Ponedeljak, 27.05.2019.

14:47

Da se ne iznenadite: Ležaljke u ovom gradu od 5 do 50 evra

Izvor: B92

Da se ne iznenadite: Ležaljke u ovom gradu od 5 do 50 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 4 godine

Iskreno ja nemam apsolutno nikakve zamerke za CG, meni tamo uvek lepo nikakvih neprijatnosti. Bio par godina u grčkoj, i uželeo sam se naših goraca?

Mr bean

pre 4 godine

Svidja mi se Crna Gora zato što mi je zanimljiv put do nje.Primorska mesta su lepa i to je sve.
Guzva u saobracaju,bahatost na plaži su prevagnuli da zadnjih.nekoliko godina letujemo u Grckoj.
Milina.

je

pre 4 godine

Budimo realni, crna Gora je destinacija za naše duhom i novcanikom nasiromašnije građane. Imam prijatelja koji može i na kubi da letuje, ali ide samo u cg jer je nesnalažljiv i ne zna jezike. Ostali idu cg jer misle da je grčka mnogo skupa, a realno jeste, ali max 20ak %

warlock

pre 4 godine

Ko hoce da dodje bitno je da zna da je najbolja plaza u Tivtu, ponta Seljanovo, potpuno slobodna za kupanje, odnosno nema lezaljki, kafica, nicega, kao u stara, dobra vremena, pozdrav!

Pera kojot

pre 4 godine

Nisam u zivotu platio ležaljku iz principa,Ponesem četiri stolice i suncobrane za porodicu a ležim u pesku.Mada na plažama gde idem uglavnom ni nema ležaljki.Ne kačim slike na facebook pogotovo one gde pijem nes kafu ili pivo na ležaljci.A to je složićete se vrhunac turizma prosečnog srpskog turiste. Imamo dobra primanja ,nije do para već volimo prirodu i bežimo što dalje od gužve i ljudi koliko je to moguće.

Aleksa Pufta

pre 4 godine

U Crnoj Gori sam letovao kada su svi isli u Hrvatsku. I bilo je lepo. Desavalo se da sa devojkom ostanem sam na sada prepunim plazama.
Jaz, Drobni pijesak, Crvena glavica a cak i Kraljicina plaza su mesta sa kojih nisam izbijao.
Crna Gora ima malu obalu i ne treba se ljutiti kada pomalo neki deo koji je bio sirotinjski otkidaju i pripremaju za elitni turizam.
Ja jednostavno ne volim guzvu, nezamislivo mi je da se kupam na gradskoj plazi bilo gde, i to je razlog sto negde od 97-me idem u Grcku.
Osecaj opustenosti, mozes zaspati na klupi u parku ako nisi nasao smestaj ili ako si zaglaviio u nocnom provodu i niko te nece dirati. Bar je manja sansa nego u Beogradu.

Lakica

pre 4 godine

Nemojte se začuditi ako vam tokom šetnje gradom čula zagolicaju mirsi jasmina, bogumila, oleandra ili bagrema... Mislite, miris neispražnjenih kontejnera, vodice koja divno curi asfaltom oko njih i morate u papučama da pređete preko nje, miris neprečišćene kanalizacije koja direktno ide u more... Ako to mislite, tek ste tad u pravu

mikin

pre 4 godine

"opština poseduje ukupno 23 registrovana kupališta, od kojih tri plaže za sada nose obeležje Plave zastavice, što je garant visokog kvaliteta morske vode kao i čistoće plaža,"
3 plaze sa plavom zastavom od 23! Zar to ne govori mnogo vise nego vam se cini? Neka, hvala.

M.P.

pre 4 godine

Poslednji put sam bio u Crnoj Gori pre 15 godina i nikad više!
Podugačak je spisak razloga za moj ovakav stav....neka zovu Ruse ponovo.
Grčka je " izmišljena zemlja iz bajki" za Crnu Goru....isto mislim i za Hrvatsku.
Nivo ljubaznosti i lepote grčke obale ne mogu nigde da se pronađu.
Pre bih otišao u neku srpsku Banju i tamo proveo odmor ili u neko srpsko selo nego li u Crnoj Gori.

budvarent.me

pre 4 godine

Zivim u Budvi 6 godina, dosao iz Srbije. Elem, zbog posla sam u kontaktu sa dosta stranaca. Svaki, ali bukvalno svaki (i tu ne mislim na nas Srbe, Bugare, Rumune, Ruse) nego na ljude sa Zapada Evrope, Skandinavije, Australije, Amerike, je ocaran C.Gorom. Naravno da ima nedostaka pocevsi od kvaliteta usluga, ali ljudi, priroda...pa ovo je jedina zemlja verovatno gde ste za 4 sata na vrhu Durmitora, a krenuli sa plaze. Druga je prica sto mnogi, a i ja sam bio takav, ne znaju sta sve ima ovde, koliko neotkrivenih lokacija.
Pa za 5 godina su ulozene milijarde, izgradjeni novi gradovi, ogromni projekti. Oni sada nisu na 50% potencijala...Ok je pljuvati, ali da l moze da se kaze da su ovi stranci svi idioti. I to nisu milijarderi kao Rusi. Ne, nego obrazovana visa klasa koja ulaze novac. Pa u tom Tivtu sad ne mozete da kupite stan u centru za 100000€. Kad se trzistu pojavi kuca sa 3 spavace i bazenom od Petrovca do Tivta za pola miliona proda se u roku od mesec dana. Tako da, uz sve mane kojih ima, preovladjuje priroda i ogroman potencijal koji zemlja ima.
I za kraj, trenutno su 10 godina ispred nas (Srbije).
Plate nisu toliko vece, ali uvek ko hoce moze da zaradi 200-300€ mesecno preko plate.
A Porto Montenegro, Lustica Bay, Porto Novi...to je visa klasa i nesto za sta ne moze da se kaze da je lose.
A Grcka...pa lepa je. Ali...pitajte nepristrasnog stranca za poredjenje CG i Grcke...da vidite sta ce reci. Pozz

Pedja

pre 4 godine

Dolazili su Lewis Hamilton, Rita Ora, Tina Turner, Oleg Deripaska, Roman Abramovič, Brad Pit, Angelina Jolie, Novak Đoković,... I niko se nije žalio. Skromni neki ljudi. Samo našoj paradajz sirotinji nešto nije po volji. Verovatno onima koji more vide samo na razglednicama.

C i n i k

pre 4 godine

Ma kakva crna CG..
Ja stvarno ne kapiram one koji letuju u Cg,ajde ako ima neku kucu dole,ok,ali ove mucenike koji odlaze da dole letuju,nikako ne razumem,a i ne trudim se,boli me uvo,ali kad imate u vidu koliko je sve lepse, bolje,jeftinije i lakse u GR, onda vam Cg stvarno nikad ne bi pala na pamet..

nex

pre 4 godine

Ne prenagljujte. Idem u Tivat 20 godina,sestra mi zivi tamo. Te lezaljke id 50 e su u Porto MN u i u okviru luksuznih hotela. Cinjenica je da Tivat nema klasicnu plazu,ali ima vise malih plaza. Blizu su plavi horizonti,a i Jaz nije daleko. A i prema Lepetanima ima nekoliko manjih lepih plaza. Tivat je lep gradic.
Ne mislim na Porto MN,jer njega obilazim. Ne volim taj eksponirani elitizam u sred nekada radnickog gradica.

Воип

pre 4 godine

No way Pedro! Posle prvog odlaska u Grcku nikad mi vise na pamet nije palo CG primorje. Ove godine pravac Tasos. A i nekako se osecam u Grckoj kao dobrodosao. Lezaljku platim cela dva evra, a plaza i more na koje idem e to je tek neprevazidjeno sa sve borovim hladom i savrsenom tavernom, jedva cekam. Adios Montenegro.

Turista

pre 4 godine

Nikakvo postovanje prema nama, ne znam gde su im bili Rusi do pre 10ak godina i ko im je pre dolazio i ostavljao im pare svakog leta...Svim turistima iz Srbije su ogadili Crnu Goru. Moj tata letovao 40 godina u Crnoj Gori, cak je i on promenio i ide u Grcku.

Plivac na moru

pre 4 godine

Grcka, plaza koliko hoces, sta hoces, gde hoces i kako hoces. Naplacivanje lezaljki po tim cenama je smesno i nije u duhu necega sto je pojas zemlje uz more, a zove se plaza. Najvise sto bih dao je tamo gde za lezaljku traze da narucis neko pice kod njih. Onda bih uzeo pivo jer ima B vitamina i iskulirao kad vec ne plivam.

bildzana

pre 4 godine

Tivat ima gradsku plazu i divnu plazu hotela Palma iii druge predivne varijante...Porto Montenegro i Lustica Bay- elitni turizam...i svi zaista ljubazni sa nesvakidasnjim bokeljskim sarmom...ocarana sam Tivtom od momenta ulaska u njihovo pozoriste... pozz iz Nisa

how?

pre 4 godine

15e San Vito Lo Capo, Sicilija
18e Mondello, Palermo, Sicilija
20e Isola Bella, Taormina, Sicilija
15e Amalfi, Italija
20e Tropea, Kalabrija, Italija

. ...

.

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

sluzio sam vojsku(mornarica) u Tivtu. Jedino pomena je hotel Mimoza I okolina oko istog. Tivat nema plaze,same betonske....
Ostalo sto crnogorci pokusavaju da ucine elitnim mestima je neka druga stvar. Pa za lezaljke sa suncobramom za 50e na nekoj betoncini ili nekom vestaku,neka hvala

Jovan

pre 4 godine

Fekalije koje se izbacuju kvare sliku i ugođaj letovanja na cg primorju veliki je rizik od stomačnih virusa zbog prljavog i zagađenog mora

siki

pre 4 godine

Na stranu gde se letuje (CG, Grčka...), ali to sa zakupom plaže i ležaljkama je za moju ideju uživanja potpuno besmisleno. Ja nikad ne ostajem na jednoj plaži sve vreme već kolima obilazim šta stignem taj dan. Npr. Tasos prošle godine. Svaki dan obiđem po 5-6 plaža, uglavnom divljih, kamenitih gde može da se roni, sunča, kupa go :). U zadnjih 15 godina sam samo jednom platio ležaljku. I nikad više.

Bg

pre 4 godine

Iz ličnog iskustva od prošle godine - najskuplji set 2 ležaljke + suncobran u Tivtu je bio 15€ na plaži Waikiki, kod hotela "Mimoza" 7€... Besplatna plaža kod svetionika. Na Mirištu i Žanjicu set 8-10€. E sad Almara ima slobodan deo, a kafić sa baldahinima i čudima jeste skup - to je za one koji hoće i žele da budu viđeni...
Generalno nije skupo, popiti kafu ili piće i u Portu nije skuplje nego u Beogradu. Mnogo je svakako jeftinije nego u Grčkoj. Pa sad - ko voli....

zivot je tuzna prica

pre 4 godine

Dve lezaljke I suncobran 50 e dnevno ne kosta ni u Majamiju a ni na Hawaima .....neverovatno je da neko ima srca da to placa u Crnoj Gori......

Arch

pre 4 godine

Sve, sve, ali ovi nazivi plaža su toliko idiotski da bi me stvarno bilo sramota da kažem da se kupam na Movida Solila beachu. Mislim, dajte... Od rajskih dolina i plavih laguna, preko plavog horizonta do luštica bay beacha kratak je put. Mislim da Crna Gora ima jako lepe plaže ali da je problem CG, kao i Srbije, težnja za nekim elitizmom koji je šupalj na svakom koraku. Ali to je Balkan sa svim svojim vrlinama i manama. Želim vam uspešnu sezonu i lepo letovanje.

Kvaljitetni turista

pre 4 godine

Ja mislim da je 50 eura ipak previše. Za udobnu lezaljku sa pogledom na more je 30-35 eura najviše što bi dao. Ali neka vaše je pravo da odredite cene a naše da odredimo gde nam je najbolji odnos cena-kvaljitet.

bata ddjosa

pre 4 godine

auuu
kakva reklama!
evooo potrcao sam sve da dodjem..kako da ne! :)
ja lepo, kao i svaki godine odoh na giros! tzaziki souvlaki. ma milina..
dijareju nemam nameru da imam ni ove godine.

BgHQ

pre 4 godine

Sve je to ok ali Tivat nema plazu u pravim smislu te reci.Ako odsednete u Tivtu budite spremni na svakodnevno cimanje pretrpanim putevima do neke od plaza koje su u blizoj ili daljoj okolini grada i naravno racunajte na probleme sa parkiranjem.

zivot je tuzna prica

pre 4 godine

Dve lezaljke I suncobran 50 e dnevno ne kosta ni u Majamiju a ni na Hawaima .....neverovatno je da neko ima srca da to placa u Crnoj Gori......

Arch

pre 4 godine

Sve, sve, ali ovi nazivi plaža su toliko idiotski da bi me stvarno bilo sramota da kažem da se kupam na Movida Solila beachu. Mislim, dajte... Od rajskih dolina i plavih laguna, preko plavog horizonta do luštica bay beacha kratak je put. Mislim da Crna Gora ima jako lepe plaže ali da je problem CG, kao i Srbije, težnja za nekim elitizmom koji je šupalj na svakom koraku. Ali to je Balkan sa svim svojim vrlinama i manama. Želim vam uspešnu sezonu i lepo letovanje.

bata ddjosa

pre 4 godine

auuu
kakva reklama!
evooo potrcao sam sve da dodjem..kako da ne! :)
ja lepo, kao i svaki godine odoh na giros! tzaziki souvlaki. ma milina..
dijareju nemam nameru da imam ni ove godine.

BgHQ

pre 4 godine

Sve je to ok ali Tivat nema plazu u pravim smislu te reci.Ako odsednete u Tivtu budite spremni na svakodnevno cimanje pretrpanim putevima do neke od plaza koje su u blizoj ili daljoj okolini grada i naravno racunajte na probleme sa parkiranjem.

