Utorak, 16.01.2018.

13:00

Federer: Gael veliki test za Novaka, pratite pažljivo

Rodžer Federer očekuje interesantan duel između Novaka Đokovića i Gaela Monfisa u drugom kolu Australijan opena.

Izvor: AK

Federer: Gael veliki test za Novaka, pratite pažljivo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Chana

pre 6 godina

Bože, iskreno žalim što "Roćko" ne razume srpski, pa da pročita komentare njegovog najvećeg navijača, inače bota na ovim vestima. Jedan te isti čovek, pod različitim imenima, piše protiv SVOG ZEMLJAKA, da bi se "dokazao" (?) NAJVEĆEM (?) teniseru svih vremena, Švajcarcu, koji ne samo što to neće pročitati, ne samo što to neće razumeti, nego ima emocionalni koeficijent ne 0, nego u minusu - odn. briga ga za mamu, tatu i bližu familiju, AKO MU JE TAKO OD KORISTI !
Žalosno, ali jedini razlog tog BOTA je da ide u kontru SVOM ZEMLJAKU, najvećem sportisti svih vremena, koji sve to može da pročita i da razume...
Ali, na svu sreću neće, jer da se bavi ovakvim stvarima - ne bi Federer tako očigledno zortovao od njega (bez razloga, jer je ispušena muštikla...)
Voleo bih to polufinale, i da Nole počisti teren sa Federerom, ako ovaj uopšte stigne do polufinala !
SRBIJA - ZEMLJA BOTOVA !!!
Između ostalog...

Chana

pre 6 godina

Cim sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 16. januar 2018 13:33)

Jednostavno, nisi.
Uostalom, nisi Švajcarac - pa si lud za Federerom?!
Morao bi da budeš još pametniji, pa da to objasniš.
Zato, lepo, ĆUTI...

PistolPit

pre 6 godina

Čovek rekao samo da ce Gael biti dobar test i mec koji ce on licno pratiti. Nema sumnje da je to tacno, Monfis ce biti dobar test da pokaze u kakvoj je formi Nole (i igrackoj i fizickoj) zato sto uvek natera protivnika da udari mnogo lopti.

Jos je naznacio kako je tesko vratiti se posle povrede ali da njih nekoliko (tu ubrajajuci seve, Novaka i Nadala) imaju tako veliku prednost nad konkurencijom da i dalje mogu da prodju prvu nedelju na grend slemu i polako udju u formu.

Milos

pre 6 godina

@antiDebil Treba mu zaviditi na tome sto je Nole BOLJI OD NJEGA.Sto se tice GS titula ima ih vise,ali sto se tice igre Nole je mnogo bolji od njega.Bolji bekhend,brzi je,u forhend razmjenama rijetko kad Federer osvoji poen,bolji drop sot i lob.A i sto se tice servisa nije Federer bas puno bolji od Noleta.Ako izuzmemo onaj AO 2008.sto je Nole osvojio on je tek poceo osvajati GS 2011.i opet ih ima12,a Federer 2003.ako se ne varam i opet ih ima samo 19.A sta bi bilo da je Nole poceo osvajati GS 2003.godine?Pa ako uzmemo u obzir da je za 5,6 godina osvojio 11 GS titula znaci za bi sada sigurno imao preko 20

Kampanja

pre 6 godina

Pogledajte intervju. Na 2:06 jasno kaze "I'll follow that one closely". Praticu taj (mec) pazljivo, a ne kao pratite pazljivo i ne znam sta. Gael ce ga isprasiti. Samo kaze da je mali test za Novaka i njegov povratak.

[url=https://www.youtube.com/watch?v=LaNjwfxtmTs] RF intervju [/url]

Vi prepisujete stenogram od intervju sa sajta AO. Morate shvatiti da ljudi koji kucaju direktno na intervju-u nekada pogrese ili propuste rec.

bojanabg

pre 6 godina

(Fedex postovalac,
Odlican je igrac Federer.
Fino sto je za tebe uzor , nekima od nas nije, naprotiv. Dozivljavam ga kao egoisticnu, pasivno-agresivnu osobu, koja svoje pravo lice pokaze cim stvari ne idu kako je on planirao. Seti se samo kako je Rafi upropastio slavlje na AO09, sta je sve pricao za Andy-a i Novaka .. za svakoga protiv koga se u bilo kom trenutku osecao ugrozeno na terenu .

Dott

pre 6 godina

Rodzerov komentar ce se veoma pozitivno odraziti na Novakov medijski prostor, on je najuticajnija licnost i neko koga svi teniski zvanicnici prate i osluskuju. Rodzer je taj koji je Novaku drzao zatvorena medijska vrata. Kako objsniti da velika vecina sveta koja ne prati tenis pasionirano i ne zna za cinjenicu da je Novak u jednom trenutku bio vlasnik sva 4 GS trofeja. To je najveci planetarni opste sportski uspeh, o koje se moralo pisati 10 puta vise.
Nebitno je sta je Rodzer govorio o Novaku, bitno da je govorio, pre je Novaka ako i pomene stavljao samo u negativan konteskt i tada se o njemu i negativno pisalo. Imao bi on i stada sto sta negativno reci, ali ocigledno je Novaka prihvatio, svakako Novakovom zaslugom i rezultatima koje mora postovati.

Robert

pre 6 godina

Ne razumem, šta je loše rekao Federer?!

Kada je raspoložen, Monfils je opasan protivnik za bilo kog igrača. Kao takav, a uzimajući u obzir i nepoznanicu u vezi sa Novakovom formom, svakako je Đokoviću veliki test sada. Sam Rodžer je pre nekoliko godina na US Openu bio na ivici poraza od Francuza, jedva uspeo da preokrene.

Dalje, šta bi se desilo ako dođe do susreta Švajcarca i Srbina u polufinalu, i prvi izađe kao pobednik? Daj bože da 10% ovih koji se sada busaju u grudi i prete u Novakovo ime priznaju poraz. Ostali će, kao po starom običaju, naprasno promeniti ploču i opravdanje tražiti u Novakovom problemu sa laktom i lošom formom.

Tako je to kada navijačke strasti potpuno zavladaju čovekom i liše ga osećaja za objektivnošću.

Fedex postovalac

pre 6 godina

Federera, najmanje dotice Novak, od koga je voljeniji i popularniji, SVUGDE.A Federera, ostvarenog tenisera, jednog od 2 najbolja ikad, i ostvarenog oca, bas zanima misljenje propaliteta sa ovog sajta onog Rogere Federeru, uvek prisutnog Jumka, i Mikija.Verujem da Roger ne zna sta ce od sebe, zbog vasih prekornih komentara , :) :) .Jos Srbende caps lock, stave da naglase da mu se obracaju , vrhunac ludila definitivno HAHAHA :D.Kao da vecina vas nije pronasla sebe u karijerama, poslovima, fakultetima, ako ih imate.Pa sebe projektujete kroz uspehe, Novaka, Rogera ,Rafe.Meni iskreno, svejedno ko ce osvojiti , voleo bih Fed, ali i da Novak uzme nemam problema, osim sa njegovim fanaticima, ili Fed fanaticima.Umeren treba biti uvek, draga gospodo :).Pratim tenis od 2004., i mogu reci da ova era jeste najjaca, te da oni koji omalovazavaju Novaka, ili Rogera su ili losi trolovi, ili neznalice.Dva sjajna momka, i velike legende.Sumnjam da ih doticu vasi komentari.Rafa je takodje legenda, i velika gromada.Sinonim za borbenost.Uzivajmo, ko zna da li je ovo poslednja godina, kad cemo gledati duele, za uzivanje, jos kad se Marej ako sve prodje, nadam se vrati ovo je poslednji nalet velike cetvorke.Manje se vredjajte, vise uzivanja u tenisu.Po meni su i Novak, i Rafa, I Roger , GOATS.Svako od njih troje zasluzuje tu titulu, da diskusiju zavrsim.Pozdrav sim pravim ljubiteljima tenisa, moj omiljen sport, prva ljubav sportska :).

antiDebil

pre 6 godina

Bolje Novaku da odmah ispadne, on protiv ovakvog Federera nije imao sansi ni u najboljim danima a kamoli sada. Federer je zdrav, pun samopouzdanja i u zastrasujucoj formi, sto znaci da Nolo ulazi u opasnost da opet popije krompiric kao u finalu Sinsinatija.

antiDebil

pre 6 godina

@miki
Jel vas Nolove svedoke uce izrazima koje morate da koristite a da vam prethodno ne objasne znacenje? Na cemu Federer moze da zavidi Nolu? Ima vise titula, duze bio prvi, mnooogooo vise GS, vise novca, neuporedivo je popularniji, ima NORMALNU porodicu, normalnu zenu, 4 dece i sva lice na njega umesto na trenera. Dakle, na cemu da mu zavidi?

