovde nekome sta u stvari Vilander misli ili sta zna a sta sme da prica. Pa mislim da mi je bivanje ovih osoba u Zadruzi logicnije nego ovo vase svakodnevno prenemaganje oko Vilandera. Uz sve to, on covek uziva u zivotu i nema pojma ko ste vi a vi ga svakodnevno komentarisete. Uzivajte i vi u zivotu i manite se corava posla.

srle

pre 5 godina

Voleo bi da čujem šta kaže prelepa Barbara Šet. Uostalom emisija se zove Gem Šet Mets. Hoćemo da čujemo i najlepšu voditeljku, njeno mišljenje o Noletu.

C i n i k

pre 5 godina

Ja sam bio uveren u pobedu Novaka, ali ko je mogao da pretpostavi da ce on Rafu onako da demolira?
Novak je bio toliko superioran da nekom moze da se cini da je Rafa na 20% spremnosti,ali istina je da ga je Novak ustvari toliko citao i toliko precizno i jako igrao da je to bilo potpuno nadrealno.
Bravo za Novaka!

profesor

pre 5 godina

vilandere ,vilandere, ...noletovu igru ne razumeju ni nadal ni federer ni ostali aktuelni igraci , a kao ti si ga provalio...a do skora , sve to nisi video ,a!?
nole igra tenis iz nove dimenzije!

Radovan III

pre 5 godina

(111, 28. januar 2019 23:14)

Moram da Vas demantujem u tvrdnji da McEnroe nije prognozirao Novakovu pobedu. U uvodu meča u razgovoru sa Barbarom i Matsom je naglasio da je još pre početka AO prognozirao da će pobednik biti Novak. Sad da li ima i neka druga njegova izjava, ne znam. To je ono što sam čuo. Mats je sa druge strane tada bio neodređen i nedorečen u svojoj izjavi.
Pozdrav.

Dusan

pre 5 godina

Ljudi ne zavaravajte se,on mora tako da prica jer mu je takvo naredjenje od kako je Djokovicu sponzor Lacoste koji je sponzor i vilanderu, valjda ste primetili da je naprasno poceo lepo da prica o Djokovicu...

Milan

pre 5 godina

Danas jedna sutra druga prica
(majmum, 28. januar 2019 22:43)

pa naravno u skladu sa dogadjajima.... ne moze da prica uvek isto....kad je Djokovic najbolji Vilander prica da je najbolji kad je u padu on to i kaze...teniski komentator i strucnjak...sta hocete da vam prica?

Raci

pre 5 godina

Vilanderu je neprijatno zbog svega sto je pricao ranije pa se sada cupa...
jasno se videlo na intervjuu posle meca gde je prakticno crveneo od sramote pred Novakom.

Milan

pre 5 godina

Ne mogu da se otmem utisku da je Vilander svojim izjavama o Novaku bio ujedno i jedan od njegovih najvecih pokretaca kada je bio u padu. Zapravo mislim da ga veoma simpatise.

Ivan

pre 5 godina

Novak se vratio starom servisu sa produzenim zamahom i otuda brdo lakih poena.Plus backhand cross court,vratila se siguranost u taj udarac kao iz 2011 sa neverovatnim uglovima.Fitnes je doterao do maxa pa se cini kad igrate protiv njega da je teren duplo manji.I na kraju nema vise pimplovanja sada gadja blizu linija i pritiska,davi protivnika da ga natera na gresku.

Sasa

pre 5 godina

Svi su svesni da je Djokovic najbolji teniser ikada ali od mrznje to ne mogu da priznaju ali polako popustaju ;)
(Sha, 28. januar 2019 22:39)

To sam i ja primetio

cepač karata

pre 5 godina

Naravno da nije nepobediv, čovek je, gubio je i gubiće. Ali treba što manje slušati ovakve što sad dižu neku euforiju a do juče su svašta pričali, ali to im je i posao. Nole nek samo bude zdrav, cepa svoju igru i to je to. Najbitniji su grenslemovi.

Pokušaj objektivnog

pre 5 godina

I onda su Srbi svatili vrednost slobode mišljenja... Zamislite ljudi imaju razliticita mišljenja i zamislite nekada greše i za razliku od naših tirana promene mišljenje... opustite se ljudi, uživajte u Novakovom 15. slemu i strpite se malo i biće Nole najbolji svih vremena...

Milan

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.
(Marko, 28. januar 2019 22:
totalne gluposti pricas tj pises...jel duzan Vilander da voli nekoga (Djokovica)? ovo nije spanska serija nego tenis...niko nikoga ne voli i ne mrzi....on komentarise teniski svet kao strucnjak za tenis... visestruki gs sampion.. tacka.

Mix

pre 5 godina

@bobao
Ruku na srce,jedan je od retkih koji su rekli da Nadal skoro da nema sanse i pre meca,ali da se nada da ce Rafa pruziti zestok otpor.

Milan

pre 5 godina

Da je nešto od toga predvideo pre finala, kao "teniski stručnjak", u redu ... ali da sada govori ono što smo svi videli i shvatili i sami... malo je deplasirano kao vest.
(bobao, 28. januar 2019 22:26)

Zahvaljujemo se na glasu.
jeste predvideo samo nisi pratio...kleveces u prazno

Milan

pre 5 godina

Sve mi je jedno kada je ovaj covek u pitanju ali je za razliku od Meka on pre samog meca prognozirao Novakovu pobedu. Za mene je uvek u zivotu veliko zadovoljstvo kada te neko pljuje a posle te hvali. To govori uvek ko si ti a jos vise kakva je ta osoba. Normalno, u negativnom smislu. On me uvek potsecao na onog novinara, kome urednik kaze sta da pise. Pricao je ono sto gledaoci po Evropi zele da cuju na Eurosportu.Pricao je o Rodzeru, Rafi a sada hteli ili ne, mora da prica o Novaku. Pa pogledajte reklame na AO?? Rodzer se ne skida jos drzi pehar od prosle godine? Rolex i Rodzer u svakoj pauzi..postao je reklamna ikebana a obrisalo ga grcko dete od 19 godina? I jos ce da igra na RG?? Odlepio, pa sta on moze vise da uradi na sljaci sto nije mogao ovde na betonu na AO? Ima deca da ga pojedu sa sve Rolexom!
(111, 28. januar 2019 23
Vilander nikada nije pljuvao Djokovica i otkacite se vise od te lazi....on komentarise teniski svet kao veliki teniski strucnjak i visestruki gs sampion....nema razloga ni da voli ni da ne voli Novaka

Petar

pre 5 godina

Ljudi, shvatite da Mats prica ono sto treba da cujete. Ponekada ga hvali, ponekada ga kudi. Ali samo da zadrzi paznju. Mats je sa nama vec godinama sa svojim komentarima i vi ga hranite i placate, zapravo. Ne zaboravite da je i on bio veliki sampion svojevremeno. Postovanje.

Dachazvezda

pre 5 godina

MaCe... Ajde otidji :))))
Znas sve u detalje POSLE meca :))))

I ja sam znao da ga je Nole odrao kad sam video 3:0 u setovima!!!

dardan

pre 5 godina

Neka me neko ispravi ali mi se čini da Djoković odavno nije osvojio GS a da se manje namučio/istrošio fizički pre svega. Mislim da je i statistički najmanje vremena proveo na terenu od svih 15 osvojenih GS-a. To mu itekako ide u prilog....

miodrag

pre 5 godina

Njega jedino mogu da pobede Daniel, Chunga, Zverer, Kirjos, Kližan i zdrav Nadal. Kad bude osvojio 11 titula na jednom GS neka se javi.
(banjica, 29. januar 2019 08:27)
Ovo je najg…..komentar....pa upravo je to najveci problem Vamoa Tamosa….on je jgrac sljake a ne teniser, jer teniseri igraju na svim podlogama

Predo

pre 5 godina

Svi sad govore o Rolan Garosu i o tome da je Novak favorit protiv Rafe i u Parizu. Možda, ako sve podredi tom turniru, jer Rafa će biti daleko, daleko spremniji. To je njegovo "bunjište" i on se maltene ne mora ni spremati za šljaku, ona teče njegovim venama. Naravno, mora biti zdrav, a gotovo je uvek zdrav tokom sezone šljake.
Meni je, nakon ove silne hvale Novaka i očigledne dominacije, pala na pamet i druga stvar. Stvar, koju nikada ne bi priznali ni Rafa, ni Novak. A to je da se on malo štedeo, jer je ocenio da ne može dobiti Novaka taj dan, nego samo produžiti meč, što bi eventualno dovelo do nove povrede, usled dužih razmena i napora tela, što se Rafi nebrojeno puta događalo ranije protiv Novaka, bilo da dobije meč, recimo pre više godina na Mastersu u Madridu, kada su tri seta igrali 4 sata, a još češće kada izgubi. Takav je bio i zadnji Vimbldon, kada su igrali preko 5 sati, a Nadal posle toga bio više na bolovanju, nego na terenu. Ovako je odigrao finale i ostao zdrav, što je za njega najvažnije i mogućnost da osvoji još jedan GS na šljaci.

Iva Jovanovic

pre 5 godina

&Jumko - A Federer i Nadal imaju osvojena sva 4GS u nizu... upsss ne - ima Novak! Takodje imaju osvojen Zlatni masters .... upssss ne - ima Novak! Baš si duhovit.... upssss - NE!

Hi hihi

pre 5 godina

Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 29. januar 2019 00:31)

Javio se opet vrsni nepoznavalac tenisa i sporta uopste. Pre AO pisao si da je prvi do AO iako je bilo malo sanse da ga neko pretekne. Sad opet lupetas iako nema nikakvih sansi da ga neko pretekne pre Wimbldona. I zasta je piraz od Aguta dokaz? Da nije najbolji teniser? Najbolji je onaj koji je prvi na svetu. To je oduvek bilo i bice. Koliko se secam tebi je taj poraz bio i dokaz da nema sanse na AO. Koliko lupetas meni je frapantno da nikad nista ne pogodis. Gori si od corave koke.

majtimajk

pre 5 godina

.... "Takav je bio i zadnji Vimbldon, kada su igrali preko 5 sati, a Nadal posle toga bio više na bolovanju, nego na terenu. Ovako je odigrao finale i ostao zdrav, što je za njega najvažnije i mogućnost da osvoji još jedan GS na šljaci."
(Predo, 28. januar 2019 22:59)

-teorija ti je smesna. Nadal je bio ponizen i izblamiran i u tom trenutku dao bi sve na svetu da je mogao da pruzi veci otpor a ne da kalkulise da se ne povredi. ...ccc
ps/ ...a i to je posebna prica... Nadal i "povrede"....

milutin

pre 5 godina

Ovo priča Vilander, a sam ne voli što je tako. Jedva to izgovori.
Nije vjerovati Vilanderu kad je riječ o Novaku.
Može hvaliti Nola ali samo preko svoje volje. I bez pravog povoda ga mrzi.

Calimero

pre 5 godina

A vidi broj gren slemova na slici, hahaha... Ali ne, nije to najbitnije, mastersi su! Ups, greska, nema ni toga najvise, h2h je najbitniji!
@ ( (Jumko, 28. januar 2019 22:32)
A vidi,stvarnost i budućnost za Federera i Nadala je tako ružna i razočaravajuća!Gotovo identična kao kad se ti pogledaš u ogledalo,pa spoznaš isti osećaj....

Džoni

pre 5 godina

Vilander je bio važan zupčanik Federerove medijske mašinerije. Ali kad Federer okači reket o klin, ne znači da će i "Vilanderi" okačiti mikrofone. Može Federer po njima da bude "bog", ali to ne znači i da je faraon. Život ide dalje, valja se šlihtati onima koji ostaju.

no name

pre 5 godina

Pocela je dominacija buduceg G.O.A.T igraca ,onakvom igrom i onakvim rasturanjem najveceg dugogodisnjeg rivala R.Nadala ,Novak sad puca od samopouzdanja ,samo da ga zdravlje posluz cuda su moguca u ovoj godini. ne bih smio da prognoziram puno unaprjed al ovo bi mogla biti godina koja bi mozda bila od izuzetne vaznosti za borbu najboljeg svih vremena .

Bucko

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

I njivova Barbara naravno nije sto i nasa Barbara..

Rale iz 6 Kaplara

pre 5 godina

@ Milan Sydney,

Bilo bi lepse da si zavrsio celu pricu sa kanalom 9. Posle meca, u improvizovanom studiju, Novaka su docekali voditeljka uz iskrene i srdacne poljupce. Dzim i Lejton su takodje srdacno pozdravili Novaka i drugarski se zagrlili kao dobri stari znanci i drugari. Bio je to sjajan, spontan i iskren raqzgovor o Novaku i jegovoj karijeri, povratku u zadnjih godinu dana i sjanim planovima za buducnost. Svi su pokazali istinsko divljenje za odigrani mec i duboko postovanje za Novaka. Nije mi jasno odakle zakljucujes da je Lejton zalutao na TV i da je smesan? Lejton je jedan od najsjajnijih likova australijskog teniskog sveta i definitivno najveci u poslednjih 20ak godina, uz Peta Raftera. Vrsan je poznavalac teniske igre i postao je teniska TV ikona, pogotovu u Melburnu, zajedno sa Dzim Kurijerom. Jeste pomalo pristrasan i vise voli Rafa da pobedi nego Novak ali i to je valjda ljudski.

A NO1E je jedan i neponovljiv! Napred NO1E!

Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Brka

pre 5 godina

Nadal(i) smo se više od Nadal(a)...naravno, često si onoliko dobar koliko ti protivnik dozvoli. Baloni sa beskonačnim spinom druge zbunjuju, Novaku prijaju.

Radovan

pre 5 godina

hmmm...više Nadalovih forhend (levoruk) paralela na Novakov odlični bekhend (desnjak)... ili je do prevoda ili...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (salenacionale, 28. januar 2019 22:59)

Ili ti nisi razumeo. Čovek lepo kaže da je Nadalov odgovor na ubitačne Novakove CC bekende trebao češće biti forhend paralela i time Novaka naterati da trči na drugu stranu terene tj na svoj forhend. Umesto toga, Nadal je Novakove bekend dijagonale vraćao svojim forhend dijagonalama koje je Nole čekao spreman bez da se pomeri sa mesta. I često je Novak to kažnjavao svojim bekend paralelama i terao Nadala da trči na bekend. Samo čitajte što čovek kaže, a zna sve o tenisu.