Jovan

pre 4 godine

Fekalije koje se izbacuju kvare sliku i ugođaj letovanja na cg primorju veliki je rizik od stomačnih virusa zbog prljavog i zagađenog mora

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

sluzio sam vojsku(mornarica) u Tivtu. Jedino pomena je hotel Mimoza I okolina oko istog. Tivat nema plaze,same betonske....
Ostalo sto crnogorci pokusavaju da ucine elitnim mestima je neka druga stvar. Pa za lezaljke sa suncobramom za 50e na nekoj betoncini ili nekom vestaku,neka hvala

Bg

pre 4 godine

Iz ličnog iskustva od prošle godine - najskuplji set 2 ležaljke + suncobran u Tivtu je bio 15€ na plaži Waikiki, kod hotela "Mimoza" 7€... Besplatna plaža kod svetionika. Na Mirištu i Žanjicu set 8-10€. E sad Almara ima slobodan deo, a kafić sa baldahinima i čudima jeste skup - to je za one koji hoće i žele da budu viđeni...
Generalno nije skupo, popiti kafu ili piće i u Portu nije skuplje nego u Beogradu. Mnogo je svakako jeftinije nego u Grčkoj. Pa sad - ko voli....

Воип

pre 4 godine

No way Pedro! Posle prvog odlaska u Grcku nikad mi vise na pamet nije palo CG primorje. Ove godine pravac Tasos. A i nekako se osecam u Grckoj kao dobrodosao. Lezaljku platim cela dva evra, a plaza i more na koje idem e to je tek neprevazidjeno sa sve borovim hladom i savrsenom tavernom, jedva cekam. Adios Montenegro.

siki

pre 4 godine

Na stranu gde se letuje (CG, Grčka...), ali to sa zakupom plaže i ležaljkama je za moju ideju uživanja potpuno besmisleno. Ja nikad ne ostajem na jednoj plaži sve vreme već kolima obilazim šta stignem taj dan. Npr. Tasos prošle godine. Svaki dan obiđem po 5-6 plaža, uglavnom divljih, kamenitih gde može da se roni, sunča, kupa go :). U zadnjih 15 godina sam samo jednom platio ležaljku. I nikad više.

how?

pre 4 godine

15e San Vito Lo Capo, Sicilija
18e Mondello, Palermo, Sicilija
20e Isola Bella, Taormina, Sicilija
15e Amalfi, Italija
20e Tropea, Kalabrija, Italija

. ...

.

Turista

pre 4 godine

Nikakvo postovanje prema nama, ne znam gde su im bili Rusi do pre 10ak godina i ko im je pre dolazio i ostavljao im pare svakog leta...Svim turistima iz Srbije su ogadili Crnu Goru. Moj tata letovao 40 godina u Crnoj Gori, cak je i on promenio i ide u Grcku.

nex

pre 4 godine

Ne prenagljujte. Idem u Tivat 20 godina,sestra mi zivi tamo. Te lezaljke id 50 e su u Porto MN u i u okviru luksuznih hotela. Cinjenica je da Tivat nema klasicnu plazu,ali ima vise malih plaza. Blizu su plavi horizonti,a i Jaz nije daleko. A i prema Lepetanima ima nekoliko manjih lepih plaza. Tivat je lep gradic.
Ne mislim na Porto MN,jer njega obilazim. Ne volim taj eksponirani elitizam u sred nekada radnickog gradica.

C i n i k

pre 4 godine

Ma kakva crna CG..
Ja stvarno ne kapiram one koji letuju u Cg,ajde ako ima neku kucu dole,ok,ali ove mucenike koji odlaze da dole letuju,nikako ne razumem,a i ne trudim se,boli me uvo,ali kad imate u vidu koliko je sve lepse, bolje,jeftinije i lakse u GR, onda vam Cg stvarno nikad ne bi pala na pamet..

Plivac na moru

pre 4 godine

Grcka, plaza koliko hoces, sta hoces, gde hoces i kako hoces. Naplacivanje lezaljki po tim cenama je smesno i nije u duhu necega sto je pojas zemlje uz more, a zove se plaza. Najvise sto bih dao je tamo gde za lezaljku traze da narucis neko pice kod njih. Onda bih uzeo pivo jer ima B vitamina i iskulirao kad vec ne plivam.

bildzana

pre 4 godine

Tivat ima gradsku plazu i divnu plazu hotela Palma iii druge predivne varijante...Porto Montenegro i Lustica Bay- elitni turizam...i svi zaista ljubazni sa nesvakidasnjim bokeljskim sarmom...ocarana sam Tivtom od momenta ulaska u njihovo pozoriste... pozz iz Nisa

Pedja

pre 4 godine

Dolazili su Lewis Hamilton, Rita Ora, Tina Turner, Oleg Deripaska, Roman Abramovič, Brad Pit, Angelina Jolie, Novak Đoković,... I niko se nije žalio. Skromni neki ljudi. Samo našoj paradajz sirotinji nešto nije po volji. Verovatno onima koji more vide samo na razglednicama.

Kvaljitetni turista

pre 4 godine

Ja mislim da je 50 eura ipak previše. Za udobnu lezaljku sa pogledom na more je 30-35 eura najviše što bi dao. Ali neka vaše je pravo da odredite cene a naše da odredimo gde nam je najbolji odnos cena-kvaljitet.

budvarent.me

pre 4 godine

Zivim u Budvi 6 godina, dosao iz Srbije. Elem, zbog posla sam u kontaktu sa dosta stranaca. Svaki, ali bukvalno svaki (i tu ne mislim na nas Srbe, Bugare, Rumune, Ruse) nego na ljude sa Zapada Evrope, Skandinavije, Australije, Amerike, je ocaran C.Gorom. Naravno da ima nedostaka pocevsi od kvaliteta usluga, ali ljudi, priroda...pa ovo je jedina zemlja verovatno gde ste za 4 sata na vrhu Durmitora, a krenuli sa plaze. Druga je prica sto mnogi, a i ja sam bio takav, ne znaju sta sve ima ovde, koliko neotkrivenih lokacija.
Pa za 5 godina su ulozene milijarde, izgradjeni novi gradovi, ogromni projekti. Oni sada nisu na 50% potencijala...Ok je pljuvati, ali da l moze da se kaze da su ovi stranci svi idioti. I to nisu milijarderi kao Rusi. Ne, nego obrazovana visa klasa koja ulaze novac. Pa u tom Tivtu sad ne mozete da kupite stan u centru za 100000€. Kad se trzistu pojavi kuca sa 3 spavace i bazenom od Petrovca do Tivta za pola miliona proda se u roku od mesec dana. Tako da, uz sve mane kojih ima, preovladjuje priroda i ogroman potencijal koji zemlja ima.
I za kraj, trenutno su 10 godina ispred nas (Srbije).
Plate nisu toliko vece, ali uvek ko hoce moze da zaradi 200-300€ mesecno preko plate.
A Porto Montenegro, Lustica Bay, Porto Novi...to je visa klasa i nesto za sta ne moze da se kaze da je lose.
A Grcka...pa lepa je. Ali...pitajte nepristrasnog stranca za poredjenje CG i Grcke...da vidite sta ce reci. Pozz

Pera kojot

pre 4 godine

Nisam u zivotu platio ležaljku iz principa,Ponesem četiri stolice i suncobrane za porodicu a ležim u pesku.Mada na plažama gde idem uglavnom ni nema ležaljki.Ne kačim slike na facebook pogotovo one gde pijem nes kafu ili pivo na ležaljci.A to je složićete se vrhunac turizma prosečnog srpskog turiste. Imamo dobra primanja ,nije do para već volimo prirodu i bežimo što dalje od gužve i ljudi koliko je to moguće.

warlock

pre 4 godine

Ko hoce da dodje bitno je da zna da je najbolja plaza u Tivtu, ponta Seljanovo, potpuno slobodna za kupanje, odnosno nema lezaljki, kafica, nicega, kao u stara, dobra vremena, pozdrav!

ja

pre 4 godine

Iskreno ja nemam apsolutno nikakve zamerke za CG, meni tamo uvek lepo nikakvih neprijatnosti. Bio par godina u grčkoj, i uželeo sam se naših goraca?

Lakica

pre 4 godine

Nemojte se začuditi ako vam tokom šetnje gradom čula zagolicaju mirsi jasmina, bogumila, oleandra ili bagrema... Mislite, miris neispražnjenih kontejnera, vodice koja divno curi asfaltom oko njih i morate u papučama da pređete preko nje, miris neprečišćene kanalizacije koja direktno ide u more... Ako to mislite, tek ste tad u pravu

Mr bean

pre 4 godine

Svidja mi se Crna Gora zato što mi je zanimljiv put do nje.Primorska mesta su lepa i to je sve.
Guzva u saobracaju,bahatost na plaži su prevagnuli da zadnjih.nekoliko godina letujemo u Grckoj.
Milina.

mikin

pre 4 godine

"opština poseduje ukupno 23 registrovana kupališta, od kojih tri plaže za sada nose obeležje Plave zastavice, što je garant visokog kvaliteta morske vode kao i čistoće plaža,"
3 plaze sa plavom zastavom od 23! Zar to ne govori mnogo vise nego vam se cini? Neka, hvala.

je

pre 4 godine

Budimo realni, crna Gora je destinacija za naše duhom i novcanikom nasiromašnije građane. Imam prijatelja koji može i na kubi da letuje, ali ide samo u cg jer je nesnalažljiv i ne zna jezike. Ostali idu cg jer misle da je grčka mnogo skupa, a realno jeste, ali max 20ak %

M.P.

pre 4 godine

Poslednji put sam bio u Crnoj Gori pre 15 godina i nikad više!
Podugačak je spisak razloga za moj ovakav stav....neka zovu Ruse ponovo.
Grčka je " izmišljena zemlja iz bajki" za Crnu Goru....isto mislim i za Hrvatsku.
Nivo ljubaznosti i lepote grčke obale ne mogu nigde da se pronađu.
Pre bih otišao u neku srpsku Banju i tamo proveo odmor ili u neko srpsko selo nego li u Crnoj Gori.

Aleksa Pufta

pre 4 godine

U Crnoj Gori sam letovao kada su svi isli u Hrvatsku. I bilo je lepo. Desavalo se da sa devojkom ostanem sam na sada prepunim plazama.
Jaz, Drobni pijesak, Crvena glavica a cak i Kraljicina plaza su mesta sa kojih nisam izbijao.
Crna Gora ima malu obalu i ne treba se ljutiti kada pomalo neki deo koji je bio sirotinjski otkidaju i pripremaju za elitni turizam.
Ja jednostavno ne volim guzvu, nezamislivo mi je da se kupam na gradskoj plazi bilo gde, i to je razlog sto negde od 97-me idem u Grcku.
Osecaj opustenosti, mozes zaspati na klupi u parku ako nisi nasao smestaj ili ako si zaglaviio u nocnom provodu i niko te nece dirati. Bar je manja sansa nego u Beogradu.

Pedja

pre 4 godine

Dolazili su Lewis Hamilton, Rita Ora, Tina Turner, Oleg Deripaska, Roman Abramovič, Brad Pit, Angelina Jolie, Novak Đoković,... I niko se nije žalio. Skromni neki ljudi. Samo našoj paradajz sirotinji nešto nije po volji. Verovatno onima koji more vide samo na razglednicama.

Kvaljitetni turista

pre 4 godine

Ja mislim da je 50 eura ipak previše. Za udobnu lezaljku sa pogledom na more je 30-35 eura najviše što bi dao. Ali neka vaše je pravo da odredite cene a naše da odredimo gde nam je najbolji odnos cena-kvaljitet.

bildzana

pre 4 godine

Tivat ima gradsku plazu i divnu plazu hotela Palma iii druge predivne varijante...Porto Montenegro i Lustica Bay- elitni turizam...i svi zaista ljubazni sa nesvakidasnjim bokeljskim sarmom...ocarana sam Tivtom od momenta ulaska u njihovo pozoriste... pozz iz Nisa

Bg

pre 4 godine

Iz ličnog iskustva od prošle godine - najskuplji set 2 ležaljke + suncobran u Tivtu je bio 15€ na plaži Waikiki, kod hotela "Mimoza" 7€... Besplatna plaža kod svetionika. Na Mirištu i Žanjicu set 8-10€. E sad Almara ima slobodan deo, a kafić sa baldahinima i čudima jeste skup - to je za one koji hoće i žele da budu viđeni...
Generalno nije skupo, popiti kafu ili piće i u Portu nije skuplje nego u Beogradu. Mnogo je svakako jeftinije nego u Grčkoj. Pa sad - ko voli....

bata ddjosa

pre 4 godine

auuu
kakva reklama!
evooo potrcao sam sve da dodjem..kako da ne! :)
ja lepo, kao i svaki godine odoh na giros! tzaziki souvlaki. ma milina..
dijareju nemam nameru da imam ni ove godine.

Jovan

pre 4 godine

Fekalije koje se izbacuju kvare sliku i ugođaj letovanja na cg primorju veliki je rizik od stomačnih virusa zbog prljavog i zagađenog mora

zivot je tuzna prica

pre 4 godine

Dve lezaljke I suncobran 50 e dnevno ne kosta ni u Majamiju a ni na Hawaima .....neverovatno je da neko ima srca da to placa u Crnoj Gori......

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

sluzio sam vojsku(mornarica) u Tivtu. Jedino pomena je hotel Mimoza I okolina oko istog. Tivat nema plaze,same betonske....
Ostalo sto crnogorci pokusavaju da ucine elitnim mestima je neka druga stvar. Pa za lezaljke sa suncobramom za 50e na nekoj betoncini ili nekom vestaku,neka hvala

siki

pre 4 godine

Na stranu gde se letuje (CG, Grčka...), ali to sa zakupom plaže i ležaljkama je za moju ideju uživanja potpuno besmisleno. Ja nikad ne ostajem na jednoj plaži sve vreme već kolima obilazim šta stignem taj dan. Npr. Tasos prošle godine. Svaki dan obiđem po 5-6 plaža, uglavnom divljih, kamenitih gde može da se roni, sunča, kupa go :). U zadnjih 15 godina sam samo jednom platio ležaljku. I nikad više.

Plivac na moru

pre 4 godine

Grcka, plaza koliko hoces, sta hoces, gde hoces i kako hoces. Naplacivanje lezaljki po tim cenama je smesno i nije u duhu necega sto je pojas zemlje uz more, a zove se plaza. Najvise sto bih dao je tamo gde za lezaljku traze da narucis neko pice kod njih. Onda bih uzeo pivo jer ima B vitamina i iskulirao kad vec ne plivam.

Воип

pre 4 godine

No way Pedro! Posle prvog odlaska u Grcku nikad mi vise na pamet nije palo CG primorje. Ove godine pravac Tasos. A i nekako se osecam u Grckoj kao dobrodosao. Lezaljku platim cela dva evra, a plaza i more na koje idem e to je tek neprevazidjeno sa sve borovim hladom i savrsenom tavernom, jedva cekam. Adios Montenegro.

C i n i k

pre 4 godine

Ma kakva crna CG..
Ja stvarno ne kapiram one koji letuju u Cg,ajde ako ima neku kucu dole,ok,ali ove mucenike koji odlaze da dole letuju,nikako ne razumem,a i ne trudim se,boli me uvo,ali kad imate u vidu koliko je sve lepse, bolje,jeftinije i lakse u GR, onda vam Cg stvarno nikad ne bi pala na pamet..

how?

pre 4 godine

15e San Vito Lo Capo, Sicilija
18e Mondello, Palermo, Sicilija
20e Isola Bella, Taormina, Sicilija
15e Amalfi, Italija
20e Tropea, Kalabrija, Italija

. ...

.

Turista

pre 4 godine

Nikakvo postovanje prema nama, ne znam gde su im bili Rusi do pre 10ak godina i ko im je pre dolazio i ostavljao im pare svakog leta...Svim turistima iz Srbije su ogadili Crnu Goru. Moj tata letovao 40 godina u Crnoj Gori, cak je i on promenio i ide u Grcku.

nex

pre 4 godine

Ne prenagljujte. Idem u Tivat 20 godina,sestra mi zivi tamo. Te lezaljke id 50 e su u Porto MN u i u okviru luksuznih hotela. Cinjenica je da Tivat nema klasicnu plazu,ali ima vise malih plaza. Blizu su plavi horizonti,a i Jaz nije daleko. A i prema Lepetanima ima nekoliko manjih lepih plaza. Tivat je lep gradic.
Ne mislim na Porto MN,jer njega obilazim. Ne volim taj eksponirani elitizam u sred nekada radnickog gradica.

Arch

pre 4 godine

Sve, sve, ali ovi nazivi plaža su toliko idiotski da bi me stvarno bilo sramota da kažem da se kupam na Movida Solila beachu. Mislim, dajte... Od rajskih dolina i plavih laguna, preko plavog horizonta do luštica bay beacha kratak je put. Mislim da Crna Gora ima jako lepe plaže ali da je problem CG, kao i Srbije, težnja za nekim elitizmom koji je šupalj na svakom koraku. Ali to je Balkan sa svim svojim vrlinama i manama. Želim vam uspešnu sezonu i lepo letovanje.

budvarent.me

pre 4 godine

Zivim u Budvi 6 godina, dosao iz Srbije. Elem, zbog posla sam u kontaktu sa dosta stranaca. Svaki, ali bukvalno svaki (i tu ne mislim na nas Srbe, Bugare, Rumune, Ruse) nego na ljude sa Zapada Evrope, Skandinavije, Australije, Amerike, je ocaran C.Gorom. Naravno da ima nedostaka pocevsi od kvaliteta usluga, ali ljudi, priroda...pa ovo je jedina zemlja verovatno gde ste za 4 sata na vrhu Durmitora, a krenuli sa plaze. Druga je prica sto mnogi, a i ja sam bio takav, ne znaju sta sve ima ovde, koliko neotkrivenih lokacija.
Pa za 5 godina su ulozene milijarde, izgradjeni novi gradovi, ogromni projekti. Oni sada nisu na 50% potencijala...Ok je pljuvati, ali da l moze da se kaze da su ovi stranci svi idioti. I to nisu milijarderi kao Rusi. Ne, nego obrazovana visa klasa koja ulaze novac. Pa u tom Tivtu sad ne mozete da kupite stan u centru za 100000€. Kad se trzistu pojavi kuca sa 3 spavace i bazenom od Petrovca do Tivta za pola miliona proda se u roku od mesec dana. Tako da, uz sve mane kojih ima, preovladjuje priroda i ogroman potencijal koji zemlja ima.
I za kraj, trenutno su 10 godina ispred nas (Srbije).
Plate nisu toliko vece, ali uvek ko hoce moze da zaradi 200-300€ mesecno preko plate.
A Porto Montenegro, Lustica Bay, Porto Novi...to je visa klasa i nesto za sta ne moze da se kaze da je lose.
A Grcka...pa lepa je. Ali...pitajte nepristrasnog stranca za poredjenje CG i Grcke...da vidite sta ce reci. Pozz

BgHQ

pre 4 godine

Sve je to ok ali Tivat nema plazu u pravim smislu te reci.Ako odsednete u Tivtu budite spremni na svakodnevno cimanje pretrpanim putevima do neke od plaza koje su u blizoj ili daljoj okolini grada i naravno racunajte na probleme sa parkiranjem.

ja

pre 4 godine

Iskreno ja nemam apsolutno nikakve zamerke za CG, meni tamo uvek lepo nikakvih neprijatnosti. Bio par godina u grčkoj, i uželeo sam se naših goraca?

M.P.

pre 4 godine

Poslednji put sam bio u Crnoj Gori pre 15 godina i nikad više!
Podugačak je spisak razloga za moj ovakav stav....neka zovu Ruse ponovo.
Grčka je " izmišljena zemlja iz bajki" za Crnu Goru....isto mislim i za Hrvatsku.
Nivo ljubaznosti i lepote grčke obale ne mogu nigde da se pronađu.
Pre bih otišao u neku srpsku Banju i tamo proveo odmor ili u neko srpsko selo nego li u Crnoj Gori.

je

pre 4 godine

Budimo realni, crna Gora je destinacija za naše duhom i novcanikom nasiromašnije građane. Imam prijatelja koji može i na kubi da letuje, ali ide samo u cg jer je nesnalažljiv i ne zna jezike. Ostali idu cg jer misle da je grčka mnogo skupa, a realno jeste, ali max 20ak %

Lakica

pre 4 godine

Nemojte se začuditi ako vam tokom šetnje gradom čula zagolicaju mirsi jasmina, bogumila, oleandra ili bagrema... Mislite, miris neispražnjenih kontejnera, vodice koja divno curi asfaltom oko njih i morate u papučama da pređete preko nje, miris neprečišćene kanalizacije koja direktno ide u more... Ako to mislite, tek ste tad u pravu

Pera kojot

pre 4 godine

Nisam u zivotu platio ležaljku iz principa,Ponesem četiri stolice i suncobrane za porodicu a ležim u pesku.Mada na plažama gde idem uglavnom ni nema ležaljki.Ne kačim slike na facebook pogotovo one gde pijem nes kafu ili pivo na ležaljci.A to je složićete se vrhunac turizma prosečnog srpskog turiste. Imamo dobra primanja ,nije do para već volimo prirodu i bežimo što dalje od gužve i ljudi koliko je to moguće.

mikin

pre 4 godine

"opština poseduje ukupno 23 registrovana kupališta, od kojih tri plaže za sada nose obeležje Plave zastavice, što je garant visokog kvaliteta morske vode kao i čistoće plaža,"
3 plaze sa plavom zastavom od 23! Zar to ne govori mnogo vise nego vam se cini? Neka, hvala.

Mr bean

pre 4 godine

Svidja mi se Crna Gora zato što mi je zanimljiv put do nje.Primorska mesta su lepa i to je sve.
Guzva u saobracaju,bahatost na plaži su prevagnuli da zadnjih.nekoliko godina letujemo u Grckoj.
Milina.

Aleksa Pufta

pre 4 godine

U Crnoj Gori sam letovao kada su svi isli u Hrvatsku. I bilo je lepo. Desavalo se da sa devojkom ostanem sam na sada prepunim plazama.
Jaz, Drobni pijesak, Crvena glavica a cak i Kraljicina plaza su mesta sa kojih nisam izbijao.
Crna Gora ima malu obalu i ne treba se ljutiti kada pomalo neki deo koji je bio sirotinjski otkidaju i pripremaju za elitni turizam.
Ja jednostavno ne volim guzvu, nezamislivo mi je da se kupam na gradskoj plazi bilo gde, i to je razlog sto negde od 97-me idem u Grcku.
Osecaj opustenosti, mozes zaspati na klupi u parku ako nisi nasao smestaj ili ako si zaglaviio u nocnom provodu i niko te nece dirati. Bar je manja sansa nego u Beogradu.

warlock

pre 4 godine

Ko hoce da dodje bitno je da zna da je najbolja plaza u Tivtu, ponta Seljanovo, potpuno slobodna za kupanje, odnosno nema lezaljki, kafica, nicega, kao u stara, dobra vremena, pozdrav!