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Ne bih rekao da je Federer misli ovo “pažljivo gledajte” kao “pažljivo gledajte kako ce Novak da izgubi”. Mislim da je pod tim “pazljivo gledajte” mislio “pazljivo gledajte meč jer bi mogao biti interesantan”... U svakom slucaju, nadam se da ce biti dobar mec i da ce Novak bez vecih problema pobediti, ali ne bih bio iznenadjen da bude velike borbe, sa Gaelom se nikad ne zna.

bot92 heaven

pre 6 godina

ako je samo ovaj Federer odmeren i kulturan. Pravi džentlmen.
Djoković, Kirgios, Tomić, Fonjini bi mogli malo da se ugledaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Heba, 16. januar 2018 17:4
On bar ima razlog da provocira ,u strahu su velike ocii, boji se da se Djokovic ne vrati u formu , potpiruje ostale da bi njemu bilo lakse, koji je tvoj? Neki licini? Novak ti nesto licno nazao ucinio?
Nije te pozvao da kaze "dodji cika Nole da parica"

teofil2

pre 6 godina

VRLO jasna provokacija Federera ,sa namerom da izvrsi pritisak na jos uvek rovitog Novaka.Ali ,nije bas morao sa Monfilsom da pocne,ovaj ga nije dobio nikada.Ili ,Federer kaze ,uvek ima prvi put.U svakom slucaju vazi ona stara sto je babi milo to joj se i snilo....

LazarL

pre 6 godina

Uhh kako cu da se radujem laganom setnjom Federera kroz polufinale, ako nolo uopste prodje drugo kolo
(Snupi, 16. januar 2018 16:59)

I ja!!!

dobar kajmak, los sir

pre 6 godina

mi sa Banjice navijamo za našeg Noleta i nikada, bas nikada, ne želimo ništa zlobno Novakovim protivnicima. Međutim sa gnušanjem gledamo na one "naše" koji su pakosni, cinični i nebitni mali ljudi. Želimo im da i oni dobiju ljubav i da je nekome daju, to je jedno lepo osećanje.

ja

pre 6 godina

Jel vam Vučić kriv za sve sto ne valja? e pa procitajte ovde komentare i shvaticete sta nevalja u Srbiji... samo pljuvanje i nekultura. niste ni zaslužili bolju vlast kakav ste narod. Čovek dao normalan intervju a vi odma po njemu... mnogo smo zloban narod zato nam se sve ovo i desava...
(DaLanik, 16. januar 2018 15:56)

A, na koje pljuvače misliš? Noletove? Federerove?

Krsta

pre 6 godina

Posle one igre protiv Janga, mislim da se niko ne boji Noloa. Sporiji je vidno, a i slabije udara. Kondicija verovatno slaba. Preti da se raspadne čim ga neko malo pritisne ili meč potraje. Tako izgleda.

manituami

pre 6 godina

,šta ćete onda reći vašem miljeniku Novaku koji je pretprošle godine na Masters kupu u Londonu sjeo u Marejevu stolicu!Nije valjada da ti i ostali njegovi fanovi to ne znate ,a možda i ne znate ,jer to domaćim medijima nije bilo interesantno,pošto su se godinu dana ranije "umorili " od pisaja kako je Federer napravio sjedajući u Novakovu stolicu.Pošto pratiš tenis trebao bi valjda znati da Federer nijedan započeti meč nije predao ,dok se to ne može nikako reći za Novaka ,koji je u samom vrhu po broju predatih započetih mečeva.Takođe bi trebao znati da se takvi mečevi u statistici ne vode kao izgubljeni mečevi,a da se vode ,statistika bi Novakova malo drugačija bila.
(prestup, 16. januar 2018 17:06)
E kad pročitam ovako samouvereno lupetanje, dođe mi da se izbodem. Edukuj se malo, pa onda konentariši.

Fljerond Jashari

pre 6 godina

...pa sad, kako se uzme, biće sigurno veći test Gael nego sinoć Donald. Ali što se Rodžera tiče, ni raznovrsnijeg tenisera, ni manjeg čoveka.
...Novak kad malo našteluje ovaj "novokompovani" servis uz ostale savete dva najlukavija tenisera ikada koji su u novom timu, ima da padne "berba ušiju".

Sarkazam

pre 6 godina

To je onaj isti Gael sto je stajao kao stub na terenu prosli put jer nije znao sta da radi i sta ga je snaslo kad ga je Nole pregazio?

prestup

pre 6 godina

{borkes,šta ćete onda reći vašem miljeniku Novaku koji je pretprošle godine na Masters kupu u Londonu sjeo u Marejevu stolicu!Nije valjada da ti i ostali njegovi fanovi to ne znate ,a možda i ne znate ,jer to domaćim medijima nije bilo interesantno,pošto su se godinu dana ranije "umorili " od pisaja kako je Federer napravio sjedajući u Novakovu stolicu.Pošto pratiš tenis trebao bi valjda znati da Federer nijedan započeti meč nije predao ,dok se to ne može nikako reći za Novaka ,koji je u samom vrhu po broju predatih započetih mečeva.Takođe bi trebao znati da se takvi mečevi u statistici ne vode kao izgubljeni mečevi,a da se vode ,statistika bi Novakova malo drugačija bila.

Toni Bandera

pre 6 godina

Joj brate, ako je tebe Gael drao kad je hteo, ne znači da može tako i sa Novakom, Gael mu je vazda bio mušterija. Nego si se ti Rođače malko uplašio, slutiš da ti se ne piše dobro ako nabasaš na svoju višegodišnju noćnu moru iz koje si mislio da su te probudili, pa sad opet čir proradio, maštaš da će opet neko drugi da ti nađe lek.

ljubi cika

pre 6 godina

Spremi se da te Nole nasapunja u polufinalu. Sklonio se covek da uzmete nesto a ti sad pricas. Posle ovog polufinala znace se ko je GOAT. Ako uopste Rodja dodje do polufinala.

baghdatis, phillipousis, gonzalez, safin, roddick, cilic i ostale boranije

pre 6 godina

@strahjevrag!
Federer je u svojoj eri najuspesniji, ima najvise GS, najvise titula, najduze prvi na svetu. Nadal je drugi, a Nole tek treci u svojoj eri.
(Beobrad, 16. januar 2018 14:33)

@Beobrad: Sta je, istin boli, ha? Covek ti je lepo objasnio!

a koje su boje te kantice i lopatice?

pre 6 godina

Zna Rodžer nešto što mi ne znamo. Produžava se tiha suspenzija nole zbog dopinga...
@Pera Božić
Ne zna nista, vec vrsi psiholoski pritisak na Noleta. Sad Nole treba da se razmislja sto je Federer to rekao? I sto da se plasi bas Monfisa?
Ako prodje ta Federerova zackoljica, i Nole razmislja o tome .. moze cak i da izgubi. Sluzio se Federer tim stvarima i ranije, i ne samo protiv Noleta..

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Ma samo nam ti kazi da pažljivi pratimo!
Naravno da ćemo pažljivo pratiti!
A ti Federerko spremi novi džemperić.
SPARTAAA!!!

Nole, 1. mesto se dosadjuje bez tebe. Juris na vrh!

pre 6 godina

@ "Koje komplekse mu je Nole nabio... Covek ima traume, verovatno do kraja zivota."
(PTSD, 16. januar 2018 14:37)

Nije mu Nole nabio komplekse. Da jeste, ne bi igrao kao sto igra. Komplekse je Nole nabio VAMA koji ste - satro - njegovi navijaci, a veze nemate ni sa tenisom, ni sa zivotom, uopste.

I ostavite se vi, tzv. licnih utisaka (pojma nemate sta to znaci). RF da je zloban, ne bi svake godine u pauzi izmedju sezona pozivao po nekoliko najtalentovanijih mladih igraca da sam njim treniraju. Bilo je (ima i fotki) i nasih mladih tenisera u njegovoj (za tu priliku besplatnoj) skoli.

Zlobni ste vi, jer za Noleta navijate samo zato sto je Srbin. Kao da se sport meri po tome. Po naciji. Vi cinite ogromnu stetu Noletu, omalovazavajuci druge. Stidim se sto se svrstavate u MOJU navijacku grupu! Sto uobrazavate da ste navijaci.

anica

pre 6 godina

Lepota je u oku posmatraca...za mene je Federer markantna pojava i retko koja zena bi mu odolela.
Verujem da je Nole vratio motiv i da moze korak po korak do narednih pobeda, Monfis je u ovom trenutku sve samo ne lagan protivnik, inace...na stranu navijacke strasti... Federeru svaka cast kako ne odustaje i koliko voli tenis. Za svako postovanje!

DaLanik

pre 6 godina

Jel vam Vučić kriv za sve sto ne valja? e pa procitajte ovde komentare i shvaticete sta nevalja u Srbiji... samo pljuvanje i nekultura. niste ni zaslužili bolju vlast kakav ste narod. Čovek dao normalan intervju a vi odma po njemu... mnogo smo zloban narod zato nam se sve ovo i desava...

Delija

pre 6 godina

Naravno da Gael moze biti nezgodan rival, covek je dugo u vrhu, iskusan, ima mnogo meceva protiv vrhunskih tenisera. Medjutim Novak ga odlicno poznaje i pobedjivao ga je u proslosti, nekad lakse nekad teze, ali nikad mu nije bio neka prevelika prepreka. Po mom misljenju Gael moze do seta protiv Novaka i to je to, ali videcemo, uvek postoje iznenadjenja. Ipak mislim da ce teze biti Rodzeru protiv Strufa, Struf je dosta mladji, ume da igra dosta dobro, ima solidan servis, udara snazno, i zbog svojih godina fizicki bolje stoji od Federera. Gledao sam jutros obojicu, i iako je nezahvalno porediti dvojicu igraca kad igraju protiv razlicitih tenisera, po onome sto sam video Djokovic je bolje igrao, izuzev servisa koji je kod Rodzera odlicno funkcionisao. Sve u svemu, kada bih morao da se kladim na iznenadjenje pre bih stavio na Strufa nego na Gaela.

borkes

pre 6 godina

@mikii
Pa u tom slučaju ćemo pružiti ruku i reći da je protivnik bio bolji.
Nećemo staviti peškir na protivnikovu stolicu, nećemo oblačiti džemper i nećemo reći da je protivnik "ošamario ritern" od kojeg i dan danas imamo noćne more.
Nego mene interesuje šta ćete vi i vama slični reći u suprotnom??
Idemo dalje.