Sasa

pre 5 godina

Ne može se verovati Vilanderu. pristrasan je.
(O.T.A.N., 28. januar 2019 22:23) # Link komentar

Ovo je dasak Vilanderovog iznudjenog profesionalnog pristupa jednom mecu i analizi tenisera. Nesumnjivo je da postuje ali ga ni najmanje ne simpatise. Neverovatan je tvoj nacin tumacenja jasnih i nadasve dogadjaja u kojima se nalazi Djokovic. Izgubljen si u tome. Neko bi rekao "pa ne mora da ga simpatise ili voli", iako se ovde radi o razlogu kao izvoru tog osecanja.

delimir

pre 5 godina

jednostavno vilander mora tako da prica za tv, mora da pumpa mec, da istice neizvesnost, da hvali i jednog i drugog, da pominje mane, sve to da bi gledamot bila veca, Da je rekao Ovaj sigurno pobedjuje , mislim da bi opala gledanost. neznam da li bi gledao da znam unapred pobednika

Bosanska Pravoslavna Crkva

pre 5 godina

Za ovog pacera mašinu da napomenem Da je Novak pobjedio Nadala sa 3:2 i da je to bilo polufinale a tri finala je dobio sa nulom tako da malo bolje razmisli šta ovde ka..š.

istina mašina

pre 5 godina

1. Ko je slušao Eurosport sa engleskim komentatorom, čuo je da je Vilander konstantno govorio da Rafa mora da rizikuje i igra "forehand down the line" odn. forhend paralelu, na Novakov forehand, jer Novak ima veliku prednost ako igraju dijagonale, Novak bekendom - Rafa forhendom.

2. Vilander jeste bio nerealan u jednom periodu, posebno kad je Marej preuzeo 1. mesto, ali nikad nije pričao gluposti o samoj igri tenisera. Podcenjivao je povremeno Novaka, ali ne u smislu da ga ne ceni i ne poštuje, već je prednost davao Mareju ili Federeru. Ređe Rafi. Favorizuje malo sebi "bliže", ali smo više mi od njega napravili nekog lošeg tipa, nego što je on uopšte opterećen tim stvarima. Na kraju krajeva, čovek je maksimalno uspešan..

3. @Milorad
Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!

as

pre 5 godina

Trebali su lepo da se dogovore, da u Australiji Nadal ima sve slemove bar dvaput, a da Novak kompletira set tanjira, a da na RG-u Novak osvoji svaki slem bar dvaput a da Nadal kompletira set tanjira i svi zadovoljni, ovo znaci da Novak ide na sva 4 slema u 2019.

srda

pre 5 godina

@
(Marko, 28. januar 2019 22:27)

Istina živa. Najjače mi je kad je u finalu u trećem setu Novak pogodio dropshoot i Vilander kaze NOOOOO (krivo mu sto je "ušlo") pa onda na brzaka nastavi i kaže WAY, kao da se izvuče. :D

Minja

pre 5 godina

Ljudi misle da ako je neko teniski strucnjak da je i vidovit pa moze sve da predvidi. Da je tako bio bi milijarder, poput kosarkaskih strucnjaka, fudbalskih strucnjaka itd. Neko je strucnjak ako poznaje odredjeni sport. Na ishod meceva utice mnogo faktora.

Radovan

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

Barbara je, čini mi se, dobila par kila. I izgleda perfektnooooo

Bodibond

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

Vrh brate, zbog nje i pratim svaku epizodu te njihove emisije.

Goki56

pre 5 godina

@(Jumko, 28. januar 2019 22:32)
Pre sam, iako sam svim srcem za Novaka, cesto i cenio neke od tvojih komentara. U zadnje vreme si se malo izgbuio. Komentari su ti vise bazirani na negativnim emocijama nego na realnosti. Mozda treba da malo odmoris i sacekas Roland Garros. Mozda ces tada imati vise materijala za tvoje uobicajene komentare.

Bilo je 22:45, bio je sam i svirao je klavir...

pre 5 godina

Ma vraga je nepobjediv Wilanderu , samo se treba pojavit neki mudonja sa znanjem koji Ce ga isprasiti.. 
Kao npr Wawrinka , luda glava Kyrgios, Federer ako ima dan ,Zverev ako se skulira , Kacanov mozda i Del Potro itd
(Jose, 29. januar 2019)

A mozda i svi zajedno da probaju?

Cane

pre 5 godina

Vilander je bez sumnje veliko ime u svetu tenisa ali se njegove negativne ocene o kvalitetu Noletove igre ,iz prethodnog perioda,mogu opravdati.Iz pouzda
nih izvora se pročulo da mu je jedan Srbin imao "nešto" sa devojkom pa je on od tada zamrzeo Srbe.

borkes

pre 5 godina

@istina mašina
nikakvu neistinu čovek nije rekao.
A ti sedi malo za kompjuter pa pogledaj i sam.
Mali hint... Novak je tad bio 21. na rang listi.
Idemo dalje.

Max

pre 5 godina

Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!
(istina mašina, 29. januar 2019 08:52)

To je bilo polufinale.

Rale iz 6 Kaplara

pre 5 godina

@ Milan

totalne gluposti pricas tj pises...jel duzan Vilander da voli nekoga (Djokovica)? ovo nije spanska serija nego tenis...niko nikoga ne voli i ne mrzi....on komentarise teniski svet kao strucnjak za tenis... visestruki gs sampion.. tacka.

Sa tackom na kraju definitivno si u pravu. Zanemeli smo. Bice kako biti mora!

Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

taki p.

pre 5 godina

Pored titule raduje nacin na koji je dosao do nje,vise nego ubedljivo,sa punim samopuzdanjem,velikom zeljom,sa ovakvim stavom moze da juri Federera.Poslednja 3 GS finala dobio je bez izgubjlenog seta protiv igraca u top formi,jos jedan pokazatelj da sve od njega zavisi.Raduje i tempiranje forme za zavrsnicu,uvek se cudim kada ga kritikuju u ranijim fazama turnira,covek je pokazao da za samo 3-4 dana moze da podigne formu na fantastican nivo,koliko puta su ga otpisivali pred finale a on briljirao,samo neka ga potcenjuju i dalje.Raduje povratak servisa na vrhunski nivo,konacno forhendom gradi igru,ranije se smatralo da mu je to malo slabija strana,ali sada tuce iz svih pozicija,kretanje i pozicioniranje nikad bolje,sampionski stav na terenu.Zaista deluje zastrasujuce dobro,mnogi ce ponovo gubiti u svlacionici,cak je i Rafa bio vrlo nervozan i stisnut.Treba iskoristiti ovo stanje i pokupiti maksimum trofeja ove godine.

Остаци из османлијског

pre 5 godina

))) @Објективно .... Конкуренцијо мирно џаба таласате речима и увек губите ... тако и треба!

Dynamic

pre 5 godina

Ja obožavam njihovu emisiju, uvek sam voleo da čujem šta Vilander priča jer je vrhunski poznavalac igre i ume lepo sve finese da objasni. Gotivim i Koreču i druge goste. Ne patim od toga da svi moraju da vole Novaka i nikad mi nije bilo jasno papagajsko ponavljanje da Mats mrzi Novaka a godinama sve korektno priča. Šta su sve ljudi komentarisali ovde zadnje dve godine Mats je ok.

Nenad

pre 5 godina

Нисам ни ја волео Роналда(оригиналног) да гледам док је играо. Није ми био симпатичан и увек је неко други био бољи по мени и боље је играо.
Тако и Виландрер према Ђоковићу. Није му симпатичан, бољи му је Федерер нпр.
Баркли и Онил као коментатори за НБА такође у вези свега
Нико не спори, нити је спорио, њихова мајсторства. Само једноставно другог хвалиш

Dachazvezda

pre 5 godina

Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz. 
(Bodibond, 29. januar 2019 00:31)

Pobeda!!! Krunski dokaz!!!! :)) Aplauz!!!!
Posle SVAKOG tvog komentara, setim se Her ZIKE PAVLOVICA:
"Daro, svaka cast! Ti kazes malo, ali glupo" :))))))))
To je "KRUNSKI DOKAZ" da promenis nadimak u Dara Pavlovic!!

Jaci "dokaz" od ovog tvog gore :))))))

Kosta

pre 5 godina

Hahaa citam komentare ovih trolova , alo rodjaci u poslednjih 20 meceva rezultat je 14-6 za Novaka a u poslednjih 16 meceva 13-3 sto ce reci "musterija ko Cilic" . Ako se budu sreli na sljaci posebno na RG otprangijace ga Novak ko belu lalu , lansirace ga na mexicku zvezdu sto rece cuveni Kanzas .

Sava964

pre 5 godina

Ovog sa banjice mnooogoooo bole Noletove pobede... Naročito u finalima i naročito protiv Nadala i Federera. Razume se u tenis ko Marica...., a non - stop visi ovde na vestima o Đokoviću...

Jumko

pre 5 godina

A vidi broj gren slemova na slici, hahaha... Ali ne, nije to najbitnije, mastersi su! Ups, greska, nema ni toga najvise, h2h je najbitniji!

bitan lik

pre 5 godina

(Milan, 28. januar 2019 23:47) anticipacija nije predvidjanje nego ocekivanje. pretpostavljam da je rec uzeta posto preciznije definise procenu umesto zelje. ili gresim?

Никола87

pre 5 godina

Генерално ме не пале Швабице, али има нешто мало њих (као и Амерки немачког/ аустријског порекла) које ме раде 100%, баш сваким делом свог тела. Барбара је, што кажу у Америци, "full package". И ноге, и бујне груди, и тен, и младолика фаца... Скоро па као Бушар, а могла би да је роди по разлици у годинама.

anica

pre 5 godina

(VUK, 29. januar 2019 15:06)
U pitanju je zena, ne muskarac, i ne foliraj svega ti, cuo si sigurno...kucaj na jutjubu da se podsetis. Tebi samo zene su u glavi zavodnik si pravi zavodnik si, zavede me majko momak los, zavede me taj zenskaros! Tako ide pesma.
Ne slazem se sa tim da je to opsta kultura, informisem se o onom sto me zanima, meni je muzika tu da me opusti a bas me briga gde je rodjen npr. Dejvid Bouvi, Fredi Merkjuri ili koliko dece ima Zvonko Bogdan kad krene Kada padne prvi sneeeeeeg, kada paaaaaaaaadne....i tako uz case i case moj Vule.

bazan

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 28. januar 2019 22:27)

Ceni ga i to je dovoljno.Ne mora da ga voli.Nigde ne pise da mora da ga voli.

VUK

pre 5 godina

To je Anice naziv muzičkih stručnjaka za pjesme Bijelog Dugmeta koje su nastale krajem sedamdesetih godina prošlog veka. To je vreme kada se "Dugme" vraćalo ujutro u Sarajevo posle svirke u kafani tamo negde oko Han Pijeska...i tako kroz livade i šume ..uz ovce i štiglice ..rodile se pjesme Pastirskog rocka.Jedna iz tog opusa je i : Sanjao sam noćas da te nemam. Sad to nekom više paše nego neki turbo-folk iz devedesetih. Menja se muzički ukus na portalu uz sve veći broj osvojenih titula. Meni je to sve cool.

Milan

pre 5 godina

Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!
(istina mašina, 29. januar 2019 
to je bilo polufinale a u finalu Anderson 3-0

anica

pre 5 godina

VUK, 29. januar 2019 12:51)
Meni je muzika cool bez obzira koja je, mogu da slusam i "zavede me majko momak los" od Sikice. Hvala na informaciji, ti si mozda zapamtio taj period, tvoje vreme...ja nisam.

VUK

pre 5 godina

@Anica. .ne pamtim ni ja sedamdesete...samo je u pitanju opšta kultura. Kad se gleda utakmica , teniski meč...sluša muzika , gleda film.... normalno je informisati se o liku i delu sportiste ili umetnika. Evo priznajem , za tog Šikicu nikada nisam čuo.A... ukusi su različiti. Za nekog je i komarac muzika .

banjica

pre 5 godina

Njega jedino mogu da pobede Daniel, Chunga, Zverer, Kirjos, Kližan i zdrav Nadal. Kad bude osvojio 11 titula na jednom GS neka se javi.

BODIBOND

pre 5 godina

Stvarno je dobra Barbara Zivot(ic)a mi!!??
(Lampi, 29. januar 2019 09:48)

Ne znam da li je to slucajnost ali obe Barbare su fantasticne i atraktivne.

anica

pre 5 godina

(VUK, 29. januar 2019 16:34)
Ritam je super:) Mnogo me je 'dodirnula' ova pesma sto je Nole naveo stih od dugmeta i onda skapiram koliko sam se odaljila od kvalitetne muzike. Svako vreme nosi nesto svoje, koje vreme pamtis najbolje? Je l se secas onog koncerta sa Vemblija, Live Aid, gde su nastupali Kvin, Madona itd? To je 1985. godina...

Bodibond

pre 5 godina

Svi su svesni da je Djokovic najbolji teniser ikada ali od mrznje to ne mogu da priznaju ali polako popustaju ;) 
(Sha, 28. januar 2019 22:39) 


Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz.

Jose

pre 5 godina

Ma vraga je nepobjediv Wilanderu , samo se treba pojavit neki mudonja sa znanjem koji Ce ga isprasiti..
Kao npr Wawrinka , luda glava Kyrgios, Federer ako ima dan ,Zverev ako se skulira , Kacanov mozda i Del Potro itd

Jumko

pre 5 godina

A vidi broj gren slemova na slici, hahaha... Ali ne, nije to najbitnije, mastersi su! Ups, greska, nema ni toga najvise, h2h je najbitniji!

Predo

pre 5 godina

Svi sad govore o Rolan Garosu i o tome da je Novak favorit protiv Rafe i u Parizu. Možda, ako sve podredi tom turniru, jer Rafa će biti daleko, daleko spremniji. To je njegovo "bunjište" i on se maltene ne mora ni spremati za šljaku, ona teče njegovim venama. Naravno, mora biti zdrav, a gotovo je uvek zdrav tokom sezone šljake.
Meni je, nakon ove silne hvale Novaka i očigledne dominacije, pala na pamet i druga stvar. Stvar, koju nikada ne bi priznali ni Rafa, ni Novak. A to je da se on malo štedeo, jer je ocenio da ne može dobiti Novaka taj dan, nego samo produžiti meč, što bi eventualno dovelo do nove povrede, usled dužih razmena i napora tela, što se Rafi nebrojeno puta događalo ranije protiv Novaka, bilo da dobije meč, recimo pre više godina na Mastersu u Madridu, kada su tri seta igrali 4 sata, a još češće kada izgubi. Takav je bio i zadnji Vimbldon, kada su igrali preko 5 sati, a Nadal posle toga bio više na bolovanju, nego na terenu. Ovako je odigrao finale i ostao zdrav, što je za njega najvažnije i mogućnost da osvoji još jedan GS na šljaci.

Milan

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.
(Marko, 28. januar 2019 22:
totalne gluposti pricas tj pises...jel duzan Vilander da voli nekoga (Djokovica)? ovo nije spanska serija nego tenis...niko nikoga ne voli i ne mrzi....on komentarise teniski svet kao strucnjak za tenis... visestruki gs sampion.. tacka.

