Bela Crkva - banatski raj

Na svojim veštačkim jezerima nudi turistima miran odmor. Idila na mestu gde se prepliću bujna vegetacija i „evropska Sahara“

Novosti.rs/J. Jovanović
Pošaljite komentar
 1. Vidi guzve na plazi covece :-D
  (sasa, 26. avgust 2013 10:05)

  # Link komentara

 2. Prosto mi je krivo što se piše o Beloj Crkvi jer će moj tajni i zavučeni raj u Srbiji postati previše popularan i izgubiće ono u čemu sada beskrajno uživam.
  (Dan, 20. avgust 2013 14:35)

  # Link komentara

 3. Bio sam u Beloj Crkvi pre par godina, uzivali smo kupajuci se u cistoj i toploj vodi jezera. Samo mesto je izuzetno lepo ali zapusteno i siromasno. Arhitektura je naprosto prelepa i barokna. Potrebno je ozbiljno ulaganje u turizam i infrastrukturu. Potencijal je veliki. Bela Crkva zaista moze postati jedan od bisera turizma.
  (gagigmaz, 20. avgust 2013 12:31)

  # Link komentara

 4. Bela Crkva pored jezera ima i tri reke koje protiču kroz istu opštinu, reku Neru (planinska reka), Reku Dunav, Kanal Dunav-Tisa-Dunav.

  "ekonomski gledano jedno od najsiromašnijih u Srbiji"
  Međutim, čudno je kako opština koja ima jednog od najvećih izvoznika voća u Rusku federaciju, nema ni jednu fabriku za preradu voća, npr. sokova. Velike zadase pod ratarskom kulturom, a sem malih pekara, nijednu fabriku keksa, testenina,... Pored mogućeg plovnog saobraćaja nema rečnu luku, marinu na Dunavu ili kanalu DTD.
  Čudno opština ima ogroman potencijal razvoja turizam Jezera, Reka, a u industriji hrane, farmacije, kozmetike...

  To treba vide i snimiti, kada bi nacionalne televizijske stanice okrenule prema građanima Srbije, a ne samo političarima, možda bi neka i reportaža bila o ovakvim opštinama Srbije.
  (Čudno, 19. avgust 2013 12:23)

  # Link komentara

 5. Aca ribarka like this
  (Јована, 19. avgust 2013 09:18)

  # Link komentara