Beobrad

pre 6 godina

@strahjevrag!
Federer je u svojoj eri najuspesniji, ima najvise GS, najvise titula, najduze prvi na svetu. Nadal je drugi, a Nole tek treci u svojoj eri.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ne laje kuca zbog sela,nego zbog svoje....
Novak ima bolji skor sa svima iz te velike četvorke.
Novak je mogao uzeti još nekoliko šlemova da je bio drskiji i bezobrazniji.Ja ga cenim bas ovakvog.
Hoceli se sastati u polufinalu?Zavisi od drugih koliko i PD njih,ali ako do toga dođje,Federer će za sva vremena zanemeti.Zasto?Zato sto će biti obrisan kao gumicom.
Dokle brze isturas druge da ti rese problem Novaka?

b

pre 6 godina

Ovaj covek je cista zloba.
(sanja, 16. januar 2018 13:46)
# Link komentara


Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Čista nepatvorena zloba

Mikii

pre 6 godina

Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.
(Bg, 16. januar 2018 14:28)

Federer ruzan covek??? E, sad sam sve cuo :))

бт

pre 6 godina

im sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?
(Laza, 16. januar 2018 13:33)

Само упорно гледај тенис и једног дана ћеш видети. Није у питању памет већ моћ запажања, некоме треба дуже...

Bg

pre 6 godina

@Neca... Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.

Mihael

pre 6 godina

Moje mišljenje je da je Federer najgori igrač protiv koga može Novak da igra. To pokazuje i statistika, jednostavno Federer igra toliko raznovrstan tenis, da ne daje puno prostora, neda da mu nametneš svoju igru, servira jako dobro i skračuje poene. Istina je kad Novak igra svoj tenis da neutrališe sve ali?? dal Novak može da odigra najbolji svoj tenis protiv njega ako dođe do okršaja. Jedan veliki plus ima sad Novak a to je da može da igra brez pritiska jer zna da se ne očekuje puno od njega. Ako izgubi, to je normalno jer nije igrao 6 meseci i neče ga niko osuđivati. A psiha je čudo, mislim da je čak i Federer zato osvojijo titulu prošle godine. Bilo mu svejedno, igrao opušteno pa šta bude. Šteta što nema Federera u finalu Novak. Radije bih video Rafu u polufinalu jer igra tenis predvidljiv, maratonski, udarci se ponavljaju in to Novaku više odgovara, da nametne svoj ritam.

b

pre 6 godina

@Neca... Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.
(Bg, 16. januar 2018 14:28
Rafa je meni najslađi, Đokovic je zgodan ali nije moj tip.
A gospodin Federer je ružan čovek, spolja a po mnogo čemu sudeći i iznutra . Ne volim zlobne face ,on ima takvu. Šta ćete lični utisak

Vamos!

Mikii

pre 6 godina

Hahahahaha, a cujte ove crne botove, nasli su kome ce da prete. Pa sta cete ako stvarno Nollo dodje u polufinale, pa ga oduci Rocko od tenisa? Hoce li boleti taj lakat? No, ne brinite, izbeci ce to Nollo, kao prosle godine sto je na RG pobegao od Nadala. Videli smo da mu nije frka ni 6:0 da izgubi set, samo da ne izadje na megdan. Nema taj herca vise da stane na crtu najvecim teniserima u istoriji, dzabe se nadate :)

fantom

pre 6 godina

Mnogo Federeru NIJE simpatičan Novak, mnogo se Federer brine o Novaku, mnogo Federeru smeta Novak, mnogo je slučajno poslednjih godina da se i ova Federerova izjava iz intervjua prenosi netačno. Sve u svemu Federer mnogo pati od kompleksa zvanog NOVAK ĐOKOVIĆ!

Laza

pre 6 godina

Cim sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?

Comy

pre 6 godina

Bez sumnje za sada GOAT, ali ima on traume od Novaka realno. A ovo je klasicna izjava za huškanje. Ne bi on želeo sa njim da se nadje u nastavku.

ok

pre 6 godina

meni se cini da se Fedex malcice uplasio Novaka iako nema potrebe za to ali psiha je cudo.Ako dodje do polufinala izmedju Fedexa i Novaka sanse ce biti 45-55...medjutim nece doci do toga verovatno.

strahjevrag!

pre 6 godina

Koliko ima zlobe u rodji i koliko je on to puta neskriveno pokazao! U stvarnosti rodja se toliko plasi No1eta jer zna da nikada nije imao igru protiv GOAT-a. Rodja jednostavno zna da nema resenje za najboljeg igraca svih vremena pa onda igra ovakve psiholoske igrice. Bolesno zavidan covek gorkog osmeha prepun straha i ljubomore ili jednostavno - rodja nevelicanstveni!

Ali nije sramota za rodju biti 3. najbolji u svojoj generaciji! Uspeh je to.

Blue Moon 711

pre 6 godina

Ako Monfis bude igrao kao danas protiv nepoznatog Španca, biće laganih 3:0 za Novaka. Čak 13 duplih grešaka je napravio, 4 cela gema samo na duple, Novak će to znati da iskoristi.

Branko

pre 6 godina

očigledno je da ne bi voleo da igra sa Novakom u polufinalu jer su mu prethodna iskustva stalno u podsvesti pa na ovaj način pokušava da podigne motivaciju kod Monfisa. jadno i bedno od velikog igrača slabog karaktera.

miodrag

pre 6 godina

Retko se slazem sa deduskom, ali ovaj put, samo ovaj put, ja sam prinudjen, nemam izbora, moram, da se slozim sa Pekijem. Razlika je samo u jednom- to je njegova zelja a moja strepnja!

Nebojša

pre 6 godina

Monfis ume sa Federerom Federer bi imao razloga da se plaši ali sa Novakom ne ume sve zavisi od Novaka svakako očekujem pobedu ali ne previše lako ne kao ovaj meč jutros.

Blue Moon 711

pre 6 godina

Ako Monfis bude igrao kao danas protiv nepoznatog Španca, biće laganih 3:0 za Novaka. Čak 13 duplih grešaka je napravio, 4 cela gema samo na duple, Novak će to znati da iskoristi.

Comy

pre 6 godina

Bez sumnje za sada GOAT, ali ima on traume od Novaka realno. A ovo je klasicna izjava za huškanje. Ne bi on želeo sa njim da se nadje u nastavku.

fantom

pre 6 godina

Mnogo Federeru NIJE simpatičan Novak, mnogo se Federer brine o Novaku, mnogo Federeru smeta Novak, mnogo je slučajno poslednjih godina da se i ova Federerova izjava iz intervjua prenosi netačno. Sve u svemu Federer mnogo pati od kompleksa zvanog NOVAK ĐOKOVIĆ!

strahjevrag!

pre 6 godina

Koliko ima zlobe u rodji i koliko je on to puta neskriveno pokazao! U stvarnosti rodja se toliko plasi No1eta jer zna da nikada nije imao igru protiv GOAT-a. Rodja jednostavno zna da nema resenje za najboljeg igraca svih vremena pa onda igra ovakve psiholoske igrice. Bolesno zavidan covek gorkog osmeha prepun straha i ljubomore ili jednostavno - rodja nevelicanstveni!

Ali nije sramota za rodju biti 3. najbolji u svojoj generaciji! Uspeh je to.

Nebojša

pre 6 godina

Monfis ume sa Federerom Federer bi imao razloga da se plaši ali sa Novakom ne ume sve zavisi od Novaka svakako očekujem pobedu ali ne previše lako ne kao ovaj meč jutros.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ne laje kuca zbog sela,nego zbog svoje....
Novak ima bolji skor sa svima iz te velike četvorke.
Novak je mogao uzeti još nekoliko šlemova da je bio drskiji i bezobrazniji.Ja ga cenim bas ovakvog.
Hoceli se sastati u polufinalu?Zavisi od drugih koliko i PD njih,ali ako do toga dođje,Federer će za sva vremena zanemeti.Zasto?Zato sto će biti obrisan kao gumicom.
Dokle brze isturas druge da ti rese problem Novaka?

Branko

pre 6 godina

očigledno je da ne bi voleo da igra sa Novakom u polufinalu jer su mu prethodna iskustva stalno u podsvesti pa na ovaj način pokušava da podigne motivaciju kod Monfisa. jadno i bedno od velikog igrača slabog karaktera.

Mihael

pre 6 godina

Moje mišljenje je da je Federer najgori igrač protiv koga može Novak da igra. To pokazuje i statistika, jednostavno Federer igra toliko raznovrstan tenis, da ne daje puno prostora, neda da mu nametneš svoju igru, servira jako dobro i skračuje poene. Istina je kad Novak igra svoj tenis da neutrališe sve ali?? dal Novak može da odigra najbolji svoj tenis protiv njega ako dođe do okršaja. Jedan veliki plus ima sad Novak a to je da može da igra brez pritiska jer zna da se ne očekuje puno od njega. Ako izgubi, to je normalno jer nije igrao 6 meseci i neče ga niko osuđivati. A psiha je čudo, mislim da je čak i Federer zato osvojijo titulu prošle godine. Bilo mu svejedno, igrao opušteno pa šta bude. Šteta što nema Federera u finalu Novak. Radije bih video Rafu u polufinalu jer igra tenis predvidljiv, maratonski, udarci se ponavljaju in to Novaku više odgovara, da nametne svoj ritam.

