Savršeno putovanje: Put oko sveta za 100.000 dolara

Ranije ove godine je na put krenuo kruzer iz Londona koji će ploviti 245 dana i obići 111 luku u 51 državi. Za one koji nemaju vremena da osam meseci provedu u obilaženju sveta, napravljen je još jedan način da se obiđe sve što se poželi, a da to traje znatno manje.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ovo su nudile kompanije i pre puno godina. Deda i baba moje zene su ovo uradili pre 20-tak godina. Seli su u (tada) B747, i sa jos par prijatelja krenuli iz Cikaga i proleteli ceo svet. Zaustavljali su se u Singapuru i drugim gradovima. Tu bi proveli noc ili par dana u top hotelima. Secam se kada mi je opisivao taj put pre par godina. Kaze da je na kraju jedva cekao da dodje kuci. Posle par dana stalnog raspakivanja i pakovanja pocelo je da ga umara sve to. Na kraju mu je bilo drago da je i to probao.
  Sta ces covek se skolovao a i bio je vredan. Pa mu se moglo. Gde ima tu se i prosipa.
  (Gde ima tu se i prosipa, 26. decembar 2019 04:11)

  # Link komentara

 2. Realno imućan-ma,da li je moguće da su te,od svih prelepih putovanja,atraktivnih destinacija,užitaka koji idu uz sve to -oduševile kamere i mogućnost da putovanje provedeš zverajući u telefon da bi ti najveći utisak koji bi podelio sa nama ostavila taj divni isećaj davanja otkaza radnicima?!Žalosno.Realno ograničen(o).
  (kesi, 25. decembar 2019 23:20)

  # Link komentara

 3. Kako je svet postao divno mesto. Mogu da putujem svetom i da u svakom trenutku uključim bilo koju od kamera da vidim sta svaki od radnika radi. Oni pritom ne znaju kad i koga nadzirem. A kad im zazvoni telefon i na viberu ugledaju moje ime noge im se odseku. Tako sam nedavno sa poslovnog putovanja na Tajland (naravno uvek spojim lepo i korisno i bio je lud provod) dao otkaz dvema radnicama. Zaista je svet naklonjen nama uspesnima. Nekad bi me krali i šakom i kapom. Danas imamo svet na dlanu.
  (Realno imućan, 25. decembar 2019 21:41)

  # Link komentara

 4. Ako uporedimo ovo sa člankom od pre nekoliko dana gde je let Abu Dabi-Nju Jork u trosobnom apartmanu 60 000€, ovo je više nego džabe.
  (Vladimir, 25. decembar 2019 21:26)

  # Link komentara