"Naša banja je jedna kompletna turistička destinacija" VIDEO

Ove godine, prema podacima turističkih organizacija, najtraženije su bile planine i banje. Ljubinko Milenković, direktor Tutističke organizacije Sokobanje, pohvalio se rezultatima, odnosno time da je oboren rekord za dva veka organizovanog turizma po posećenosti.

Izvor: Prva TV
Pošaljite komentar
 1. Ja zivim u Skandinaviji te na putu prema Srbiji koristimo dva prenocista. Jedno je u Njemackoj, a drudo u Ceskoj.
  Zelim da kazem da se prenociste sa doruckom u hotelu sa cetiri zvezdice dobije za nekih 50 do 60 € a u Ceskoj za 30-45€ u dvokrevetnoj sobi. U Srbiji su hoteli ite kako skupi u odnosu na uslugu i platu prosecnog covjeka, jer bas u toj Sokobanji smo prenociste sa doruckom platili gotovo 6000 dinara, a usluga 0, ne tako cista soba sa paukovima i po kojim komarcem sto je u zapadnoj evropi nezamislivo.
  Cene hotela moraju biti niske, jer ako Prag nudi prenociste sa doruckom u rasponu od 25-50 €, nije ni cudo sto samo Prag ima preko 6 miliona turista godisnje.
  (Dule, 13. oktobar 2020 09:02)

  # Link komentara

 2. Nije.
   (advokat, 12. oktobar 2020 20:19)

  # Link komentara

 3. Sokobanja ima super sajt [link]/ koji nam je bio presudan da se odlucimo da posetimo ovu banju i nismo se pokajali. Sve je bilo super i doci cemo ponovo jer za 4 dana koliko smo bili, nismo mogli sve da vidimo.
  (santos, 12. oktobar 2020 16:03)

  # Link komentara

 4. ne cveta cveće u svakoj banji negde su sposobni kadrovi a negde ne .recimo niška banja već godinama odbija turiste jer nemaju nikakav program preko uređenja, smeštaja , turističke programa obilaska važnih lokaliteta ,sportskog itd. a kroz glavno šetalište jedan kafić neračunajući par kafanica koje se nalaze u neposrednoj blizini centralnog šetališta .
   (Pica Majstor, 12. oktobar 2020 15:38)

  # Link komentara