Toni Bandera

pre 6 godina

Joj brate, ako je tebe Gael drao kad je hteo, ne znači da može tako i sa Novakom, Gael mu je vazda bio mušterija. Nego si se ti Rođače malko uplašio, slutiš da ti se ne piše dobro ako nabasaš na svoju višegodišnju noćnu moru iz koje si mislio da su te probudili, pa sad opet čir proradio, maštaš da će opet neko drugi da ti nađe lek.

borkes

pre 6 godina

@mikii
Pa u tom slučaju ćemo pružiti ruku i reći da je protivnik bio bolji.
Nećemo staviti peškir na protivnikovu stolicu, nećemo oblačiti džemper i nećemo reći da je protivnik "ošamario ritern" od kojeg i dan danas imamo noćne more.
Nego mene interesuje šta ćete vi i vama slični reći u suprotnom??
Idemo dalje.

Nole, 1. mesto se dosadjuje bez tebe. Juris na vrh!

pre 6 godina

@ "Koje komplekse mu je Nole nabio... Covek ima traume, verovatno do kraja zivota."
(PTSD, 16. januar 2018 14:37)

Nije mu Nole nabio komplekse. Da jeste, ne bi igrao kao sto igra. Komplekse je Nole nabio VAMA koji ste - satro - njegovi navijaci, a veze nemate ni sa tenisom, ni sa zivotom, uopste.

I ostavite se vi, tzv. licnih utisaka (pojma nemate sta to znaci). RF da je zloban, ne bi svake godine u pauzi izmedju sezona pozivao po nekoliko najtalentovanijih mladih igraca da sam njim treniraju. Bilo je (ima i fotki) i nasih mladih tenisera u njegovoj (za tu priliku besplatnoj) skoli.

Zlobni ste vi, jer za Noleta navijate samo zato sto je Srbin. Kao da se sport meri po tome. Po naciji. Vi cinite ogromnu stetu Noletu, omalovazavajuci druge. Stidim se sto se svrstavate u MOJU navijacku grupu! Sto uobrazavate da ste navijaci.

DaLanik

pre 6 godina

Jel vam Vučić kriv za sve sto ne valja? e pa procitajte ovde komentare i shvaticete sta nevalja u Srbiji... samo pljuvanje i nekultura. niste ni zaslužili bolju vlast kakav ste narod. Čovek dao normalan intervju a vi odma po njemu... mnogo smo zloban narod zato nam se sve ovo i desava...

b

pre 6 godina

Ovaj covek je cista zloba.
(sanja, 16. januar 2018 13:46)
# Link komentara


Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Čista nepatvorena zloba

dobar kajmak, los sir

pre 6 godina

mi sa Banjice navijamo za našeg Noleta i nikada, bas nikada, ne želimo ništa zlobno Novakovim protivnicima. Međutim sa gnušanjem gledamo na one "naše" koji su pakosni, cinični i nebitni mali ljudi. Želimo im da i oni dobiju ljubav i da je nekome daju, to je jedno lepo osećanje.

Laza

pre 6 godina

Cim sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?

Fljerond Jashari

pre 6 godina

...pa sad, kako se uzme, biće sigurno veći test Gael nego sinoć Donald. Ali što se Rodžera tiče, ni raznovrsnijeg tenisera, ni manjeg čoveka.
...Novak kad malo našteluje ovaj "novokompovani" servis uz ostale savete dva najlukavija tenisera ikada koji su u novom timu, ima da padne "berba ušiju".

Mikii

pre 6 godina

Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.
(Bg, 16. januar 2018 14:28)

Federer ruzan covek??? E, sad sam sve cuo :))

anica

pre 6 godina

Lepota je u oku posmatraca...za mene je Federer markantna pojava i retko koja zena bi mu odolela.
Verujem da je Nole vratio motiv i da moze korak po korak do narednih pobeda, Monfis je u ovom trenutku sve samo ne lagan protivnik, inace...na stranu navijacke strasti... Federeru svaka cast kako ne odustaje i koliko voli tenis. Za svako postovanje!

Beobrad

pre 6 godina

@strahjevrag!
Federer je u svojoj eri najuspesniji, ima najvise GS, najvise titula, najduze prvi na svetu. Nadal je drugi, a Nole tek treci u svojoj eri.

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Ma samo nam ti kazi da pažljivi pratimo!
Naravno da ćemo pažljivo pratiti!
A ti Federerko spremi novi džemperić.
SPARTAAA!!!

ljubi cika

pre 6 godina

Spremi se da te Nole nasapunja u polufinalu. Sklonio se covek da uzmete nesto a ti sad pricas. Posle ovog polufinala znace se ko je GOAT. Ako uopste Rodja dodje do polufinala.

teofil2

pre 6 godina

VRLO jasna provokacija Federera ,sa namerom da izvrsi pritisak na jos uvek rovitog Novaka.Ali ,nije bas morao sa Monfilsom da pocne,ovaj ga nije dobio nikada.Ili ,Federer kaze ,uvek ima prvi put.U svakom slucaju vazi ona stara sto je babi milo to joj se i snilo....

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Ne bih rekao da je Federer misli ovo “pažljivo gledajte” kao “pažljivo gledajte kako ce Novak da izgubi”. Mislim da je pod tim “pazljivo gledajte” mislio “pazljivo gledajte meč jer bi mogao biti interesantan”... U svakom slucaju, nadam se da ce biti dobar mec i da ce Novak bez vecih problema pobediti, ali ne bih bio iznenadjen da bude velike borbe, sa Gaelom se nikad ne zna.

Mikii

pre 6 godina

Hahahahaha, a cujte ove crne botove, nasli su kome ce da prete. Pa sta cete ako stvarno Nollo dodje u polufinale, pa ga oduci Rocko od tenisa? Hoce li boleti taj lakat? No, ne brinite, izbeci ce to Nollo, kao prosle godine sto je na RG pobegao od Nadala. Videli smo da mu nije frka ni 6:0 da izgubi set, samo da ne izadje na megdan. Nema taj herca vise da stane na crtu najvecim teniserima u istoriji, dzabe se nadate :)

Delija

pre 6 godina

Naravno da Gael moze biti nezgodan rival, covek je dugo u vrhu, iskusan, ima mnogo meceva protiv vrhunskih tenisera. Medjutim Novak ga odlicno poznaje i pobedjivao ga je u proslosti, nekad lakse nekad teze, ali nikad mu nije bio neka prevelika prepreka. Po mom misljenju Gael moze do seta protiv Novaka i to je to, ali videcemo, uvek postoje iznenadjenja. Ipak mislim da ce teze biti Rodzeru protiv Strufa, Struf je dosta mladji, ume da igra dosta dobro, ima solidan servis, udara snazno, i zbog svojih godina fizicki bolje stoji od Federera. Gledao sam jutros obojicu, i iako je nezahvalno porediti dvojicu igraca kad igraju protiv razlicitih tenisera, po onome sto sam video Djokovic je bolje igrao, izuzev servisa koji je kod Rodzera odlicno funkcionisao. Sve u svemu, kada bih morao da se kladim na iznenadjenje pre bih stavio na Strufa nego na Gaela.

b

pre 6 godina

@Neca... Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.
(Bg, 16. januar 2018 14:28
Rafa je meni najslađi, Đokovic je zgodan ali nije moj tip.
A gospodin Federer je ružan čovek, spolja a po mnogo čemu sudeći i iznutra . Ne volim zlobne face ,on ima takvu. Šta ćete lični utisak

Vamos!

manituami

pre 6 godina

,šta ćete onda reći vašem miljeniku Novaku koji je pretprošle godine na Masters kupu u Londonu sjeo u Marejevu stolicu!Nije valjada da ti i ostali njegovi fanovi to ne znate ,a možda i ne znate ,jer to domaćim medijima nije bilo interesantno,pošto su se godinu dana ranije "umorili " od pisaja kako je Federer napravio sjedajući u Novakovu stolicu.Pošto pratiš tenis trebao bi valjda znati da Federer nijedan započeti meč nije predao ,dok se to ne može nikako reći za Novaka ,koji je u samom vrhu po broju predatih započetih mečeva.Takođe bi trebao znati da se takvi mečevi u statistici ne vode kao izgubljeni mečevi,a da se vode ,statistika bi Novakova malo drugačija bila.
(prestup, 16. januar 2018 17:06)
E kad pročitam ovako samouvereno lupetanje, dođe mi da se izbodem. Edukuj se malo, pa onda konentariši.

бт

pre 6 godina

im sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?
(Laza, 16. januar 2018 13:33)

Само упорно гледај тенис и једног дана ћеш видети. Није у питању памет већ моћ запажања, некоме треба дуже...

Sarkazam

pre 6 godina

To je onaj isti Gael sto je stajao kao stub na terenu prosli put jer nije znao sta da radi i sta ga je snaslo kad ga je Nole pregazio?

ok

pre 6 godina

meni se cini da se Fedex malcice uplasio Novaka iako nema potrebe za to ali psiha je cudo.Ako dodje do polufinala izmedju Fedexa i Novaka sanse ce biti 45-55...medjutim nece doci do toga verovatno.

baghdatis, phillipousis, gonzalez, safin, roddick, cilic i ostale boranije

pre 6 godina

@strahjevrag!
Federer je u svojoj eri najuspesniji, ima najvise GS, najvise titula, najduze prvi na svetu. Nadal je drugi, a Nole tek treci u svojoj eri.
(Beobrad, 16. januar 2018 14:33)

@Beobrad: Sta je, istin boli, ha? Covek ti je lepo objasnio!

a koje su boje te kantice i lopatice?

pre 6 godina

Zna Rodžer nešto što mi ne znamo. Produžava se tiha suspenzija nole zbog dopinga...
@Pera Božić
Ne zna nista, vec vrsi psiholoski pritisak na Noleta. Sad Nole treba da se razmislja sto je Federer to rekao? I sto da se plasi bas Monfisa?
Ako prodje ta Federerova zackoljica, i Nole razmislja o tome .. moze cak i da izgubi. Sluzio se Federer tim stvarima i ranije, i ne samo protiv Noleta..

Bg

pre 6 godina

@Neca... Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.

Robert

pre 6 godina

Ne razumem, šta je loše rekao Federer?!

Kada je raspoložen, Monfils je opasan protivnik za bilo kog igrača. Kao takav, a uzimajući u obzir i nepoznanicu u vezi sa Novakovom formom, svakako je Đokoviću veliki test sada. Sam Rodžer je pre nekoliko godina na US Openu bio na ivici poraza od Francuza, jedva uspeo da preokrene.

Dalje, šta bi se desilo ako dođe do susreta Švajcarca i Srbina u polufinalu, i prvi izađe kao pobednik? Daj bože da 10% ovih koji se sada busaju u grudi i prete u Novakovo ime priznaju poraz. Ostali će, kao po starom običaju, naprasno promeniti ploču i opravdanje tražiti u Novakovom problemu sa laktom i lošom formom.

Tako je to kada navijačke strasti potpuno zavladaju čovekom i liše ga osećaja za objektivnošću.

Fedex postovalac

pre 6 godina

Federera, najmanje dotice Novak, od koga je voljeniji i popularniji, SVUGDE.A Federera, ostvarenog tenisera, jednog od 2 najbolja ikad, i ostvarenog oca, bas zanima misljenje propaliteta sa ovog sajta onog Rogere Federeru, uvek prisutnog Jumka, i Mikija.Verujem da Roger ne zna sta ce od sebe, zbog vasih prekornih komentara , :) :) .Jos Srbende caps lock, stave da naglase da mu se obracaju , vrhunac ludila definitivno HAHAHA :D.Kao da vecina vas nije pronasla sebe u karijerama, poslovima, fakultetima, ako ih imate.Pa sebe projektujete kroz uspehe, Novaka, Rogera ,Rafe.Meni iskreno, svejedno ko ce osvojiti , voleo bih Fed, ali i da Novak uzme nemam problema, osim sa njegovim fanaticima, ili Fed fanaticima.Umeren treba biti uvek, draga gospodo :).Pratim tenis od 2004., i mogu reci da ova era jeste najjaca, te da oni koji omalovazavaju Novaka, ili Rogera su ili losi trolovi, ili neznalice.Dva sjajna momka, i velike legende.Sumnjam da ih doticu vasi komentari.Rafa je takodje legenda, i velika gromada.Sinonim za borbenost.Uzivajmo, ko zna da li je ovo poslednja godina, kad cemo gledati duele, za uzivanje, jos kad se Marej ako sve prodje, nadam se vrati ovo je poslednji nalet velike cetvorke.Manje se vredjajte, vise uzivanja u tenisu.Po meni su i Novak, i Rafa, I Roger , GOATS.Svako od njih troje zasluzuje tu titulu, da diskusiju zavrsim.Pozdrav sim pravim ljubiteljima tenisa, moj omiljen sport, prva ljubav sportska :).

ja

pre 6 godina

Jel vam Vučić kriv za sve sto ne valja? e pa procitajte ovde komentare i shvaticete sta nevalja u Srbiji... samo pljuvanje i nekultura. niste ni zaslužili bolju vlast kakav ste narod. Čovek dao normalan intervju a vi odma po njemu... mnogo smo zloban narod zato nam se sve ovo i desava...
(DaLanik, 16. januar 2018 15:56)

A, na koje pljuvače misliš? Noletove? Federerove?

bot92 heaven

pre 6 godina

ako je samo ovaj Federer odmeren i kulturan. Pravi džentlmen.
Djoković, Kirgios, Tomić, Fonjini bi mogli malo da se ugledaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Heba, 16. januar 2018 17:4
On bar ima razlog da provocira ,u strahu su velike ocii, boji se da se Djokovic ne vrati u formu , potpiruje ostale da bi njemu bilo lakse, koji je tvoj? Neki licini? Novak ti nesto licno nazao ucinio?
Nije te pozvao da kaze "dodji cika Nole da parica"

miodrag

pre 6 godina

Retko se slazem sa deduskom, ali ovaj put, samo ovaj put, ja sam prinudjen, nemam izbora, moram, da se slozim sa Pekijem. Razlika je samo u jednom- to je njegova zelja a moja strepnja!

bojanabg

pre 6 godina

(Fedex postovalac,
Odlican je igrac Federer.
Fino sto je za tebe uzor , nekima od nas nije, naprotiv. Dozivljavam ga kao egoisticnu, pasivno-agresivnu osobu, koja svoje pravo lice pokaze cim stvari ne idu kako je on planirao. Seti se samo kako je Rafi upropastio slavlje na AO09, sta je sve pricao za Andy-a i Novaka .. za svakoga protiv koga se u bilo kom trenutku osecao ugrozeno na terenu .

Krsta

pre 6 godina

Posle one igre protiv Janga, mislim da se niko ne boji Noloa. Sporiji je vidno, a i slabije udara. Kondicija verovatno slaba. Preti da se raspadne čim ga neko malo pritisne ili meč potraje. Tako izgleda.

Dott

pre 6 godina

Rodzerov komentar ce se veoma pozitivno odraziti na Novakov medijski prostor, on je najuticajnija licnost i neko koga svi teniski zvanicnici prate i osluskuju. Rodzer je taj koji je Novaku drzao zatvorena medijska vrata. Kako objsniti da velika vecina sveta koja ne prati tenis pasionirano i ne zna za cinjenicu da je Novak u jednom trenutku bio vlasnik sva 4 GS trofeja. To je najveci planetarni opste sportski uspeh, o koje se moralo pisati 10 puta vise.
Nebitno je sta je Rodzer govorio o Novaku, bitno da je govorio, pre je Novaka ako i pomene stavljao samo u negativan konteskt i tada se o njemu i negativno pisalo. Imao bi on i stada sto sta negativno reci, ali ocigledno je Novaka prihvatio, svakako Novakovom zaslugom i rezultatima koje mora postovati.

prestup

pre 6 godina

{borkes,šta ćete onda reći vašem miljeniku Novaku koji je pretprošle godine na Masters kupu u Londonu sjeo u Marejevu stolicu!Nije valjada da ti i ostali njegovi fanovi to ne znate ,a možda i ne znate ,jer to domaćim medijima nije bilo interesantno,pošto su se godinu dana ranije "umorili " od pisaja kako je Federer napravio sjedajući u Novakovu stolicu.Pošto pratiš tenis trebao bi valjda znati da Federer nijedan započeti meč nije predao ,dok se to ne može nikako reći za Novaka ,koji je u samom vrhu po broju predatih započetih mečeva.Takođe bi trebao znati da se takvi mečevi u statistici ne vode kao izgubljeni mečevi,a da se vode ,statistika bi Novakova malo drugačija bila.

LazarL

pre 6 godina

Uhh kako cu da se radujem laganom setnjom Federera kroz polufinale, ako nolo uopste prodje drugo kolo
(Snupi, 16. januar 2018 16:59)

I ja!!!

antiDebil

pre 6 godina

@miki
Jel vas Nolove svedoke uce izrazima koje morate da koristite a da vam prethodno ne objasne znacenje? Na cemu Federer moze da zavidi Nolu? Ima vise titula, duze bio prvi, mnooogooo vise GS, vise novca, neuporedivo je popularniji, ima NORMALNU porodicu, normalnu zenu, 4 dece i sva lice na njega umesto na trenera. Dakle, na cemu da mu zavidi?

antiDebil

pre 6 godina

Bolje Novaku da odmah ispadne, on protiv ovakvog Federera nije imao sansi ni u najboljim danima a kamoli sada. Federer je zdrav, pun samopouzdanja i u zastrasujucoj formi, sto znaci da Nolo ulazi u opasnost da opet popije krompiric kao u finalu Sinsinatija.

Kampanja

pre 6 godina

Pogledajte intervju. Na 2:06 jasno kaze "I'll follow that one closely". Praticu taj (mec) pazljivo, a ne kao pratite pazljivo i ne znam sta. Gael ce ga isprasiti. Samo kaze da je mali test za Novaka i njegov povratak.

[url=https://www.youtube.com/watch?v=LaNjwfxtmTs] RF intervju [/url]

Vi prepisujete stenogram od intervju sa sajta AO. Morate shvatiti da ljudi koji kucaju direktno na intervju-u nekada pogrese ili propuste rec.