Milan

pre 5 godina

Sve mi je jedno kada je ovaj covek u pitanju ali je za razliku od Meka on pre samog meca prognozirao Novakovu pobedu. Za mene je uvek u zivotu veliko zadovoljstvo kada te neko pljuje a posle te hvali. To govori uvek ko si ti a jos vise kakva je ta osoba. Normalno, u negativnom smislu. On me uvek potsecao na onog novinara, kome urednik kaze sta da pise. Pricao je ono sto gledaoci po Evropi zele da cuju na Eurosportu.Pricao je o Rodzeru, Rafi a sada hteli ili ne, mora da prica o Novaku. Pa pogledajte reklame na AO?? Rodzer se ne skida jos drzi pehar od prosle godine? Rolex i Rodzer u svakoj pauzi..postao je reklamna ikebana a obrisalo ga grcko dete od 19 godina? I jos ce da igra na RG?? Odlepio, pa sta on moze vise da uradi na sljaci sto nije mogao ovde na betonu na AO? Ima deca da ga pojedu sa sve Rolexom!
(111, 28. januar 2019 23
Vilander nikada nije pljuvao Djokovica i otkacite se vise od te lazi....on komentarise teniski svet kao veliki teniski strucnjak i visestruki gs sampion....nema razloga ni da voli ni da ne voli Novaka

Marko

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.

bobao

pre 5 godina

Da je nešto od toga predvideo pre finala, kao "teniski stručnjak", u redu ... ali da sada govori ono što smo svi videli i shvatili i sami... malo je deplasirano kao vest.

banjica

pre 5 godina

Njega jedino mogu da pobede Daniel, Chunga, Zverer, Kirjos, Kližan i zdrav Nadal. Kad bude osvojio 11 titula na jednom GS neka se javi.

istina mašina

pre 5 godina

1. Ko je slušao Eurosport sa engleskim komentatorom, čuo je da je Vilander konstantno govorio da Rafa mora da rizikuje i igra "forehand down the line" odn. forhend paralelu, na Novakov forehand, jer Novak ima veliku prednost ako igraju dijagonale, Novak bekendom - Rafa forhendom.

2. Vilander jeste bio nerealan u jednom periodu, posebno kad je Marej preuzeo 1. mesto, ali nikad nije pričao gluposti o samoj igri tenisera. Podcenjivao je povremeno Novaka, ali ne u smislu da ga ne ceni i ne poštuje, već je prednost davao Mareju ili Federeru. Ređe Rafi. Favorizuje malo sebi "bliže", ali smo više mi od njega napravili nekog lošeg tipa, nego što je on uopšte opterećen tim stvarima. Na kraju krajeva, čovek je maksimalno uspešan..

3. @Milorad
Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!

Jose

pre 5 godina

Ma vraga je nepobjediv Wilanderu , samo se treba pojavit neki mudonja sa znanjem koji Ce ga isprasiti..
Kao npr Wawrinka , luda glava Kyrgios, Federer ako ima dan ,Zverev ako se skulira , Kacanov mozda i Del Potro itd

Raci

pre 5 godina

Vilanderu je neprijatno zbog svega sto je pricao ranije pa se sada cupa...
jasno se videlo na intervjuu posle meca gde je prakticno crveneo od sramote pred Novakom.

Milan

pre 5 godina

Da je nešto od toga predvideo pre finala, kao "teniski stručnjak", u redu ... ali da sada govori ono što smo svi videli i shvatili i sami... malo je deplasirano kao vest.
(bobao, 28. januar 2019 22:26)

Zahvaljujemo se na glasu.
jeste predvideo samo nisi pratio...kleveces u prazno

Milan

pre 5 godina

Danas jedna sutra druga prica
(majmum, 28. januar 2019 22:43)

pa naravno u skladu sa dogadjajima.... ne moze da prica uvek isto....kad je Djokovic najbolji Vilander prica da je najbolji kad je u padu on to i kaze...teniski komentator i strucnjak...sta hocete da vam prica?

111

pre 5 godina

Sve mi je jedno kada je ovaj covek u pitanju ali je za razliku od Meka on pre samog meca prognozirao Novakovu pobedu. Za mene je uvek u zivotu veliko zadovoljstvo kada te neko pljuje a posle te hvali. To govori uvek ko si ti a jos vise kakva je ta osoba. Normalno, u negativnom smislu. On me uvek potsecao na onog novinara, kome urednik kaze sta da pise. Pricao je ono sto gledaoci po Evropi zele da cuju na Eurosportu.Pricao je o Rodzeru, Rafi a sada hteli ili ne, mora da prica o Novaku. Pa pogledajte reklame na AO?? Rodzer se ne skida jos drzi pehar od prosle godine? Rolex i Rodzer u svakoj pauzi..postao je reklamna ikebana a obrisalo ga grcko dete od 19 godina? I jos ce da igra na RG?? Odlepio, pa sta on moze vise da uradi na sljaci sto nije mogao ovde na betonu na AO? Ima deca da ga pojedu sa sve Rolexom!

Dusan

pre 5 godina

Ljudi ne zavaravajte se,on mora tako da prica jer mu je takvo naredjenje od kako je Djokovicu sponzor Lacoste koji je sponzor i vilanderu, valjda ste primetili da je naprasno poceo lepo da prica o Djokovicu...

profesor

pre 5 godina

vilandere ,vilandere, ...noletovu igru ne razumeju ni nadal ni federer ni ostali aktuelni igraci , a kao ti si ga provalio...a do skora , sve to nisi video ,a!?
nole igra tenis iz nove dimenzije!

MOE32

pre 5 godina

Citam godinama komentare upucene Vilanderu i pitam se da li neko ovde stvarno veruje da ce to doci do njega?!?!? Dalje.. Sta god on izjavio ovde bude preko 300 komentara. Pa covece, ne mogu da verujem da necija izjava moze toliko da vas pogadja. Vi se ubiste objasnjavajuci ovde nekome sta u stvari Vilander misli ili sta zna a sta sme da prica. Pa mislim da mi je bivanje ovih osoba u Zadruzi logicnije nego ovo vase svakodnevno prenemaganje oko Vilandera. Uz sve to, on covek uziva u zivotu i nema pojma ko ste vi a vi ga svakodnevno komentarisete. Uzivajte i vi u zivotu i manite se corava posla.

milutin

pre 5 godina

Ovo priča Vilander, a sam ne voli što je tako. Jedva to izgovori.
Nije vjerovati Vilanderu kad je riječ o Novaku.
Može hvaliti Nola ali samo preko svoje volje. I bez pravog povoda ga mrzi.

srle

pre 5 godina

Voleo bi da čujem šta kaže prelepa Barbara Šet. Uostalom emisija se zove Gem Šet Mets. Hoćemo da čujemo i najlepšu voditeljku, njeno mišljenje o Noletu.

Bodibond

pre 5 godina

Svi su svesni da je Djokovic najbolji teniser ikada ali od mrznje to ne mogu da priznaju ali polako popustaju ;) 
(Sha, 28. januar 2019 22:39) 


Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz.

Petar

pre 5 godina

Ljudi, shvatite da Mats prica ono sto treba da cujete. Ponekada ga hvali, ponekada ga kudi. Ali samo da zadrzi paznju. Mats je sa nama vec godinama sa svojim komentarima i vi ga hranite i placate, zapravo. Ne zaboravite da je i on bio veliki sampion svojevremeno. Postovanje.

Milan Sydney

pre 5 godina

Pa nije bas tako Mats pricao pre meca. Na australijskoj tv 9 su nekoliko sati pre pocetka meca krenuli sa analizama i najavom finala. Mats rece da je za njega Novak bio favorit pre turnira ali da je Rafa toliko dobar da vise ne misli tako. Nesto slicno je rekao i McEnro. Od ostalih velikih imena Mark Philippoussis je bez dileme rekao Djokovic i dao prognozu koja ce se ispostaviti kao potpuno tacna dok je Courier najavio veliku borbu ali i pobedu Djokovica. Hewitt je bio uz Nadala i naravno opet pogresio. Svake godine na AO dobija ulogu komentatora i analiticara i postaje vec smesno. Nista se ne dogodi od njegovih prognoza ali kad se zavrsi mec on se samo napravi lud i idemo dalje. Bili su i Leconte u programu koji se vise nabacivao voditeljki nego sto je pricao o tenisu i veliki Rod Laver koji je jos jednom pokazao svu svoju velicinu. I na kraju Jelena Dokic koja nikako nije uspela preko usta da prevali ime pobednika nego se nadala da ce biti pet setova pa bolji da pobedi pa sve politicki korektno bla bla...

3-phase cretin

pre 5 godina

Najlepše mi je sad što se na raznim teniskim sajtovima Rodžerovi i Rafini navijači raspravljaju ko je od njihovih pulena gubio od Novaka manje ubedljivo. Više uopšte ne raspravljaju ko je najbolji.

Sasa

pre 5 godina

Svi su svesni da je Djokovic najbolji teniser ikada ali od mrznje to ne mogu da priznaju ali polako popustaju ;)
(Sha, 28. januar 2019 22:39)

To sam i ja primetio

Pokušaj objektivnog

pre 5 godina

I onda su Srbi svatili vrednost slobode mišljenja... Zamislite ljudi imaju razliticita mišljenja i zamislite nekada greše i za razliku od naših tirana promene mišljenje... opustite se ljudi, uživajte u Novakovom 15. slemu i strpite se malo i biće Nole najbolji svih vremena...

Radovan III

pre 5 godina

(111, 28. januar 2019 23:14)

Moram da Vas demantujem u tvrdnji da McEnroe nije prognozirao Novakovu pobedu. U uvodu meča u razgovoru sa Barbarom i Matsom je naglasio da je još pre početka AO prognozirao da će pobednik biti Novak. Sad da li ima i neka druga njegova izjava, ne znam. To je ono što sam čuo. Mats je sa druge strane tada bio neodređen i nedorečen u svojoj izjavi.
Pozdrav.

Sasa

pre 5 godina

Ne može se verovati Vilanderu. pristrasan je.
(O.T.A.N., 28. januar 2019 22:23) # Link komentar

Ovo je dasak Vilanderovog iznudjenog profesionalnog pristupa jednom mecu i analizi tenisera. Nesumnjivo je da postuje ali ga ni najmanje ne simpatise. Neverovatan je tvoj nacin tumacenja jasnih i nadasve dogadjaja u kojima se nalazi Djokovic. Izgubljen si u tome. Neko bi rekao "pa ne mora da ga simpatise ili voli", iako se ovde radi o razlogu kao izvoru tog osecanja.

Milan

pre 5 godina

Ne mogu da se otmem utisku da je Vilander svojim izjavama o Novaku bio ujedno i jedan od njegovih najvecih pokretaca kada je bio u padu. Zapravo mislim da ga veoma simpatise.

Dachazvezda

pre 5 godina

MaCe... Ajde otidji :))))
Znas sve u detalje POSLE meca :))))

I ja sam znao da ga je Nole odrao kad sam video 3:0 u setovima!!!

Dynamic

pre 5 godina

Ja obožavam njihovu emisiju, uvek sam voleo da čujem šta Vilander priča jer je vrhunski poznavalac igre i ume lepo sve finese da objasni. Gotivim i Koreču i druge goste. Ne patim od toga da svi moraju da vole Novaka i nikad mi nije bilo jasno papagajsko ponavljanje da Mats mrzi Novaka a godinama sve korektno priča. Šta su sve ljudi komentarisali ovde zadnje dve godine Mats je ok.

Plašio sam se malera

pre 5 godina

Vrlo korektna i tačna analiza ( mnogi će reći - mora tako posle onakvog finala), ali podsećam da je on Noleta isticao kao favorita za pobedu u finalu !

cepač karata

pre 5 godina

Naravno da nije nepobediv, čovek je, gubio je i gubiće. Ali treba što manje slušati ovakve što sad dižu neku euforiju a do juče su svašta pričali, ali to im je i posao. Nole nek samo bude zdrav, cepa svoju igru i to je to. Najbitniji su grenslemovi.

Ivan

pre 5 godina

Novak se vratio starom servisu sa produzenim zamahom i otuda brdo lakih poena.Plus backhand cross court,vratila se siguranost u taj udarac kao iz 2011 sa neverovatnim uglovima.Fitnes je doterao do maxa pa se cini kad igrate protiv njega da je teren duplo manji.I na kraju nema vise pimplovanja sada gadja blizu linija i pritiska,davi protivnika da ga natera na gresku.

Mix

pre 5 godina

@bobao
Ruku na srce,jedan je od retkih koji su rekli da Nadal skoro da nema sanse i pre meca,ali da se nada da ce Rafa pruziti zestok otpor.

C i n i k

pre 5 godina

Ja sam bio uveren u pobedu Novaka, ali ko je mogao da pretpostavi da ce on Rafu onako da demolira?
Novak je bio toliko superioran da nekom moze da se cini da je Rafa na 20% spremnosti,ali istina je da ga je Novak ustvari toliko citao i toliko precizno i jako igrao da je to bilo potpuno nadrealno.
Bravo za Novaka!

srda

pre 5 godina

@
(Marko, 28. januar 2019 22:27)

Istina živa. Najjače mi je kad je u finalu u trećem setu Novak pogodio dropshoot i Vilander kaze NOOOOO (krivo mu sto je "ušlo") pa onda na brzaka nastavi i kaže WAY, kao da se izvuče. :D

Cane

pre 5 godina

Vilander je bez sumnje veliko ime u svetu tenisa ali se njegove negativne ocene o kvalitetu Noletove igre ,iz prethodnog perioda,mogu opravdati.Iz pouzda
nih izvora se pročulo da mu je jedan Srbin imao "nešto" sa devojkom pa je on od tada zamrzeo Srbe.

anica

pre 5 godina

(VUK, 29. januar 2019 16:34)
Ritam je super:) Mnogo me je 'dodirnula' ova pesma sto je Nole naveo stih od dugmeta i onda skapiram koliko sam se odaljila od kvalitetne muzike. Svako vreme nosi nesto svoje, koje vreme pamtis najbolje? Je l se secas onog koncerta sa Vemblija, Live Aid, gde su nastupali Kvin, Madona itd? To je 1985. godina...

Džoni

pre 5 godina

Vilander je bio važan zupčanik Federerove medijske mašinerije. Ali kad Federer okači reket o klin, ne znači da će i "Vilanderi" okačiti mikrofone. Može Federer po njima da bude "bog", ali to ne znači i da je faraon. Život ide dalje, valja se šlihtati onima koji ostaju.

majtimajk

pre 5 godina

.... "Takav je bio i zadnji Vimbldon, kada su igrali preko 5 sati, a Nadal posle toga bio više na bolovanju, nego na terenu. Ovako je odigrao finale i ostao zdrav, što je za njega najvažnije i mogućnost da osvoji još jedan GS na šljaci."
(Predo, 28. januar 2019 22:59)

-teorija ti je smesna. Nadal je bio ponizen i izblamiran i u tom trenutku dao bi sve na svetu da je mogao da pruzi veci otpor a ne da kalkulise da se ne povredi. ...ccc
ps/ ...a i to je posebna prica... Nadal i "povrede"....

miodrag

pre 5 godina

Njega jedino mogu da pobede Daniel, Chunga, Zverer, Kirjos, Kližan i zdrav Nadal. Kad bude osvojio 11 titula na jednom GS neka se javi.
(banjica, 29. januar 2019 08:27)
Ovo je najg…..komentar....pa upravo je to najveci problem Vamoa Tamosa….on je jgrac sljake a ne teniser, jer teniseri igraju na svim podlogama

Bodibond

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

Vrh brate, zbog nje i pratim svaku epizodu te njihove emisije.

Radovan

pre 5 godina

hmmm...više Nadalovih forhend (levoruk) paralela na Novakov odlični bekhend (desnjak)... ili je do prevoda ili...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (salenacionale, 28. januar 2019 22:59)

Ili ti nisi razumeo. Čovek lepo kaže da je Nadalov odgovor na ubitačne Novakove CC bekende trebao češće biti forhend paralela i time Novaka naterati da trči na drugu stranu terene tj na svoj forhend. Umesto toga, Nadal je Novakove bekend dijagonale vraćao svojim forhend dijagonalama koje je Nole čekao spreman bez da se pomeri sa mesta. I često je Novak to kažnjavao svojim bekend paralelama i terao Nadala da trči na bekend. Samo čitajte što čovek kaže, a zna sve o tenisu.

Rale iz 6 Kaplara

pre 5 godina

@ Milan Sydney,

Bilo bi lepse da si zavrsio celu pricu sa kanalom 9. Posle meca, u improvizovanom studiju, Novaka su docekali voditeljka uz iskrene i srdacne poljupce. Dzim i Lejton su takodje srdacno pozdravili Novaka i drugarski se zagrlili kao dobri stari znanci i drugari. Bio je to sjajan, spontan i iskren raqzgovor o Novaku i jegovoj karijeri, povratku u zadnjih godinu dana i sjanim planovima za buducnost. Svi su pokazali istinsko divljenje za odigrani mec i duboko postovanje za Novaka. Nije mi jasno odakle zakljucujes da je Lejton zalutao na TV i da je smesan? Lejton je jedan od najsjajnijih likova australijskog teniskog sveta i definitivno najveci u poslednjih 20ak godina, uz Peta Raftera. Vrsan je poznavalac teniske igre i postao je teniska TV ikona, pogotovu u Melburnu, zajedno sa Dzim Kurijerom. Jeste pomalo pristrasan i vise voli Rafa da pobedi nego Novak ali i to je valjda ljudski.

A NO1E je jedan i neponovljiv! Napred NO1E!

Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Nenad

pre 5 godina

Нисам ни ја волео Роналда(оригиналног) да гледам док је играо. Није ми био симпатичан и увек је неко други био бољи по мени и боље је играо.
Тако и Виландрер према Ђоковићу. Није му симпатичан, бољи му је Федерер нпр.
Баркли и Онил као коментатори за НБА такође у вези свега
Нико не спори, нити је спорио, њихова мајсторства. Само једноставно другог хвалиш

borkes

pre 5 godina

@istina mašina
nikakvu neistinu čovek nije rekao.
A ti sedi malo za kompjuter pa pogledaj i sam.
Mali hint... Novak je tad bio 21. na rang listi.
Idemo dalje.

no name

pre 5 godina

Pocela je dominacija buduceg G.O.A.T igraca ,onakvom igrom i onakvim rasturanjem najveceg dugogodisnjeg rivala R.Nadala ,Novak sad puca od samopouzdanja ,samo da ga zdravlje posluz cuda su moguca u ovoj godini. ne bih smio da prognoziram puno unaprjed al ovo bi mogla biti godina koja bi mozda bila od izuzetne vaznosti za borbu najboljeg svih vremena .

Bosanska Pravoslavna Crkva

pre 5 godina

Za ovog pacera mašinu da napomenem Da je Novak pobjedio Nadala sa 3:2 i da je to bilo polufinale a tri finala je dobio sa nulom tako da malo bolje razmisli šta ovde ka..š.

Hi hihi

pre 5 godina

Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 29. januar 2019 00:31)

Javio se opet vrsni nepoznavalac tenisa i sporta uopste. Pre AO pisao si da je prvi do AO iako je bilo malo sanse da ga neko pretekne. Sad opet lupetas iako nema nikakvih sansi da ga neko pretekne pre Wimbldona. I zasta je piraz od Aguta dokaz? Da nije najbolji teniser? Najbolji je onaj koji je prvi na svetu. To je oduvek bilo i bice. Koliko se secam tebi je taj poraz bio i dokaz da nema sanse na AO. Koliko lupetas meni je frapantno da nikad nista ne pogodis. Gori si od corave koke.

BODIBOND

pre 5 godina

Stvarno je dobra Barbara Zivot(ic)a mi!!??
(Lampi, 29. januar 2019 09:48)

Ne znam da li je to slucajnost ali obe Barbare su fantasticne i atraktivne.

Radovan

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

Barbara je, čini mi se, dobila par kila. I izgleda perfektnooooo

Rale iz 6 Kaplara

pre 5 godina

@ Milan

totalne gluposti pricas tj pises...jel duzan Vilander da voli nekoga (Djokovica)? ovo nije spanska serija nego tenis...niko nikoga ne voli i ne mrzi....on komentarise teniski svet kao strucnjak za tenis... visestruki gs sampion.. tacka.

Sa tackom na kraju definitivno si u pravu. Zanemeli smo. Bice kako biti mora!

Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Goki56

pre 5 godina

@(Jumko, 28. januar 2019 22:32)
Pre sam, iako sam svim srcem za Novaka, cesto i cenio neke od tvojih komentara. U zadnje vreme si se malo izgbuio. Komentari su ti vise bazirani na negativnim emocijama nego na realnosti. Mozda treba da malo odmoris i sacekas Roland Garros. Mozda ces tada imati vise materijala za tvoje uobicajene komentare.

bitan lik

pre 5 godina

(Milan, 28. januar 2019 23:47) anticipacija nije predvidjanje nego ocekivanje. pretpostavljam da je rec uzeta posto preciznije definise procenu umesto zelje. ili gresim?

Остаци из османлијског

pre 5 godina

))) @Објективно .... Конкуренцијо мирно џаба таласате речима и увек губите ... тако и треба!

Bucko

pre 5 godina

Najbolje u toj emisiji je Barbara!! Ah te noge! :-)
(objektivno, 28. januar 2019 23:54)

I njivova Barbara naravno nije sto i nasa Barbara..

as

pre 5 godina

Trebali su lepo da se dogovore, da u Australiji Nadal ima sve slemove bar dvaput, a da Novak kompletira set tanjira, a da na RG-u Novak osvoji svaki slem bar dvaput a da Nadal kompletira set tanjira i svi zadovoljni, ovo znaci da Novak ide na sva 4 slema u 2019.

delimir

pre 5 godina

jednostavno vilander mora tako da prica za tv, mora da pumpa mec, da istice neizvesnost, da hvali i jednog i drugog, da pominje mane, sve to da bi gledamot bila veca, Da je rekao Ovaj sigurno pobedjuje , mislim da bi opala gledanost. neznam da li bi gledao da znam unapred pobednika

Calimero

pre 5 godina

A vidi broj gren slemova na slici, hahaha... Ali ne, nije to najbitnije, mastersi su! Ups, greska, nema ni toga najvise, h2h je najbitniji!
@ ( (Jumko, 28. januar 2019 22:32)
A vidi,stvarnost i budućnost za Federera i Nadala je tako ružna i razočaravajuća!Gotovo identična kao kad se ti pogledaš u ogledalo,pa spoznaš isti osećaj....

Brka

pre 5 godina

Nadal(i) smo se više od Nadal(a)...naravno, često si onoliko dobar koliko ti protivnik dozvoli. Baloni sa beskonačnim spinom druge zbunjuju, Novaku prijaju.

