1. (jeeeel??, 25. april 2019 12:09)Nocenje sa doruckom se ranije gotovo podrazumevalo ali to vise nije slucaj. Sada se cesto naplacuje dodatno pa moze da vas kosta i po dvadesetak evra po osobi. U tom slucaju se ne isplati. Kada je tako, ja obicno ponesem ovsene pahuljice a usput kupim dugotrajno/bademovo/sojino mleko i par banana i reseno pitanje dorucka za vise dana. Sto se rucka ili vecere tice, ko nema para za restoran, u vecini supermarketa se prodaju pripremljena salate sa tunjevinom, curetinom, falaflom i sl. Parce finog hleba pride i to je odlican obrok. Hleb sa humusom i cherry paradajzom isto je odlicna opcija. Ne treba vam ni pribor nego onako na umakanje. Iskreno, kada ste sa pravom osobom sve ide. Po cemu je rucak u restoranu bolji od pomenute salate u parku? Kada putujem poslom, mogu da jedem sta hocu i gde hocu. Firma placa i nema brige. Ali opet mi je deset puta miliji sklepani obrok sa suprugom.
  (Phoenix, 25. april 2019 14:17)
  Izvinite,ali šta Vi to jedete? ;)
  (s1pac, 26. april 2019 13:51)

  # Link komentara

 2. Ako nemate para da putujete i jedete kao ljudi, nemojte da putujete. U takvoj situaciji svakako nije prioritet putovati negde, već sesti i razmisliti zašto nemate para za pristojan život (ne, svakako niko drugi nije kriv, već samo vi, i, ne, nemojte da očekujete od nekog drigog pogotovu ne od države, da rešava vaše probleme, tako garantovano nikuda nećete stići :) ), i šta treba da promenite i smislite (ako treba i da prevrnete ceo svoj život naopačke, jer nema važnijeg pitanja, novac je osnov, a sve ostalo, a posebno vaše navike, poroci i zabave, samo irelevantna nadgradnja) da biste ih imali stalno i stabilno. Tek kad to sredite, koliko god da potraje, i kad akumulirate neku rezervu za ne daj bože, vreme je da se i žuta banka potroši na putovanja. A, ako sve tako uradite, na putovanjima troškarite i ne štedite, častite sebe, jer ste to potpuno zaslužili :))
   (EU Citizen, 25. april 2019 19:29)

  # Link komentara

 3. Čerečiš pilad na haubi, lebac i paradajz! I vozi!:)
   (Smuleco, 25. april 2019 17:33)

  # Link komentara

 4. Ostanite kod kuće i probajte da se dovedete u stanje hibernacije. Egzotične destinacije i tako možete da vidite na Youtube reportažama na putu do posla.
  Za to birajte gradski prevoz sa besplatnom wifi konekcijom, mesečnu tražite od poslodavca.
  Nema na čemu!
  (Kombi, 25. april 2019 16:23)

  # Link komentara

 5. Paradajz.
   (Smuleco, 25. april 2019 15:40)

  # Link komentara

 6. (jeeeel??, 25. april 2019 12:09)

  Nocenje sa doruckom se ranije gotovo podrazumevalo ali to vise nije slucaj. Sada se cesto naplacuje dodatno pa moze da vas kosta i po dvadesetak evra po osobi. U tom slucaju se ne isplati. Kada je tako, ja obicno ponesem ovsene pahuljice a usput kupim dugotrajno/bademovo/sojino mleko i par banana i reseno pitanje dorucka za vise dana. Sto se rucka ili vecere tice, ko nema para za restoran, u vecini supermarketa se prodaju pripremljena salate sa tunjevinom, curetinom, falaflom i sl. Parce finog hleba pride i to je odlican obrok. Hleb sa humusom i cherry paradajzom isto je odlicna opcija. Ne treba vam ni pribor nego onako na umakanje.
  Iskreno, kada ste sa pravom osobom sve ide. Po cemu je rucak u restoranu bolji od pomenute salate u parku? Kada putujem poslom, mogu da jedem sta hocu i gde hocu. Firma placa i nema brige. Ali opet mi je deset puta miliji sklepani obrok sa suprugom.
   (Phoenix, 25. april 2019 14:17)

  # Link komentara

 7. Posto je nedeljna karta za metro u Beogradu?
   (đuro, 25. april 2019 13:59)

  # Link komentara

 8. Nkad, baba spremala pečeno pile za put od 60 minuta, kao da idemo na drugi kontinent. Jeli ga na haubi auta, u slast.
  (ja, 25. april 2019 13:32)

  # Link komentara

 9. putujte pametno, a ne jeftino.
  uvek nocenje s doruckom, ponekad mozete i da napravite sebi sendvice (jeste paradajz turizam ali sa druge strane niko vam nije rekao koliko hrane smete da pojedete), iz srbije malo nekog namaza i pakovani hleb da imate za svaki slucaj (nikad ne znate da li radnje rade i da li ih ima u blizini)... to nije stednja, to je zdrav razum.
  jednom smo bili u nekoj zabiti gde nema prodavnice ni pekare kilometrima okolo (a dorucka nije bilo u ponudi), i ona zdenka sa prsutom i tostom su bili najpametniji deo prtljaga.
   (jeeeel??, 25. april 2019 12:09)

  # Link komentara

 10. Ko ima putuje, ko nema ostaje kući, a ko jede kući jede i na odmoru. Restoran ili kuvati sam? Stvar izbora, a i novčanika. MI TO NISMO ZNALI, HVALA VAM.
   (Aleksandar, 25. april 2019 10:57)

  # Link komentara

 11. Moze i plin u hotelskoj sobi i napravite rucak sami?? Mislim probati lokalnu hranu gde god putujete barem za mene je vise interesantno nego neka lokalna atrakcija.
   (Toxic_PR, 25. april 2019 10:43)

  # Link komentara

 12. ej zivote sto ne objaviste ovo ranije!
   (lesa, 25. april 2019 10:22)

  # Link komentara