Milos

pre 6 godina

@antiDebil Treba mu zaviditi na tome sto je Nole BOLJI OD NJEGA.Sto se tice GS titula ima ih vise,ali sto se tice igre Nole je mnogo bolji od njega.Bolji bekhend,brzi je,u forhend razmjenama rijetko kad Federer osvoji poen,bolji drop sot i lob.A i sto se tice servisa nije Federer bas puno bolji od Noleta.Ako izuzmemo onaj AO 2008.sto je Nole osvojio on je tek poceo osvajati GS 2011.i opet ih ima12,a Federer 2003.ako se ne varam i opet ih ima samo 19.A sta bi bilo da je Nole poceo osvajati GS 2003.godine?Pa ako uzmemo u obzir da je za 5,6 godina osvojio 11 GS titula znaci za bi sada sigurno imao preko 20

PistolPit

pre 6 godina

Čovek rekao samo da ce Gael biti dobar test i mec koji ce on licno pratiti. Nema sumnje da je to tacno, Monfis ce biti dobar test da pokaze u kakvoj je formi Nole (i igrackoj i fizickoj) zato sto uvek natera protivnika da udari mnogo lopti.

Jos je naznacio kako je tesko vratiti se posle povrede ali da njih nekoliko (tu ubrajajuci seve, Novaka i Nadala) imaju tako veliku prednost nad konkurencijom da i dalje mogu da prodju prvu nedelju na grend slemu i polako udju u formu.

Chana

pre 6 godina

Bože, iskreno žalim što "Roćko" ne razume srpski, pa da pročita komentare njegovog najvećeg navijača, inače bota na ovim vestima. Jedan te isti čovek, pod različitim imenima, piše protiv SVOG ZEMLJAKA, da bi se "dokazao" (?) NAJVEĆEM (?) teniseru svih vremena, Švajcarcu, koji ne samo što to neće pročitati, ne samo što to neće razumeti, nego ima emocionalni koeficijent ne 0, nego u minusu - odn. briga ga za mamu, tatu i bližu familiju, AKO MU JE TAKO OD KORISTI !
Žalosno, ali jedini razlog tog BOTA je da ide u kontru SVOM ZEMLJAKU, najvećem sportisti svih vremena, koji sve to može da pročita i da razume...
Ali, na svu sreću neće, jer da se bavi ovakvim stvarima - ne bi Federer tako očigledno zortovao od njega (bez razloga, jer je ispušena muštikla...)
Voleo bih to polufinale, i da Nole počisti teren sa Federerom, ako ovaj uopšte stigne do polufinala !
SRBIJA - ZEMLJA BOTOVA !!!
Između ostalog...

Chana

pre 6 godina

Cim sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 16. januar 2018 13:33)

Jednostavno, nisi.
Uostalom, nisi Švajcarac - pa si lud za Federerom?!
Morao bi da budeš još pametniji, pa da to objasniš.
Zato, lepo, ĆUTI...

Mikii

pre 6 godina

Hahahahaha, a cujte ove crne botove, nasli su kome ce da prete. Pa sta cete ako stvarno Nollo dodje u polufinale, pa ga oduci Rocko od tenisa? Hoce li boleti taj lakat? No, ne brinite, izbeci ce to Nollo, kao prosle godine sto je na RG pobegao od Nadala. Videli smo da mu nije frka ni 6:0 da izgubi set, samo da ne izadje na megdan. Nema taj herca vise da stane na crtu najvecim teniserima u istoriji, dzabe se nadate :)

Beobrad

pre 6 godina

@strahjevrag!
Federer je u svojoj eri najuspesniji, ima najvise GS, najvise titula, najduze prvi na svetu. Nadal je drugi, a Nole tek treci u svojoj eri.

strahjevrag!

pre 6 godina

Koliko ima zlobe u rodji i koliko je on to puta neskriveno pokazao! U stvarnosti rodja se toliko plasi No1eta jer zna da nikada nije imao igru protiv GOAT-a. Rodja jednostavno zna da nema resenje za najboljeg igraca svih vremena pa onda igra ovakve psiholoske igrice. Bolesno zavidan covek gorkog osmeha prepun straha i ljubomore ili jednostavno - rodja nevelicanstveni!

Ali nije sramota za rodju biti 3. najbolji u svojoj generaciji! Uspeh je to.

Mikii

pre 6 godina

Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.
(Bg, 16. januar 2018 14:28)

Federer ruzan covek??? E, sad sam sve cuo :))

ok

pre 6 godina

meni se cini da se Fedex malcice uplasio Novaka iako nema potrebe za to ali psiha je cudo.Ako dodje do polufinala izmedju Fedexa i Novaka sanse ce biti 45-55...medjutim nece doci do toga verovatno.

fantom

pre 6 godina

Mnogo Federeru NIJE simpatičan Novak, mnogo se Federer brine o Novaku, mnogo Federeru smeta Novak, mnogo je slučajno poslednjih godina da se i ova Federerova izjava iz intervjua prenosi netačno. Sve u svemu Federer mnogo pati od kompleksa zvanog NOVAK ĐOKOVIĆ!

LazarL

pre 6 godina

Uhh kako cu da se radujem laganom setnjom Federera kroz polufinale, ako nolo uopste prodje drugo kolo
(Snupi, 16. januar 2018 16:59)

I ja!!!

Laza

pre 6 godina

Cim sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?

teofil2

pre 6 godina

VRLO jasna provokacija Federera ,sa namerom da izvrsi pritisak na jos uvek rovitog Novaka.Ali ,nije bas morao sa Monfilsom da pocne,ovaj ga nije dobio nikada.Ili ,Federer kaze ,uvek ima prvi put.U svakom slucaju vazi ona stara sto je babi milo to joj se i snilo....

Comy

pre 6 godina

Bez sumnje za sada GOAT, ali ima on traume od Novaka realno. A ovo je klasicna izjava za huškanje. Ne bi on želeo sa njim da se nadje u nastavku.

Krsta

pre 6 godina

Posle one igre protiv Janga, mislim da se niko ne boji Noloa. Sporiji je vidno, a i slabije udara. Kondicija verovatno slaba. Preti da se raspadne čim ga neko malo pritisne ili meč potraje. Tako izgleda.

Toni Bandera

pre 6 godina

Joj brate, ako je tebe Gael drao kad je hteo, ne znači da može tako i sa Novakom, Gael mu je vazda bio mušterija. Nego si se ti Rođače malko uplašio, slutiš da ti se ne piše dobro ako nabasaš na svoju višegodišnju noćnu moru iz koje si mislio da su te probudili, pa sad opet čir proradio, maštaš da će opet neko drugi da ti nađe lek.

prestup

pre 6 godina

{borkes,šta ćete onda reći vašem miljeniku Novaku koji je pretprošle godine na Masters kupu u Londonu sjeo u Marejevu stolicu!Nije valjada da ti i ostali njegovi fanovi to ne znate ,a možda i ne znate ,jer to domaćim medijima nije bilo interesantno,pošto su se godinu dana ranije "umorili " od pisaja kako je Federer napravio sjedajući u Novakovu stolicu.Pošto pratiš tenis trebao bi valjda znati da Federer nijedan započeti meč nije predao ,dok se to ne može nikako reći za Novaka ,koji je u samom vrhu po broju predatih započetih mečeva.Takođe bi trebao znati da se takvi mečevi u statistici ne vode kao izgubljeni mečevi,a da se vode ,statistika bi Novakova malo drugačija bila.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ne laje kuca zbog sela,nego zbog svoje....
Novak ima bolji skor sa svima iz te velike četvorke.
Novak je mogao uzeti još nekoliko šlemova da je bio drskiji i bezobrazniji.Ja ga cenim bas ovakvog.
Hoceli se sastati u polufinalu?Zavisi od drugih koliko i PD njih,ali ako do toga dođje,Federer će za sva vremena zanemeti.Zasto?Zato sto će biti obrisan kao gumicom.
Dokle brze isturas druge da ti rese problem Novaka?

b

pre 6 godina

@Neca... Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.
(Bg, 16. januar 2018 14:28
Rafa je meni najslađi, Đokovic je zgodan ali nije moj tip.
A gospodin Federer je ružan čovek, spolja a po mnogo čemu sudeći i iznutra . Ne volim zlobne face ,on ima takvu. Šta ćete lični utisak

Vamos!

anica

pre 6 godina

Lepota je u oku posmatraca...za mene je Federer markantna pojava i retko koja zena bi mu odolela.
Verujem da je Nole vratio motiv i da moze korak po korak do narednih pobeda, Monfis je u ovom trenutku sve samo ne lagan protivnik, inace...na stranu navijacke strasti... Federeru svaka cast kako ne odustaje i koliko voli tenis. Za svako postovanje!

Bg

pre 6 godina

@Neca... Federer ruzan covek a napravili manekena od njega... Neco on se po terenu krece manekenski, plese covek ali ti to nerazumes. A ako cemo o lepoti to je stvar ukusa ali eto ni Nolo se tu bas ne istice.

Nole, 1. mesto se dosadjuje bez tebe. Juris na vrh!

pre 6 godina

@ "Koje komplekse mu je Nole nabio... Covek ima traume, verovatno do kraja zivota."
(PTSD, 16. januar 2018 14:37)

Nije mu Nole nabio komplekse. Da jeste, ne bi igrao kao sto igra. Komplekse je Nole nabio VAMA koji ste - satro - njegovi navijaci, a veze nemate ni sa tenisom, ni sa zivotom, uopste.

