Kan, centar Azurne obale

Zahvaljujući najpoznatijem evropskom festivalu filma koji se održava u maju, Kan je popularna i glamurozna turistička atrakcija preko cele godine.

Izvor: B92

Pošaljite komentar
 1. Ako se zadesite u kanu kolima,
  preporucujem parkiranje na svim mestima gde postoji parking sat. Ujedno je i najjeftinije ako ste u prolazu. U parkomat se ubaci 1-2 eura dobijete listic i postavite ga sa unutrasnje strane vetrobrana automobila.
  Mislim da niko nema prava da kaze da Kan nije nista posebno,(da zivi u New York-u pa da ga i razumem) a za ljude koji dolazi iz nase zemlje je interesantan.
  Otvoreni autobus vozi po croazeti(duz plaze) i karta je svega 1 euro, rec je o povratnoj voznji. Lepo je obici plocnik sa potpisima i ostavljenim otiscima filmskih zvezda koje su bile u Kanu. Postoji cak i ulica koja nosi ime nase zemlje, Srbije.Sto se tice suvenira najpovoljniji su u Monacu, koji obicno putnici obilaze zajedno za Nicom ,Kanom..
  (gaja, 9. oktobar 2009 15:38)

  # Link komentara

 2. Preselio bih se u Antibes sutra...
  (M.D., 20. avgust 2009 20:50)

  # Link komentara

 3. Centar Azurne obale je Nica, a Kan je to samo one nedelje kad je filmski festival. Nica je u odnosu na Kan metropola i velegrad koji osim jahti nudi mediternaski duh i sve ostalo.
  (legenda, 20. avgust 2009 17:15)

  # Link komentara

 4. Obisla sam citavu Evropu i u Kanu sam bila nekoliko puta i mogu vam reci da mi se uopste ne svidja. To sto sam bila vise puta samo je igra slucaja, biznis. Volim kad grad ima istoriju, kad mogu sta videti, a lux hoteli, jahte i ostalo me apsolutno ne zanimaju. Lep je grad, ne kazem, ali totalno ne zanimljiv, meni bar. Mozda moze da "prodje" samo u vreme festivala, ali... Rim, Pariz, Madrid, Barselona, Lisabon, London, Moskva, Bec, Prag i td...e tu se ja nalazim. Ko voli, nek izvoli.
  (Helen, 20. avgust 2009 10:04)

  # Link komentara

 5. Ima još jedan KAN, u Normandiji, na severozapadu Francuske (CAEN). Ništa manje lep od ovog na Azurnog obali, ali nije toliko izvikan.
  (JA, 20. avgust 2009 09:04)

  # Link komentara