Minja

pre 5 godina

Ljudi misle da ako je neko teniski strucnjak da je i vidovit pa moze sve da predvidi. Da je tako bio bi milijarder, poput kosarkaskih strucnjaka, fudbalskih strucnjaka itd. Neko je strucnjak ako poznaje odredjeni sport. Na ishod meceva utice mnogo faktora.

Iva Jovanovic

pre 5 godina

&Jumko - A Federer i Nadal imaju osvojena sva 4GS u nizu... upsss ne - ima Novak! Takodje imaju osvojen Zlatni masters .... upssss ne - ima Novak! Baš si duhovit.... upssss - NE!

dardan

pre 5 godina

Neka me neko ispravi ali mi se čini da Djoković odavno nije osvojio GS a da se manje namučio/istrošio fizički pre svega. Mislim da je i statistički najmanje vremena proveo na terenu od svih 15 osvojenih GS-a. To mu itekako ide u prilog....

Bilo je 22:45, bio je sam i svirao je klavir...

pre 5 godina

Ma vraga je nepobjediv Wilanderu , samo se treba pojavit neki mudonja sa znanjem koji Ce ga isprasiti.. 
Kao npr Wawrinka , luda glava Kyrgios, Federer ako ima dan ,Zverev ako se skulira , Kacanov mozda i Del Potro itd
(Jose, 29. januar 2019)

A mozda i svi zajedno da probaju?

anica

pre 5 godina

(VUK, 29. januar 2019 15:06)
U pitanju je zena, ne muskarac, i ne foliraj svega ti, cuo si sigurno...kucaj na jutjubu da se podsetis. Tebi samo zene su u glavi zavodnik si pravi zavodnik si, zavede me majko momak los, zavede me taj zenskaros! Tako ide pesma.
Ne slazem se sa tim da je to opsta kultura, informisem se o onom sto me zanima, meni je muzika tu da me opusti a bas me briga gde je rodjen npr. Dejvid Bouvi, Fredi Merkjuri ili koliko dece ima Zvonko Bogdan kad krene Kada padne prvi sneeeeeeg, kada paaaaaaaaadne....i tako uz case i case moj Vule.

taki p.

pre 5 godina

Pored titule raduje nacin na koji je dosao do nje,vise nego ubedljivo,sa punim samopuzdanjem,velikom zeljom,sa ovakvim stavom moze da juri Federera.Poslednja 3 GS finala dobio je bez izgubjlenog seta protiv igraca u top formi,jos jedan pokazatelj da sve od njega zavisi.Raduje i tempiranje forme za zavrsnicu,uvek se cudim kada ga kritikuju u ranijim fazama turnira,covek je pokazao da za samo 3-4 dana moze da podigne formu na fantastican nivo,koliko puta su ga otpisivali pred finale a on briljirao,samo neka ga potcenjuju i dalje.Raduje povratak servisa na vrhunski nivo,konacno forhendom gradi igru,ranije se smatralo da mu je to malo slabija strana,ali sada tuce iz svih pozicija,kretanje i pozicioniranje nikad bolje,sampionski stav na terenu.Zaista deluje zastrasujuce dobro,mnogi ce ponovo gubiti u svlacionici,cak je i Rafa bio vrlo nervozan i stisnut.Treba iskoristiti ovo stanje i pokupiti maksimum trofeja ove godine.

anica

pre 5 godina

VUK, 29. januar 2019 12:51)
Meni je muzika cool bez obzira koja je, mogu da slusam i "zavede me majko momak los" od Sikice. Hvala na informaciji, ti si mozda zapamtio taj period, tvoje vreme...ja nisam.

Никола87

pre 5 godina

Генерално ме не пале Швабице, али има нешто мало њих (као и Амерки немачког/ аустријског порекла) које ме раде 100%, баш сваким делом свог тела. Барбара је, што кажу у Америци, "full package". И ноге, и бујне груди, и тен, и младолика фаца... Скоро па као Бушар, а могла би да је роди по разлици у годинама.

VUK

pre 5 godina

@Anica. .ne pamtim ni ja sedamdesete...samo je u pitanju opšta kultura. Kad se gleda utakmica , teniski meč...sluša muzika , gleda film.... normalno je informisati se o liku i delu sportiste ili umetnika. Evo priznajem , za tog Šikicu nikada nisam čuo.A... ukusi su različiti. Za nekog je i komarac muzika .

bazan

pre 5 godina

Ja nekako ne verujem Vilanderu nijednu reč koju o Novaku izgovori. Ko sluša kako komentariše Noletove mečeve zna o čemu pričam. Kad Novak vodi on se bukvalno ne čuje nigde, samo ćuti. Kad protivnik vodi on krene sa pohvalama i divljenjem. Tako je bilo u nedelju protiv Rafe, tako je bilo u onim mečevima sa Vavrinkom na AO i u mnogim drugim. Sigurno je da ceni Novaka i da ne može da ospori da je na putu da postane najbolji ikada ako već nije, ali ga ne voli uopšte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 28. januar 2019 22:27)

Ceni ga i to je dovoljno.Ne mora da ga voli.Nigde ne pise da mora da ga voli.

Dachazvezda

pre 5 godina

Djokovic jeste trenutno prvi teniser ( ali samp do IV ili Majamija) ali nije najbolji, poraz od Aguta krunski dokaz. 
(Bodibond, 29. januar 2019 00:31)

Pobeda!!! Krunski dokaz!!!! :)) Aplauz!!!!
Posle SVAKOG tvog komentara, setim se Her ZIKE PAVLOVICA:
"Daro, svaka cast! Ti kazes malo, ali glupo" :))))))))
To je "KRUNSKI DOKAZ" da promenis nadimak u Dara Pavlovic!!

Jaci "dokaz" od ovog tvog gore :))))))

Kosta

pre 5 godina

Hahaa citam komentare ovih trolova , alo rodjaci u poslednjih 20 meceva rezultat je 14-6 za Novaka a u poslednjih 16 meceva 13-3 sto ce reci "musterija ko Cilic" . Ako se budu sreli na sljaci posebno na RG otprangijace ga Novak ko belu lalu , lansirace ga na mexicku zvezdu sto rece cuveni Kanzas .

Sava964

pre 5 godina

Ovog sa banjice mnooogoooo bole Noletove pobede... Naročito u finalima i naročito protiv Nadala i Federera. Razume se u tenis ko Marica...., a non - stop visi ovde na vestima o Đokoviću...

VUK

pre 5 godina

To je Anice naziv muzičkih stručnjaka za pjesme Bijelog Dugmeta koje su nastale krajem sedamdesetih godina prošlog veka. To je vreme kada se "Dugme" vraćalo ujutro u Sarajevo posle svirke u kafani tamo negde oko Han Pijeska...i tako kroz livade i šume ..uz ovce i štiglice ..rodile se pjesme Pastirskog rocka.Jedna iz tog opusa je i : Sanjao sam noćas da te nemam. Sad to nekom više paše nego neki turbo-folk iz devedesetih. Menja se muzički ukus na portalu uz sve veći broj osvojenih titula. Meni je to sve cool.

Max

pre 5 godina

Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!
(istina mašina, 29. januar 2019 08:52)

To je bilo polufinale.

Milan

pre 5 godina

Novak je Vimbldon dobio 3:2, sa 10:8 u poslednjem setu. Dobio si brdo pluseva za neistinu, da Novak nije izgubio set u poslednja 3 GS finala!
(istina mašina, 29. januar 2019 
to je bilo polufinale a u finalu Anderson 3-0