"Upozoravamo građane da ne kreću na put prema Grčkoj"

Ambasadu Srbije u Atini zvanično je obavestio kabinet grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa da će Grčka od sutra zatvoriti granice za građane Srbije, osim za neophodna putovanja za koja je potrebna posebna dozvola, izjavio je danas Tanjugu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Zar Grci nisu naša braća?
  (Slavujka, 05. jul 2020 15:44)

  Izvini ali ja zaraženog brata ne bih pustila u svoj stan tako i grci ne puštaju braću srbe čiji su pozitivni testovi najbrojniji u testiranom uzorku. Pozdrav.
   (Dana, 6. jul 2020 15:17)

  # Link komentara

 2. Stvarno se trudim, ali ne mogu da shvatim ove ljude što su poleteli u Grčku kao da se ništa ne dešava. Razumem da su mnogi uplatili aranžmane još početkom godine, ali koliko znam, agencije već neko vreme dele vaučere koji mogu da se iskoriste kasnije, kad pandemija prođe. Zašto mora baš sada?
  Pa i ako morate sada da koristite odmor, iskoristite ga drukčije, ne mora svake godine da se ode na more.
  Što se mene tiče, ne mrdam nigde dok stanje ne bude stabilnije. Može malo švrćkanja po Srbiji, a kad mi je do opuštanja, povedem svoje zlato u neki intimni spa centar na malo brčkanja u đakuziju, masaže, itd. i milina. Nama dovoljno.
  (Boki, 5. jul 2020 18:56)

  # Link komentara

 3. Valjda je merodavnije sta ce Senic da izjavi nego neka ambasada
  (mile, 5. jul 2020 16:48)

  # Link komentara

 4. Zasto? Pa Braca Grci pravoslavci su nam uvek naklinjeni? Letite kao muve na.....hahahahaha.....prosto nerazumem ovaj osecaj zadovoljstva i Steve sto su Grci stavili rampu......Stop braco!
  (Slobodan Petrovic, 5. jul 2020 15:54)

  # Link komentara

 5. Možemo u opkladu da će bar jedno dvadesetak turista(minimum) da krene sutra i onda da plaču i kukaju na granici!
   (Džoni, 5. jul 2020 15:53)

  # Link komentara

 6. Zar Grci nisu naša braća?
   (Slavujka, 5. jul 2020 15:44)

  # Link komentara

 7. Pametno od Grka. Ne trebaju ti gradjani blesave drzave koja organizuje derbije, izbore i ostalo da ti poplaše Rumune, Bugare koji su inače platežno sposobniji.
   (Lombotomija, 5. jul 2020 15:36)

  # Link komentara