- Australian Open 2017 -

Dan XII: Dimitrov može da spreči "klasik"

Nakon novog perfektnog dana što se tiče naših predloga, sledi jedan od siromašnijih, u kojem ćemo pokušati da "uhvatimo" iznenađenje.

Podeli

Dok se ceo teniski svet nada finalu Rodžer Federer – Rafael Nadal, pitamo se da li je malo potcenjen Grigor Dimitrov.

Rafael Nadal – Grigor Dimitrov
2 kvota 2,65

Ni kladionice ne daju previše šansi Bugarinu, koji blista u Melburnu i igra tenis života. Sam plasman u polufinale predstavlja veliko iznenađenje od strane Nadala, koji je sada već malo pod pritiskom pomenute javnosti zbog želje da ga gledaju protiv Federera ("Pustite me da uživam u pobedi", rekao je posle četvrtfinala). Tu vrebamo šansu u korist Dimitrova koji će svakako biti pod još većim pritiskom jer je na korak od uspeha karijere, ali s obzirom na igre koje prikazuje, nema sumnje da ima kvalitet za pobedu. Štaviše, Bugarin lako može i do samog trofeja.

Matek-Sends/Šafaržova – Hlavackova/Peng
1s1 kvota 1,7

Kako ne bismo ostali na samo jednom predlogu, dodali smo finale dubla u ženskoj konkurenciji. Favoritkinje na kladionicama su Betani Matek-Sends i Lusi Šafaržova. Svakako da Šoai Peng i Anrea Hlavačkova imaju šanse da osvoje trofej, to što nisu izgubile nijedan set dovoljno govori o njihovom kvalitetu, pa ćemo pokušati da predvidimo upravo prvo gubljenje istog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 2 sledeca idi na stranu