Nova vest
Tenis

Sreda, 16.01.2019.

06:13

Džabe ime, Mašo, kad te ne prepoznaju

Na Australijan Openu uvek se dešavaju interesantne stvari koje nisu direktno vezane za dešavanja na terenima.

Izvor: Zoran Kecman

Autor: Zoran Kecman

Džabe ime, Mašo, kad te ne prepoznaju
Photo by Julian Finney/Getty Images

Jedna takva stvar dogodila se nekadašnjoj šampionki Vimbldona, Ruskinji Mariji Šarapovoj, koju očekuje meč druge runde sa Šveđankom Rebekom Peterson.

Naime, Šarapova je dok je prolazila kraj jednog od ulaza u Rod Lejver Areni, krenula je na stranu na koju mogu samo da se kreću igrači i članovi njihovih timova.

Jedna žena iz obezbeđenja očigledno nije prepoznala Šarapovu, pa joj je negoujući rukom pokazala da ne ide tamo, ali Šarapova, videvši njenu reakciju, samo se okrenula i pokazala joj svoju igračku akreditaciju.

Potom je zagrlila nekog poznanika, dok je redarki ostalo samo da razmišlja o tome kako nije prepoznala tako poznatu igračicu.

A što se tiče Šarapove, ona bi već u trećem kolu mogla da se sastane sa trećim nosiocem, šampionkom turnira Karolinom Voznjacki. Pod uslovom, naravno, da pobedi.

"Šarapova je uvek u krugu favorita, i čak i to što bi mogla da igra sa Voznjacki u trećem kolu ne znači ništa, lako s njom može da izađe na kraja. Mrija je sposobna da se plasira u osminu finala ako joj sve bude u redu, posebno sa prvim servisom", rekao je prvi čuvek Teniske federacije Rusije, Šamil Tarpiščev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu