Od ove godine "last minute" obuhvata još jednu povoljnost

Kada je ekipa „150 minuta“ pitala naše sugrađane da li znaju šta je "last minute" turistička ponuda, malo ko je umeo tačno da odgovori. Za sve one koji još uvek nisu stigli da ovog leta odu na letovanje, last minute je prava prilika, a šta ona obuhvala kao i koju novinu ove godine ubuhvata, pročitajte u nastavku.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Kakva je to laz!!! Cuj, mozes da biras sprat, sobu... Jos nikada, ali NIKADA nisam to imao pravo iako sam putovao uvek u sezoni i ikakvih popusta... cista laz, uvek se dobije odgovor kada nesto ne odgovara “zao nam je, tako je kako je, ne moze da se menja...” ja ne shvatam sta je ljudima problem da sami sebi organizuju smestaje i sve ostalo. Nikada vise ne putujem preko agencija a pogotovo ne nasih. Prosle godine sam probao preko Madjarske agencije i odusevili su me ljudi sa svime! A inace svugde sam organizujem i sto pita bolje budete docekani nego da vas nas neki izmuceni “vodic” doceka!
  (vladimir, 2. septembar 2018 12:36)

  # Link komentara

 2. Svi mi znamo šta je last minute ali vi ne znate da nemamo para.
   (Borg, 2. septembar 2018 11:11)

  # Link komentara

 3. nei pori posle 10sept nikad vise !
   (Realno, 2. septembar 2018 10:00)

  # Link komentara

 4. Čini mi se da ove godine ima najviše last minute ponuda. Što je i očekivano, s obzirom na reeovne cene koje su stavili. Pričam o Grckoj pre svega. Nešto su se predračunali izgleda.
   (driver, 2. septembar 2018 08:34)

  # Link komentara