Napulj - čudesno delo sirene Partenope

Ovaj grad oduševljava bogatom istorijom, mediteranskom arhitekturom, umetnošću, prelepom panoramom, prirodnim bogatstvima, predusretljivim ljudima.

Novosti.rs/Nevena Povrenović
Pošaljite komentar
 1. Sve sto je napisano jeste tacno, ali se potpuno slazem sa Zokijevim komentarom - napisano bez duse! Pravi referat, lepse bi bilo da ima i malo emocija... Cak i da ima manje informacija i detalja, tekst bi bio lepsi uz neki licni pecat onog ko ga je napisao... To je mana maltene svih ovih prica o destinacijama.
  (Dadilix, 3. oktobar 2013 01:53)

  # Link komentara

 2. "živopisne priče o mafiji učiniće da poverujete da ste ušli u neki film" - malo je cinicno uporedjivati napuljsku kamoru (Camorra) sa zivopisnim filmom. Na zalost, ovaorganizacija je i dalje veoma jaka i uziva podrsku mnogih, mada to sa turistima nema nikakve veze, jer dzeparosi i kradljivci satova nisu iz Kamore.
  Tekst je lep i sa vecinom stvari se slazem, Napulj je zaista ocaravajuci grad, mada ima i netacnosti- Duomo nije glavna katedrala, jer katedrala je svuda, pa i u Napulju jedna (nema glavne i sporednih). Steta sto nije pomenut Hrist pod velom u Kapeli San Severo.
  (Jelena, 2. oktobar 2013 16:08)

  # Link komentara

 3. ljudi, dajte neki putopis sa dušom, a ne samo ove referate za srednju školu...
  (zoki, 2. oktobar 2013 16:02)

  # Link komentara