I ostavite se vi, tzv. licnih utisaka (pojma nemate sta to znaci). RF da je zloban, ne bi svake godine u pauzi izmedju sezona pozivao po nekoliko najtalentovanijih mladih igraca da sam njim treniraju. Bilo je (ima i fotki) i nasih mladih tenisera u njegovoj (za tu priliku besplatnoj) skoli.

Zlobni ste vi, jer za Noleta navijate samo zato sto je Srbin. Kao da se sport meri po tome. Po naciji. Vi cinite ogromnu stetu Noletu, omalovazavajuci druge. Stidim se sto se svrstavate u MOJU navijacku grupu! Sto uobrazavate da ste navijaci.

Branko

pre 6 godina

očigledno je da ne bi voleo da igra sa Novakom u polufinalu jer su mu prethodna iskustva stalno u podsvesti pa na ovaj način pokušava da podigne motivaciju kod Monfisa. jadno i bedno od velikog igrača slabog karaktera.

b

pre 6 godina

Ovaj covek je cista zloba.
(sanja, 16. januar 2018 13:46)
# Link komentara


Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Čista nepatvorena zloba

bot92 heaven

pre 6 godina

ako je samo ovaj Federer odmeren i kulturan. Pravi džentlmen.
Djoković, Kirgios, Tomić, Fonjini bi mogli malo da se ugledaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Heba, 16. januar 2018 17:4
On bar ima razlog da provocira ,u strahu su velike ocii, boji se da se Djokovic ne vrati u formu , potpiruje ostale da bi njemu bilo lakse, koji je tvoj? Neki licini? Novak ti nesto licno nazao ucinio?
Nije te pozvao da kaze "dodji cika Nole da parica"

miodrag

pre 6 godina

Retko se slazem sa deduskom, ali ovaj put, samo ovaj put, ja sam prinudjen, nemam izbora, moram, da se slozim sa Pekijem. Razlika je samo u jednom- to je njegova zelja a moja strepnja!

DaLanik

pre 6 godina

Jel vam Vučić kriv za sve sto ne valja? e pa procitajte ovde komentare i shvaticete sta nevalja u Srbiji... samo pljuvanje i nekultura. niste ni zaslužili bolju vlast kakav ste narod. Čovek dao normalan intervju a vi odma po njemu... mnogo smo zloban narod zato nam se sve ovo i desava...

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Ma samo nam ti kazi da pažljivi pratimo!
Naravno da ćemo pažljivo pratiti!
A ti Federerko spremi novi džemperić.
SPARTAAA!!!

Fljerond Jashari

pre 6 godina

...pa sad, kako se uzme, biće sigurno veći test Gael nego sinoć Donald. Ali što se Rodžera tiče, ni raznovrsnijeg tenisera, ni manjeg čoveka.
...Novak kad malo našteluje ovaj "novokompovani" servis uz ostale savete dva najlukavija tenisera ikada koji su u novom timu, ima da padne "berba ušiju".

antiDebil

pre 6 godina

Bolje Novaku da odmah ispadne, on protiv ovakvog Federera nije imao sansi ni u najboljim danima a kamoli sada. Federer je zdrav, pun samopouzdanja i u zastrasujucoj formi, sto znaci da Nolo ulazi u opasnost da opet popije krompiric kao u finalu Sinsinatija.

Fedex postovalac

pre 6 godina

Federera, najmanje dotice Novak, od koga je voljeniji i popularniji, SVUGDE.A Federera, ostvarenog tenisera, jednog od 2 najbolja ikad, i ostvarenog oca, bas zanima misljenje propaliteta sa ovog sajta onog Rogere Federeru, uvek prisutnog Jumka, i Mikija.Verujem da Roger ne zna sta ce od sebe, zbog vasih prekornih komentara , :) :) .Jos Srbende caps lock, stave da naglase da mu se obracaju , vrhunac ludila definitivno HAHAHA :D.Kao da vecina vas nije pronasla sebe u karijerama, poslovima, fakultetima, ako ih imate.Pa sebe projektujete kroz uspehe, Novaka, Rogera ,Rafe.Meni iskreno, svejedno ko ce osvojiti , voleo bih Fed, ali i da Novak uzme nemam problema, osim sa njegovim fanaticima, ili Fed fanaticima.Umeren treba biti uvek, draga gospodo :).Pratim tenis od 2004., i mogu reci da ova era jeste najjaca, te da oni koji omalovazavaju Novaka, ili Rogera su ili losi trolovi, ili neznalice.Dva sjajna momka, i velike legende.Sumnjam da ih doticu vasi komentari.Rafa je takodje legenda, i velika gromada.Sinonim za borbenost.Uzivajmo, ko zna da li je ovo poslednja godina, kad cemo gledati duele, za uzivanje, jos kad se Marej ako sve prodje, nadam se vrati ovo je poslednji nalet velike cetvorke.Manje se vredjajte, vise uzivanja u tenisu.Po meni su i Novak, i Rafa, I Roger , GOATS.Svako od njih troje zasluzuje tu titulu, da diskusiju zavrsim.Pozdrav sim pravim ljubiteljima tenisa, moj omiljen sport, prva ljubav sportska :).

Blue Moon 711

pre 6 godina

Ako Monfis bude igrao kao danas protiv nepoznatog Španca, biće laganih 3:0 za Novaka. Čak 13 duplih grešaka je napravio, 4 cela gema samo na duple, Novak će to znati da iskoristi.

a koje su boje te kantice i lopatice?

pre 6 godina

Zna Rodžer nešto što mi ne znamo. Produžava se tiha suspenzija nole zbog dopinga...
@Pera Božić
Ne zna nista, vec vrsi psiholoski pritisak na Noleta. Sad Nole treba da se razmislja sto je Federer to rekao? I sto da se plasi bas Monfisa?
Ako prodje ta Federerova zackoljica, i Nole razmislja o tome .. moze cak i da izgubi. Sluzio se Federer tim stvarima i ranije, i ne samo protiv Noleta..

antiDebil

pre 6 godina

@miki
Jel vas Nolove svedoke uce izrazima koje morate da koristite a da vam prethodno ne objasne znacenje? Na cemu Federer moze da zavidi Nolu? Ima vise titula, duze bio prvi, mnooogooo vise GS, vise novca, neuporedivo je popularniji, ima NORMALNU porodicu, normalnu zenu, 4 dece i sva lice na njega umesto na trenera. Dakle, na cemu da mu zavidi?

baghdatis, phillipousis, gonzalez, safin, roddick, cilic i ostale boranije

pre 6 godina

@strahjevrag!
Federer je u svojoj eri najuspesniji, ima najvise GS, najvise titula, najduze prvi na svetu. Nadal je drugi, a Nole tek treci u svojoj eri.
(Beobrad, 16. januar 2018 14:33)

@Beobrad: Sta je, istin boli, ha? Covek ti je lepo objasnio!

ljubi cika

pre 6 godina

Spremi se da te Nole nasapunja u polufinalu. Sklonio se covek da uzmete nesto a ti sad pricas. Posle ovog polufinala znace se ko je GOAT. Ako uopste Rodja dodje do polufinala.

manituami

pre 6 godina

,šta ćete onda reći vašem miljeniku Novaku koji je pretprošle godine na Masters kupu u Londonu sjeo u Marejevu stolicu!Nije valjada da ti i ostali njegovi fanovi to ne znate ,a možda i ne znate ,jer to domaćim medijima nije bilo interesantno,pošto su se godinu dana ranije "umorili " od pisaja kako je Federer napravio sjedajući u Novakovu stolicu.Pošto pratiš tenis trebao bi valjda znati da Federer nijedan započeti meč nije predao ,dok se to ne može nikako reći za Novaka ,koji je u samom vrhu po broju predatih započetih mečeva.Takođe bi trebao znati da se takvi mečevi u statistici ne vode kao izgubljeni mečevi,a da se vode ,statistika bi Novakova malo drugačija bila.
(prestup, 16. januar 2018 17:06)
E kad pročitam ovako samouvereno lupetanje, dođe mi da se izbodem. Edukuj se malo, pa onda konentariši.

borkes

pre 6 godina

@mikii
Pa u tom slučaju ćemo pružiti ruku i reći da je protivnik bio bolji.
Nećemo staviti peškir na protivnikovu stolicu, nećemo oblačiti džemper i nećemo reći da je protivnik "ošamario ritern" od kojeg i dan danas imamo noćne more.
Nego mene interesuje šta ćete vi i vama slični reći u suprotnom??
Idemo dalje.

Delija

pre 6 godina

Naravno da Gael moze biti nezgodan rival, covek je dugo u vrhu, iskusan, ima mnogo meceva protiv vrhunskih tenisera. Medjutim Novak ga odlicno poznaje i pobedjivao ga je u proslosti, nekad lakse nekad teze, ali nikad mu nije bio neka prevelika prepreka. Po mom misljenju Gael moze do seta protiv Novaka i to je to, ali videcemo, uvek postoje iznenadjenja. Ipak mislim da ce teze biti Rodzeru protiv Strufa, Struf je dosta mladji, ume da igra dosta dobro, ima solidan servis, udara snazno, i zbog svojih godina fizicki bolje stoji od Federera. Gledao sam jutros obojicu, i iako je nezahvalno porediti dvojicu igraca kad igraju protiv razlicitih tenisera, po onome sto sam video Djokovic je bolje igrao, izuzev servisa koji je kod Rodzera odlicno funkcionisao. Sve u svemu, kada bih morao da se kladim na iznenadjenje pre bih stavio na Strufa nego na Gaela.

bojanabg

pre 6 godina

(Fedex postovalac,
Odlican je igrac Federer.
Fino sto je za tebe uzor , nekima od nas nije, naprotiv. Dozivljavam ga kao egoisticnu, pasivno-agresivnu osobu, koja svoje pravo lice pokaze cim stvari ne idu kako je on planirao. Seti se samo kako je Rafi upropastio slavlje na AO09, sta je sve pricao za Andy-a i Novaka .. za svakoga protiv koga se u bilo kom trenutku osecao ugrozeno na terenu .

Mihael

pre 6 godina

Moje mišljenje je da je Federer najgori igrač protiv koga može Novak da igra. To pokazuje i statistika, jednostavno Federer igra toliko raznovrstan tenis, da ne daje puno prostora, neda da mu nametneš svoju igru, servira jako dobro i skračuje poene. Istina je kad Novak igra svoj tenis da neutrališe sve ali?? dal Novak može da odigra najbolji svoj tenis protiv njega ako dođe do okršaja. Jedan veliki plus ima sad Novak a to je da može da igra brez pritiska jer zna da se ne očekuje puno od njega. Ako izgubi, to je normalno jer nije igrao 6 meseci i neče ga niko osuđivati. A psiha je čudo, mislim da je čak i Federer zato osvojijo titulu prošle godine. Bilo mu svejedno, igrao opušteno pa šta bude. Šteta što nema Federera u finalu Novak. Radije bih video Rafu u polufinalu jer igra tenis predvidljiv, maratonski, udarci se ponavljaju in to Novaku više odgovara, da nametne svoj ritam.

Nebojša

pre 6 godina

Monfis ume sa Federerom Federer bi imao razloga da se plaši ali sa Novakom ne ume sve zavisi od Novaka svakako očekujem pobedu ali ne previše lako ne kao ovaj meč jutros.

Sarkazam

pre 6 godina

To je onaj isti Gael sto je stajao kao stub na terenu prosli put jer nije znao sta da radi i sta ga je snaslo kad ga je Nole pregazio?

бт

pre 6 godina

im sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?
(Laza, 16. januar 2018 13:33)

Само упорно гледај тенис и једног дана ћеш видети. Није у питању памет већ моћ запажања, некоме треба дуже...

ja

pre 6 godina

Jel vam Vučić kriv za sve sto ne valja? e pa procitajte ovde komentare i shvaticete sta nevalja u Srbiji... samo pljuvanje i nekultura. niste ni zaslužili bolju vlast kakav ste narod. Čovek dao normalan intervju a vi odma po njemu... mnogo smo zloban narod zato nam se sve ovo i desava...
(DaLanik, 16. januar 2018 15:56)

A, na koje pljuvače misliš? Noletove? Federerove?

dobar kajmak, los sir

pre 6 godina

mi sa Banjice navijamo za našeg Noleta i nikada, bas nikada, ne želimo ništa zlobno Novakovim protivnicima. Međutim sa gnušanjem gledamo na one "naše" koji su pakosni, cinični i nebitni mali ljudi. Želimo im da i oni dobiju ljubav i da je nekome daju, to je jedno lepo osećanje.

Dott

pre 6 godina

Rodzerov komentar ce se veoma pozitivno odraziti na Novakov medijski prostor, on je najuticajnija licnost i neko koga svi teniski zvanicnici prate i osluskuju. Rodzer je taj koji je Novaku drzao zatvorena medijska vrata. Kako objsniti da velika vecina sveta koja ne prati tenis pasionirano i ne zna za cinjenicu da je Novak u jednom trenutku bio vlasnik sva 4 GS trofeja. To je najveci planetarni opste sportski uspeh, o koje se moralo pisati 10 puta vise.
Nebitno je sta je Rodzer govorio o Novaku, bitno da je govorio, pre je Novaka ako i pomene stavljao samo u negativan konteskt i tada se o njemu i negativno pisalo. Imao bi on i stada sto sta negativno reci, ali ocigledno je Novaka prihvatio, svakako Novakovom zaslugom i rezultatima koje mora postovati.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Ne bih rekao da je Federer misli ovo “pažljivo gledajte” kao “pažljivo gledajte kako ce Novak da izgubi”. Mislim da je pod tim “pazljivo gledajte” mislio “pazljivo gledajte meč jer bi mogao biti interesantan”... U svakom slucaju, nadam se da ce biti dobar mec i da ce Novak bez vecih problema pobediti, ali ne bih bio iznenadjen da bude velike borbe, sa Gaelom se nikad ne zna.

Robert

pre 6 godina

Ne razumem, šta je loše rekao Federer?!

Kada je raspoložen, Monfils je opasan protivnik za bilo kog igrača. Kao takav, a uzimajući u obzir i nepoznanicu u vezi sa Novakovom formom, svakako je Đokoviću veliki test sada. Sam Rodžer je pre nekoliko godina na US Openu bio na ivici poraza od Francuza, jedva uspeo da preokrene.

Dalje, šta bi se desilo ako dođe do susreta Švajcarca i Srbina u polufinalu, i prvi izađe kao pobednik? Daj bože da 10% ovih koji se sada busaju u grudi i prete u Novakovo ime priznaju poraz. Ostali će, kao po starom običaju, naprasno promeniti ploču i opravdanje tražiti u Novakovom problemu sa laktom i lošom formom.

Tako je to kada navijačke strasti potpuno zavladaju čovekom i liše ga osećaja za objektivnošću.

Milos

pre 6 godina

@antiDebil Treba mu zaviditi na tome sto je Nole BOLJI OD NJEGA.Sto se tice GS titula ima ih vise,ali sto se tice igre Nole je mnogo bolji od njega.Bolji bekhend,brzi je,u forhend razmjenama rijetko kad Federer osvoji poen,bolji drop sot i lob.A i sto se tice servisa nije Federer bas puno bolji od Noleta.Ako izuzmemo onaj AO 2008.sto je Nole osvojio on je tek poceo osvajati GS 2011.i opet ih ima12,a Federer 2003.ako se ne varam i opet ih ima samo 19.A sta bi bilo da je Nole poceo osvajati GS 2003.godine?Pa ako uzmemo u obzir da je za 5,6 godina osvojio 11 GS titula znaci za bi sada sigurno imao preko 20

Chana

pre 6 godina

Bože, iskreno žalim što "Roćko" ne razume srpski, pa da pročita komentare njegovog najvećeg navijača, inače bota na ovim vestima. Jedan te isti čovek, pod različitim imenima, piše protiv SVOG ZEMLJAKA, da bi se "dokazao" (?) NAJVEĆEM (?) teniseru svih vremena, Švajcarcu, koji ne samo što to neće pročitati, ne samo što to neće razumeti, nego ima emocionalni koeficijent ne 0, nego u minusu - odn. briga ga za mamu, tatu i bližu familiju, AKO MU JE TAKO OD KORISTI !
Žalosno, ali jedini razlog tog BOTA je da ide u kontru SVOM ZEMLJAKU, najvećem sportisti svih vremena, koji sve to može da pročita i da razume...
Ali, na svu sreću neće, jer da se bavi ovakvim stvarima - ne bi Federer tako očigledno zortovao od njega (bez razloga, jer je ispušena muštikla...)
Voleo bih to polufinale, i da Nole počisti teren sa Federerom, ako ovaj uopšte stigne do polufinala !
SRBIJA - ZEMLJA BOTOVA !!!
Između ostalog...

Kampanja

pre 6 godina

Pogledajte intervju. Na 2:06 jasno kaze "I'll follow that one closely". Praticu taj (mec) pazljivo, a ne kao pratite pazljivo i ne znam sta. Gael ce ga isprasiti. Samo kaze da je mali test za Novaka i njegov povratak.

[url=https://www.youtube.com/watch?v=LaNjwfxtmTs] RF intervju [/url]

Vi prepisujete stenogram od intervju sa sajta AO. Morate shvatiti da ljudi koji kucaju direktno na intervju-u nekada pogrese ili propuste rec.

Chana

pre 6 godina

Cim sa video da ne voli Novaka shvatio sam da ce Novak biti prvi na svetu!
(CRLE, 16. januar 2018 13:19)

Kako si ti samo vidovit, CRLE! Što ja nisam tako pametan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 16. januar 2018 13:33)

Jednostavno, nisi.
Uostalom, nisi Švajcarac - pa si lud za Federerom?!
Morao bi da budeš još pametniji, pa da to objasniš.
Zato, lepo, ĆUTI...

PistolPit

pre 6 godina

Čovek rekao samo da ce Gael biti dobar test i mec koji ce on licno pratiti. Nema sumnje da je to tacno, Monfis ce biti dobar test da pokaze u kakvoj je formi Nole (i igrackoj i fizickoj) zato sto uvek natera protivnika da udari mnogo lopti.

Jos je naznacio kako je tesko vratiti se posle povrede ali da njih nekoliko (tu ubrajajuci seve, Novaka i Nadala) imaju tako veliku prednost nad konkurencijom da i dalje mogu da prodju prvu nedelju na grend slemu i polako udju u formu.