Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 22.01.2018.

22:00

Ko osvaja AO: RF, Rafa, Dimitrov ili će nas neko iznenaditi?

Poznati su svi parovi četvrtfinala prvog gren slema sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Ko osvaja AO: RF, Rafa, Dimitrov ili će nas neko iznenaditi?
(Foto: Getty images)

Za titulu u Melburnu boriće se: Rodžer Federe, Rafael Nadal, Tomas Berdih, Marin Čilić, Edmund Kajl, Hjeon Čung i Tenis Sandgren.

Novak je ostao bez prilike da se bori za titulu, prvu na velikim turnirima još od Rolan Garosa 2016, a Čung stigao do svog prvog velikog četvrtfinala.

Amerikanac zanimljivog imena, Tenis Sandgren, je posle Šardija, Vavrinke i Merterera eliminisao i petog nosioca Dominika Tima, posle maratona i pet setova.
Sandgren je drugi debitant u poslednjih 20 godina koji je stigao do četvrtfinala, a za polufinale će se boriti upravo sa Čungom.

U drugom četvrtinalu čije smo učesnike saznali danas, sastaće se Rodžer Federer i Tomaš Berdih.

Švajcarac u dnevnom terminu po lokalnom vremenu nije imao problema sa Fusčovičem iz Mađarske, au tri seta je do četvrtfinala stigao i Čeh, Eliminisao je Italijana Fonjinija.

Prva dva četvrtfinala turnira muškaraca igraće se sutra, u pola pet po našem vremen usastaće se Grigor Dimitrov i Kajl Edmund, u devet će igrati Rafael Nadal i Marin Čilić.

Ko po vama osvaja ovogodišnji Australijan open?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Tenis

Iga silovito do treće runde Rima

Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u treće kolo turnira u Rimu, pošto je pobedila 77. teniserku sveta Amerikanku Bernardu Peru posle dva seta, 6:0, 6:2.

Beta

23:08

11 h

Tenis

Poznato kada Đoković izlazi na teren

Srpski teniser Novak Đoković će meč drugog kola mastersa u Rimu protiv Francuza Korentana Mutea igrati u petak uveče posle 19 časova, saopšteno je na sajtu turnira.

Tanjug

20:45

13 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu